KERESÉS search-close

kabát peti

29 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kabát peti"

Őszi divatmustra Kabát Petiékkel

Kabát Peti számára örök élmény marad a Celeb vagyok, ments ki innen. Azóta szereti az állatmintás és szőrös dolgokat, ami idén ősszel jól jön párjának, Róka Adrinak is! A Fókusz stábja a sztárpárral vette szemügyre 2018 őszi divatjának legjobb darabjait!

Télből a nyárba: így pihennek a magyar hírességek

Kabát Peti a teve púpját kereste szerelmével Jamaicában, a Barátok közt Gizije a forró casino várost Las Vegast vette be, az egykori szépségkirálynő Kocsis Korina pedig delfineket szelídített Dubaiban.

 

Fókusz 2017-01-26


szerző:
2017.01.26. 19:00
Peti romantikus vacsorával készült elfoglalt kedvesének

A Nyerő Párosban már bebizonyosodott, Kabát Peti és Róka Adri kapcsolata irigylésre méltó. A focista és kedvese nem vitatkozott feleslegesen, nem jártak be hatalmas mélységeket és magasságokat, ahogy 6 éve tartó szerelmük egyetlen pillanatában sem. Stabil gondoskodás és egymásra figyelés jellemzi őket. Ennek jegyében történt, hogy Peti egy romantikus vacsorával készült elfoglalt kedvesének.

Kabát Péter és Róka Adri három kiskacsát nevelget

Reese Witherspoon szamarakkal, Leonardo DiCaprio sárkányteknőssel, George Clooney törpemalaccal osztja meg mindennapjait. De nem csak a hollywoodi sztároknak kevés a jól bevált labrador kutya az otthoni idillhez. Kabát Peti és Róka Adri 3, pelyhes kiskacsával osztozik nappaliján. Noha azt egyelőre korai lenne kijelenteni, hogy boldog, öttagú családként éldegélnek a budapesti lakóparkban. Adriék állítják, kacsát tartani jobb, mint azt sokan elképzelik!

Peller Anna kiborult Kabáték levelétől

Kabát és Adri levele is nagy port kavart a villában. Peller Annát ráadásul még meg is siratták a benne foglaltak.

Felbomlott a párok közötti összhang

Pénteken eldől ki a Nyerő Páros, vagyis a sztárpárok vetélkedője már tényleg a finisnél tart és éppen ezért borult ki annyira a tegnap kiesett Kabát Péter és szerelme. Amíg ők úgy érezték, hogy Peller Annáék hátba támadták őket azzal, hogy nem őket akarták a Villában tartani, Valkó Eszter Szabó Zsófiban csalódott. Ő is úgy érezte, hogy Zsófi hátba szúrta, amikor Kabáték mellett szavazott. Szóval a párok közötti összhang, villabarátság, egy perc alatt felbomlott.

Újabb szerelmes duónak kellett csomagolnia

Felgyorsultak az események a Nyerő Páros háza táján. Újabb szerelmes duónak kellett csomagolnia kedden este. Kabát Peti és kedvese búcsúzott a Villától. Ezzel pedig kialakult a dobogósok névsora. Szabó Zsófiék, Valkó Eszterék és Peller Annáék küzdenek a főnyereményért. De hogyan kezelik a friss kiesők a helyzetet? Higgadtan távoztak, vagy jöhet a sárdobálás?

Újabb szerelmes duónak kellett csomagolnia

Felgyorsultak az események a Nyerő Páros háza táján. Újabb szerelmes duónak kellett csomagolnia kedden este. Kabát Peti és kedvese búcsúzott a Villától. Ezzel pedig kialakult a dobogósok névsora. Szabó Zsófiék, Valkó Eszterék és Peller Annáék küzdenek a főnyereményért. De hogyan kezelik a friss kiesők a helyzetet? Higgadtan távoztak, vagy jöhet a sárdobálás?

KABÁT PETI:

Kabát Peti és Róka Adrienne azt mondják, sokkal keményebb volt a játék, mint amire számítottak, de leginkább a konfliktusok viselték meg őket. Most elmondják azt is, hogyan érintette őket a kiesés, és a hátbatámadás. És azt is elárulják, melyik játékot utálták a lehgjobban.

Kabát Peti:

Legutóbb Kabát Peti és Róka Adri búcsúztak a játéktól. Bár Szabó Zsófiék szavazata nagyon jól esett nekik, Peller Annáékban hatalmasat csalódtak.

Meglepő fordulatok a kiszavazásnál!

Mindenkit meglepett Szabó Zsófiék döntése, de a legnagyobb port Peller Annáék szavazata kavarta.

Így próbált meg szavazatokat szerezni Kabát és Adri

Miután kiderült, hogy kik kerültek a veszélyzónába, Kabáték számára egyértelművé vált, hogy csak akkor maradhatnak játékban, ha Zsófiék és Annáék is rájuk szavaznak, így megpróbálták meggyőzni őket, hogy tegyék le mellettük a voksukat.

