KERESÉS search-close

jósnő

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "jósnő"

Lujza mama megjósolja a jövendőt!

Reni új szerepben tündökölt, és a villalakók tenyeréből jövendölt.

Ilyen év lesz 2019 - a sztárok jósnője szerint!

Vajon milyen év lesz 2019 a sztárvilágban? Több lesz az öröm, mint a bánat? Lesznek új kedvenceink? Ezekre a kérdésekre is válaszolt Müller Rózsa, a sztárok jósnője, aki azt is elmondta, milyen problémákkal szokták őt megkeresni a hírességek.

Kabát Péternek gyermeket jövendölt a jósnő

Kabát Péter nem bírt kíváncsiságával és be akart pillantani a jövőbe. Ezért egy jósnőhöz fordult, hogy a számmisztika és a kártya segítségével megtudja, a sors mit tartogat számára.

Jósnő adott tanácsot Adrinak

Era után Adri is felhasználta szuperképességét, így a jósnő meglátogatta őt a Villában. Eközben pedig arra is fény derült, hogy más villalakónak is van természetfeletti képessége...

Geronazzo Mária jósnőnek állt


szerző:
2018.01.29. 09:00
Geronazzo Mária jósnőnek állt

Geronazzo Mária néhány évvel ezelőtt még a hazai bulvársajtó megkerülhetetlen szereplője volt, aztán egyik napról a másikra eltűnt a nyilvánosság elől. Nemrég hazatért Magyarországra, és szeretne a jóslással foglalkozni.

Jöhet a következő gyermek Peller Annáékhoz?

Radics Ágnes, jósnő mesél Anna következő évéről a számok segítségével. Sőt, azt is megjósolja, hogy Annáék következő gyermekének milyen lenne a neme!

A VV szerelmesei jósnőnél jártak

Két éve döntött úgy a ValóVilág 6. szériájának szerelmespárja, hogy nem bízzák a véletlenre a kapcsolatukat, és kinyomozzák, mit tartogat számukra a jövő. Mindeközben a Reflektor stábja elkísérte VV Izát és VV Krisztiánt az ígéretes jósnőhöz.

Peller Annáék belepillantottak a jövőjükbe!

Van aki tárggyal, van aki pedig élménnyel köszöni meg Édesanyjának a törődést. Peller Anna és anyukája egy jósnő segítségét kérték, hogy kiderítsék, mire számíthatnak a jövőben!

53. rész - Egy fiatal nő hisz a jósnő látomásaiban!

Major Edit boldog párkapcsolatban él a párjával, Bodnár Krisztiánnal és már házasságot, gyereket terveznek, habár Edit hiányolja a szenvedélyt a kapcsolatukból. Egy lányos hétvégén Edit a két barátnőjével, Stefivel és Évával elmennek egy jósnőhöz, aki meglepő jóslatot mond Editnek...

Hogyan alakul Gabo és Ági kapcsolata? A jósnő válaszol!

Ági ellátogatott egy jósnőhöz a barátnőjével, hogy megtudja, van-e jövője kapcsolatuknak Gabóval. A lányt nem dobta fel, amit hallott...

A ValóVilág szerelmespárja gyermekáldásra készül?

A ValóVilág hetedig szériájának szerelmespárját nem igazán lehet elfelejteni. Pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon VV Fanni és VV Dennis egy jósnőnél kötöttek ki, aki elmondta nekik, hamarosan gyermekáldás elé néznek.

Kovács Dóri megjósoltatta a jövőjét!

A gyönyörű műsorvezető ugyanis életvezetési tanácsadónál járt. És hogy mit tartogat neki az újév? Mutatjuk!

Story Extra 2017-01-05


szerző:
2017.01.05. 17:25
Jósnő nevében csalt ki pénzt a férfi

Pár hét alatt 3 és fél millió forintot csalt ki az interneten egy magát jósnőnek kiadó férfi, tudta meg híradónk. Eddig 43 áldozatról tud a rendőrség. Volt, akitől több százezer forintot lopott el úgy, hogy felajánlotta: pénzenergiát küld, ha megkapja az illető kártyaadatait.  Müller Rózsa jósnő, akinek visszaéltek a nevével, szintén feljelentés tett.

Hogyan jósolhatunk egy rajzból?

