KERESÉS search-close

jogosítvány

94 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "jogosítvány"

Nem lehet elnéző a háziorvos az idős sofőrökkel!

Kitilthatja az autópályákról, vagy nappali vezetésre korlátozhatja a háziorvos az idős sofőröket, ha az egészségi állapotuk indokolja. Ez a jogosítványba is bekerül. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint ezek a korlátozások csak nehezen ellenőrizhetők. A jogosítvány meghosszabbításakor nem lehet elnéző a háziorvos, mert egy egészségi állapot miatt bekövetkező baleset esetén neki is vállalnia kell a felelősséget.

Jogosítvány nélkül előzgetett

Versenyezhetett, ezért hajtott a megengedett sebesség többszörösével, majd szenvedett balesetet egy sofőr szerdán a fővárosban. A Totalcar internetes lapnak küldött videón az látszik, hogy a szakadó esőben a két kocsi kerülgeti egymást, majd az egyik kisodródik és hirdetőtáblának csapódik. Két sérültet vágtak ki belőle. Mostanra kiderült: a sofőrnek jogosítványa sem volt.

Új törvényjavaslat, újabb vita

Csak szerény jogosítványai lesznek a jelenlegiekhez képest a kormánynak egészségügyi válsághelyzet idején - így reagált a kabinet által benyújtott törvényjavalatot ért kritikákra Gulyás Gergely. Ellenzéki pártok és civil jogvédők szerint a kormány a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvénnyel együtt olyan javaslatot nyújtott be az országgyűlésnek, amely korlátlan időre biztosíthatna teljes felhatalmazást a rendeleti kormányzásra.

Hogyan dől el, hogy egy idős embernek meghosszabbítják a jogosítványát vagy sem?

A legfrissebb, pár éves elérhető statisztika szerint a közúti balesetek 11 százalékát okozzák 65 év fölötti sofőrök. Sokan vezetnek még ebben a korban, és nagyon súlyos baleseteket tudnak okozni, pont azért, mert már idősek, és ebben a korban már rosszabbak a reflexek, és romlik a látás vagy a hallás. De hogyan dől el, hogy mondjuk egy 90 éves embernek meghosszabbítja-e az orvos a jogosítványát vagy sem? És jók-e vajon így a szabályok? Bányai Viktor riportja.

Azért menekült az igazoltatás elől, mert nincs jogsija

Soha nem volt jogosítványa és már többször eltiltották a vezetéstől azt a férfit, akit tegnap délután fogtak el a rendőrök egy autós üldözés után Töltéstava közelében. A 25 éves sofőrt Győrben akarták igazoltatni, de nem állt meg. Kilométereken át üldözték, végül egy árokba csapódott. Onnan futva menekült tovább, de utolérték, és elfogták.  

Sokan nem tartják be a „jobbra tarts! szabályt”

Súlyos büntetésre számíthatnak Belgiumban azok az autósok, akik nem csak előzésre használják az autópályák középső és belső sávját. Átszámítva 37 ezer forintot fizethetnek, de később ideiglenesen a jogosítványukat is elvehetik. A belga parlament azzal indokolta a szigorítást, hogy ez balesetveszélyes. Az általunk megkérdezett szakértő szerint Magyarországon is rengetegen felejtik el a "jobbra tarts!" szabályt.

Nem volt jogosítványa a facebookozó sofőrnek

Román sajtóinformációk szerint nem volt jogosítványa annak a sofőrnek, aki a kilenc halálos áldozattal járó balesetet okozta Ceglédbercelnél. Úgy tudni, hogy a kisbusz papírjai sem voltak rendben: már hónapokkal ezelőtt kivonták a forgalomból. A tragédia kapcsán megszólaltak a sofőr rokonai is, akiket sokkoltak a történtek. A mikrobusz kedden ütközött egy teherautóval miközben a sofőr az utat filmezte. A Facebookon élőben közvetítette a baleset előtti pillanatokat.

Sokan álltak bíróság elé ittas vezetés miatt

Egy vödörnyi bort megivott, mielőtt motorra ült -ezt mondta a bíróságon az a sofőr, akinek ittas vezetését délelőtt tárgyalták Cegléden. Állítása szerint mindig iszik, mielőtt vezet. Jogosítványa pedig sosem volt. A Pest megyei városban napközben 20 ittas vezetőt állítottak bíróság elé. A legtöbben 100-200 ezer forintos pénzbírságot kaptak.

