KERESÉS search-close

kívánság

39 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kívánság"

Milyen levelet írnak a mai gyerekek a Jézuskának?

Minden évben fejtörést okoz a szülőknek, hogy mit is kapjanak a gyerekek karácsonyra. Sok csemete listát ír, amivel megkönnyíti ezt a folyamatot, kivéve, ha olyan dolgok kerülnek a papírra, mint például a legdrágább telefon, laptop, méregdrága ruhák és kiegészítők.

Valóra váltottuk Dallos Bogi extrém kívánságát!

Az X-Faktor cuki, szőke hajú vadonatúj mentorát, Dallos Bogit egy egészen új oldaláról ismerhetjük meg, mielőtt elkezdődik a 2019-es széria első válogatása. A Fókusz egy új sorozatot indít, amelyben bemutatjuk a tehetségkutató ítészeit, ahogy biztosan soha nem láthatták őket! Egy olyan extrém oldalukat, amelyre titkon mindig is vágytak, de eddig nem vált valóra.

Irénke angoltudás nélkül is dalra fakadt

Miután a nő felolvasta leghőbb kéréseit férjének, egy szerelmes számmal is meglepte a férfit. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Győző: „Mindenki szexszelni akar a barátnőddel?”

A szerelemdoktor most is rendelt, de most egy sosem hallott betegségnek árulta el a gyógymódját: Győző ott segít, ahol tud.

Még a legjobbakkal is előfordul: Győző bakizott!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője az egyik pillanatban nem tudta visszafogni magát. Az egész jelenetet pedig rögzítette a kamera, természetesen.

Győző még egy elefánttal is megbirkózik?

A „Mi a vágyad, more?” ma esti részéből kiderül, hogyan tudja meglovagolni Győző a cirkusz kedves, de hatalmas elefántját. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan fog leszállni az óriás emlős hátáról, akkor ma este kilenckor kapcsolj az RTL+-ra!

Gáspár Bea elmondta, mi a vágya, more!

Április 1-jén startolt el Gáspár Győző legújabb műsora, melyben teljesíti az emberek kívánságait. Ha ez mind nem lenne elég, akkor most azt is megtudhatjátok, hogy a Konyhafőnök VIP2 győztesének, azaz Bea asszonynak mi a leghőbb álma.

Gáspár Győző valóra váltotta Peller Mariann vágyát!

Győző nem tett mást, csak megkérdezte a Reggeli műsorvezetőitől, hogy „Mi a vágyad, more?”. Mutatjuk, hogy ezután mi is történt!

Szilveszter éjjel kívánhattak a villalakók!

Az év utolsó napján különleges módon kívánhattak a játékosok...

Greg nyeri meg a ValóVilágot?

Adri szülinapi bulija nem várt fordulatot hozott Greg életében...

Iza összeírta 10 kívánságát a boldogságához

Iza barátja állandóan féltékenykedik, emiatt teljesen bekorlátozza a lány életét. Nem lehet külön programja, nem mehet el a barátnőivel sem, hiszen Zoli nem bízik meg benne. Iza ezen változtatni szeretne, ezért összeírta azt a 10 kívánságát, ami boldoggá tenné.

X-Faktor: erre vágynak a mentorok!

Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon derült ki, hogy Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex benne lesz az X-Faktor újabb szériájának a mentorgárádájában. Viszont feltettük nekik a kérdést, hogy Tóth Gabi helyett kire is vágynának, milyen legyen a negyedik mentortársuk. A ítészek végül dalban mondták el kérésüket.

A Vámpírnaplók színésznője hihetetlen dolgot tett rajongójáért

Nina Dobrev imádja a követőit, és nemrég be is bizonyította, hogy bármit megtenne értük. Egy tinilány kívánságát teljesítette, nem is akárhogyan!

Mit kívánnak a sztárok a Story Extra nézőinek?

Az újév kezdetén a legnagyobb magyar sztárokat kérte meg a Story Extra stábja arra, hogy kívánjanak valamit a műsor 2018-as nézőinek. De ki, mit tartott fontosnak?

