KERESÉS search-close

kalapács

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kalapács"

TOLVAJOK: Több kárt okoztak, mint amennyit raboltak

Vésővel, kalapáccsal estek neki a turai önkiszolgáló benzinkút pénztárautomatájának a tolvajok. Hogy mennyit zsákmányoltak, nem tudni, de a kút tulajdonosa szerint a gépekben háromszor akkora kárt okoztak, mint amennyi pénz volt bennük. A hétfő hajnali betörést több kamera is felvette, a rendőrök keresik a tolvajokat.

Elmeállapota miatt nem büntethető a nagynénjét agyonverő férfi

Kényszer-gyógykezelést indítványoz az ügyészség a nagynénjét tavaly agyonverő férfi ügyében. Elmeállapota miatt ugyanis nem büntethető. Az ügyészség szerint egy kalapáccsal és egy gereblyenyéllel esett neki nagynénjének, most emeltek vádat ellene.

Gyilkosság lett az italozásból - most emeltek vádat

Gyilkosság lett az italozásból - az ügyben most emeltek vádat. Még tavaly támadt részegen élettársára egy férfi Kecskeméten, eltörte a nő orrát. Egy ismerősük, akivel együtt ittak, az asszony védelmére kelt, kalapáccsal támadt a férfira. Amikor az elájult, a nő is ütni kezdte, a férfi végül ebbe halt bele. A vádiratban az is benne van, hogy az áldozat korábban is többször bántotta a nőt.

Kalapáccsal és késsel támadt 23 éves feleségére

Kalapáccsal és puszta kézzel bántalmazta, majd egy konyhakéssel is többször megszúrta feleségét a gyanú szerint egy nyíregyházi férfi. Vasárnap hajnalban fajult el a vita köztük. Úgy tudjuk, az erősen vérző nőhöz a férje hívott segítséget, de mire kiértek otthonukhoz a rendőrök, minden nyomot eltüntetett, hogy ne gyanakodjanak rá - sikertelenül. Őrizetbe vették. A 23 éves, kétgyermekes anya állapota úgy tudni, válságos. Megrázó történet következik!

Két ember felelős a kecskeméti gyilkosságért

Nem egy, hanem két ember felelős az egy évvel ezelőtti kecskeméti gyilkosságért. Ez a rendőrség most lezárt nyomozásból derült ki. Tavaly februárban kalapáccsal támadt egy ötvenéves férfira az albérlője. A rendőrök szerint az áldozat élettársa pedig megrugdosta az akkor már magatehetetlen férfit, aki nem sokkal később meghalt. Ezután megijedt és hívta a mentőt.

Hoppá! A srácok a szájukkal vetkőztették le a lányokat!

Lajos, Bence és Tomi egy minivilágba csöppentek, ahol öt feladatot kellett teljesíteniük. Az egyik játékban ismét összecsaptak Kabát Petivel, egy másikban pedig a ruhájuktól kellett megszabadítaniuk a lányokat.

A Nyerő Páros hölgyei kalapáccsal esnek neki a kihívásoknak

Híresek, népszerűek, titokzatosak. Nyolc közismert pár, akiket mindannyian ismerünk, magánéletükről azonban keveset tudunk. A lányok hamarosan kemény fába vágják a fejszéjüket.

Orsi nem teketóriázott: jött és zúzott!

Peti az előző barátnőjével a konzol miatt szakított, ám szenvedélye még mindig szárnyall. Mostani szerelménél azonban betelt a pohár, és saját kezével pusztította el párja legkedvesebb kellékét. Itt megnézheted a teljes beszélgetést!

Anikó: „Az asszony kiéli kicsit magát a stúdióban…”

Zsófi nem tudja tovább tétlenül nézni párja szenvedélyét, aki él-hal a „barbár, kaszabolós” játékért. A nő most a kezébe kapta a kalapácsot, és tört-zúzott Anikónál… Itt megnézheted a teljes beszélgetést!

Börtönbe küldené az ügyészség a rongálót

Vádat emeltek a férfi ellen, aki tavaly augusztusban dühében vascsővel és kalapáccsal verte szét Komáromban a Mindszenty szobrot. A vandál nem csak az emlékművet rongálta meg, hanem egy családi ház ablakát és egy lottózó ajtaját is betörte. Összesen csaknem 9 millió forintos kárt okozott.

20 év az érdi kettős gyilkosságért

Elítélte a bíróság azt az asszonyt, aki 2015 őszén a vád szerint megölt egy idős tanár házaspárt. Diótörő kalapáccsal végzett velük. Nyolc hónappal később fogták el, a rendőröknek beismerte tettét, a bíróságon azonban már mindent tagadott. Azt mondta, csakis azért vallotta be a gyilkosságot, mert a rendőrök megígérték neki, hogy cserébe hazamehet a családjához.