ITTAS VEZETÉS: „Sokat ivott? Egy vödörrel!”

Egy vödörnyi bort megivott, mielőtt motorra ült - ezt mondta a bíróságon az a sofőr, akinek ittas vezetését pénteken tárgyalták. Szinte egymás kezébe adták a kilincset az ittas vezetéssel vádolt sofőrök a Ceglédi Törvényszéken. Öt bíró 20 ilyen ügyet tárgyalt napközben. A cél az volt, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy tavasszal a szokásosnál sokkal több ittas vezetőt fognak el a rendőrök.

Önkéntes munkáért jogosítványt kaphatnak

Önkéntes munkáért jogosítványt vagy nyelvvizsgára felkészítő nyelvtanfolyamot kínál a Vöröskereszt olyan borsodi fiataloknak, akik már végeztek a középiskolában, de még nem dolgoznak. Fél évig kell önkénteskedniük, aztán választhatnak a tanfolyamok közül. Két év alatt huszonöt fiatal juthat így ingyenesen nyelvvizsgához vagy jogosítványhoz, köztük rossz anyagi helyzetűek is.

Íme D. Tóth Kriszta új sorozata!


szerző:
2017.12.15. 08:50
Íme D. Tóth Kriszta új sorozata!

Szentesi Éva nagy elhatározásra szánta el magát: felnőtt fejjel megtanul vezetni. A blogger teljesen a nulláról veselkedik neki a jogosítvány megszerzésének, amiről egy sorozat is készül D. Tóth Kriszta produceri szárnyai alatt.
 

Előző rész (2017. augusztus 22.)

Vajon kialakul-e románc Natasa és Péter közt? Vajon sikerül-e Vilmosnak rábeszélni Bözsit, hogy szerezzen jogosítványt? Vajon Ágnes véghezviszi-e pénzszerzési tervét? Vajon hova vezet Judit és Miklós romantikus együttléte?

Következő rész (2017. augusztus 22.)

Vajon kialakul-e románc Natasa és Péter közt? Vajon sikerül-e Vilmosnak rábeszélni Bözsit, hogy szerezzen jogosítványt? Vajon Ágnes véghezviszi-e pénzszerzési tervét? Vajon hova vezet Judit és Miklós romantikus együttléte?

VV Attilának teljesült egy régi álma

Öt éve történt, hogy a VV-k egyik legemlékezetesebb alakja, VV Attila egy régi vágyát váltotta valóra. Megszerezte a jogosítványát, melyet már nagyon régen magának szeretett volna tudni. Hogy miért? Kiderül a riportból!

Végleges döntést hozott Kiss Endi, a Hooligans dobosa

A zenész 46 évesen újra visszaül az iskolapadba, ugyanis elhatározta, hogy megszerzi a járművezetői engedélyt. A témával kapcsolatban Köves Szilárd, vezetéstechnikai tréner véleményét is megkérdezte Anna és Miki a Reggeliben.

16 éves lány száguldozik a versenypályán

240-el száguld Keszthelyi Vivien az egyik leghíresebb német versenypályán. A 16 éves, mindig mosolygós magyar lány a világ legfiatalabb női zárt karosszériás gyorsasági autóversenyzője. Kora miatt jogosítványa még nem lehet, de mégis élete eddig legfontosabb versenyhétvégéjén, az Audi TT Kupa első futamán vesz részt Hockenheimben.

Fókusz 2017-05-11


szerző:
2017.05.11. 17:25
A rendőrség megzavarta Erika és Gyuri romantikázását

Hiába az öröm a csokor miatt, és hiába magyarázta ki magát Gyuri, a rendőrök igazoltatják ők, a forgalmi és a jogsi azonban Stokinál maradt...

Gyuri még Stokit is beveti, hogy ne kelljen elmennie az esküvőre

Gyurinak megvan rá az oka, hogy miért nem akar elmenni az esküvőre, és minden követ megmozgat, hogy Pajkaszegen maradjanak Erikával, a lány azonban hisztizni kezd...

Vajon mire tanítja VV Aurelio VV Robint?

Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra utánajárt annak, hogy a ValóVilág hetedik szériájának győztese, hogyan tölti a mindennapjait. Kiderült, VV Robin hiába nyert egy autót, sajnos jogosítványt nem adtak hozzá. Így VV Aurelio fogta magát és beültette barátját a volán mögé, és egy kisebbfajta gyorstalpalót tartott. Mindehhez mit szólt VV Robin? Nézzétek!