 

Hoppá! Füves süti készült Karolának...

Miután Hajni tudomást szerzett főnökasszonya bakancslistájáról, nem volt rest, és bele is vágott, hogy teljesítse az egyik kívánságot. Bár Karola először nem értette, hogy mire készül az Erdész lány, végül nem tudta palástolni izgatottságát, és alig várta, hogy megkóstolja azt a bizonyos édességet...

A teljes adásért kattints IDE!

Mérai Kata kisfia összes gasztro-kívánságát teljesíti

Kata kisfia születése óta foglalkozik komolyabban a főzéssel: két éves volt a gyerkőc, amikor „végleg elrontották”, akkor ugyanis egy fetás-olívabogyós muffint kért. Megkapta. Vajon mindegyik kívánsága ennyire különleges?

Zenész kívánságok: a legkülönlegesebb rider listák nyomában

Anna és Mikike, Kólya Dániel segítségével járt utána annak, miért is fontos, hogy a zenészek kérései közül minden teljesítve legyen. Sőt, a Budapest Park ügyvezetője néhány igazán extrém listáról is mesélt!

Segítség egy rokkant aranyhalnak

Hol másutt történhet meg ilyen furcsaság, mint Amerikában. Egy állatmenhelyen él egy aranyhal, amelynek nem működik az úszóhólyagja, ezért nem tud tartósan és stabilan lebegni valamint úszni. Pontosabban eddig nem tudott, mert - mint látható -  most már tud. Egy tengerbiológus készített neki egy egyszerű kis szerkezetet, amit hevederrel lehet ráerősíteni. A szerkezet végén olyan anyag van, ami biztosítja, hogy ne süllyedjen el, ne boruljon oldalra a hal, amely most már tényleg úgy él, mint hal a vízben.

Barátok közt: Békés ünnepeket

Boldog karácsonyt!

Boldog ünnepeket kíván a Barátok közt

Boldog Karácsonyt! 

ÉNB: Mi lenne az első kívánságod az aranyhaltól?

A héten az Éjjel-Nappal Budapest szerelői válaszolnak a nap kérdéseire. Szerdán arra voltunk kíváncsiak, hogy mi lenne az első kívánságuk attól a bizonyos aranyhaltól?

Oláh Gergő régi álma vált valóra

A magyar zenészek - ha az országon belül lépnek fel - kénytelenek autóval órákat utazni. Egy ilyen hosszú menetet nem árt néha megszakítani egy kis mókázással: Oláh Gergő régi álma volt, hogy szalmabálák között készítsenek róla egy fotót.

 

Józan László: „Egy pár éven belül családot szeretnék”

Tavaly, ezen a napon mesélt a Reflektor kameráinak a Barátok közt sorozat Tóbiása, mégpedig arról, hogy pár év múlva szeretne már családot alapítani. Egyelőre Süti kutyája a társa, aki a felvételek során épp egy kutyasuliban mutatta be tehetségét. A színész azt is elmesélte rajongóinak, hogyan fogja eltölteni az akkori nyarat.

Ez egy kívánságműsor Dia vezénylésével?

Az új Heti Gazda óvatosan vette át járandósságait és feladatkörét. Miután elfoglalta az őt megillető helyet, egyből nekilátott kiosztani a heti teendőket, ám a határozottságot egyelőre még gyakorolnia kell...

Mi lenne a sztárok harmadik kívánsága?

Hányszor mondogattuk már magunknak, hogy miket kívánnánk, ha lenne három kívánságunk. Van, aki messzi tájakat látogatnának meg, mások az időben utaznának, társra vágynak, pénzre. Vajon mit feleltek sztárjaink?

