KERESÉS search-close

internet

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "internet"

Gyerekek az interneten? Hallgasd meg Lilu tanácsait!

Mit tehet egy szülő annak érdekében, hogy biztonságban tudhassa a gyerekét netezés közben? A Cápák között műsorvezetője hasznos tippeket adott a nézőknek. 

SZFE: A tanítás folyik, de hivatalosan még mindig nincs internet egyik épületben sem

Az SZFE hallgatói szerint az új kancellár megtiltotta a dolgozóknak, hogy beengedjék őket a tantermekbe, ráadásul kancellári utasításra már a kollégiumból is ki kellett volna költözniük az előrehozott őszi szünet végéig. A diákok azonban maradtak és a tanítás is folyik.

Horrorfilmbe illő napokat él át Ágnes internetes zaklatói miatt

Horrorfilmbe illő napokat él át Zachariás Ágnes állatmentő. Internetes zaklatóitól sem ő, sem a környezetében lévő emberek nem tudnak már aludni se. Hogyan teheti tönkre egy ember életét a folyamatos internetes zaklatás? Mit lehet tenni egyáltalán ellene, és hogy lehet kideríteni ki van a monitor mögött és mi a célja? Ágnesnek folyamatosan fel akarják törni a paypal számláját, a facebook és instagram fiókját is.

Az életét kockáztathatja, aki feketén vásárol koronavírus elleni gyógyszert

A Remdesivirt a feketepiac is gyorsan felkapta. Tabletta formában, néhány ezer forintért árulják az interneten, kamu oldalakon. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet szerint ez rendkívül veszélyes. Aki az interneten vásárol koronavírus elleni készítményt, akár az életét is kockáztathatja!

Kaleta Gábort és az internet sötét oldalát mutatja be a Házon kívül

Kaleta Gábor és az internet sötét oldala - a Házon kívül ma este azt a világot mutatja be, ami a lebukott, volt perui nagykövethez hasonló emberek miatt létezik és termel hatalmas hasznot. Kaleta Gábor laptopján 19 ezer gyermekpornográf képet találtak, ő is egy nemzetközi hálózat felhasználójaként bukott le. Az ENSZ és az FBI adatai szerint világszerte minden pillanatban 750 ezer pedofil van online a neten. Figyelem, a téma egyeseket érzékenyen érinthet!

B. Nagy Réka magántanuló lett az iskolai zaklatás miatt

A gyerekek visszatértek az iskolákba, így újra aktuális téma a bullying, azaz a zaklatás. B. Nagy Réka énekesnő, influencer egy dallal próbálja felhívni a figyelmet erre a problémára.

Újabb videók kerültek elő az érdi tömegverekedésről

Egy fiatal pár szakítása miatt tört ki az érdi halálos tömegverekedés – ezt mondta híradónknak a helyi roma önkormányzat vezetője. A csütörtök esti utcai balhé óta több rendőr járőrözik a városban, a rendőrség és a városvezetés pedig mindenkit nyugalomra int. Közben újabb videók kerültek fel az internetre, amelyek a tömegverekedésről és az azt megelőző üzengetésről készültek.

Összesen három és fél millió forintot küldött a szerelemmel hitegető csalónak

Páll Ferenc kálváriája egy évvel ezelőtt kezdődött, amikor kapott egy üzenetet az Instagramon. Az illető Jane Torres néven mutatkozott be. Angolul kezdtek el levelezni, a férfi fordítóprogramot használt ehhez. A szavakat értette, a helyzetet nem, de kíváncsi volt.

Minél kevesebb ruha, annál több lájk?

Madonna sosem a visszafogottságáról volt híres, de ahogy idősödik, úgy fogynak róla a textilek. Bár kevés 60 feletti sztár vállalna be hasonló képeket, a meztelen posztokon ma már nincs semmi meglepő, hiszen a social media felületek lassan úgy néznek ki, mint egy erotikus életmódmagazin az ötvenes évek elején.

Szépek, sikeresek és gazdagok – és minden bizonnyal Önök még sosem hallottak róluk

Fiatalok, akik minden nap feltöltenek magukról valamit az internetre és ezt olyannyira következetesen, tudatosan teszik, hogy dollár milliókat keresnek vele. A legnépszerűbb videójátékos, aztán a képregényfilmekből választott jelmezekben járó cosplayer, vagy a kanadai vlogger. Hihetetlen sztárjai ők a virtuális térnek, de hogyan lettek azok? 

Vita a rengeteg fellőtt műhold miatt

Megoldódhat a csillagászok és a SpaceX vitája a rengeteg fellőtt műhold miatt. Azért van konfliktus, mert ezek zavarják a csillagászokat. Az űripari magáncég most újabb adag eszközt lőtt fel. Ezekkel már azt a technológiát próbálják ki, amellyel megakadályozható, hogy a Földről is láthatók legyenek a műholdak. A Starlink-rendszer célja, hogy a világ minden pontján legyen ingyenes internet.