Pellerék nyerték a páros kihívást, így megúszták a veszélyzónát

A páros kiíhvás eredményét egy levélből tudták meg a versenyzők, így az is rögtön kiderült, hogy melyik az a két pár, akik a veszélyzónába kerültek.

Tortadobálás: Szabó Zsófi vs. Róka Adri

Ha a fiúk helyesen válaszolnak a feltett kérdésekre, megmenekülnek a feléjük repülő tortától. Ha azonban hibáznak, nincs menekvés, és csupán a másik pár női tagján múlik, hogy hol landol az édes, krémes sütemény. Nézd meg Adri és Zsófi párbaját!

Kabát Peti lovaglásra cseréli a focit?

Szabó Zsófiék lovagolni vitték a többieket. Elsőként Kabát ülte meg a lovat, majd az ügetést is kipróbálta Peti.

Ilyen az amikor a férfiak az alapozókról beszélgetnek

A fiúk megosztották egymással a tapasztalataikat az alapozók arcra való felvitelével kapcsolatban. Kabát Peti az ecsetre esküszik, de Valkó Eszter párja szerint ujjal sokkal könnyebb eloszlatni a krémet a bőrön.

Adri feltalálta a hagymaszag ellenszerét?

Kabát Peti hiába mosta meg egymás után ötször a fogát, a szájából áradó hagymaszag nem csillapodott. Adri ezért kénytelen volt kitalálni egy tuti praktikát a bűz ellen. Erre még Kabát sem számított!

Kabát a medence királya


szerző:
2016.09.16. 11:50
Kabát a medence királya

Kabát Peti és a villa többi férfi lakója a medencébe ugrálva múlatták az időt. Az Újpest egykori focistája pedig úgy tűnik, hogy nem csak a focipálya, de a medence királya is.

Róka Adri és a műrepülés


szerző:
2016.09.14. 20:16
Róka Adri és a műrepülés

Kabát Péter és Róka Adri közül a páros lány tagja vállalta be, hogy beül a műrepülő pilóta mellé. Nézd meg, hogyan bírta a száguldást Adri!

Kabát Peti küzdelme Adriért

Kabát Péter hiába bírta a jeges vizet, ez nem volt elég ahhoz, hogy megmentse Adrit a zuhanástól.

Mesterséges intelligencia vs. Kabát Péter

Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Róka Adri párja!

Király Peti nagyot csalódott Kabátban

Király Peti szerint Gabóéknak kellett volna maradniuk, és ezt Kabát is jól tudta, mégis Adrira hallgatott, amikor letették a voksukat Zsófi és Zsolti mellett.

Próbára tettük Adri és Peti memóriáját!

A pároknak most a memóriáját teszteltük. A feladatuk az volt, hogy tizenhat képet azonosítsanak számokkal, majd a számok alapján találják ki, hogy kinek az arcképe található a kockán. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Kabát Péter és Róka Adri!

Kabát Peti: "Megharapott!"


szerző:
2016.09.07. 20:15
Kabát Peti:

Egy besötétített szoba, tíz feladvány, hét helyes megoldás, kifinomult érzékek és egy strapabíró gyomor. Ezekre volt szükség a fiúk kihívásánál. Vajon hogyan teljesített Róka Adri párja?

Így tud Kabát Peti egyszerre kétfelé figyelni

A feladatok külön-külön pofon egyszerűek, de összekapcsolva már annál bonyolultabb teljesíteni őket. Egyszerre kell kirakni egy puzzle-t és helyesen válaszolni a kérdésekre. Ráadásul arra is kell figyelni, hogy ne legyen sértődés egy-egy válaszadásból, vagy rosszul elhelyezett kockából. Nézd meg, hogyan teljesített Róka Adri párja!

Pumped Gabo és Kabát Péter szeretne színházba menni

Az Újpest egykori focistája és a Balaton Soundon ismertté vált Gabo kedvet kapott egy színházi előadáshoz a Nyerő Páros során.

Kabát Peti küzdelme Adri cuccaiért

Gondoltátok volna, hogy az Újpest egykori focistájának nyávogós a hangja a telefonban? És ez vajon elég ahhoz, hogy megmentse Adri cuccait? Nézd meg a videót!

Megfagy a hidegben? Ezektől a képektől garantáltan felmelegszik!

Voltak olyan szerencsés sztárok, akik helyettünk is napoztak, pancsoltak télvíz idején egy gyönyörű pálmafás, egzotikus tengerparton. Kabát Péterék, Kaló Jenniferék, vagy DJ Seherezádé is visszatért már a hidegbe, és mínuszok mellett már számukra is csak emlék a néhány forró hét a télben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való