KERESÉS search-close

kaszinó

55 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kaszinó"

Több kaszinó megbízható cégeknek

Öt helyett akár hét kaszinót üzemeltethet a jövőben az a szerencsejáték-szervező cég, amelyet a kormány megbízhatónak nyilvánít. A szocialisták szerint a módosítással Garancsi Istvánnak kedvezne a kormány, hogy egy kézben legyen az ágazat. A nagyvállalkozó cégein keresztül már most is hat kaszinót működtet. A kormány azt közölte: a korlátozás eddig is csak a kaszinót üzemeltető cégekre vonatkozott, nem magánszemélyekre.

Garancsiéké lett a kaszinóbiznisz

Garancsi István vállalkozó és Szalay-Bobrovniczky Kristóf volt londoni nagykövet üzemeltetheti a jövőben a tavaly januárban elhunyt Andy Vajna budapesti kaszinóit - írta meg elsőként az Mfor.hu. Közös vállalkozásuk ugyanis április 30-án megvette a kaszinókat működtető céget. A budapesti kaszinók 2018-ban 12 milliárd forint osztalékot fizettek az akkori tulajdonosoknak.

Anikó, segíts! Kaszinó-függő az apukám

Laci az édesapján szeretne segíteni, aki már a fizetése első napján elveszíti az összes pénzét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

6 éven át bujkált külföldön a kaszinós tolvaj

Hat éven át bujkált külföldön, közben Spanyolországban éttermet nyitott az a férfi, aki a gyanú szerint 80 milliót lopott el egy budapesti kaszinóból még hat éve. 2013-ban ott dolgozott pénztárosként, a ruhájába rejtette a pénzt, majd egyszerűen kisétált és külföldre szökött. Beszámoltunk arról, hogy pár napja elfogták, miután kórházba került Spanyolországban. Hazahozták, a bíróság letartóztatta.

Több mint négy és félmilliárd forint adót engedett el a kormány tavaly a kaszinós cégeknek

Több mint négy és félmilliárd forint adót engedett el a kormány tavaly a kaszinós cégeknek a koncessziós díj fejében. A 24.hu számítása szerint így még az előző évinél is kevesebbet fizettek be az államkasszába, pedig a bevételeik 6 milliárd forinttal nőttek. A Jobbik szerint a kaszinóknak adott kedvezményekkel az adófizetőket károsítják. A kormány azt közölte, 2011 óta több mint kétszeresére nőtt a játékadóból származó bevétel.

Mit tegyek? Kaszinófüggő a barátom

Anno Balázs avatta be Kristófot a kaszinózás világába, aki azonban túlságosan is rákattant a játékra. Balázs most úgy érzi, közbe kell szólnia. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Négyezren kérték már, hogy ne engedjék be őket kaszinókba

2016 óta van lehetőség rá, hogy önkorlátozó nyilatkozatot tegyenek a szenvedélybetegek. A legtöbben azt kérték, hogy kaszinókba ne engedjék be őket. Sokan aztán mégis megpróbálnak játszani, de hiába: a tiltás legalább egy évre szól.

A kaszinó fogságában


szerző:
2018.05.31. 18:00
A kaszinó fogságában

Gábornak elege van a vejéből, Dávidból, aki szinte az összes pénzét elherdálja. Az apuka egyre inkább dühösebb, hiszen ő maga is támogatja anyagilag a fiatalokat. Van kiút a szenvedélyből?

Nagykorú, de még gyerek?


szerző:
2018.03.06. 18:00
Nagykorú, de még gyerek?

Tímea nagyon aggódik 20 éves fiáért, Zsoltért, aki a saját fizetését bulikra és kaszinózásra költi. A kétségbeesett anyuka úgy érzi, hogy fia még nem elég érett, és szeretné, ha visszaköltözne hozzá, hogy jobban rajta tarthassa a szemét.

Gondoltad volna, hogy Cicciolina kaszinót szeretne nyitni?

A színésznő már Olaszországban is kacérkodott egy saját kaszinó gondolatával, és még a mai napig sem mondott le az álmáról.