Parkolási háborúk


szerző:
2016.11.22. 19:00
Parkolási háborúk

Valószínűleg már minden sofőrrel előfordult már, hogy beálltak elé egy parkolóhelyre, és az autós két helyet is elfoglalt, pedig nem volt rá oka. A Fókusz egyik riportere nemrég szerzett jogosítványt, és amint egyedül kezdett vezetni, azonnal észrevette, hogy a parkolás igazából egy háború. Fel is vette a kesztyűt. Méregetett, parkolt és veszekedett. Mutatjuk a tapasztalatokat!

VV Attila az utak ördöge?


szerző:
2016.07.28. 15:45
VV Attila az utak ördöge?

Négy évvel ezelőtt jelentette be a valóságshow egykori győztese, hogy végre megszerezte a jogosítványát. A szabadjelzés után azonnal volán mögé ült, és máris az aszfalt ördögének érezte magát.

Tabáni István végre megsétáltathatja nyereményautóját

Az énekes 2009-ben nyerte meg a Csillag Születik című tehetségkutatót, azonban az utóbbi időben nem sokat lehetett hallani róla. Ennek legfőbb oka az volt, hogy az énekes rengeteget koncertezett és december végén megjelentette negyedik albumát. Ám ezek mellett végre megszerezte jogosítványát.

Story Extra 2016-04-07


szerző:
2016.04.07. 16:55
Oszter Sándort elítélte a bíróság

Megszületett az elsőfokú ítélet: ittas vezetésért bevonják jogosítványát és közmunk is vár rá a kiszabott büntetés szerint. Azt még nem lehet tudni, hogy vajon fellebbez-e a későbbiekben.

Ezért már bevonhatják a jogosítványokat!

Kevés olyan rutinos vezető van, aki élete során ne követne el kisebb-nagyobb szabálysértéseket. De azzal vajon mindenki tisztában van, hogy az érvényben lévő pontrendszer alapján mennyi büntetőpontot írtak már a „számlájára”? Könnyen a jogosítványunkba is kerülhet…

Mire tanítja VV Aurelio Robint?

Mivel Aurelio már járatos a témában, szárnyai alá vette a ValóVilág7 győztesét, aki ha jogosítványt nem is, az autót megnyerte. Robin egy ideig még biztosan barátja segítségére szorul, de inkább nézzük, hogy megy a srácoknak a vezetés!

Animációs kérdések a KRESZ-vizsgán

A Nemzeti Közlekedési Hatóság szerint a vizsgázóknak így valóságosabb körülmények között kell majd helytállniuk. A 8-10 másodperces animációk megválaszolására egy perc áll majd rendelkezésre.

Jövőre szigorodnak a jogosítványszerzés szabályai

Az alvás közbeni légzészavar is akadálya lehet a jogosítvány megszerzésének vagy meghosszabbításának egy új jogszabály szerint. Az intézkedés több százezer embert érinthet. Ez azt jelenti, hogy szigorúbb orvosi alkalmassági vizsgán kell megfelelnie annak, aki jogosítványt szeretne kapni, vagy meg akarja hosszabbítani a már meglévő engedélyét. Hogy pontosan mire terjed ki a változtatás és mire számítsanak az autósok arról Dr. Hantos Ádám, orvos-ügyvédet kérdeztük.

VV Robin csajozna az új jogsijával

VV Robin nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis bármilyen hihetetlen, de eddig amiatt nem tudta kihasználni a nyereményautója adta lehetőségeket, mert nem volt hozzá jogosítványa. Most viszont Robin úgy döntött, hogy belevág, és megszerzi a vezetői engedélyt!

Akinek légzéskimaradása van, nem kaphat jogosítványt

Akinek légzéskimaradása, más nevén légzési apnoéja van éjjelente, nem kaphat jogosítványt ezentúl. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma azért döntött így, mert egyre több, tavaly egészen pontosan 290 közlekedési baleset történt amiatt, hogy az apnoés betegek egyszerűen elaludtak a volán mögött. A tárca szerint több százezer magyart érint ez a betegség.

46 sofőrtől már elvették a jogsit, mert ivott

Megszállták az utakat a rendőrök, hétfő éjfélig tart a Józan Húsvét elnevezésű akció. A megállított sofőröket megszondáztatják, és figyelik a gyorshajtókat is. Ha valakit azon kapnak, hogy részegen vezet, az akár 100 ezer forintot is fizethet.

