KERESÉS search-close

jegygyűrű

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "jegygyűrű"

VV Vivi őszintén vallott vőlegényéről

A fiatal lány jegygyűrűvel az ujján lépte át a Villa küszöbét, ám azóta Radiccsal és Krisztiánnal is intimebb viszonyba került. Vajon mit szól ehhez a párja?

Lagzira készül Bálint Ferenc

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

A Szomszédnéni Produkciós iroda tagja hamarosan oltár elé áll kedvesével, ám az esküvői előkészületekkel rendesen meggyűlik a baja…

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Sándor, a webcamerás csábító

Sándor bármit megtenne azért, hogy visszakapja szerelmét. A férfi ugyanis többször bűnbe esett: webcamerán ismerkedett lányokkal, ráadásul a szomszédasszonyhoz is „átjárt”. Most viszont már mindent megbánt, és akár exe kezét is megkérné…

A volt-nincs jegygyűrű


szerző:
2018.05.31. 18:00
A volt-nincs jegygyűrű

Ágit nemrég jegyezte el a párja, Dani, ám a fiú egy hétre rá már más lánynak kezdett el írogatni. A friss menyasszony teljesen összeomlott, és a bizalma is megingott a jegygyűrűt illetően. Sőt, már nem is hordja!

Mariah Carey megvált jegygyűrűjétől

A 35 karátos gyémántgyűrű jócskán veszített az eredeti értékéből: 2016-ban még 2,5 milliárd forintnyi dollárt ér, most viszont ennek csupán ötöde ütötte az énekesnő markát.

Válás után ismét házasság?

Józsi és Erika 11 évig voltak házasok, ám a parányi lakás miatt csak egyre nőtt a feszültség közöttük, és egy idő után eltávolodtak egymástól. A férfi viszont még a válásuk után is reménykedik, és vissza szeretné hódítani ex feleségét.

Furfangos lánykérés vol. 2.


szerző:
2018.05.18. 18:00
Furfangos lánykérés vol. 2.

Emlékeztek még Patrikra, aki mielőtt bevallotta hűtlenségét barátnőjének, megkérte a kezét? Krisztofer is hasonlóképpen cselekedett, de vajon ő is sikerrel járt?

Iszak Eszti ujján újra ott virít a gyűrű!

Talán újra jegyben jár Iszak Eszter? Legalábbis ott láttuk a jegygyűrűt az ujján…

A dühös vőlegény elpusztította a gyűrűt

Patrik annyira féltékeny volt menyasszonyára, Rékára, hogy a szakítást követően „összetörte” az eljegyzési gyűrűt. A fiú viszont nemrég döbbent rá arra, hogy még mindig szerelmes exébe, így most ismét meg szeretné kérni a kezét.

Esküvő húszévesen?


szerző:
2018.04.09. 18:00
Esküvő húszévesen?

Viktor még csak 20 éves, de már készen áll arra, hogy megkérje a barátnője, Betti kezét. A lány nagyapja már áldását adta a házasságra, de vajon mi lesz Betti válasza?

Az örök rózsa örök szerelmet ígér?

János és Sára három hónapig voltak együtt, de mivel a fiú hűtlenségre gyanakodott, kapcsolatuk „csúnya véget ért”. Jani most egy örök rózsával érkezett, ráadásul a nagymamájától kapott gyűrűvel szeretné megkérni szerelme kezét.

Eljegyzés első látásra?


szerző:
2018.04.02. 18:00
Eljegyzés első látásra?

Zsolti és Ivett hónapok óta ismerkednek a Facebookon, de sosem találkoztak még személyesen. A fiú úgy érzi, hogy megtalálta élete szerelmét, ezért egy saját verssel és egy  jegygyűrűvel készült Ivettnek. 

Laci még az ujját is levágatná, csak ne kelljen elvennie Erikát!

Laci addig mesterkedett, amíg rászorult Erika jegygyűrűje az ujjára. Ezen már csak Teca bárdja segíthet?

A teljes adásért kattints IDE!

Titkos üzenet a barátnőnek


szerző:
2018.03.19. 18:00
Titkos üzenet a barátnőnek

Hiszti? Késések? Gyerekes viselkedés? Attila „papírocskákra” írta problémáit, amiket barátnőjének, Szintinek szánt. Az utolsó cetli azonban hatalmas meglepetést rejteget…

Gyula: "Bocsáss meg nekem!"


szerző:
2018.03.12. 18:00
Gyula:

Gyula nagy butaságot követett el, ugyanis nemrég egy szexpartner kereső oldalra regisztrált. Most eljött az idő, hogy bevallja bűnét párjának, Krisztinának. Van még esély a boldogságra?