Összegyűjtöttük a legjobb koronavírussal kapcsolatos mémeket

Az otthoni karantén az ajtókat ugyan bezárta, az emberi képzelőerőt és kreativitást azonban kinyitotta. Ennek köszönhető a rengeteg koronavírusról szóló mém és humoros karanténvideó, amik talán még magánál a vírusnál is gyorsabban terjednek.

Kiberbűnözés: hogyan tudjuk kiszűrni az álhíreket?

Ha a telefonon végig görgetjük valamelyik közösségi oldalt, akkor szinte biztos, hogy találunk legalább egy olyan megosztott álhírt a járvánnyal kapcsolatban is, amiből egy szó sem igaz. Az internetes, úgynevezett kiberbűnözők többek közt ezekkel is megpróbálják becsapni az embereket. Pánikot keltenek, adatokat és pénzt csalnak ki, megtámadják az intézmények informatikai rendszerét és akár szinte képesek megbénítani egy kórház működését is a világhálón keresztül. Nagyon figyeljenek, hogy mire kattintanak!

Íme a "digitális optimizmus"


szerző:
2020.03.05. 08:32
Íme a

Ti hallottatok már erről a kifejezésről? Szabó Béla Attila, a Telekom márkakommunikációs igazgatója most beavat titeket!

Ennyit érnek adataink az internetes feketepiacon!

Sokaknak fogalma sincs arról, hogy milyen értékesek az adataink az internetes feketepiacon. Egy etikus hecker a Fókusz stábjának megmutatta, hogyan használhatják fel mobiltelefonunk tartalmát és zsarolhatnak meg minket, ha nem vigyázunk!

Nyugdíjasokat tanítanak internethasználatra egy iskola diákjai

Jókedvű fiatalok az iskola folyosóján várakoznak. Miközben nyugdíjas korú felnőttek pihegve nézik az iskolából nyíló kilátást. Most nem az iskola diákjai jöttek tanulni, hanem épp tőlük tanulnak az idősebbek, hogy miként használják az internetet és a számítógépet.

„Túl sokat lógnak a fiatalok az interneten”

Túl sokat lógnak a fiatalok az interneten - ezt mondta Kövér László a Fidesz ifjúsági tagozatának tisztújításán. A házelnök szerint többet kellene kirándulniuk. A politikus az önkormányzati választás után arról beszélt, hogy a Facebook cenzúrája miatt szerepelt pártja a várakozások alatt. Pedig a Fidesz többet költött a közösségi oldalon hirdetésekre, mint az összes ellenzéki párt együttvéve.

Te tudod, mit csinál a gyereked az interneten?

Rémísztő körüzenet terjed a kiskamaszok között a Facebook messengeren. A küldő azzal fenyegeti őket, ha nem küldik tovább, akkor minden éjjel figyelni fogja őket a sötétben majd megöli. Lehet, hogy ezen a legtöbb ember mosolyog, de egy tíz éves ettől halálra rémül. Moskovics Judit olyan diákokkal és a tanárukkal beszélgetett a biztonságos internethasználatról, akik már kaptak ilyen fenyegető üzenetet.

Kipróbáltuk, mit tennénk, ha kibertámadás érne minket

El tudják képzelni, hogy milyen lehet az, amikor egy kibertámadás kellős közepén találják magukat? Kiberháború leginkább államok között van, viszont ma már magánvállalatokat is naponta érhet találat, és tényleg mindenki lehet áldozat. Múlt héten Budapestre érkezett egy hatalmas, a világon egyedülálló kiberbiztonsági kamion, a C-TOC, amiben kizárólag eddig már megtörtént kibertámadásokat szimulálnak. És ahol belecsöppentünk egy kibertámadásba...

VICCES: Gáborból mém lett!


szerző:
2019.10.13. 21:20
VICCES: Gáborból mém lett!

A rendőr mindent megtesz, hogy visszahódítsa Ivettet. Az okostelefonok világában azonban nem maradt titokban merész cselekedete.

Lemezszerződést ajánlottak a metróaluljáróban dalra fakadó hajléktalan nőnek

Mesébe illő ennek a hajléktalan hölgynek a története, aki a jegyellenőrnek fakadt dalra egy Los Angelesi metróaluljáróban. A kalauznak annyira tetszett, amit hallott, hogy fel is vette a telefonjával, és megosztotta az interneten. A videó vírusként terjedt és eljutott a Grammy-jelölt producerhez, Joel Diamond-hoz is, aki azonnal lemezszerződést ajánlott neki.

Ajajj! A páromnak felesége van!