Istenes Bence az anyósülésre kényszerült

Amióta Csobot Adél megszerezte a jogosítványát, szerelme, Bence próbálja bevezetni a nagyvárosi közlekedés rejtelmeibe, ami nemcsak nekik, de olykor a többi autósnak is remek szórakozást nyújt.

Reflektor 15-02-25


szerző:
2015.02.26. 00:25
Reflektor 15-02-25

Reflektor: Kudarcba fulladt Edina és Zsuzsa békülési kísérlete. Istenes Bence az anyósülésre kényszerült.

Előzetes: Nem volt jogosítványa, autóbalesetet szenvedett

Soha nem volt jogosítványa annak a férfinak, aki autójával halálos balesetet szenvedett a 26-os úton Sajókeresztúrnál éjszaka. Valószínűleg túl gyorsan hajtott, és részeg is volt, egy villanyoszlopnak csapódott.

Vigyázat! 18 pont és ugrik a jogsi!

Hogy pontosan milyen típusú szabálysértésekért mennyi büntetőpontot gyűjthetünk be, és milyen lehetőségeink vannak a pontok csökkentésére, egy közlekedési szakjogász mondta el.
 

Nóci és a vezetés: alkohol és okirat hamisítás

Nócira igencsak rájár a rúd vezetés tekintetében. Az egykori műsorvezető ellen először ittas vezetés miatt folyt eljárás, majd a Blikk szerint ezután hamis okiratokkal kapták el, így újabb per vár rá.
 

Ittas vezetés, hamis okirat: Nóci a Fókusz kamerái előtt

Nócira igencsak rájár a rúd vezetés tekintetében. Az egykori műsorvezető ellen először ittas vezetés miatt folyt eljárás, majd a Blikk szerint ezután hamis okiratokkal kapták el, így újabb per vár rá.
 

Monumentális japán erő


szerző:
2014.07.01. 09:34
Monumentális japán erő

Elképesztő forma - talán így jellemezhetjük röviden a több mint 300 lovas Nissan 370Z nismo-t, amivel a parádi hegyi pályán csapatjuk.

Szabadidő luxuskomibval


szerző:
2014.06.19. 12:45
Szabadidő luxuskomibval

Megújult a Mercedes E osztály, ezután a motoros jogosítvány megszerzésének lépcsőit vesszük át.

Fókusz Plusz 13-12-14


szerző:
2013.12.14. 19:50
Fókusz Plusz 13-12-14

Fókusz Plusz: A Döntő előtt - Ki nyeri meg az idei X-Faktort? Ki miből merít erőt a nagy megmérettetésre? Kütyüforradalom - Telefon a karórában, bőrérzékelő mobilok, tabletek, okostelefonok. Hova tart a világ a digitális térben?

Reflektor 13-10-16


szerző:
2013.10.16. 23:40
Reflektor 13-10-16

Reflektor: Az Isteni műszak díszbemutatóján jártunk. A hazai sztárvilág színe-java felvonult az elsőfilmes Bodzsár Márk fekete komédiájának bemutatóján. Galla Miklós Michael Schumacher babérjaira tör. Az abszurd humor koronázatlan királyának 54 éves koráig kellett várnia arra, hogy életében először a volán mögé ülhessen.

Oláh Gergő, az utak királya

Az X-Faktor győztese sikeresen megszerezte a jogosítványt, és azóta kinyílt előtte a világ. Stúdiónkba is autóval érkezett, hogy megmutassa, milyen jól tud vezetni.

Oláh Gergőnek elege van az anyósülésből

Az X-Faktor nyertese szeret előre tervezni, így már most tudja, hova viszi először a családját a nyereményautójával. Az útra már minden és mindenki készen áll, egyetlen dolog hiányzik: Gergő jogosítványa.

Paralimpia: Sors Tamás folytatta az arany-sikerszériát

Aki sportolónak készül, annak a végső cél mindenképpen az olimpia. Ugyanez a helyzet a sérültekkel is, csak nekik dupla, vagy tripla annyit kell teljesíteniük ahhoz, hogy dobogóra állhassanak. Az érmük mégsem ér annyit, mint az ép sportolóké.

VV Attila, a vezetés megállíthatatlan mestere

Attila úgy élvezi a vezetést, mint egy kisgyerek. A VV fenegyereke nemrég szerezte meg a jogosítványát, de máris az utak ördögének érzi magát. Természetesen a baj nem jár egyedül, hiszen barátja, Péter is gyakorta elkíséri egy egy útra.