Igaz a hír: Gwyneth Paltrow mennyasszony lett!

Bár tavaly novemberben még csak pletykaként terjedt a hír, a színésznő most már hivatalosan is megerősítette, hogy eljegyezték!

Angéla Márk orra alá dörgölte eljegyzését

Miután Manfréd feltette a sorsdöntő kérdést, a lány első útja Márkhoz vezetett, akinek büszkén újságolta a fejleményeket.

A teljes adásért kattints IDE!

Paris Hilton: „Tündérmesék léteznek!”

Minden esély meg van rá, hogy 2018 a szerelmesek éve legyen, hiszen alig kezdődött el a január, Ellen Page már össze is házasodott barátnőjével, Paris Hilton pedig mennyasszony lett!

Nem csak a 20 éveseké a szerelem

Imre 67 évesen sem tántorodik vissza attól, hogy az interneten bukkanjon rá a szerelemre. Addig-addig bogarászott, amíg egy „aranyhalra” nem bukkant Klári személyében, akihez most egy lakásbejelentő nyilatkozattal és egy jegygyűrűvel érkezett.

Szofi elvesztette a jegygyűrűjét!

Zsuzsát váratlan személy adta fel a rendőröknek. Rolandnak még mindig Borin járt az esze. Tamara és Szofi új barátot szereztek.

Menyasszony vagy sem?


szerző:
2017.11.09. 18:00
Menyasszony vagy sem?

Sanyi a menyasszonyával, Patríciával szeretne kibékülni. Az összezavarodott fiú nem is igazán érti, hogy hányadán állnak most egymással, így most pontot szeretne tenni a „se veled, se nélküled” kapcsolat végére. Ráadásul az anyósával, Máriával is meggyűlik a baja, aki egy sokkal határozottabb férfit képzel el a lánya mellé…

Szerethetünk egyszerre két embert?

Ricsi és Anett boldogsága nem ismert határokat, egészen addig, míg a lány fel nem vette a kapcsolatot az exével, Norbival, ráadásul találkozott is volt barátjával. A titkos találkán Norbi megkérte a lány kezét, aki a „pillanat hevében” igent mondott neki. Anett és Norbi a gyűrű ellenére nem találkozott azóta egymással, Ricsi pedig a barátnőjével maradt, és arra gyanakszik, hogy Anett mindkettejüket szereti. De vajon ez lehetséges?

Végre bekötik Evelin fejét?


szerző:
2017.10.11. 18:00
Végre bekötik Evelin fejét?

Evelin az utóbbi időben teljes mértékben elégedett az életével, hiszen mindene megvan a boldogsághoz. Felhőtlen örömét csakis az eljegyzés hiánya árnyékolja be, és alig várja, hogy Laci végre megkérje a kezét. Több olyan alkalom is adódott már a mindnenapjaikban, mikor a szerelmes lány meg volt róla győződve, hogy elérkezett a nagy pillanat, de mindig csalódnia kellett. Evelin most Anikónál kerít alkalmat arra, hogy megérdeklődje kedvese szándékát.

Elég egy jegygyűrű, és minden el van felejtve?

Erzsike mindig is sejtette, hogy Attila hűtlen hozzá, de a tények őt is sokkolták. Mikor a fiú térdre ereszkedett, és elsírta magát, Erzsike adott még egy utolsó esélyt gyermekei apjának...

Válás helyett lánykérés: Enikő adott még egy esélyt hűtlen férjének

István és párja hét éve házasok, de az utóbbi időben nincs minden rendben közöttük. A férfi többször félrelépett, és most azért jött a műsorba, hogy helyre tegye mindazt, amit elrontott. István egy új jegygyűrűt is hozott Enikőnek, annak reményében, hogy kap még egy utolsó esélyt gyermekei anyjától.

37 év után lett meg a gyűrű

37 év után, a tenger fenekéről került elő egy elveszett jegygyűrű Spanyolországban. Az ékszert, amelybe egy évszámot gravíroztak, egy benidormi búvároktató találta meg. Bejegyzést írt a Facebook közösségi oldalára. Ennek segítségével sikerült megtalálni a karikagyűrű tulajdonosát.