A nő az interneten ismerkedett meg Gáborral, ám akkor még nem is sejtette, hogy a férfi házas ember. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Orsi nem szőke, hanem borostás?

Ferenc közel másfél éve csetel az interneten megismert kiszemeltjével, ám személyesen sosem találkoztak. Sőt, videótelefonálásra sem került még sor. Vajon ki fog belépni az ajtón? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Arnold randira hívta Barbit… az anyukájától

A fiú egy ideje már csetelget kiszemeltjével, ám most egy randevúra is el szeretné hívni a lányt. Először azonban Barbi édesanyjával, Irénkével ismerkedett meg. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsani hasznos tanácsokkal látta el egyik legnagyobb rajongóját

Grácia a sikersorozat szereplőjével találkozhatott, ráadásul egy közös szelfit is készíthetett kedvencével. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mi áll a like-függőség hátterében?

Rengeteg dolgot ad nekünk a korlátlan internet kora. De milyen veszélyeket rejthet az, ha nem tudjuk okosan használni? A like-függőség ma már egy nagyon gyakori szenvedélybetegség, ami bármelyik korosztályt érintheti. Ilyenkor extrém módon vágyunk arra, hogy az általunk megosztott tartalmakat az ismerőseink lájkolják. De vajon mi áll ennek a hátterében?

Márk Anikó stúdiójába szervezte első randiját

A fiú azóta szeretett volna talk show-ban ismerkedni, mióta a bátyja a Balázs Show-ban összejött későbbi feleségével. Most el is hívta internetes kiszemeltjét, Klaudiát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Már a 10 éves gyerekek is néznek felnőtt filmeket

A magyar gyerekek átlagosan 10 éves korukban látnak először felnőtt filmet. A 7-10 éves korosztály harmadik leggyakoribb hívószava az interneten a „pornó”. Pedig a felnőtt filmek gyakori nézése a kamaszoknál súlyos testképzavart és szexuális frusztrációt is okozhat.

Ha NB1-es focista szeretne lenni, most itt a lehetőség!

Az egyik magyar első osztályú csapat nem mindennapi módját választotta új játékosának felderítésére. Internetes álláshirdetést adtak fel, hogy megtalálják a csapat új bal- vagy jobbhátvédjét, esetleg középpályását.

A temetőbe járnak internetezni

Valahol gyászolni járnak a temetőbe, valahol internetezni. Egy német falu lakói évek óta küzdenek a net hiányával. Nagy küzdelmek árán most megtörtént a fejlesztése, csakhogy a lakóházak helyett a temetőbe érkezett meg a gyors internet. A helyiek arra panaszkodnak, hogy a halottak előbb csatlakozhatnak a wifihez, mint ők maguk.

Egyre több gyereket ér valamilyen támadás az interneten

Zaklatás, zsarolás, fenyegetés – egyre több gyereket ér valamilyen támadás az interneten, Magyarországon. A csalók általában intim fotókat kérnek a fiataloktól, amikkel aztán visszaélnek, sőt: zsarolják is őket azokkal. Ezért a rendőrök szerint mindig óvatosnak kell lenni. Ha viszont mégis baj történik, a Gyermekmentő Szolgálat honlapján mostantól bárki bejelentést tehet. Az eseteket az ügyészség is vizsgálja majd.

Veszélyes profilkép alapján ismerkedni?

Sanyi az interneten bukkant rá Kittire, és a lány fotója egyből megdobogtatta szívét. De vajon valóban ő szerepel a képen? Most kiderült! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rajongásból barátság? Tóth Andi elmesélte történetét...

Az X-Faktor ötödik évadának nyertese az interneten tartja a kapcsolatot követőivel, és bizony az is előfordult már, hogy bizalmába fogadott egy rajongót...

DURVA! Zsani porrá zúzta férje mobilját

A lány egy ideje már erősen gyanítja, hogy párja más nőkkel csetelget. Miután kiderült, hogy valóban van oka a féltékenységre, Gyuri telefonja csúfosan megjárta… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó, segíts! A párom internetes játékfüggő…

Dorina párja napokig képes az interneten játszani, ráadásul ahogy hazatér a munkából, már egyből neki is veselkedik, egészen az éjszakába nyúlóan. Mi lehet a megoldás? Itt megnézheted a teljes beszélgetést!

Halált okozhat a csodaszerként hirdetett MMS

Súlyos károsodásokat, és akár halált is okozhatnak az MMS néven, csodaszerként hirdetett cseppek. Az internet az utóbbi időben újból tele lett az egészségre veszélyes termékekkel, melyek magyar nyelvű oldalakról is elérhetők. A Nemzeti Népegészségügyi Központot az Egészségügyi Világszervezet figyelmeztette a veszélyre, mert már 18 országban okozott mérgezést.  

Alig hunyt el Grumpy Cat, máris itt vannak a trónkövetelők!

