KERESÉS search-close

közös program

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "közös program"

Felícia több romantikára vágyik

Bár a lány több mint egy éve együtt van szerelmével, mindössze egyetlen egyszer voltak randizni. Felícia akár már egy közös sétával is beérné… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Következő rész (2017. augusztus 02.)

Lali elhatározza, hogy házalni fog a potencianövelővel. Karesz reménykedni kezd, hogy Mesi talán mégis ad neki egy esélyt. Tamás kibúvót keres, hogy ne veszekedjenek Paulával, ezért lemondja a közös programot.

Apa-fiú nap Istenes Bencééknél!

Az X-Faktor műsorvezetője nagyon élvezi az apaságot, főleg mivel ahogyan Natan egyre nagyobb lesz, úgy egyre több közös programot találnak, ami még édesebbé teszi az együtt töltött időt. Mik ezek a programok?

Ada: „Teljes pánikban vagyok!”

Ada bevállalta legnagyobb félelmét, és meghívta magához Mátét, úgy, hogy most először a fiaival is találkozni fog a féri. A műsorvezető mindig is tartott a nagy találkozás napjától, de már nem húzhatta tovább a dolgot. Úgy tűnik, butaság volt aggódnia Adának, mert amennyire félt az eseménytől, annál jobban alakult a közös hétvége. 

Előző rész (2015. augusztus 18.)

Sikerül Ritának rávennie Hannát, hogy töltsön vele időt? Milyen új tervvel rukkol elő Gizella? Miért ideges Attila?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való