Keresik a kaszinó kirablóját

Sehol sem találják a Las Vegas-i rendőrök azt a rablót, aki fényes nappal kirabolt egy kaszinót. A biztonsági kamerák is felvették, amikor az elmaszkírozott fegyveres megszerzi a zsákmányt. A személyzet nyugalmát még James Woods is dicsérte: a filmsztár is ott pókerezett a rablás idején.

 

Seszták ismerőse nyit kaszinót

Megnyílik az ország tízedik kaszinója, mégpedig Pécsen. Ezt ugyanaz a cég működteti majd, amelyik Győrben is kaszinót nyithatott, és amelyeknek vezetői jó kapcsolatban vannak Seszták Miklós miniszterrel. A pénznyelő automatákat öt éve tiltották be, azóta csak a kaszinókban lehet játszani.  A Fidesz szerint jogszerűen osztották ki a kaszinóüzemeltetési jogokat, a szocialisták viszont úgy látják: újraosztották a piacot.

 

Csabi: „Már nem érzem azt, hogy a barátom”

Csabi aggódik barátja kaszinófüggősége miatt: állítása szerint Zoli „az utolsó öt forintját is elkölti”. Úgy érzi, tönkrement a barátságuk, és mindent megtenne azért, hogy jó útra terelje őt.

Új határidő, újabb 120 millió

Hiába az eddig ráfordított 1,2 milliárd forint és a határidőhöz képest több mint két hetes késés, újabb 120 millió forintból tovább folynak a munkák a margitszigeti Kaszinónál - írta meg a 444.hu. A vizes vébé szervezőbizottságának újították fel, de késtek, és csak a vébé vége előtt hat nappal adták át. A szervező cégnél még vizsgálják, hogy ezért kérnek-e kötbért. Az Együtt kiegészíti a korábbi feljelentését az ügyben.

Lövöldözés volt a kaszinóban

Lövöldözés egy manilai kaszinó- és hotelkomplexumban! Egy gépfegyveres férfi jutott be az épületbe, majd tüzet nyitott. Emberekre nem lőtt, viszont benzint locsolt az asztalokra, székekre és a szőnyegekre, majd meggyújtotta azokat. Pánik tört ki: több százan menekültek az utcára. 36-an füstmérgezés miatt haltak meg, a lövöldöző öngyilkos lett az egyik szállodai szobában. 70 ember került kórházba kisebb sérülésekkel.

Garancsi is kaszinótulajdonos lett

Törvényesen lehet kaszinótulajdonos Garancsi István cége, annak ellenére, hogy a társaság nem felel meg a megbízható szerencsejátékszervezőkre vonatkozó követelményeknek. Ez derült ki Lázár János miniszter Híradónknak adott válaszából. A törvény értelmében ugyanis annak, aki kisebbségi tulajdont szerez egy kaszinóban, nem kell megfelelnie a szigorú követelményeknek. A Demokratikus Koalíció szerint olyanok részesülnek a kaszinók milliárdos hasznából, akikkel a miniszterelnök jó kapcsolatot ápol.

Beszállt a kaszinóbizniszbe Garancsi István

Bevásárolta magát a legrégebben működő magyar kaszinóba, a soproniba Garancsi István. A kaszinóból nemrég szállt ki a magyar állam, pedig jól hozott: 2014-ben 180 milliós osztalékot fizetett az államnak. Az Együtt szerint a kormány a teljes szerencsejáték ágazatot saját barátai kezébe játssza át. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő szerint Garancsi István szabadon bevásárolhatta magát a kaszinót tulajdonló cégbe.

Andy Vajna milliárdjairól kérdeztek

Andy Vajna - a Jobbik számításai szerint - percenként 11500 forintot keres, ami 16 és fél millió forintot jelent naponta. Az ellenzéki párt a Parlamentben kérte számon a kormányt, hogy miért hozták olyan helyzetbe a filmügyi kormánybiztost, hogy szinte egyeduralkodó legyen a kaszinópiacon. A Miniszterelnökség államtitkára azt mondta: Andy Vajnának már a szocialista kormányok alatt is voltak magyar üzletei. Vajna két évvel ezelőtt öt fővárosi kaszinó koncessziót nyert, ez csak tavaly 6 milliárdot hozott neki.

