KERESÉS search-close

ittas

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ittas"

Egy szolgálaton kívüli rendőr találta meg a cserbenhagyót

Meghalt az elgázolt gyalogos, a cserbenhagyót egy szolgálaton kívüli rendőr találta meg. A szombaton este, Komárom-Esztergom megyében történt baleset áldozata egy 42 éves tárkányi férfi. Az út szélén tolta a motorját, amikor egy autó elütötte. A gázoló megállás nélkül elhajtott a helyszínről. Miután megtalálták kiderült, hogy ittas volt, amikor a baleset történt.

Két gyalogost gázoltak halálra az elmúlt 24 órában

Két gyalogost gázoltak halálra az elmúlt 24 órában. Mindkét férfi sötét ruhában volt, láthatósági mellény nélkül. Sükösd közelében autó elé lépett ki a gyalogos, Salgótarjánban az útszélén sétált - úgy tudjuk mindketten ittasak voltak. A szakértő szerint a láthatósági mellény életet menthet.

Fél órán át verte, majd az utcára húzva hagyta kihűlni barátját

Fél órán át verte, majd az utcára húzva hagyta kihűlni barátját – élete végéig a rácsok mögé küldené az ügyészség azt a férfit, aki még 2018 szilveszterén verte meg brutálisan gyerekkori barátját a Bács-Kiskun megyei Petőfiszálláson. A vádirat szerint a barátok együtt ittak, majd az áldozat részegen megjegyzéseket tett gyilkosa barátnőjére. A támadást egy közös ismerősök is végignézte, őt ezért segítségnyújtás elmulasztásával vádolják.

Ittasan és drog hatása alatt gázolhatta halálra az árokparton füvet nyíró férfit

Börtönbe küldené az ügyészség azt a férfit, aki a vád szerint ittasan és drog hatása alatt gázolt halálra egy árokparton füvet nyíró férfit tavaly októberben a tolna megyei Kétyen. A gázolással vádolt férfi a baleset után még kötekedett is az áldozatot megmenteni próbálókkal.

Csaknem 4 évet kapott az a férfi, aki ittasan, jogosítvány nélkül rendőröket gázolt

3 év 8 hónapot kapott a sofőr, aki ittasan, jogosítvány nélkül okozott halálos balesetet az Üllői úton. A csaknem öt évvel ezelőtti balesetben két rendőr vesztette életét. Ketten súlyosan megsérültek. A vádlott most először bocsánatot kért a hozzátartozóktól. Akik ezt nem fogadták el a bíróságon,. Azt mondták nem érzik őszintének a férfit.

Részegen, drogosan, jogsi nélkül száguldozott

Részeg volt, kokaint és marihuánát fogyasztott, lejárt a jogosítványa, nem volt érvényes forgalmi engedély a kocsiján, és ötven helyett százharminccal hajtott, így gázolt halálra egy 83 éves férfit Érden egy autós még tavaly. Ezután egy szembejövő autónak, majd egy ház kerítésének csapódott kocsijával. A férfit szerdán négy és fél év börtönre ítélte a bíróság. Az autós az utolsó szó jogán mindenkitől bocsánatot kért.

Részegen vezetett egy buszsofőr Budapesten, az egyik utas megsérült

Részegen vezette a buszt egy sofőr Budapesten. Az eset még kedden délután történt a XI. kerületben.

Megerőszakolhattak egy török cserediákot Orosházán

Szexuális kényszerítés Orosházán. A gyanú szerint megerőszakolt egy török cserediáklányt egy 19 éves fiatalember az Orosházához tartozó Rákóczitelepen. A fiatalok a hétvégi falunapon szórakoztak. Éjfél után egy fiú hazavitte a szülei házába a valószínűleg ittas lányt, ott történhetett az erőszak. A rendőrség nyomoz.

Az úton feküdt, halálra gázolták

Halálra gázoltak egy úton fekvő férfit a Győr-Moson-Sopron megyei Ásványrárón. Információink szerint a 46 éves áldozat ittas volt. Egy vele egy utcában lakó autós gázolta el. Úgy tudjuk, a sofőr kocsijával majd 400 méteren át húzta a férfit, csak akkor vette észre, hogy elütött valakit.