Reflektor 12-07-27


szerző:
2012.07.28. 00:30
Reflektor 12-07-27

Reflektor: VV Attila élvezi a vezetést. Fésűs Nelly bulgáriai kalandjai.

Fókusz 12-07-18


szerző:
2012.07.18. 20:05
Fókusz 12-07-18

Fókusz: Kocsis Tibi megdöbbent a meglepetésén, Malek Miki pedig beszólt mentortársainak a koncert előtt. Bálint Antónia megelégelte az ismeretlen zaklató szexuális SMS-eit és most visszavág. Nem fizették ki és a családi házát is elvesztette a Megyeri híd alvállalkozója. Van-e kiút a családja számára?

Attilán kifog a jogsi?


szerző:
2012.06.15. 07:30
Attilán kifog a jogsi?

A VV nagyszájú manipulátora, a mindenkit az ujja köré csavaró taktikus, egy gyönyörű autó tulajdonosa úgy tűnik, csak VV Kingát tudja az orránál fogva vezetni, autót nem.

Reflektor 12-06-14


szerző:
2012.06.15. 00:55
Reflektor 12-06-14

Reflektor: Muri Enikő esküvői ruhában pózol. VV Attilán kifog a jogsi?

Házon kívül 12-05-02


szerző:
2012.05.02. 23:05
Házon kívül 12-05-02

Házon kívül: Sarc - Kiszámoltuk, mennyit bukunk az új adókon. Szabálysértések - A havi fizetést is elviheti a szabálytalankodás. Döglött akták - Régi ügyek és a nyomozás kulisszatitkai.

Három mobilozás után ugrik a jogsi

Négy utas öv nélkül 80 ezer forint, áthajtás az elhagyott átjárón akár 300 ezer forint. Előbb megszavazták, aztán kiakadtak a szigoron a fideszesek.

Se jogosítvány, se forgalmi, se biztosítás

Jogosítvány nélkül és forgalmi nélkül okozott balesetet egy 21 éves férfi a hármas főúton Emőd közelében hétfő este.

Börtön vár a jogsi nélkül motorozóra

Jogosítvány nélkül vezette motorkerékpárját egy fiatal Rudolftelepen; 45 napra börtönbe kell vonulnia, mert már eltiltották a vezetéstől.

Megússza a műtétet Gáspár Győző lánya

Nem kell megműteni, és valószínűleg teljesen felépül Gáspár Evelyn, aki két napja sérült meg autóbalesetben.

Jogsi jó pénzért analfabéta románoknak

Tíz gyanúsítottja van eddig a magyar–román jogosítványügynek

Pénzt kért tanítványaitól a sikeres vizsgáért

Két év börtönre ítéltek egy gépjárművezető-oktatót, aki a sikeres vizsgákért cserébe pénzt kért a tanuló vezetőktől.

Lopott kocsival, jogsi nélkül furikázott

Jogosítvány nélkül, lopott kocsival autózott egy férfi Pécsen, ráadásul a rendőri felszólítás ellenére sem állt meg.

Életébe került, hogy vagány akart lenni

Szerdán egy fiú motorral nekihajtott a szegedi belvárosi híd pillérének, és meghalt.

Friss jogsival a legveszélyesebb a motorozás

Súlyosan megsérült az a motoros, aki fékezés nélkül, hátulról belehajtott egy autóba Debrecenben.

Rendszám és jogsi nélkül robogott

Házilag eszkábált össze egy rendszámot enduro motorjához a férfi, akinek kötelező biztosítása és jogsija sem volt.

23 ezer jogsi ugrott ittas vezetés miatt

Három év alatt majdnem 23 ezer jogosítványt vettek el a rendőrök azoktól a sofőröktől, akik ittasan ültek a volán mögé.

Gyerek vezette autót intettek le a rendőrök

Tizenhárom éves kislány vezette azt a kocsit, amit a napokban igazoltattak a sümegi rendőrök a 84-es főúton.

Van, akinek heteket kell várni a jogsira

Szigorítottak a jogosítványhoz kapcsolódó egészségügyi vizsgálatokon.

Reszkethetnek a száguldozó külföldiek

Hétfőn szavaz a parlament az egyes közlekedési témájú törvények módosításáról.