Májusban pusztult el Grumpy Cat, a híresen morcos macska, akinek a mai napig több millió követője van. Bár halálhírét szomorúan fogadták a rajongók, máris itt vannak a méltó utódjai, akik már túl is szárnyalták elődjüket.

A nő, két személyiséggel


szerző:
2019.06.06. 18:00
A nő, két személyiséggel

Marcell az internetes szerelmét szeretné meghódítani, akivel élőben sosem találkozott még. Lehet, hogy ez nem is olyan véletlen? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A falu sztárja: anyukám


szerző:
2019.06.04. 18:00
A falu sztárja: anyukám

Danit egyre jobban kiborítja édesanyja viselkedése, aki hatalmas TikTok-megszállott. Ildi most a stúdióban is megcsillogtatta tehetségét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kik az „okostelefon-zombik”?

Már többen függnek az internettől, mint a drogoktól - állítja Zacher Gábor. A toxikológus szerint a mai fiatalok 70 éves korukig több mint öt évnyi időt töltenek majd okostelefonok és monitorok előtt. Ez azért veszélyes, mert emiatt egyre kevesebbet alszanak, és egyre többet szoronganak. Zacher Gábor szerint a szülőknek kellene jó példát mutatniuk.

NETFÜGGŐSÉG: Hogyan netezzünk jól?

Mi számít netfüggőségnek, hány órát tölt egy egészséges ember monitor vagy okostelefon előtt, és mire kell odafigyelni, hogy gyerekeinket megóvjuk a közösségi média veszélyeitől, erről beszélt a szakember.

Világszerte minden tizedik gyógyszer hamis

Nyolcszázezer hamis nyugtatót találtak két szerb teherautóban elrejtve a pénzügyőrök Röszkén. A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület szakértője szerint világszerte minden tizedik gyógyszer hamis. A szakember azt mondta, ma már minden típusú gyógyszert meg lehet venni az interneten, azonban közülük sok hamis. Ezért nagyon kell figyelni, hogy honnan és mit rendelünk.
Ide kattinta a szakértő elmondja mire kell figyelni gyógyszervásárlásnál.

HAMIS GYÓGYSZEREK? Elmondjuk, mire figyeljen vásárláskor!

A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület adatai szerint világszerte minden tizedik gyógyszer hamis. A szervezet szakértője szerint ma már mindenféle gyógyszert meg lehet venni az interneten. Van azonban néhány jel, amire ha figyelünk, elkerülhetjük a hamis gyógyszereket.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

Rontanak vagy javítanak a párkapcsolaton a közösségi oldalak?

Sokan ismerkednek meg az interneten, viszont akár szakítás is lehet egy-egy félrecsusszant lájkolás vagy komment miatt. Vajon könnyíti vagy nehezíti a virtuális lét a kapcsolatokat? Megkérdeztük Sánta Laciékat, Solti Ádámékat és Kabát Petiéket is a közösségi oldalakról.

Egyre több az internetes átverés, hogyan védekezzünk ellenük?

A modern kor csalásai nagyrészt már a virtuális térben, az interneten zajlanak. Itt már arctalanul, sokszor rossz helyesírással, de mégis nagyon kifinomult történetekkel próbálnak pénzt kicsalni tőlünk. De mi az, amiért ezek az átverések működhetnek? Mitől népszerű a mai napig sok helyen a kandi kamera műfaja?

Kábellopás: 41 borsodi településen nem volt internet

41 borsodi településen nem volt internet, telefon és kábeltévé. Két évvel ezelőtt négy fiatal lopott el 80 méter kábelt Hernádkaknál. A bíróság első fokon ma bűnösnek találta őket. Azért vágták el a kábelt, hogy később eladják, de csalódniuk kellett, mert az úgynevezett optikai kábellel semmit sem tudtak kezdeni.

Betiltanák céges telefonokon, számítógépeken a közösségi média használatát

Betiltaná céges telefonokon, számítógépeken a közösségi média használatát, a magán célú internetezést és levelezést is egy készülő jogszabály-módosítás. Eszerint tilos lesz a céges eszközöket, de még a vállalati wifi hálózatot is magáncélra használni a dolgozóknak. Ez a tiltás ráadásul nem csak munkaidőben, hanem azon kívül is érvényes lenne. Ha elfogadják a módosítást, akkor az, minden magyarországi munkahelyen érvényes lesz és csak akkor lehet eltérni tőle, ha a cégek úgy döntenek.

Híres lett az egyik izraeli állomás macskája

Már több millió rajongója van az interneten egy izraeli pályaudvar macskájának, amely önkéntes ellenőrként fogadja az utasokat a bejáratnál. A Mici névre hallgató cica kedvenc tartózkodási helye ugyanis az elektronikus beléptető kapu, ahol a jegyeket kell érvényesíteni.

