KERESÉS search-close

január

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "január"

Ez történt januárban

Év végéhez közeledve idén is felidézzük a legfontosabb eseményeket. Januárban Orbán Viktor kormányinfót tartott, országszerte tüntettek a túlóratörvény ellen. Elhunyt Andy Vajna filmproducer-kormánybiztos, a temetésén Arnold Schwarzenegger is beszédet mondott. 880 millió forintból elindult a Magyarságkutató Intézet. Kenya fővárosát véres terrortámadás rázta meg, a robbantásokban sokan meghaltak.

Ez történt idén januárban

Januárban tüntettek a tanárok, a diákok és az önkormányzati tisztségviselők. Bezárták a szcientológusok budapesti székházát és tenisztörténelmet írt Babos Tímea.

Ha január, akkor Veganuár!


szerző:
2018.01.18. 09:12
Ha január, akkor Veganuár!

Egyre több vegánul táplálkozó ember van. De, aki életmódot akar váltani, és ki akarja próbálni, hogy milyen vegánul élni, ő hogyan kezdjen bele? Sok buktatója van, ám a Veganuár kihívás segítséget nyújthat az érdeklődőknek. A témával kapcsolatban Németh-Hindi Fatima, életmód vlogger volt Miki és Tibi vendége.

Itt a nagy januári ÉNB kvíz-Lássuk, mennyire vagy képben!

Ha úgy érzed, hogy igazi Éjjel-Nappal Budapest rajongó vagy, és egész hónapban nyomon követted a sorozat alakulását, ezt a kvízt pont neked találták ki! Van egy jó hírünk is, ugyanis ezentúl minden hónap utolsó napján tesztelheted a tudásod, és persze a memóriád. Jöjjön 2017 első kvíze, lássuk, mennyire emlékszel a januárban történtekre!

Jóval hidegebb az idei január

Otthonukban fagyoskodnak sokan országszerte, mert nem győzik a munkát a gázszerelők. A hetek óta tartó nagy hidegben sorra mennek tönkre a kazánok, de a szerelőkre napokig kell várni. Ahol viszont van fűtés, ott sokkal többet kell majd fizetni, mint az elmúlt években, mivel hosszú ideje nem volt olyan hideg a január, mint az idei. Az átlagosnál legalább négy-öt fokkal alacsonyabb a hőmérséklet. Volt olyan nap, amikor mínusz huszonnyolc fokot mértek. Az előrejelzések szerint a jövő héten azonban már enyhülés jön.

Elpusztult Január, a gólya

Elpusztult Január, a Magyarországon telelő gólya. A madár betegsége miatt nem tudott Afrikába repülni, de már több telet is átvészelt idehaza. A mostani szokatlan hidegben viszont valószínűleg nem talált elég élelmet. Megfagyva találtak rá a járókelők. A Január nevet a madártani egyesület adta neki. Ők folyamatosan figyelték. Tetemét a Budapesti Állatkertbe vitték, ott derül majd ki, hogy pontosan miért pusztult el.

Ez változik januártól

Alacsonyabb áfa, magasabb minimálbér és nyugdíj, változó adószabályok. Ezt hozta a 2017-es év első napja. A kormány szerint mindez könnyít a magyar emberek életén, a kisgyermekesektől a nyugdíjasokig. A Híradónk által megkérdezett adószakértő szerint viszont az adózási szabályok bonyolultabbak lesznek, az áfa-csökkentések hatása pedig csak átmeneti lesz.

Ez történt januárban

Év végéhez közeledve idén is felidézzük a 2016 legfontosabb eseményeit. Már a január sem telt nyugodtan. Miskolcról elindult a tanárok tiltakozó hulláma, Hosszú Katinkától pedig az úszószövetség reformja. És a taxisok is utcára vonultak.

Nem zavarja a hideg Januárt, a gólyát

Egyelőre nem zavarja a hideg idő Januárt, az Ipoly-völgyben telelő gólyát. A madár nem repült el ősszel társaival Afrikába, már tavaly is Ludányhalásziban maradt. Mivel eddig nem volt hideg, volt mit ennie, a szántóföldön talált élelmet magának. A helyiek szeretik, arra készülnek, ha beáll a fagy, minden nap tesznek ki neki táplálékot, nehogy legyengüljön.

Ez történt januárban


szerző:
2015.12.21. 19:05
Ez történt januárban

Mészárlás a Charlie Hebdo párizsi szerkesztőségében, itthon bevezették a megyei matricákat, és megsemmisült az első magyar műhold. Csak néhány a januárban történt események közül. Mától minden nap egy-egy hónap fontosabb pillanatait foglaljuk össze Híradónkban.

Kat Dennings barátjával lépett az új évbe

A szerelmes pár New Yorkban várta, hogy éjfélt üssőn az óra.

Téli szünetre mennek a sorozatok

Azonban aggodalomra semmi ok, hisz kedvenceink a jövő év elején visszatérnek a képernyőre.

Január


szerző:
2014.12.20. 18:50
 Január

Az év első hónapjában Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök 10 milliárd eurós hitel- és együttműködési megállapodást írt alá Moszkvában a paksi atomerőmű bővítéséről. A váratlan bejelentést hiába bírálták ellenzéki pártok és civil szervezetek is, a parlament áldását adta a megállapodásokra.


 

Januárig élvezhetjük az egészségtelen ételeket

Január 1-jén lépne hatályba a népegészségügyi termékadóról szóló törvényjavaslat.

Rendkívül tűzveszélyesek a karácsonyfák!

Januárban már annyira szárazak, hogy nem ajánlatos csillagszórót gyújtani rajtuk.

Visszaszámlálás: 2009 december

Egyre több újinfluenzás áldozat, szokatlan hideg, aztán rekordmeleg. Árvíz és botrány a BKV-nál.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való