Ágyból tanulhatunk vezetni


szerző:
2010.12.13. 18:27
Ágyból tanulhatunk vezetni

Egy készülő törvénymódosítás szerint otthonról, oktató nélkül is elvégezhető lesz a KRESZ tanfolyam.

Illegálisan utaztak a felborult kisteherautóban

Tizen sérültek meg, amikor tegnap felborult egy munkásokat szállító kisteherautó Újkígyóson.

Félszáz év a volán mögött, jogsi nélkül

Akkor kapták el a rendőrök, mikor a sofőr összeütközött egy 22 éves nő által vezetett kocsival.

Érvénytelen jogsival furikázta a gyerekeket

Lejárt a jogosítványa és hiányozott szinte az összes papírja annak a buszsofőrnek, aki több tucat gyereket szállított.

Jogsiszigorítás elnapolva


szerző:
2010.07.30. 12:30
Jogsiszigorítás elnapolva

Nem lép életbe a vezetői engedélyekhez szükséges egészségügyi alkalmassági vizsgálat szigorításáról szóló rendelet augusztus 1-én.

Jogsik tömege kerülhet veszélybe

Sokan nem tudják majd időben meghosszabbítani jogosítványukat, ugyanis szigorodik az egészségügyi alkalmassági vizsgálat.

Nyolc általános kell a jogsihoz

A jövőben csak legalább az általános iskola 8. osztályának elvégzése után lehet jogosítványt szerezni.

A Fidesz 8 általánoshoz kötné a jogosítványt

A jövőben csak legalább az általános iskola 8. osztályának elvégzése után lehetne jogosítványt szerezni.

Biciklis jogsi gyerekeknek


szerző:
2010.05.09. 18:16
Biciklis jogsi gyerekeknek

Kerékpáros jogosítványt vezetne be a Nemzeti Közlekedési Hatóság a 10-12 éves gyermekeknek - tudta meg a Népszabadság.

Szinte bárki a volán mögé ülhet

Több civil szervezet is ellenzi, hogy Magyarországon nincs iskolázottsághoz kötve a jogosítványszerzés. A minisztérium egy uniós irányelvre hivatkozik.

Halálos balesetek és ittas vezetők az utakon

Három halálos baleset, 345 ittas vezető, 87 bevont jogosítvány - ez a mérlege a rendőrség húsvéti fokozott ellenőrzésének.

Jogosítvány csak 8 általánossal?

A Fidesz szigorítaná a pedagógusok elleni erőszak büntetési tételét és változtatna a családi pótlék rendszerén is.

Tabáni István nem vezetheti a nyereményautót

A Csillag születik győztese megkapta a járgányt, de még jogosítványt kell szereznie.

Az idős sofőrök ne vezessenek?

Egyelőre senki sem tudja, miért hajtott az M5-ös autópályára menetiránnyal szemben egy 84 éves férfi.

Schwarzenegger lecsap a nejére?

A kormányzó feleségét többször azon kapták, hogy vezetés közben telefonál, ami 2008 óta tilos.

Közúton tilos a gyerekquad


szerző:
2009.09.22. 16:33
Közúton tilos a gyerekquad

70 ezer forintos büntetést kapott az a szülő, akinek gyereke közúton használta a quadot.

Részegen, lopott kocsival mentek borért

A 18 éves autótolvajok ellen jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás.

Motorosokra vadásznak Borsodban

Főként a motorosok által kedvelt túraútvonalakon ellenőriznek a rendőrök.

Hamis jogsikkal üzletelt


szerző:
2009.06.25. 15:35
Hamis jogsikkal üzletelt

Az okiratokat 5 és 60 ezer forint közötti összegért készítette el a hamisító.

Gyorstalpaló helyett egyetem


szerző:
2009.06.09. 07:27
Teherautót fogtak a horgászok

A gyanú szerint a szeméttelep őre kötötte el ittasan a teherautót.

Szigorúbban ellenőrzik a mopedautókat

Április elsejétől már csak rendszámmal lehet ilyen járművet forgalomba hozni.

Jól vizsgáztak a légalkohol-mérők Húsvétkor

682 sofőrnél jelzett ittasságot a szonda, 218 esetben azonnal elvették a jogosítványt.

Gyorshajtás közben szeretkeztek

A lefülelt sofőr azzal védekezett, hogy barátnőjétől nem látta, mennyivel megy.

8-an haltak meg az utakon a hétvégén

Összesen 33-an sérültek meg súlyosan, és 60 felett van a könnyű sérültek száma is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való