 

Váratlan meglepetés érte az Agila törzset a Törzsi Tanács után

A Törzsi Tanácsot követően Istenes Bence megajándékozta az Agila törzset, akik először azt hitték, hogy negatív meglepetés fogja érni őket.

Egy kis pénzért hajlandóak voltak a fiúk szembeszállni a párjuk haragjával

Azok a srácok, akik a Dróton rángatás című játékon elbukták a csajukra feltett összegett, kaptak egy újabb esélyt, hogy egy kis pénzt szerezzenek. Ám ezzel a lányok kedvenc tárgyait sodorták veszélybe...

Fiuk ölhette meg az idős házaspárt

Családi dráma Sopronban. Holtan találtak a rendőrök egy idős párt a lakásukban, kiderült, hogy gyilkosság áldozatai lettek. A rendőrök azért mentek a társasházhoz, mert odabent egy férfi kalapáccsal fenyegetőzött. Szemtanúk szerint a lakásból kiabálás és csörömpölés hallatszott. Az őrjöngő férfit, aki a pár fia, előállították, őt gyanúsítják a gyilkosságokkal.

Agyonverte nyugdíjas feleségét

Kalapáccsal agyonverte nyolcvannégy éves feleségét, majd a metró elé akart ugrani egy nyolcvannyolc éves férfi Budapesten. A szerelvény elsodorta, de nem ütötte el. Súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A rendőrök szólni akartak feleségének, hogy férje kórházba került, így találtak rá az asszony holttestére. A szomszédok szerint a férj és feleség szerették egymást.

Agyonverte a prostituáltat

Akár 15 év börtönre is ítélhetik azt a férfit, aki az ügyészség szerint agyba-főbe vert egy prostituáltat Budapesten, a VII. kerületben, tavaly októberben. A vádlottat hónapokig keresték, végül márciusban sikerült elfogni. A vád szerint a nő valamilyen megjegyzést tett a férfira, amin összevesztek, majd a férfi csaknem agyonverte egy kalapáccsal. Lakótársa talált rá másnap, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Brutális gyilkosság Pécsen

Egy hatvan éves férfi verte meg annyira 30 éves ismerősét a gyanú szerint, hogy az belehalt. Az egyik szomszéd szerint a támadó kalapáccsal ütötte barátja fejét. A verekedés előtt még együtt iszogattak, de összeveszhettek valamin. A támadó másnap betelefonált a rendőrségre és feladta magát.

Kalapáccsal támadtak a rendőrökre a rablók

Kalapáccsal támadtak egy szabadnapos rendőrre Marcaliban, mert meg akarta akadályozni egy zálogház kifosztását. A rendőrség közlése szerint két férfi motorral érkezett a zálogházhoz, betörtek, és kezdték pakolni az ékszereket. A szolgálaton kívüli rendőr kivette a kulcsot a motorból, hogy a két rabló ne tudjon elmenekülni. Ekkor támadták meg. A két férfi végül megpróbált elfutni, de a rendőrök hamar elkapták őket.

Kalapáccsal ütötte le a szomszédját

Betört szomszédjához, majd kalapáccsal leütötte az idős embert egy férfi, Szabolcs megyében. A betörő este ment be a házba a hátsó bejáraton, amely nyitva volt. Miközben pakolt, felébredt a tulajdonos. A betörő ekkor kapott fel egy kalapácsot, és fejbe vágta az idős férfit, majd elmenekült. Életveszélyes állapotban vitték kórházba. A betörőt elkapták.

Nem kapott húst, kalapáccsal támadt

Jogerősen is kilenc év börtönbüntetést kapott a férfi, aki kalapáccsal támadt egy idős asszonyra, mert nem kapott tőle hitelbe húst. A nőt két éve életveszélyes állapotban vitték kórházba. Fia szerint még mindig nem tette túl magát a történteken, és mindkettőjüket felháborítja a szerintük enyhe ítélet. A most 80 éves támadó ugyanis négy év múlva kiszabadulhat.

8 évet kapott a kalapácsos támadó

Kalapáccsal ütötte egy taxis fejét, nyolc év börtönbüntetést kapott érte. Az áldozat túlélte a támadást, de annyira megviselték lelkileg a történtek, hogy a bíróságra sem tudott eljönni. Családja felháborodva hallgatta az ítéletet, és egyetértenek az ügyésszel, aki súlyosbítást kért. Ezután a védőügyvéd és a vádlott is fellebbezett, így a tárgyalás a másodfokú bíróságon folytatódik.