Meztelen képet is kérnek a tiniktől

Idegenek írnak rájuk és meztelen képet is gyakran kérnek tőlük a neten - ez derül ki abból a felmérésből, amelyben 9000 tinédzsert kérdezett meg egy közösségi médiával foglalkozó cég. De olyan is előfordul, hogy kamuprofilt csinálnak a nevükben.

Így lehet biztonságos a netezés

Internetes zaklatás, megalázó videók, pornográf tartalmak és internetes csalók. A legtöbb 10-12 éves gyerek ilyen veszélyekkel is találkozik, amikor használni kezdi az internetet. Február 5-én a biztonságos internethasználat világnapján a szakértők arról beszéltek, hogy a szülőknek és a tanároknak érdemes figyelmeztetniük a gyerekeket, például arra, hogy a személyes adataik megadására nem kötelezheti őket egyik oldal sem.
A szakértők még több jótanáccsal látják el, ha ide kattint.

„Ma már a fiatalok életében minden köthető az internethasználathoz”

Erőszakos tartalmak, adathalász oldalak. Sok fiatalnak ezek a fogalmak teljesen ismeretlenek. Kedden, a biztonságos internethasználat napján többek között arról beszéltek a szakemberek, hogy hogyan segíthetnek ezek megértésében a szülők.
A biztonságos internethasználatról készült riportot, ide kattintva nézheti meg.

Tisztogatók: az Internet rendőrei

Több évnyi oknyomozó munka után született meg az a megdöbbentő film, amelyben azokat az embereket mutatják be, akiknek köszönhetően, nem látjuk azt a rengeteg bűnt és szörnyűséget a közösségi oldalakon, amit az emberek szerte a világban feltöltenek. Ők az internet rendőrségének tartják magukat. Ők a tisztogatók, akik még a családjuknak sem mondhatják el, hogy mi a munkájuk.

A csaló vevői is bűnhődhetnek

Interneten hirdette termékeit az a férfi, akire a napokban csaptak le az adóhatóság nyomozói. Lakásában rengeteg készpénzt, hamis szoftvereket, és olyan eszközt is találtak, amellyel be lehet csapni a kamionok károsanyag kibocsátó rendszerét. A készüléket árusító férfi 5 évet kaphat, de a vásárlók is büntetésre számíthatnak.

Ember a digitalizációs cunamiban

Életünket, szokásainkat és szellemünket is ostromolja az internet, a közösségi média és az okostelefon is. Egyes kutatókat egyre inkább foglalkoztat a kérdés, mit tesz velünk ez a továbbra is gyorsulva fejlődő digitális technológia. Szerves fejlődés? Új kor? Mi történik az evolúcióval? Kiderítjük.

Internetes sztárok, akik veszélyt jelenthetnek a gyerekekre

Az otthonról videókat készítő tizen- és huszonévesek pont akkora sztárok, mint akik a tévéből lettek ismertek. És ha már népszerűek, akkor a befolyásuk is nagy! Sajnos van, aki ezt kihasználja, és kislányoktól kér olyan dolgokat, amiket normális ember nem tenne. Egy ilyen ügyet mutatunk be Serdült Szilvia riportjában!

Új szerzői jog, új internet?

Ha valaki előad egy dalt vagy ír egy cikket, s ezek ingyenesen elérhetőek az internetes keresőprogramokon, kapjon-e pénzt érte – mert eddig nem kapott. Az Európai Unió először 2001-ben igyekezett szabályozni az internettel kapcsolatos szerzői jogokat. 2013-ban újra nekiálltak és 5 év után az Európai Parlament most szeptemberben elfogadott egy szabályozási javaslatot, ami nem holnaptól lesz kötelező, de a folyamat elindult. Egyelőre az alkotóknak áll a zászló.

Ők a legveszélyesebb celebek az interneten!

Készült ugyanis egy lista a „legveszélyesebb” sztárokról, akikre rákeresve könnyen vírusokba futhatunk!

Mi volt a legdühítőbb dolog, amit láttál magadról az interneten?

Ma arra próbáljuk megtalálni a választ, hogy ki mire pöccent be legjobban, mikor olvasott magáról valamit az interneten?

Ott voltunk Dorina szülinapi partiján

Buli Dorina videói és a róla készült riportok, paródiák is letarolják a magyar internetet. Fellépései vannak, rajongók követik, a születésnapi partiján pedig ezúttal a Fókusz stábja is ott volt.

Báró már majdnem megérkezett

Már majdnem a telelőhelyére ért az ország egyik legismertebb gólyája! Báró már csak 150 kilométerre van a céltól a jeladó szerint.

„A gyermekért bármit megtennék!”

