KERESÉS search-close

jóslás

64 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "jóslás"

Az asztrológia hívei előre látták, hogy változás következik

2020 könyörtelenül robbant az emberiség életébe. Természeti katasztrófákkal, tüntetésekkel és vírushelyzettel kell egyidőben megküzdenünk. De vajon idén miért tesz minket ennyire próbára az élet? Az asztrológia hívei már jó előre látták, hogy változás következik. Németvölgyi-Nagy Renáta szerint fontos, hogy 2020-at a tavalyi évvel párban vizsgáljuk, mert az átalakulás akkor indult és idén csúcsosodott ki igazán.

MEGLÁTTA: Árnyékát Balu, a medve

A fővárosi állatkert medvéje meglátta az árnyékát, a népi időjóslás szerint ez azt jelenti, hogy még hosszú télre számíthatunk. Az ATV felvétele.

MEGLEPŐ: ezt jósolták Kiszel Tündének 2020-ra

Hajégetéssel és cigánykártyából jósolt Frabato a naptárkirálynőnek! A kártyákból kiderült, hogy Kiszel Tündére egy erőszakos hódoló vár 2020-ban, de Donatelláról is kiderültek olyan dolgok, amire Tünde eddig nem gondolt!

Nem akartak jóslatokba bocsátkozni a politikusok a szavazóurnáknál

A politikusok is szavaztak, a miniszterelnök az elsők között. Orbán Viktort a Borkai-ügyről is kérdezték, azt válaszolta, hétfőn mond véleményt. A miniszterelnök is, mint a legtöbben azt hangsúlyozták, ez a nap a demokrácia ünnepe. Abba viszont kevesen mentek bele, hogy elárulják, milyen eredményre számítanak. Kivéve az ellenzék főpolgármester-jelöltjét, Karácsony Gergelyt.

Közelgő tavaszt jósolt az amerikaiaknak Phil, a mormota

Phil a közelgő tavaszt jövendölte. 133. alkalommal rendezték meg a pennsylvaniai Punxsutawney városában a világhírű jóslást a hagyományosan Phil-nek nevezett mormotával.

Phil a közelgő tavaszt jövendölte

133. alkalommal rendezték meg a pennsylvaniai Punxsutawney városában a világhírű jóslást a hagyományosan Phil-nek nevezett mormotával.

GERONAZZO MÁRIA JÓSOL: ValóVilág, Donald Trump, Brexit, 2019

Geronazzo Mária nekünk elmondta, hogy mit jövendölnek a kártyái és különleges hetedik érzéke. Nincs téma, amiről a kártyáinak ne lenne véleménye.

Nagy szuperképesség-határozó: Melyik szuperképesség mire jó?

Mik azok a szuperképességek? A Szuperképességek olyan előnyöket jelentenek a Való Világ 9 powered by Big Brother játékában, melyek ügyes felhasználásával a villalakók befolyásolhatják a játék menetét, még érdekesebbé és színesebbé téve azt. A szuperképességek által a verseny még fordulatosabbá, izgalmasabbá és kiszámíthatatlanabbá válik. Aki ügyesen használja a saját szuperképességét, az egy lépéssel biztosan közelebb kerül a végső célhoz: hogy megnyerje a 36 millió forintot!

Kojak hosszú hezitálás után Anglia mellett tette le a voksát!

Kojak egy darabig hezitált, hogy Anglia vagy Horvátország lesz a ma esti továbbjutó a labdarúgó világbajnokságon, de végül meghozta a döntést!

Kojak: Belgium vs. Franciaország


szerző:
2018.07.10. 07:17
Kojak: Belgium vs. Franciaország

Lakatos Márk és Peller Mariann ismét az orákulum segítségét kérte a Reggeliben, hogy a mai mérkőzés eredményét is megjósolja.

Kojak, az orákulum: Belgium vs. Brazília?

Kojak munkássága - finoman fogalmazva - eddig nem túl sikeres... Tovább dübörög a foci-vb, ráadásul már a negyeddöntők kezdődnek. Egy igazi csúcsrangadót rendeznek ma este: a brazil válogatott lép pályára Belgium ellen. De vajon ki lesz a győztes?

Anglia vs. Kolumbia: Kojak az utolsó pillanatban meggondolta magát!

Vajon Anglia vagy Kolumbia nyeri a mai meccset? Kojak megjósolta!

Kojak ma is nyilvános szavazófülkében voksolt

Miuátn Kálmán Olga beleszeretett Kojakbe, jöhetett a napi rituálé. A fények elhaltak, az átszellemülés megindult, Kojak pedig döntött: Franciaország vagy Argentína!

Kojak jósol: Nigéria vs. Argentína!

Vajon mi lesz a Nigéria-Argentína meccs végkimenetele? Kojak jósol!