Súlyosan megsérült az ittas kamionsofőr

Beszorult a roncsba és súlyosan megsérült az ittas kamionsofőr egy általa okozott baleset után. A karambol szerdán a 8-as főúton történt. A férfi valószínűleg túl gyorsan hajtott és már hiába taposta a féket, belerohant az előtte megálló kamionba.

Enyhébb ítéletet kért a trolibuszvezetőt megkéselő férfi

Négy és fél év börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki tavaly júliusban megszúrt egy trolibuszvezetőt a Városligetben. A vád szerint részegen szállt fel a járműre, majd rá is gyújtott, amit a sofőr szóvá tett. Kiabálni kezdtek egymással, ekkor került elő a kés. A trolivezető a karján sérült meg, de csak könnyebben.

Nem segített sérült utasainak a kisbusz ittas sofőrje

Ittasan vezette a kisbuszt, majd halott barátját és négy társát hátrahagyva elmenekült a sofőr. Most emeltek vádat a 23 éves férfi ellen, aki tavaly áprilisban, Komárom-Esztergom megyében, a bajóti pincesoron egy kisbusszal lesodródott az útról és a hegyoldalban állt meg, majd kiszállt és elmenekült. 

Családi ház udvarára zuhant egy motoros siklóernyős

Családi ház udvarára zuhant egy motoros siklóernyős szombaton délután a Békés megyei Mezőberényben. A szerkezet motorja a szemtanúk szerint ereszkedés közben leállt, ez okozta a zuhanást. A siklóernyőt vezető férfi csak könnyebb sérüléseket szenvedett, de kiderült, hogy részeg volt. A rendőrök eljárást indítottak ellene.

Top 9: A legendás Gátvéder az árvízről próbált mesélni

A klasszikussá nemesedett felvétel egy áradó folyó mellett készült, de folyadékhiányban a legendás interjú főszereplője, Béla bácsi sem szenvedett.

Részegen karambolozott, majd elfutott a helyszínről

Több mint ötven házban ment el az áram szombat este, miután egy autós kidöntött egy villanyoszlopot a Szabolcs megyei Ökörítófülpösön. A sofőr annyira sokat ivott, hogy nagy sebességgel nekicsapódott a póznának, ami kettétört és a kocsira zuhant. Az autós és utasa épségben kiszálltak a kocsiból, majd mindketten elfutottak.

Ivott, pedig a gyereke is a kocsijában volt!

Frontális ütközés történt Baján. Ki akarta kerülni az út szélén szabályosan várakozó kamiont egy autós csütörtök kora este Baján, a manővert már nem tudta befejezni, belecsapódott a vele szemben érkező kocsiba. Hárman sérültek meg, a szondáztatásnál derült ki, hogy a gyerekével utazó vétlen autó sofőrje ivott.

Börtönbe kerülhet a focista

A tiszakécskei focista még márciusban ütközött autójával egy álló teherautónak Tiszabögön. A kocsiban ült ikertestvére, aki kirepült és szörnyethalt. A nyomozás során kiderült, a focista ivott mielőtt autóba ült, és mintegy 150-nel ment lakott területen.

Kidöntötte a kerítést

Az egész ház beleremegett, akkora volt a becsapódás ereje – ezt mondták Híradónknak annak a budapesti társasháznak a lakói, amelynek kerítésébe csapódott egy autó éjjel. Akkora erővel rohant bele a kétszárnyas vaskapuba, hogy azzal együtt egy hatalmas betonoszlopot is kidöntött…

Karcoló: egy éjszaka, 50 áldozat

Egyetlen éjszaka alatt 50 autót karcolt össze egy részeg férfi Budapesten, most emeltek vádat ellene. Az ügyészség szerint nemcsak ivott, hanem marihuánát is fogyasztott a rongálás előtt. A rendőröknek azt mondta, annyira részeg volt, hogy nem emlékszik semmire.

Bocsánatot kért a két fiatal halálát okozó sofőr

Nem tett vallomást a halálos baleset okozásával vádolt férfi, aki nagy sebességgel, ittasan csapódott kocsijával egy, a piros lámpánál várakozó autóba még 2017. márciusában. A vétlen autóban a 21 éves Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakos és a vele egyidős barátja halt meg.