Miután Ricsi meglátta, hogy a párja, Anita egy Józsi nevezetű férfivel csetel, teljesen összetört. Ráadásul attól retteg, ha Anita elhagyja őt, közös gyermeküket is magával viszi majd.   

Az a fránya Facebook!


szerző:
2018.07.24. 18:00
Az a fránya Facebook!

Eszternek elege van a férje, Gergő kicsapongó életviteléből, hiszen a fiú lányokkal flörtöl a neten. Eszter egy utolsó esélyt szeretne adni párjának, és egyetlen kikötése van: szüntesse meg a Facebook profilját!

A párom eltitkolta a gyerekét előlem?

Ilona egy este meglátta a párja levelezését egy ismeretlen hölggyel, és egy mondat nem hagyja nyugodni: „Mi legyen a három éves gyerekkel?” A nő teljesen összeomlott, hiszen már nyolc éve együtt él szerelmével.

Beszélgessünk, mint fiú és lány…

Péter a Facebookon pillantotta meg Líviát, és egyből megdobbant a szíve. A fiatalok rengeteget csetelnek egymással, így a fiú szeretné, ha személyesen folytatódna a beszélgetés közöttük…

Anikó: „Nincs is ennél romantikusabb, mint az első randin szétverni egymást”

Juli hónapok óta ismerkedik az interneten egy ökölvívó fiúval, ám sosem találkoztak még személyesen. Anikónál azonban élőben is megismerhette Renátót, aki beavatta a lányt a box rejtelmeibe…

Henrik a stúdióban tudta meg, hogy apuka lesz!

Henrik a neten több nővel is flörtölgetett, ráadásul intim képeket is küldözgetett kiszemeltjeinek. A bökkenő csak az, hogy a fiúnak barátnője van, akinek most bevallotta bűneit. Ám azt ő sem gondolta volna, hogy szerelme már áldott állapotban van.

 „Én mindig itt leszek veled!”

Krisztián az interneten ismerkedett meg Gáborral, és mivel komoly érzelmeket táplál iránta, egy szerelmes verssel készült neki. Ám nem ő az egyetlen, akivel rendezni szeretné kapcsolatát, hiszen mostohaanyjához is lenne egy-két kérdése.

Mi van Rajmund kosarában?


szerző:
2018.07.03. 18:00
Mi van Rajmund kosarában?

Rajmund a stúdióban találkozott először az internetes kiszemeltjével, Ritával. A férfi egy kosarat is hozott magával, hiszen egy romantikus piknikre szeretné meginvitálni a hőn áhított hölgyet.

„Izmos vagyok és szexi…”


szerző:
2018.06.28. 18:00
„Izmos vagyok és szexi…”

Krisztián az interneten ismerkedett meg Marcsival, akivel most találkozik először személyesen. Sőt, egy nem mindennapi verssel is készült kiszemeltjének.

A férfi, aki sosem találkozott még szerelmével...

Istvánra az interneten talált rá a szerelem, ráadásul már csetelés közben elkezdett komoly érzéseket táplálni Ági iránt. A távolság miatt azonban még sosem találkoztak egymással. Most viszont igen..

Tanulj Nagy Alexandra vagy éppen Zimány Linda hibájából!

Rengeteg diéta vagy éppen praktika, tipp terjed az interneten, amibe sokszor a sztárok is beleszaladnak. Most összegyűjtöttük azokat a haszontalan trendeket, amiket már Linda, Alexandra vagy éppen Léda is megbánt már.

Spanokból szerelmesek? Egy rappelés eldöntheti!

Dávid pár hónapja belevetette magát az internetes csajozásba, és nagyon megtetszett neki az egyik lány, akivel összehaverkodtak. Eldöntötte: egy rap számmal megpróbálja meghódítani Renit.

Zsófi, az internet királynője

Zsófi a live-videóinak köszönhetően rengeteg rajongóval büszkélkedhet a világhálón, azonban úgy gondolja, hogy a testvére lenyúlta a produkcióját. Most egy nagyszabású táncversenyen összemérhették tehetségüket.

Mindennapos a zaklatás a neten

Hiába kezdődik a vakáció - nyáron sem ér véget az iskolai bántalmazás az online térben. Az ENSZ gyermekjogi szervezete, az UNICEF ezért kampányt indított, személyre szabott segítséget ígérnek azoknak, akiket akár saját kortársai bántanak az interneten, de nem mernek kiállni magukért.

Szerintem a páromnak szeretője van

Kinga és János már 10 éve vannak együtt, ám a lány egyre inkább féltékeny. Nem véletlen, hiszen Jani az interneten flörtöl, és Kinga szerint az is lehet, hogy szeretője is van.

Dukai Regina és Puskás Peti az internet veszélyeire hívták fel a figyelmet

Rengeteg gyereket zaklatnak az interneten - az UNICEF kampánya nekik nyújt segítséget. Dukai Regina és Puskás Peti is beszállt az akcióba.

