KERESÉS search-close

internetes ismerkedés

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "internetes ismerkedés"

Móni poénból veri át a férfiakat az interneten

Zoltán szeretett volna végre találkozni a nővel, akivel már hosszú ideje beszélgetett az interneten. Anikónál végre találkoztak, azonban kiderült, hogy nem ő az egyetlen Móni életében… A teljes adásból kiderül, mit szól ehhez a nő párja!

Profilkép alapján kapcsolat? Roli kockáztatott!

A vendéglátósként dolgozó fiú még nem mert ráírni a kiszemelt lányra, aki nagyon megtetszett neki az interneten. Vajon Antónia úgy néz ki élőben, mint ahogy elképzelte? A teljes adásból kiderül!

Interneten csábított egy pedofil férfi

14 év alatti fiúkat próbált elcsábítani egy nyíregyházi férfi. Az interneten ismerkedett az áldozataival, és megpróbálta rávenni a gyerekeket, hogy találkozzanak vele. Az egyik fiú szülei azonban a rendőrséghez fordultak, akik elkapták a középkorú férfit. A lakásában több ezer, gyerekekről készült pornográf fotót találtak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való