Ezzel a méregdrága gyűrűvel jegyezték el Mariah Careyt

Úgy tűnik, az amerikai énekesnő is vallja azt a hazai szólásunkat, miszerint „Három a magyar igazság!”, ugyanis két férjet már elfogyasztott. Mariah Careyt több mint három milliárd forintot érő jegygyűrűvel kápráztatta el vagyonos párja, aki hamarosan otthonát is megosztja majd élete szerelmével és két gyermekével.

A tüll és a csipke a menyasszonyi divat

Légies és áttetsző anyagok, tüll és csipke. Idén ezekből készülnek a legtrendibb menyasszonyi ruhák. A 12. Esküvő Kiállításon természetesen minden adott volt, ami az álom esküvőhöz kell. A dekorációban a vintage stílus hódít. A menyasszonyi csokrok pedig élő virág helyett egyre gyakrabban készülnek selyemből.

Visszakapták az elveszett, 83 éves jegygyűrűt

A facebookozóknak hála került elő egy régi és becses családi kincs. Egy hónappal ezelőtt egy pécsi lakótelepen egy idős férfi elvesztette a jegygyűrűjét, és akárhogy kereste ott, ahol leesett az ujjáról, egyszerűen nem találta. A férfi kétségbeesett, hogy eltűnt a régi családi ereklye, de egy hónap után mintha csoda történt volna. Egy járókelő lenézett a földre, ahol észrevette a gyűrűt.

Kiderült, hogy kié a megtalált jegygyűrű

Meglett a Rodoszon elveszett jegygyűrű tulajdonosa. Egy brit búvár találta meg a tengerben, majd feltette a Facebookra. Szeretlek - ez van a gyűrűbe vésve - magyarul. Bejegyzését rengetegen osztották meg, így lett meg a pár, akik évekkel ezelőtt, nászútjukon hagyták el a gyűrűt.

Fókusz 14-06-20


szerző:
2014.06.20. 19:30
Fókusz 14-06-20

Fókusz: Meglepetés - 25 év után mindössze 10 percig tartott, hogy Klapka György elvegye szerelmét. 10 millióba került a jegygyűrű. Áramütés - Zsuzsanna csak fogyni akart, de a kórházban kötött ki. Ki a felelős a maradandó sérülésekért? Gömbölyű formák - Hosszú lábú hölgyek, akik elcsábították az aranylábú focistákat. Mivel vették le a lábáról Cristiano Ronaldót vagy Van de Vart?

Fókusz 12-07-05


szerző:
2012.07.05. 20:05
Fókusz 12-07-05

Fókusz: „Egy gyűrű mind felett” - A nők akarják. A férfiak nem? Szabad-e jelezniük a lányoknak, hogy az oltár elé vágynak? Gagyi-mustra - A Coco Jambo Mr. President karrierjének csúcspontja. De hogy kerül a képbe Pákó és az albertirsai focicsapat? Ártatlanul a börtönben? - Fordulat Farkas Péter ügyében. Az egykori olimpiai bajnok számára felcsillant a remény, hogy kiszabaduljon.

Fésűs Nelly ujján új gyűrű csillog

Még maga színésznő sem meri megfogalmazni, hogy mit is jelent pontosan az új jegygyűrű. Azonban hamarosan párjával, Vajtó Lajossal hamarosan bejelenthetik az esküvő időpontját.

Reggeli - Csak csajok 12-03-20

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Csak csajok 11-10-19


szerző:
2011.10.19. 09:05
Csak csajok 11-10-19

Csak csajok: A szerdai Csak csajokban Király Lindát eljegyzéséről, a távkapcsolat előnyeiről és hátrányairól faggattuk.

Parádés és extrém ötletek eljegyzéshez

A lánykérés módja minden férfi életében az egyik legnagyobb fejtörést jelenti. Miután az interneten a legőrültebb ötletek is megtalálhatóak, ember legyen a talpán, aki ki tud találni valami eredetit.

Fókusz 10-08-13


szerző:
2010.08.13. 20:40
Fókusz 10-08-13

Fókusz: A nagymama hallani sem akar a móri bankrabló segítségéről árván maradt unokája számára. Megmutatta sérüléseit Kovács Lázár eltitkolt gyermekének anyja, és kiderül mi lett a szakács jegygyűrűjével. Kiszel Tünde Görögországban készített videónaplót, de mitől lehet érdekes a celebvakáció?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való