Rendőrök elől menekült, meghalt

Összetört kocsijában halt meg a rendőrök elől menekülő férfi Vác közelében. Úgy tudni, születésnapi buliban volt éjjel, majd feltehetően részegen ült a volán mögé. Bizonytalanul vezetett, ezért a rendőrök megpróbálták az Audiját félreállítani, de ő gázt adott. Pár száz méter után azonban kisodródott autójával. A rendőrök már hiába próbálták megmenteni az életét.

Ne vezessünk ittasan húsvétkor!

Húsvétkor se vezessünk ittasan, ne szálljunk be olyan sofőr mellé, aki ivott és főleg ne kínáljuk autós vendégeinket alkohollal – ezt tanácsolja a rendőrség az ünnep előtt. Idén sem lesz kiemelt húsvéti razzia, de ettől még bárkit ellenőrizhetnek a rendőrök az utakon, és ha valakinél jelez a szonda, büntetésre számíthat, akár a jogosítványát is elvehetik.

Piros: ˝...ezért is bocs, de nem a legbocsabb!˝

Fényes nappal, részegen próbált lopakodni Piros a Herczeg villa udvarán, ám nem sok sikerrel. Akkora zajt csapott, hogy szinte azonnal feltűnt a jelenléte. Richárd próbálta jobb belátásra téríteni a lányt, de vajon mi lesz ennek a vége?

Piros részegen mászott be a Herczeg villába

Nagy bánatában felfalt egy egész tál rumba áztatott mazsolát. Majd az alkohol hatására összeszedte minden bátorságát, hogy kitálaljon érzelmeiről szerelmének.

A teljes adásért kattints IDE!

Evelin leitatta Orsit

Evelin, még Joe ultimátumának lejárta előtt, szerzett egy próbanapot magának egy rendezvényszervező cégnél. Azért, hogy megünnepelje a munkát, elment Orsival iszogatni, mit sem tudva arról, hogy a lánynak éppen iskolában kéne lennie. Evi részegen vitte haza Orsit, Joe pedig mérgében olyan mondott a lánynak, amit később még nagyon megbánhat.

Frontális ütközés – részeg lehetett a sofőr

Valószínűleg részeg volt annak az autónak a vezetője, amelyik frontálisan ütközött egy másikkal csütörtökön éjszaka Hevesen. A vétlen autóban egy házaspár utazott, tűzoltók vágták ki őket a roncsból. A nő a hátsó ülésen feküdt, nemrég gerincműtéten esett át. Súlyosan megsérült ő és a férje is. Kórházba kellett vinni a balesetet okozó kocsi vezetőjét is.

Fókusz 2017-06-02


szerző:
2017.06.02. 17:25
Nem kér bocsánatot Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrenceről kínos videó került fel az internetre: ittasan táncolt egy bárban, sőt még egy rúdra is felpattant, hogy csábítónak szánt táncot lejtsen. A világsztár alig állt a lábán: az erről titokban készített felvételen jól látszik, hogy többször segíteni kellett neki, nehogy elessen.

Mit gondolnak a kamaszok az ittas vezetésről?

Döbbenetes adat: a magyar kamaszok majdnem fele úgy gondolja, hogy biztonságos ittasan vezetni. Több mint ötezer 12 és 18 év közötti fiatalt kérdeztek a közlekedésről. A felmérésből az is kiderült, hogy minden tízedik kamasz utazott már olyan kocsiban, amit ittas ember vezetett, és ezek közül minden második sofőr családtag volt! A szakemberek szerint azért fontos mindezt tudni, mert pár év múlva ők is vezetni fognak.

Nagyon részeg volt a rongáló

Fél liter pálinkát és két sört ivott, mielőtt összekarcolta a 78 kocsit. Ügyvédje szerint ezt mondta az a férfi, aki a rendőrség szerint szombat hajnalban rongált meg parkoló autókat Budapesten. A rongáló azt állítja: semmire sem emlékszik. Ma helyezték előzetes letartóztatásba, de azt az eszközt továbbra sem találják, amivel a kocsikat összekarcolhatta.

Ivott, halálos balesetet okozott

Minden nap beszélnek a tragédiáról, amit azóta sem tud feldolgozni. Ezt mondta Híradónknak az a férfi, aki még májusban okozott ittasan halálos balesetet a Borsod megyei Berentén. Három lánya is ott ült a kocsiban, amikor árokba hajtottak. Mindannyian megsérültek, az egyik lány vőlegénye az anyósülésen ült, ő meghalt. Az ügyészség szerint a sofőr nem csak ittas volt, nem vette figyelembe az útviszonyokat sem. Akár 5 évre is börtönbe kerülhet.