Tényleg bejöhet Kojak vesztes-jóslása?

Tegnap Anna és Márk úgy tűnt, megfejtették Kojak titkát. Vajon tényleg igaz lehet, hogy a tengerimalacunk a veszteseket érzi? Argentína vagy Horvátország?
 

Megfejtettük Kojak titkát?


szerző:
2018.06.20. 07:22
Megfejtettük Kojak titkát?

Kojak, házi meztelen tengerimalacunk eddig sosem találta el a foci-vb meccseinek eredményét - lehet, hogy most rájöttünk a titkára?

Megbundázták a foci-vb-t?!


szerző:
2018.06.19. 07:35
Megbundázták a foci-vb-t?!

Kojak, jövőbelátó meztelen tengerimalacunk eddig nem teljesített jól: egy meccs végeredményét sem találta el. Lehet, hogy ő jól látja az eredményt, de megbundázták a meccseket? És mit tippel mára? Most kiderül!

Kojak jósol - Portugália vs. Spanyolország!

Kojak, a jövőbe látó meztelen tengerimalacunk az első vb-meccs végkimenetelét nem találta el tegnap, de a mai szeánsznál már magabiztosabb volt - íme az ő tippje!

Meztelenül mutatkozott be a Reggeli új műsorvezetője!

A Reggelinek új "műsorvezetője" van: Kojak, a meztelen tengerimalac, aki különleges képességekkel rendelkezik: meg tudja jósolni a foci-vb meccseinek eredményeit! Íme az első jóslata!

MACI JÓSOK: Hosszú még a tél?

Ki ne emlékezne Punxsutawney Phil-re, az időjós mormotára az Idétlen időkből. Az amerikai kisvárosban kultusza van a mormota-jóslásnak. Ehhez hasonló szokás azonban nálunk sem ismeretlen. Magyarországon a medvét figyelik, nekünk ő mutatja meg, milyen hosszú lesz még a tél.

Geronazzo Mária jósnőnek állt


szerző:
2018.01.29. 09:00
Geronazzo Mária jósnőnek állt

Geronazzo Mária néhány évvel ezelőtt még a hazai bulvársajtó megkerülhetetlen szereplője volt, aztán egyik napról a másikra eltűnt a nyilvánosság elől. Nemrég hazatért Magyarországra, és szeretne a jóslással foglalkozni.

Vajon kit fenyeget a titkos lap?

Piros nem is sejti, hogy az egyik Erdész lány sorsáról az a lap árulkodik, amit Tünde gondosan eldugott előle.

A teljes adásért kattints IDE!

Ijesztő dolgot árult el a jóskártya!

Tünde és Piros szerették volna megnézni, hogy mit rejt a lányok jövője, ám a lapok láttán lehet, hogy ez mégsem volt jó ötlet...

A teljes adásért kattints IDE!

Híres emberek jövőjéről jósolt Geronazzo Mária

Geronazzo Mária gyermekkora óta jósol, méghozzá nem hagyományos módon. 15-16 éves korában tudatosult benne, hogy van egy különleges képessége, de már gyerekkorától kezdve mindenkin megérzi az energiákat. Ezúttal Hosszú Katinka, Putyin és Donald Trump következő évéről kérdeztük.

Jöhet a következő gyermek Peller Annáékhoz?

Radics Ágnes, jósnő mesél Anna következő évéről a számok segítségével. Sőt, azt is megjósolja, hogy Annáék következő gyermekének milyen lenne a neme!

Story Extra 2017-10-18


szerző:
2017.10.18. 15:40
Fejszével próbáltak Frabatóra támadni

Az ősi mágus számtalan fenyegető üzenetet kapott már pályafutása során, egyszer pedig egy fejszével rontott be egy férfi a stúdióba... Ha kíváncsi vagy, hogyan alakult a történet, és további érdekességeket tudnál meg Frabatóról, nézd meg vele készült exkluzív interjúnkat! Ne feledd, ma délután is 17 órától Anikó Show az RTL Goldon!

Valóban közeledik a világvége?

Ugyan többször felröppent már a hír, hogy most biztos vége lesz a világnak, de senki se vette komolyan. Öt évvel ezelőtt azonban a Fókusz stábja úgy döntött, kinyomozza, mennyire igazak a pletykák: lesz-e vég, avagy sem.

Összefügg a meteorológia és az asztrológia? Lerántjuk a leplet!

Németvölgyi Nagy Renáta asztrológus elárulja mi is az az asztrometeorológia, és hogy mi az összefüggés az időjárás változása és az asztrológiai változások közöt!