6 milliárd profitot termeltek Vajna kaszinói

Duplájára növelte nyereségét Andy Vajna filmügyi biztos kaszinókat üzemeltető cége. 2015-ben 6,1 milliárd forint tiszta hasznot termelt, amelyet a tulajdonosok fel is vettek osztalékként. A Jobbik szerint a pénz egy offshore céghez vándorol. A kormány azt írta, a kormánybiztos cége a koncessziós díjjal és a kaszinók dolgozói után befizetett közterhekkel hozzájárul a költségvetéshez.

A kaszinókban mégsem lesz online pénztárgép

Autószervizben igen, kaszinóban végül nem lesz online pénztárgép. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kedden jelentette be, hol teszi kötelezővé az online kasszák bevezetését a kormány. A tárca a Kereskedelmi és Iparkamarával tárgyalt arról, hol hozhatja a legtöbb adóbevételt a kasszák bevezetése.

A miniszter jó ismerőse a milliárdos bizniszben

Kaszinót nyitni Magyarországon hatalmas biznisz. Ez már korábban kiderült, elég Andy Vajna kaszinóira gondolni. És most valaki újra sokat kereshet, ha jól csinálja. Egy ügyvéd ugyanis gondolt egyet, és bejelentkezett egy kaszinókoncesszióért. Egy olyan ügyvéd, aki több szálon is kötődik a Fideszhez. Talált is valakit, egy régi ismerőst, aki majd ügyvezeti a kaszinót. Egy olyan régi ismerőst, aki több szálon is kötődik Seszták Miklós fejlesztési miniszterhez. A legújabb kaszinókoncesszió története Amerikától Győrön át Kisvárdáig vezet. Szondi Vanda riportja.

Seszták ismerőse nyithat kaszinót

Több szálon is kötődik Seszták Miklós fejlesztési miniszterhez annak a cégnek a vezetője, amely nemrégiben kapott engedélyt arra, hogy kaszinót nyisson. Kruppa Zsolt egyik cégének a miniszter autószalonjával egy épületben van a telephelye, feleségeiknek is közös vállalkozásuk van. Az LMP szerint a Fidesz a hátországát juttatja pénzhez.

Andy Vajnának online kaszinója is lesz

Andy Vajna cége indítja el az első magyar online kaszinót. Erről már alá is írták a szerződést egy finn szerencsejáték-ipari céggel. A tervek szerint még idén be is indulhat az internetes szerencsejáték-oldal. Online kaszinót a kormány döntése értelmében csak olyan cég indíthat, amely működő kaszinóval is rendelkezik. Az Együtt szerint elfogadhatatlan, ahogy a kormány monopolhelyzetbe hozza Andy Vajnát a kaszinópiacon.

Milliárdokat kap vissza Vajna az államtól

Több mint négymilliárd forintot kapnak vissza az államtól a kaszinóüzemeltetők - köztük Andy Vajna cége. Egy törvénymódosítás ugyanis lehetővé teszi, hogy a játékadót csökkentsék azzal a pénzzel, amit a kaszinók üzemeltetéséért kell fizetniük, koncessziós díjként.

Nincs online ellenőrzés a kaszinókban

Az országban egyetlen olyan játékgép sem működik a kaszinókban, amely be lenne kötve az adóhatósághoz. Így csak becsülni lehet, hogy mennyi bevételt termelnek, illetve, hogy mennyi adót kell utánuk fizetni.

Milliárdos piac kormányközeli üzletemberek kezében

Volt egy jól jövedelmező üzletág, ami sokáig rengeteg kézben volt. A szerencsejátékiparról van szó, amely egy sok szempontból támadható, mégis legális üzletág. 3 éve azonban felborult a piac: egy gyors kormánydöntés után eltűntek a játékautomaták a kocsmákból, megszűntek a játéktermek, és minden szerencsejáték a kaszinókba került. A kaszinók többsége pedig két üzletember kezébe, akik nagyon jó kormányzati kapcsolatokkal rendelkeznek. És ami eddig 1000 vállalkozásnak jövedelmezett, az most nekik, kettőjüknek, pontosabban a cégeiknek hoz milliárdos hasznot. Andy Vajna és Szima Gábor üzleteinek Serdült Szilvia és Boros Kriszta nézett utána.