A részeg Mogács Dániel nem ismer tiltákosat

Részlet a 18. évad 6. részéből:

Az alkohol veszélyes lehet, főleg akkor, ha az ember annyira felbátorodik tőle, hogy bárhova bemegy, ahova nem kellene. Így keveredett verekdős-rendőrös kalandba a humorsita is.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Bámészkodók között kapták el a gázolót

Visszament a helyszínre és elvegyült a bámészkodók között a szentendrei gázoló, aki egy babakocsit toló asszonyt ütött el még csütörtök este. A rendőrök a személyleírás alapján a nézelődök között felismerték, így fogták el a 29 éves férfit. A 2 hónapos gyerek könnyebben, édesanyja viszont súlyosan megsérült. A baleset után az autós segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a babakocsit, benne a gyerekkel 17 méterre a baleset helyszínétől találták meg. A férfi már előzetesben van, valószínűleg részeg volt.

Részegen gázolt, meghalt a motoros

Részegen halálra gázolt egy motorost egy férfi éjjel a 7-es főút fővárosi szakaszán. A sofőr meg sem állt, a rommá tört autóval megpróbált elmenekülni. Egy éppen arra autózó sofőrnek azonban gyanús lett a törött kocsi, ezért követni kezdte, közben pedig értesítette a rendőröket. Az autót végül néhány kilométerrel odébb találta meg, a gázoló a kocsi mellett ácsorgott. Mindent elismert.

Brutális kutyabántalmazás Kiskundorozsmán

Egy ittas férfi kis híján kettévágta kutyája fejét egy baltával. A rendőröknek azt mondta, ha nem viszik el az állatot, a Tiszába dobja vagy agyonveri. A kutyát négy órán át műtötték. A 72 éves férfi ezért akár három év börtönt is kaphat.

Elvérzett az idős asszony


szerző:
2016.05.18. 18:00
Elvérzett az idős asszony

Egyetlen késszúrással gyilkoltak meg egy nyugdíjas asszonyt kedd este Derecskén. Az özvegy egy 41 éves nővel élt együtt a családi házban. A rendőrség őt gyanúsítja a gyilkossággal. Szerintük ittasan valamin összeveszhettek, majd a nő hirtelen kést rántott és combon szúrta az asszonyt.

Szemetesbe rejtette a holttestet

Agyonverte ismerősét, majd egy kukába rejtette a holttestet az a férfi, akit csütörtökön fogtak el a budapesti rendőrök. A gyanú szerint a 45 éves román férfi italozni ment át barátjához még hétfőn, valamin összevesztek és a gyanúsított agyonverte ismerősét, aztán egy kerti szemetesbe rakta a holttestet. A nyomozók napokon át helyszíneltek, és csütörtökön meglátták az utcában a gyanúsítottat, akit azonnal el is fogtak.

Előzetesben a zaklató tinédzserek

Előzetesbe került az a három tinédzser fiú, akik a gyanú szerint a hétvégén meg akartak erőszakolni egy 17 éves, magatehetetlen lányt Debrecenben. Ipari kamera is felvette, ahogy az utcán odaléptek az ittas lányhoz és felsegítették. Egy lépcsőházba vitték, ahol elvették a mobilját és a karkötőjét, majd erőszakoskodni kezdtek vele. Egy szomszéd azonban kihívta a rendőröket, ők találtak rá a félmeztelen lányra.
 

Ittasan okozott halálos balesetet

Kecskemétnél ittas sofőr ütközött egy autóval a régi 5-ös úton. Az egyik kocsiban egy délegyházi asszony és fia utaztak, mindketten meghaltak. A balesetet okozó sofőr súlyosan megsérült, a helyszínelő rendőrök egy üres whiskys üveget találtak az autója mellett, a szonda elszíneződött, amikor megfújatták vele. Szombat este pedig egy idős férfi halt meg, amikor autójával egy terepjárónak ütközött Kecskeméten.

Ivott az anya a halálos baleset előtt

Ivott mielőtt autóba ült a gyerekeivel az a nő, aki két hete kocsijával lesodródott az útról Nagyrábénál. Hétéves kisfia olyan súlyosan megsérült, hogy a baleset után néhány nappal a kórházban meghalt. Szerveit a szülők felajánlották. A nő ellen nyomozást indított a rendőrség, addig a lányát elvették tőle.