Meghalt a „távgyógyító”

Meghalt a távgyógyítóként ismert Gyurcsok József. A férfi a már nem létező Budapest TV-n vált ismertté távgyógyítós műsoraival. A kilencvenes évek végén százával jártak hozzá betegek, és többen is csodálatos gyógyulásról számoltak be. Volt, aki istenítette, más ugyanakkor a pokolba kívánta. Nem ritkán jósolt is: 2012-ben világvégét vizionált, és azt is látta, hogy 86 évesen fog meghalni. 20 évvel korábban, 66 évesen hunyt el több agyvérzés után.

Zsuzsika:

A műsorvezető megkérdezte Zsuzsikától, hogy tényleg tud-e jósolni, mire az anyós azt felelte, hogy tökéletesen működik a hetedik érzéke, és azt érzi, nyerni fognak.

Feltárul a jövő!


szerző:
2017.01.05. 17:25
Feltárul a jövő!

Kovács Dóri az újévet egy jósnőnél kezdte. De milyen jövőt olvastak ki számára a kártyákból?

Story Extra 2017-01-05


szerző:
2017.01.05. 17:25
Krisztián jósnak állt

Ismét közeledik a Párbaj, a két ellenfélnek pedig el kellett készítenie a szokásos kampányvideókat. A kihívott a Sufniban ült kamera elé, hogy energiapálcáival befogja a mágikus erőket, és ezzel megkapta az információt azzal kapcsolatban, hogy mi várható a Párbajon.

Zsolti szerint Dávid prosztatája nagyon jól működik!

Zsolti jósnőnek állt, levette Dávidról a szellemet, megnézte a központi idegrendszerét, vesefunkcióit, sőt a prosztatáját is megvizsgálta látnoki képességeivel...

ValóVilág sztárok, akik hisznek a jóslatokban?!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon történt, hogy egy nagy döntés előtt állt VV Iza és VV Krisztián, akik egy jósnőhöz fordultak segítségül. A valóságshow hatodik szériájának szerelmesei akkor már az összeköltözést fontolgatták, sőt. Arra voltak kíváncsiak nagyon, hogy mit hoz számukra a jövő. Nézzétek:

Nem egyértelmű a medvék jóslata

Több száz óvodás és kisiskolás sikítva várta, hogy előbújik-e a medve a barlangjából, és vajon meglátja-e az árnyékát. Két medve is előcammogott a Fővárosi Állatkertben, hogy megjósolja, meddig tart még a tél. Tibor és Romulus, a két kamcsatkai barnamedve idén jósolt először felemás sikerrel.

Jóslás ingával: fiú lesz vagy lány?

Néhány évtizeddel ezelőtt a 3D-s ultrahang még csak egy álom volt. A születendő gyermekek nemét csak a születés pillanatában tudták meg a szülők. De már akkor is „divat” volt kiingázni a leendő babák nevét egy cérnára kötött gyűrűvel. De vajon mennyire pontos az inga? Valóban meg tudja mondani, hogy fiú lesz-e vagy lány a baba? Erre kerestük a választ Radics Ágnes életútvezetővel.

Fekete mágia török módra


szerző:
2015.10.09. 13:50
Fekete mágia török módra

A selyemfátyolba burkolt, és az egzotikus fűszer illattól elnehezült varázslatos keleti világ mindig is mozgatta a kíváncsi európai ember fantáziáját. Az Ezeregyéjszakát olvasva bele-belecsöppenhettünk a török legendákba és mesékbe, amik közül szerencsére, számos babona és jóslat fennmaradt.

Hogyan jósolhatunk egy rajzból?

Sokan nem is gondolnák, pedig egy rajz is lehet árulkodó. Gazsi Gizi jósnő elmondta, hogy egy másodpercek alatt rajzolt fából mi derül ki múltunkat, jelenünket és jövőnket illetően.

Az inga mindent kérdésünkre választ ad

Megcsal-e a párom? A csapatom megnyeri a bajnokságot? Érdemes lenne munkahelyet váltanom? Ez csak egy pár, azok közül a kérdések közül, amelyre az inga választ adhat, a titok, hogy jól kell kérdezni. Gazsi Gizella, jósnő, életvitel-tanácsadó hasznos tippeket adott nekünk.

Fanni és Dennis jósnőnél járt

A Villa szerelmespárja nem fogadta kitörő örömmel, amikor a jósnő közölte velük, hogy hamarosan gyermekáldás elé néznek.

Tenyérjóslás: Kezünkben a sorsunk!

Egy jósnő segítségével kiderítettRük, hogy mit jelentenek a tenyerünkben található vonalak, miért fontos az ujjak hosszúsága és milyen jelentősége van egy-egy kisebb-nagyobb domborulatnak kezeinkben.

Meglátták az árnyékukat a medvék

Hosszú telet jósolnak az állatkerti barnamedvék. Ez a hivatalos eredménye a hétfő délelőtti medveárnyék észlelésnek. Persze előfordult már, hogy az állatok tévedtek. A medve napon játékmackók is gazdára találtak: nevelőotthonokban élő gyerekek kapták meg azokat a játékokat, amelyeket még az adventi időszakban gyűjtöttek nekik.