Sokat ivott és drogozott is a taxis támadója

Fél liter vodkát, négy-öt üveg sört ivott meg, és kábítószer is volt a vérében annak a férfinak, aki tavaly januárban egy kalapáccsal rátámadt egy taxisra. Monor mellé vitette magát, majd elővett egy kalapácsot és lesújtott a sofőrre.

Kalapáccsal és késsel ölhette meg a nőt

Kalapáccsal és konyhakéssel gyilkolta meg alkalmi partnerét az a férfi, aki ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. A vád szerint anyagi gondjai voltak, ezért akart kirabolni valakit.

9 évet kapott, egyszer már halálra ítélték

Gyilkosság miatt már halálra ítélték korábban, most pedig emberölési kísérletért kapott 9 évet egy 79 éves férfit. A nyugdíjas tavaly nyáron kalapáccsal vert majdnem halálra egy idős nőt Győrzámolyon. A tárgyaláson kiderült ez már a harmadik alkalom volt, hogy valakinek az életére tört. Nyereségvágyból elkövetett emberölési kísérletben találták bűnösnek, az ítélet nem jogerős.

Kalapáccsal gyilkolt, majd magával is végzett

Brutális kegyetlenséggel gyilkoltak meg egy 45 éves nőt hétfő este Zsámbékon. Az asszony holttestét öccse találta meg az udvaron. A rendőrség a nő egyik rokonát kezdte keresni, aki egy piros Opellel menekült el. Nem sokkal később kiderült, a férfi öngyilkos lett.

Kétszer lábon lőtte a betörőt

Az éjszaka egy férfi kalapáccsal a kezében akart betörni egy pékségbe. Az eladó ellenállt, de a rabló betörte az üveget. Tört-zúzott, de pénzt nem talált. A riasztó megszólalt, ezért a biztonsági cég embere kiment a bolthoz. A rabló rátámadt, mire az őr figyelmeztető lövéseket adott, majd kétszer lábon lőtte. A támadót a mentők kórházba vitték, úgy tudjuk nincs életveszélyben.

Ordibált a bíróságon a kalapácsos támadó

Akár 15 évet is kaphat az a férfi, aki néhány napja kalapáccsal megütött egy taxist a Pest megyei Péterinél. A támadó úgy szállt be a taxiba, hogy nem is volt nála pénz. Fizetés helyett a fején ütötte meg a taxist, miközben azt kiabálta, hogy megöli.

Előzetes: Kalapáccsal támadt a taxisra

Akár 15 évet is kaphat az a férfi, aki néhány napja kalapáccsal megütött egy taxist a Pest megyei Péterinél. A támadó úgy szállt be a taxiba, hogy nem is volt nála pénz. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

Előzetes: Kalapáccsal támadt anyjára

Köztiszteletben álló háziorvos Szombathelyen az az asszony, akire a lánya kalapáccsal támadt kedden délután, miközben a városban autóztak. A kocsit a doktornő vezette. Miután a lány rátámadt, és a kalapáccsal ütni kezdte a fejét, a nő valahogy ki tudott szállni a kocsiból. Részletek 6-kor a Híradóban!

Elvetette gyermeküket, ezért ölte meg

Előzetes letartóztatásba került csütörtök reggel az a pécsi férfi, aki felesége meggyilkolása után sósavat ivott.

Kalapáccsal ütötte barátnőjét

Őrizetben az a budapesti férfi, aki kalapáccsal életveszélyes sérüléseket okozott élettársának.

XXI. század 11-07-12


szerző:
2011.07.13. 00:10
XXI. század 11-07-12

XXI. század: Dögkeselyű a XXI. században. A film egy férfiről szól, akit a törvény a sorsára hagyott és maga veszi kezébe az igazságtevést. Autós üldözés, ököljog és bűnhődés. Van, aki megmosolyogja majd az autósüldözéseket, a bunyókat, mert ma nem ehhez vagyunk szokva. A Dögkeselyűben nincsenek kigyúrt hősök, sportkocsik vagy céltalan lövöldözés. Egy átmeneti korszak problémáit dolgozza fel a film, amelyben nincsenek eltúlzott karakterek. Képek a szocializmusból - amikor lesújt a kalapács – a XXI. században!

Tíz embert ölt meg kalapáccsal

Az áldozatok között van saját apja, felesége és fia is. A kínai férfi azért gyilkolt, mert nem kapott kölcsönt apósától.

Kalapáccsal esett neki az idős asszonynak

A 61 éves asszonyt, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, egy 35 éves nő támadta meg Miskolcon.

Saját pincéjének rabja lett a német nyugdíjas

A 64 éves férfi egy hétvégér töltött háza pincéjében, miután véletlenül befalazta magát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való