Meghalt, miután leteperték a rendőrök

Meghalt, mert megverték a rendőrök! Ezt állítja egy turai férfi családja. Szerintük a 35 éves rokonukat szerdán este azért kergették a rendőrök több utcán át, mert egy fél órával korábban drogosan és ittasan, jogosítvány nélkül furikázott kocsijával a településen. A rendőrség közleményt adott ki az ügyben, szerintük egy félmeztelenül rohangáló, ordítozó férfihoz hívták őket, ezért intézkedtek. Amikor utolérték, megbilincselték, majd mentőt hívtak hozzá. A férfi halálát szívelégtelenség okozta.

PIROMÁN: Felgyújtotta a házat, és sörözve nézte végig, ahogy ég

Éjfél után érkezett a kisherendi házhoz a láthatóan ittas férfi, az épület biztonsági kamerája készítette a felvételeket. Bement az egyik helyiségbe, majd később, amikor kinyitotta az ajtót, látható, hogy bent már lángol a szoba. A férfi csaknem két órát volt a háznál. Ezalatt, a tüzet többször eloltotta, majd újra meggyújtotta. Később már félmeztelenül sörözött a lángoló szoba ajtajában.

Parkoló autók közé csapódott

Átszakította a kerítést és parkoló autók közé csapódott egy kocsi az éjjel Győrben. A sofőr megpróbált elhajtani, de nem tudott. Így futva menekült. Előtte azonban leszerelte a rendszámot a kocsiról, mert az meg hamis volt. Végül visszament a balesethez és beismerte a rendőröknek, hogy ő vezetett. A gyanú szerint ráadásul ittasan. A sajátján kívül három autót tört össze.

Menekült a rendőrök elől, karambolozott

A helyszínen meghalt egy autós, aki frontálisan ütközött egy kamionnal a Békés megyei Csárdaszállás közelében. A sofőrt nem sokkal a baleset előtt rendőrök állították meg, igazoltatni próbálták. Felmerült a gyanú, hogy ivott. A férfi azonban visszaugrott a kocsijába és elhajtott. A rendőrök üldözni kezdték, ekkor történt a halálos baleset.

Ittas apuka miatt karamboloztak

Frontálisan ütközött két autó vasárnap este Zala megyében, a balesetben minden utas megsérült. Összesen hat embert vittek kórházba a mentők, köztük egy 7 éves kislányt. Súlyos az állapota, nyílt törést szenvedett.


 

Előzetes: Drogos és ittas sofőr zuhant le kocsijával

Az autó Ferihegy felé tartva szakította át a betonba ágyazott szalagkorlátot. Tíz métert zuhant. Végül a feje tetején állt meg egy bicikliúton, és kigyulladt.

Átment rajta egy vonat, karcolásokkal megúszta!

A kisvárdai mozdony vezetője szerdán arra lett figyelmes, hogy valaki fekszik a sínek között. Hiába lassított, mire megállt, a vonat hatodik szerelvénye alatt már ott feküdt a férfi.

Ópiátszármazékokat is találtak az ittas sofőr vérében

Az M3-as autópályánon balesetet okozó szlovák milliomosnőért családja bármekkora óvadékot kifizetett volna, de a bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte. Vérében nemcsak alkoholt, hanem ópiátszármazékokat is találtak.

3 ember életét oltotta ki az ittas anyuka

Állítólag 800 millió eurót hagyott családjára a nőnek az apja, aki kedden 3 ember halálát okozta az M3-as autópályán. A szabályosan haladó autóba rohanó nő kétgyermekes anya, akinek családjában nem számít a pénz.

Veszélyes szórakozás: alkohol a fiatalok kezében

A budapesti éjszakában kiderült: életkortól függetlenül egyre agyafúrtabb megoldásokkal ütik ki magukat a fiatalok. Nem csak az italokat kombinálják, de azt is, hogyan juttassák be a szervezetükbe. Néhány képtelen ötlet az életükbe is kerülhet.

Megrázó: A nagymama beszélt a borzalmas tragédiáról

Hétfőn este szinte az egész családját elvesztette, amikor egy részeg sofőr frontálisan ütközött szerettei autójával. A megtört, gyászoló nagymama a család otthon maradt gyermekére vigyázott a tragédia idején.