 

A szurikáta-ügy: mikor elszabadulnak az indulatok

Napok óta forrong az internet a hétfőn elpusztult szurikáta halála körül. A hét elején a Kecskeméti Vadaskertben egy 11 éves fiú benyúlt az állatok közé, a vemhes szurikáta pedig megharapta őt. A gyermek ijedtében elrántotta a kezét, az állat ettől a földre esett és elpusztult. Az eset valóságos lincshangulatot váltott ki az interneten.

Egy randi és ennyi?


szerző:
2018.05.16. 18:00
Egy randi és ennyi?

Mihály és Irén az interneten ismerkedtek meg, azonban az első találkozásuk után Irén minden kapcsolatot megszakított a férfivel. Mihály viszont a mai napig sem érti a nő hirtelen jött döntését…

A sosem látott barátnő


szerző:
2018.05.04. 18:00
A sosem látott barátnő

Dávid az interneten ismerkedett meg Veronikával, és bár sosem találkoztak egymással, a fiú már kész párkapcsolatként kezeli a viszonyukat. Most eljött a találkozás nagy pillanata, ráadásul Dávid rögvest össze is költözne szerelmével.

Nem fogod elhinni, mi az új netes őrület!

Pont egy évvel ezelőtt derült ki, hogy egy új őrület hódít a világhálón: popsi villantás nyilvános helyeken. Az új trendet „Cheeky Exploits” – nak, azaz „huncut tettnek” nevezték el.

Válassz: a kisfiad vagy a nők!

Beatrix és István 5 éve vannak együtt, de a lány már véget szeretne vetni a párkapcsolatnak. Közös fiuk születése után ugyanis István megcsalta a párját, és a mai napig flörtöl az interneten. Beatrix most komoly ultimátummal érkezett a stúdióba…

Viki: „Ez már sok!”


szerző:
2018.04.20. 18:00
Viki: „Ez már sok!”

Viki „érdekes beszélgetésen” kapta rajta barátját az interneten, aki amellett, hogy más lányokkal flörtöl, még azt is letagadja, hogy barátnője van. Anikó felteszi a nagy kérdést: vajon ezek mindössze ártatlan csetelések, vagy a fiú már a tett útjára lépett?  

A pasim biszexuális?


szerző:
2018.04.20. 18:00
A pasim biszexuális?

Norbinál végleg betelt a pohár, hiszen párját, Tibit többször is azon kapta, hogy másokkal flörtölget az interneten.  Ráadásul szerelme fiúknak és lányoknak is egyaránt küldözget intim képeket…

Ez volt Varga Viktor eddigi legnagyobb botránya!

Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát – erről számoltunk be 2015-ben. Az énekes rendkívül büszke volt magára, de az interneten népe viszont beteg, őrült, feltűnési viszketegségben szenvedő embernek nevezte a történtek után.

Veszélyes az interneten ismerkedni?

Krisztián teherautóval érkezett Anikóhoz, ugyanis el szeretné költöztetni magához azt a hölgyet, akivel a Facebookon ismerkedett meg. A férfi szerint olyan ez, mint egy mese, hiszen sosem találkoztak még személyesen. Azonban nem minden történet végződik heppi enddel…

VV Dávid: „Ezt minden pasi csinálja”

VV Dávid és Brigi már az esküvő előtt állnak, viszont a lány sehogy sem tudja elviselni a volt villalakó internetes flörtölgetéseit. A lány ultimátummal érkezett: Dávid vagy felhagy rossz szokásával, vagy különben felbontja az eljegyzésüket.

Így még sosem láthattad Cristiano Ronaldót!

Egy éve, ezen a napon számoltunk be arról, hogy egy nap alatt világhírűvé lett a Ronaldóról elnevezett reptér, meg a művész is, aki a szobortestű világsztár mellszobrát formázta. Az aranylábú labdarúgó nem először szembesül önmagával, de most mindannyian kíváncsiak lennénk, mi járhat a fejében. Az internet népe ízekre szedte a műalkotást, mém-lavinát indítottak be.

Hamis propaganda kering az interneten

Elöntötték a közösségi oldalakat az állítólagos terrorról, utcai verekedésekről szóló videók - a kéretlenül is megjelenő felvételeken legtöbbször afrikai, közel-keleti férfiak láthatóak, a felirat pedig szinte mindegyiknél a bevándorlás veszélyeivel riogat. Egy részükről kiderült, valójában nem is ott és nem is akkor készültek, mint ahogy feltöltőik állítják. A Momentum szóvivője szerint ezek nem csak gyűlöletkeltőek, hanem propagandacélúak, melyek megtévesztik az embereket. Lázár János viszont úgy látja, ezekkel a videókkal semmi gond: mindenki saját tapasztalatai alapján dönt, nem a hírek alapján.

