KERESÉS search-close

különóra

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "különóra"

A Séf rögtön ott termett, amikor Villő megijedt a tésztanyújtótól

Mindenki ezerrel nyújtott a tésztanyújtóval, egyedül Villő nem mert az ismeretlen géphez nyúlni. A Séf persze ezt nem hagyta annyiban, azonnal egy gyors különórát tartott a kislánynak.

Milyen különórára vigyük gyerekeinket?

Edzés, zene, tánc, szakkörök, nyelvóra. Sok szülő egymással versenyezve zsúfolja tele gyermeke délutánjait, nehogy az lemaradjon később valamilyen nélkülözhetetlen tudásról, tapasztalatról, eseményről.

Fontosak a különórák, de melyiket válasszuk?

Edzés, zene, tánc, szakkörök, nyelvóra. Sok szülő egymással versenyezve zsúfolja tele gyermeke délutánjait, nehogy az lemaradjon később valamilyen nélkülözhetetlen tudásról, tapasztalatról, eseményről.

Különóra: mikor és mennyi ajánlott?

Lassan egy hónapja annak, hogy tart az iskola, és beindultak a különórák is. A nagy kérdés viszont mindig az, hogy mire is járjon a gyerek és milyen gyakran. Erről beszélgettünk vendégeinkkel. 

Mennyi különóra kell a gyereknek?

A sulikezdéssel és az ezzel járó kötelezettségekkel együtt sok gyerkőc számára megindul a különórák sora is. Nagyon fontos azonban, hogy a szülő mérlegelje a gyerek képességeit, akaratát is, mert könnyen ahelyett, hogy a gyerek javát szolgálnák a külön foglalkozások, csak teljesítménycsökkenéshez és stresszes életmódhoz vezet. Vendégünk Jávori Ildikó, tanulási szakértő volt.

Drágák, de kellenek a különórák

Hiába drága, fontos a továbbtanuláshoz a különóra a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke szerint. A szülők többsége a nyelvórákat és sportfoglalkozásokat tartja a legfontosabbnak.

Csak csajok 10-09-02


szerző:
2010.09.02. 09:05
Csak csajok 10-09-02

A Csak csajokban kielemeztük az ismertség előnyeit és hátrányait, sőt: szót ejtettünk arról is, hogy mennyire jó, ha gyermekünk délutánjai tele vannak pluszfoglalkozásokkal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való