Egy kisgyerek is megsérült a hármas karambolban

Három ember, köztük egy kisgyermek megsérült, amikor egy autó belerohant az előtte álló két járműbe Kecskeméten.

Kétszer is kifosztották a részeg férfit

Védekezésre képtelen állapotban feküdt a kocsma előtt, elvitték biciklijét, pénztárcáját, mobiltelefonját.

Mutogatta nemi szervét a diákok előtt egy ittas férfi

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság hétfőn egy kállósemjéni férfit, aki gyermekeket zaklatott egy általános iskolában.

Részeg rendőr okozott balesetet

Egy szolgálaton kívüli rendőr okozott balesetet Jászberényben; a sofőr a gyanú szerint ittasan vezetett.

Részeg volt, vagy hamisan vádolják a sofőrt?

Felmentették azt a buszsofőrt, aki a vád szerint ittasan ült a volán mögé, és úgy akart szállítani 27 gyereket az iskolába.

Részeg volt a navigátor és hibázott a pilóta

Pilótahiba, az ittas navigátor, és a repülésirányítók okozták a 47 halálos áldozattal járó északnyugat-oroszországi balesetet júniusban.

Egykori rendőr támadt rendőrre

Egy ittas volt rendőr támadt rá egy vele szemben intézkedni akaró rendőrre Budapesten.

Többször is verte gyerekeit a részeges pár

Július végén két gyereket is az utcán találtak meg a helyiek, miután elcsatangoltak ittas anyjuk mellől.

10 hónap börtönt kapott Stohl András

Jogerősen 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték Stohl Andrást. Feltételes szabadlábra csak a büntetés felének letöltése után helyezhető.

A színész kollégák megdöbbentek

Megnyugodott az ítélettől és igazságosnak tartja, hogy börtönbe kell vonulnia. Ezt mondta Stohl András az RTL Klubnak adott exkluzív interjúban.

Rendőrök elől menekült, felborult kocsijával

Balesetet szenvedett autójával egy ember Budapesten, aki nem állt meg a rendőri intézkedésre.

Ittasan, hat gyerekkel furikázott

Öt rendőrautóval és egy polgárőrkocsival üldözték egy férfit, aki ittasan, kocsija hátsó ülésén hat gyerekkel száguldozott.

Rendőrség nyomoz az agresszív ellenőrök ügyében

Felfüggesztették állásából azt a két ellenőrt, akik július végén ellöktek és megrúgtak egy utast az egyik Combino villamos megállójában.

Lelökték az ittas férfit a villamosról

Brutálisan bántalmaztak egy részeg férfit a 4-6-os villamoson az ellenőrök. Az esetről felvétel is készült, ami felkerült az internetre.

Botrányosan viselkedő részeg a kórházban

Egy erősen ittas férfi péntek éjszaka inzultálta a nővéreket Szombathelyen a Markusovszky kórházban.

Ittas volt a forgalommal szemben haladó sofőr

Ittas volt az a gépkocsivezető, aki idén március 16-án a forgalommal szemben haladva egy szabályosan közlekedő autóval ütközött.

Lángba borult a baleset után a kocsi

Letért az útról, felborult és kigyulladt egy lengyel férfi által vezetett személyautó hajnalban a Zala megyei Eszteregnyén.

Részeg kamionos gázolt át egy szanatóriumon

Ittasan végigszáguldott egy szanatórium parkján, majd a végén lerobbant egy kamionsofőr Tatabányán még csütörtökön.

Kollégái védik Stohl Andrást

Több mint két tucat művész írt alá petíciót Stohl András védelmében.

18 éve ellopott Lada került elő Ukrajnában

A járműre egy közlekedési ellenőrzés során bukkantak rá a rendőrök. Az autó ittas sofőrje alig három évvel volt idősebb az autónál.

Részegen vezetett, s elütött egy gyermeket

Gyereket gázolt el egy ittas nő péntek este Pápán. A kislány könnyű sérülésekkel úszta meg a balesetet.

Hasson a józanság szava a ballagókra!

Veszélyes lehet, ha sok részeg fiatal elindul az éjszakába és nem vigyáznak magukra.

Kevesebb sofőrnél jelzett a szonda

Negyedével kevesebb ittas autós ellen indítottak eljárást idén húsvétkor, mint tavaly.