Segtítsünk együtt a rászorulóknak

Teljesüljön idén minél több nélkülöző gyermek karácsonyi kívánsága! Az idén 11 éves Mikulásgyár ismét gyűjtést szervez, hiszen az ünnepek közeledtével még inkább oda kell figyelnünk azokra, akiknek segítségre van szükségük, hiszen ez az időszak minden évben, amikor megnövekszik az adományt kérők száma. Vendégeink Jakabovics Tibor a Lavylites  alapítója és Zsolnai Endre a  Mikulásgyár főszervezője voltak, akikkel a kezdeményezésről és a társadalmi felelősségvállalás fontosságáról beszélgetünk.
 

Ezer daru a beteg gyermekekért

Súlyos beteg, végső stádiumban lévő gyermekekért hajtogat ezüstből darumadarakat egy pécsi ötvös. Gajcsi Blankát egy, a hirosimai atomkatasztrófa miatt meghalt kislány története ihlette. Egy japán legenda szerint, ha valaki ezer darumadarat hajtogat, teljesül a kívánsága.

Tízmilliószoros nap van!

2015-ben ma lesz az első olyan nap, amikor minden gondolatunk, érzésünk, szavunk és cselekedetünk – jó és rossz egyaránt – tízmilliószoros erővel hat. Hogy ez pontosan mit is jelent, azt Radics Ágitól megtudtuk.

Jobb adni, mint kapni!


szerző:
2014.11.26. 08:15
Jobb adni, mint kapni!

Az ünnepek közeledtével még inkább oda kell figyelnünk azokra, akiknek segítségre van szükségük, hiszen ez az az időszak minden évben, amikor megnövekszik az adományt kérők száma. Vendégeinkkel egy kezdeményezésről beszélgettünk.

Jobb adni, mint kapni!


szerző:
2014.11.26. 08:15
Janicsák Veca falra véste féltett kívánságait

Mádai Vivien Janicsák Vecával indult hosszabb kalandozásra a Szigeten. A koncerteken kívül persze, azért akadt idő egy kis bolondozásra is, na és persze, ha már ott jártak nem mehettek el a Before I Die fal előtt sem, ahova a mindenki felírhatta a vágyait.

Reggeli - Csak csajok 12-06-04

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-05-31


szerző:
2012.05.31. 20:50
Fókusz 12-05-31

Fókusz: Az év sztárlagzija - Balogh Edina a valóságban is férjhez ment. Egész nap a nyomában voltunk! Pálinkás fogadtatás - Juhász Marcit hatalmas tivornya fogadta hazatérésekor. Egykori iskolájában leállt a tanítás. Szembesítés - A Csillag Születik döntősei a Fókusztól vették át a sztárok személyre szóló üzenetét. Keresztes Ildikó videóban nyugtatja Jennifert.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-30

ValóVilág5: A színházi előadás után Attila méltón akart elbúcsúzni mindkét lánytól. A Párbaj utáni titoklevelek pedig ismét nagy port kavartak...

Kívánságok a múzeumban


szerző:
2011.08.24. 08:34
Kívánságok a múzeumban

Rendhagyó kiállítással, a "Kívánságok Múzeumával" nyílik újra a Ludwig Múzeum.

Fókusz Plusz 10-06-26


szerző:
2010.06.26. 19:30
Fókusz Plusz 10-06-26

Fókusz Plusz: Hírességek, akiknek nyaralását viharok vagy árvizek tették tönkre. Volt, aki majdnem bele is halt a szélsőséges időjárás következményeibe. Indul a fesztiválőrület, ismét világsztárok tucatjai érkeznek Magyarországra. Kik voltak, akik a legjobban érezték magukat nálunk, kik kérték a legtöbb gázsit, és idén melyek a legextrémebb kívánságok?

Reggeli 10-01-27


szerző:
2010.01.27. 08:43

Garfield kívánságlistája


szerző:
2010.01.26. 15:09
Garfield kívánságlistája

Majd pont a világ leglustább és legundokabb macskájának ne lennének elvárásai?

Paris Hilton 4 oldalas kívánságlistája

A celeb elmondta: örül, hogy ismét Budapesten lehet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való