Sokan nem is gondolnák, pedig egy rajz is lehet árulkodó. Gazsi Gizi jósnő elmondta, hogy egy másodpercek alatt rajzolt fából mi derül ki múltunkat, jelenünket és jövőnket illetően.

A jósnő megjövendöli a Barefoot jövőjét

Gordon még sosem látott hasonlót, mint a Mezítlábas Bob-ban, ugyanis ebben az étteremben egy jósnő tevékenykedik, a vendégek nagy örömére.

Az inga mindent kérdésünkre választ ad

Megcsal-e a párom? A csapatom megnyeri a bajnokságot? Érdemes lenne munkahelyet váltanom? Ez csak egy pár, azok közül a kérdések közül, amelyre az inga választ adhat, a titok, hogy jól kell kérdezni. Gazsi Gizella, jósnő, életvitel-tanácsadó hasznos tippeket adott nekünk.

Reflektor 15-03-06


szerző:
2015.03.07. 01:40
Reflektor 15-03-06

Reflektor: Erdei Zsolték már a következő babát tervezik. Fanni és Dennis jósnőnél járt.

Laci megjósolta, hogy ki nyeri a ValóVilág7-et

Laci jósnőnek állt és megosztotta a villalakókkal jövővel kapcsolatos látomásait. Az esti összefoglalóból minden kiderül!

Reflektor 14-08-01


szerző:
2014.08.02. 00:20
Reflektor 14-08-01

Így készülnek a sztárok a Kacsafutamra. Jósnőnél járt VV Iza és VV Krisztián.

Kiszel Tünde érett férfira vágyik

Az ötvenes évei elején járó Tündének elege lett a fiatal hódolókból, és most már egy érett, korban hozzá illő férfira vágyik. Hogy megtudja, mikor érkezik életébe a nagy ő, felkeresett egy jósnőt.

Reflektor 14-01-21


szerző:
2014.01.22. 00:40
Reflektor 14-01-21

Reflektor: Kiszel Tünde érett férfira vágyik. Pataky Attila a fiával énekel.

Reflektor 13-03-21


szerző:
2013.03.22. 00:25
Reflektor 13-03-21

Reflektor: Ebergényi Réka még szokja az anyaságot. Csomor Csilla jósnőnél járt. Folytatódik a Pattinson-Stewart szappanopera.

Zámbó Krisztián kibékült a barátnőjével

Az énekesre az utóbbi időben rájárt a rúd, úgyhogy néhány hete el is ment egy jósnőhöz, hogy megtudja, meddig folytatódik még a balszerencséje. A vajákos asszony azt jövendölte neki, hogy minden rendben lesz, legalábbis ami a párkapcsolatát illeti.

Reflektor 13-01-14


szerző:
2013.01.14. 23:40
Reflektor 13-01-14

Reflektor: Ezrek tapsoltak állva Gyurta Daninak. Zámbó Krisztián kibékült a szerelmével.

Zámbó Krisztián jósnőnél járt

Az elmúlt hetek-hónapok negatív élményei nagyon megviselték Krisztiánt, aki végül úgy döntött, hogy egy jósnőhöz fordul segítségért. A hihetetlen elemekben bővelkedő szeánszra természetesen mi is elkísértük.

Reflektor 12-12-18


szerző:
2012.12.19. 00:10
Reflektor 12-12-18

Reflektor: Zámbó Krisztián jósnőnél járt. Jordán Adél isteni kapcsolata.

Reflektor 11-12-02


szerző:
2011.12.03. 00:25
Reflektor 11-12-02

Reflektor: Fekete Pákó 3 hónapja nem láthatta kisfiát. Szerednyey Béla rajong a 30-asokért.

Pákó 3 hónapja nem láthatta kisfiát

Fekete Pákó jósnő segítségét kérte, mert miután idén megverték és gyermeke anyja is elhagyta, tudni szeretné, mi vár rá 2012-ben.

28 milliójába került, hogy hitt a jósnőnek

Egy békéscsabai nőtől 4 részletben 28 millió forintot csalt ki, egy több mint kilencven éves férfitől több százezer forintot.

Rettegnek a csaló jósnő átkától

Milliókat csalt ki hiszékeny emberektől egy román jósnő Magyarországon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való