KERESÉS search-close

jelrakás

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "jelrakás"

Tivyt küldik Párbajra a villalakók

Tivy azzal a feltétellel folytatta a játékot, ha legalább négy jelet kap a Kiválasztáson. Jobban is sikerült, mint gondolta: barátságból Vivi, Zsolti és Dávid tett rá jelet. Ati, Gina és Krisztián viszont már inkább azért, mert nem szeretne vele együtt élni.

Zseraldin lett a kiválasztott

Hirtelen jött a bejelentés: Kiválasztást tartottak a Villában. Mindenki a tábla elé állt, és elmondta sérelmeit. Mici, Zseri és Ati fej-fej mellett haladtak, végül Zseraldin kapta a legtöbb jelet.

Lóri lett a kiválasztott

A Villa hős szerelmese egy este alatt bántott meg a legtöbb mindenkit, és bár élő adásban, a jelrakás előtt bocsánatot kért az érintettektől, ez mégsem mentette meg attól, hogy társai ne őt küldjék ismét Párbajra.

Meglepő fordulat a Kiválasztáson

A jelrakás előtt biztosan lehet számítani egy-két villalakónál, hogy kire teszik, illetve kitől kaphatnak kiválasztó jelet. Ám Somától senki nem várta, hogy Evelint látná a leginkább a Villán kívül.

Ki érzi magát veszélyzónában?

Közeledik a Kiválasztás, így a villalakók számot vetettek, hogy kinek mennyi konfliktusa volt az elmúlt napokban, vagyis, hogy mennyire érezheti magát biztonságban. Lóri, Mici, Zseri abszolút számítanak jelre, Tivy nem különösebben zavartatta magát, mert szerinte ő király kint is, bent is.

Dina lett a kiválasztott

A ValóVilág powered by Big Brother 2. Kiválásztása nem várt jeleket hozott. Zsolti pédául az alapján döntött, hogy erősítse társát. Ám a többség az elmúlt napok sérelmei alapján választott. Dina 4 jelet kapott, így ő már biztosan ott lesz a Párbajon.

Vivit csontjáig sértette Tivy

Elérkezett a Kiválasztás napja. A villalakók napok óta szervezkedtek, gondolkodtak, ki az, aki a legjobban megérdemelné, hogy párbajozzon. Vivi nagyon sérelmezte, ahogy Tivy beszélt vele, Krisztián pedig Micire sértődött meg.

Akinek nem tetszik, dobja a jelet!

Ételpazarlás, kajadobálás, takarítás, lustálkodás - mit lesz mindebből? Naná, hogy balhé! A balhé résztvevői pedig mit szeretnek a legjobban hangoztatni? Hát persze, hogy a jelrakást, meg a párbajozást. Tivy azonban villamesterként szankciókat vezetett be.

Lóri:


Az egyik percben még barátok, a következő percben már párbajoznának egymással a villalakók. Dávid ide-odacikázik Evelinnel, Dina és Lóri pedig Micit játszaná ki.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való