Egyből bele a lecsóba!


szerző:
2018.03.23. 18:00
Egyből bele a lecsóba!

Csaba egészen addig nem hitt a netes társkeresésben, míg meg nem ismerte Esztit. Bár sosem találkoztak még személyesen, a fiú már össze is költözne a lánnyal. Épp ezért egy hatalmas bőrönddel érkezett a stúdióba.

Létezik virtuális megcsalás?


szerző:
2018.03.21. 18:00
Létezik virtuális megcsalás?

Daninak elege van párja folyamatos féltékenykedéséből. Bár a fiatalember elismeri, hogy szokott beszélgetni a neten más lányokkal, de szerinte ez komolytalan, és soha sem csalta meg Máriát. A nő azonban más állásponton van, és még a kémkedéstől sem riad vissza…

Ki tudnak-e törni a celebek a skatulyákból?

Az internet, soha de soha nem felejt.Amióta fölénk szállt az a bizonyos digitális felhő, nincs menekvése szinte senkinek, még a celebeknek sem. Főleg, ha valakit például egy ezeréves videó alapján még be is skatulyáznak. Nagy kérdés, hogy ki tudnak-e ezekből törni, már ha egyáltalán ki akarnak törni...

Robi: „Ne kínozz tovább, kérlek!”

Robi 4 éve az interneten ismerkedett meg Klaudiával, de a távolság miatt még sohasem találkoztak személyesen. A szerelmes fiú nem érkezett üres kézzel, hiszen nem csak egy plüssállattal, de egy saját dallal is készült.

Karda Bea: „Repülj még velem!”

Karda Bea nyolc éve talált rá szerelmére, Lacira, akivel az interneten ismerkedett meg. A művésznő viszont álnéven, parókában és napszemüvegben kereste az igazit, és csak később fedte fel valódi énjét Laci előtt. Most ismét felöltötte „álruháját”, és egy Piramis dallal kedveskedett párjának.

Karda Bea: „Nagyon kellemes volt”

A művésznő az interneten álnéven, parókában és napszemüvegben kereste az igazit, és csak később fedte fel valódi énjét Laci előtt. Már több mint nyolc éve boldogok együtt, ráadásul Bea most alig várta, hogy meglephesse szerelmét a stúdióban.

Az internetről a valóságba


szerző:
2018.03.01. 18:00
Az internetről a valóságba

Attila az interneten bukkant rá élete szerelmére, Andreára, de a távolság miatt sosem került sor a személyes találkozóra. Egészen mostanáig…

Kölcsönös a fiúk szerelme?


szerző:
2018.03.01. 18:00
Kölcsönös a fiúk szerelme?

Olivér azért érkezett, hogy végre személyesen is találkozhasson Viktorral, akivel az Instagramon ismerkedett meg. A fiatal fiú szeretné, ha komolyabbra fordulna a dolog közöttük, hiszen kiszemeltje teljesen megtestesíti az ideálját. Vajon Viktorban is hasonló érzések kavarognak?

Endzsina, a férfiak réme


szerző:
2018.03.01. 18:00
Endzsina, a férfiak réme

Endzsinának fogalma sincs, hogy mit akar tőle az a fiú, akit egy buliban látott meg először. A fiatalok azóta a Facebookon flörtölnek, de a lány többet is el tudna képzelni Jeffersonnal, viszont attól tart, hogy mivel túl jó csaj, a férfiak tartanak tőle. Vajon Jefferson is menekülőre fogja a dolgot?

Lali csúnyán kihúzta a gyufát Joe-nál

Joe szomorúan állapította meg, hogy twerk ügyben nem számíthat külső segítségre. Mikor megnézte a tervezett helyszínt, Lali rábeszélte, hogy csináljon egy kis reklámvideót, amin nőkkel twerkel, és posztolja a facebookra. Joe belement, de aztán döbbenten látta, milyen hülyén néz ki a felvételen. Lalinak ráadásul esze ágában sem volt törölni a videót, ami kikészítette Joey-t.

Hogyan tehetjük biztonságosabbá az internetet?

A Biztonságos Internet Napot az Európai Unió akciótervének keretein belül már a világon közel 130 országban, minden év februárjának második keddjén rendezik meg. A kampány fő célja, hogy az online technológiák és mobil eszközök felelős és biztonságosabb használatára ösztönözzenek.

Vigyázat! Életveszélyes kihívások az interneten!

Bizonyára már ti is hallottatok a „Tide Pod” kihívásról, amiben a fiatalok mosószer kapszulát nyelnek le. Viszont nem csak ez az egyetlen veszélyes "megmérettetés" kering a világhálón. Forgács Mariann, social média szakértő felhívta a figyelmet a kockázatokra.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való