Jósoljunk ingával!


szerző:
2014.11.06. 10:00
Jósoljunk ingával!

Az inga gyakorlatilag minden kérdésre tudja a választ, csak jól kell kérdezni. Ugyanakkor tévhit, hogy csak a látnoki képességekkel megáldott médiumok használhatják. Bárki elkészítheti otthon is a saját ingáját, csak tudni kell a módját.

Jósoljunk ingával!


szerző:
2014.11.06. 09:50
Eckert Anikó megtudta, mi vár rá a jövőben!

Szlovák Eszter, spirituális tanácsadó élőben jósolt az X-Faktor versenyzőjének, aki nem titkolta, izgult attól, hogy milyen meglepetések várnak rá az idei évben. Most már ő, és mi is tudjuk!

Lola ismét szerelmes?!

A 2014-es év meghozta a szerelmet Lolának? Erről faggatták műsorvezetőink a 8:08 – Minden reggel adásában. Majd Radics Ágnes sorselemző a számmisztika világába kalauzolta el a csinos énekesnőt és elárulta, hogy mit tartogat számára 2014-es év.

Csomor Csilla jósnőnél járt


szerző:
2013.03.22. 00:25
Csomor Csilla jósnőnél járt

Csomor Csilla életéből már csak a nagy szerelem hiányzik. A Barátok közt egykori színésznője nem titkolja, hogy négy éve magányosan él, mint ahogy azt sem, hogy szívesen változtatna ezen az állapoton.

Reggeli - Csak csajok 12-03-21

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-02-29

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-02-15


szerző:
2012.02.15. 20:15
Fókusz 12-02-15

Fókusz: Mit mond a kártya vagy a kristálygömb? Ismert jósok arról, szerintük ki lesz a VV5 győztese. Álomkarrier -Már gyerekként a kifutón lejtenek. De mi az ára a csillogásnak? Sikersztorik és ellenpéldák. Menő pasik - Focisták, akikért bomlanak a gyönyörű nők. Magyar sztársportolók és csinos szerelmeik vallanak kapcsolatukról.

Reggeli - Csak csajok 11-12-13

Reggeli - Csak csajok: A keddi Reggeli-Csak csajokban ajándékötleteket valamint tippeket adtunk arra, hogyan tudunk ünnepi hangulatot varázsolni az otthonunkba.

Reggeli - Csak csajok 11-11-23

A szerdai Reggeli – Csak csajokban a gyereknevelésről és a családellátási támogatásokról beszélgettünk, de kipróbáltuk a Ji King jóslást.

Csak csajok 11-07-19


szerző:
2011.07.19. 09:05
Csak csajok 11-07-19

A keddi Csak csajokban bemutattunk egy ősi kelta jóseszközt, sőt: kiderítettük milyen táborban volt Sütő Enikő.

Éva és Alekosz még egyszer, utoljára egymásnak esett

A Villalakók gipszből öntötték ki legkedveltebb testrészüket. Ez a feladat indította el a lavinát.

Csak csajok 11-03-07


szerző:
2011.03.07. 09:05
Csak csajok 11-03-07

Csak csajok: A hétfői Csak csajokban masszőr szakértőnk bemutatta, hogy milyen házi készítésű olajakkal és testápolókkal teremthetünk otthon igazi wellness-hangulatot.

Csak Csajok 10-12-21


szerző:
2010.12.21. 09:05
Csak Csajok 10-12-21

Csak csajok Barabás Évával, Ungár Anikóval és Pataki Zitával. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Csak csajok 10-09-24


szerző:
2010.09.24. 09:05
Csak csajok 10-09-24

A Csak csajokban az iskolakezdési tippek mellett Frabato kézből jósolt nekünk.

Reggeli 10-07-09


szerző:
2010.07.09. 08:14
Reggeli 10-07-09

Ma reggel a német polip után szabadon, mi is állati jóslásokra vállalkoztunk. A vb-döntő eredményét egy boci, egy csiga, egy teknős és két kiscsibe jósolta meg. De itt volt Klapka György is, akit állítólag valaki meg akart mérgezni…

Csak csajok 10-05-12


szerző:
2010.05.12. 10:27
Csak csajok 10-05-12

A szerdai Csak csajokban Danny Blue-t és Béres Anettet csábítási trükkjeikről faggattuk.

Időjóslás: lássuk a medvét!

A három magyar medve egybehangzóan azt jósolta, hamar véget ér a tél.

Jósolt a máglya Zalában


szerző:
2010.01.17. 12:28
Jósolt a máglya Zalában

A füst össze-vissza szállt, a népszokást meghonosító olaszok szerint ez jó évet jelent.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való