KERESÉS search-close

kóbor kutyák

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kóbor kutyák"

A kutyák útja


szerző:
2017.04.10. 18:45
A kutyák útja

Így nevezik a világ egyik legérdekesebb helyét Ecuador fővárosában. A név onnan ered, hogy rengeteg kutya sétálgat, üldögél, fekszik az út mentén, Quitónak ezen a részén. Az állatbarát autósokra várnak, hogy ennivalót és jó szót kapjanak tőlük. Pedig nem is kóbor kutyák.

Sok kutya fél a petárdáktól


szerző:
2015.12.31. 21:30
Sok kutya fél a petárdáktól

A szilveszteri tűzijátékoktól sok kutya megrémül. Akkor pedig támadhatnak is, ezért óvatosan kell megközelíteni őket. Erre figyelmeztetnek a hódmezővásárhelyi állatvédők. Szilveszter éjszaka autóval járőröznek a városban, hogy befoghassák a kóborló kutyákat. Ügyeleti számot is működtetnek, ahol bejelenthetik, ha valakinek eltűnt a kedvence.

Az állatvédők is készülnek a szilveszterre

A Budapesti Polgárőrség az Állatvédőrséggel fogott össze, hogy begyűjtsék és hazajuttassák a petárdától megijedő, szétszaladt kutyákat. A szakemberek azt tanácsolják, ha valaki kóbor kutyát talál, azonnal vigye olyan helyre, ahol van chipleolvasó.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való