Húsvét hétfőn üres volt a detoxikáló

Vasárnap három, húsvét hétfőn délután 5-ig egyetlen egy részeget sem vittek be a fővárosi Nyírő Gyula Kórház kijózanító állomására.

Senki sem úszta meg a szondáztatást

A húsvéti ellenőrzéseken minden autóst megszondáztattak a rendőrök, akit megállítottak.

A húsvét sem adhat okot az ittas vezetésre

Nem történt halálos baleset az elmúlt 24 órában.

Ittas sofőr törte össze a mentőautót

Részeg autóssal ütközött egy mentőautó az éjszaka Budapesten.

Totálkárosra törte autóját az ittas sofőr

A baleset a XIX. kerületben, a Nagykőrösi úton történt szerda este. Két kocsi ütközött össze, egy ember pedig könnyebben megsérült.

Tört-zúzott a kilencéves sofőr

Parkoló autókat tört össze és több kisebb fát is kidöntött az a kislány, akit vezetni tanított ittas anyja Budapesten.

Fegyverrel ment szomszédolni egy részeg

A dunakiliti férfi ittas állapotban belőtt szomszédai teraszajtaján, majd megpróbált bejutni a házukba.

Stohl András letöltendő börtönbüntetést kapott

Két év négy hónap letöltendő börtönre ítélte a bíróság nem jogerősen Stohl Andrást. A színészt a vezetéstől is eltiltották öt évre.

Fújnia kell a bringásoknak is

A biciklis balesetek egynegyede az alkohol miatt következik be a kimutatások szerint.

Kevesebb a halálos baleset


szerző:
2011.03.11. 14:12
Kevesebb a halálos baleset

A halálos kimenetelű baleseteknél jelentős csökkenés volt tapasztalható.

A rendőrségen éjszakázott Christina Aguilera

Ittas állapotban vették őrizetbe Christina Aguilera énekesnőt West-Hollywoodban.

23 ezer jogsi ugrott ittas vezetés miatt

Három év alatt majdnem 23 ezer jogosítványt vettek el a rendőrök azoktól a sofőröktől, akik ittasan ültek a volán mögé.

Kocsival rontott a boltba a részeg férfi

A sörszerzésnek egy bizarr módját választotta egy amerikai férfi.

12 évet kapott a vasvillával gyilkoló gazda

A mikepércsi férfi még 2008-ban különös kegyetlenséggel halálra verte-szúrta alkalmi munkását, ivócimboráját.

Előzetesben a nagykállói gázoló

Előzetes letartóztatásba helyezte szerdán a Nyíregyházi Városi Bíróság azt a 44 éves férfit, aki hétfőn ittasan halálra gázolt két nőt.

Anyát és lányát gázolta halálra

A 44 éves sofőr a gázolás után kiugrott összetört autójából és elmenekült a helyszínről, de a rendőrök négy órán belül elfogták.

Ittas ámokfutó szemben a forgalommal

Kilométereken át a forgalommal szemben autózott egy fiatal férfi az M1-es autópályán.

Mosodánál ölt az ittas hatvanas

Egy részeg férfi lövöldözött Franciaország déli részén. Egy férfi meghalt, ketten megsérültek.

Túlmulatták magukat a fiatal hokisok

A friss világbajnokok olyan sok alkoholt ittak, hogy a gépen se tudtak viselkedni.

Stohl bűnösnek érzi magát


szerző:
2010.12.14. 15:49
Stohl bűnösnek érzi magát

Bort, kokaint és whisky-t is fogyasztott a baleset előtt. Tárgyalása során Stohl András minden áldozatától külön-külön is bocsánatot kért.

Stohl kedden áll a bíróság elé

Kedden kezdődik Stohl András büntetőpere a Budakörnyéki Bíróságon.

Berúgott buszsofőr a helyközi járaton

Egy elhagyatott parkolóban találták meg a járművet és ittas sofőrjét.

Stohl András nyílt tárgyalást akar

Jövő héten kezdődik Stohl András büntetőpere a Budakörnyéki Bíróságon.

Mindenkinek fújnia kell


szerző:
2010.12.06. 16:33
Mindenkinek fújnia kell

Minden igazoltatáskor szondáztatnának a rendőrök, a sztrádákon, 20 kilométerenként lenne traffipax.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való