Házon kívül 2015-10-07


szerző:
2015.10.07. 23:45
Egyre többen, egyre többet kaszinóznak

Idén már 90 milliárdot hagytak ott. Ez derül ki a Nemzetgazdasági Minisztérium adataiból, amit egy LMP-s képviselő kért ki. A párt szerint a kormány csak a koncessziótulajdonosok zsebét tömi, például Andy Vajnáét.

Milliárdos kártérítést fizethet az állam

Akár több milliárd forintos kártérítést fizethet az állam a játéktermek korábbi üzemeltetőinek, az Európai Bíróság szerint ugyanis az uniós joggal ellentétes lehet a nyerőgépek megszüntetése. A kormány 2012-ben tiltotta be a nyerőgépeket, azóta csak kaszinókban lehetnek a félkarú rablók. Az MSZP szerint a bíróság kimondta, nem csak Andy Vajna kereshet a nyerőgépeken. A kormány kitart a jogszabály mellett.

3 milliárdot kaszált a kaszinón Vajna cége

Egyetlen kaszinó hozott 3 milliárd forint nyereséget Andy Vajna cégének. A Las Vegas Casino egy év alatt csaknem megduplázta a nyereségét, a pénzt már ki is fizették a filmügyi kormánybiztos luxemburgi cégének. Vajna öt kaszinókoncessziót is elnyert, pályáztatás nélkül. A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a kormánybiztos talicskázza ki a korábban költségvetésbe befolyt milliárdokat, miközben a kaszinók nincsenek bekötve az adóhatóság ellenőrző rendszerébe sem. Andy Vajnát hiába kerestük.

Nem kötik be a játékgépeket a NAV-hoz

Továbbra sem tervezi a kormány, hogy a pénztárgépekhez hasonlóan a kaszinók játékgépeit is online beköti az adóhatósághoz. Az Együtt szerint így nem lehet ellenőrizni, hogy mennyi a bevétel, ezért az ellenzéki párt a Miniszterelnökségtől kért magyarázatot, hogy miért kivételeznek a kaszinókkal. A kormány és az adóhatóság szerint elég, ha működés közben videóra veszik a játékgépeket és a felvételeket néha ellenőrzik. Tavaly nyáron hét új kaszinó koncessziót osztott ki a kormány, ebből ötöt Andy Vajna filmügyi biztos nyert, játéktermeinek bevétele becslések szerint elérheti az évi 15 milliárd forintot.

Orbán nagy profitot kívánt Vajnának

Nagy profitot kívánt Andy Vajnának Orbán Viktor, mert szerinte akkor lesz nagy bevétele a költségvetésnek is. A miniszterelnök arra a sajtóhírre reagált, hogy a filmügyi kormánybiztos cége évente 15 milliárd forintos árbevételhez jut a kaszinóiból a Világgazdaság számításai szerint. Az ellenzéki pártok szerint a kormány a haverok kezére játszotta a kaszinókat, és most milliárdoktól fosztják meg az országot.

Elfogtak három kaszinórablót

Játékgépből loptak ki 5 milliót, most elfogták őket. A rendőrség négy férfit gyanúsít azzal, hogy még tavaly decemberben kiraboltak egy játékgépet egy fővárosi kaszinóban. Egy speciális kulccsal kivették a pénzkazettát, és a benne lévő több mint 5 millió forinttal elmenekültek.
A játékteremben lévő kamerák felvételei alapján azonosították őket. Negyedik társukat még keresik.

Megnyílt a kaszinó Debrecenben

Profik abban, amit csinálnak és megbízható a tulajdonosi háttér - az új debreceni kaszinó igazgatója szerint ez a sikerük titka. Az igazgató nyilatkozott az RTL Híradónak, a tulajdonos azonban nem.
 

Milliárdos producer, aki több milliárdnyi közpénzről dönt

Sharon Stonnal, Stallonéval, Schwarzeneggerrel dolgozott. A tehetséges producer meggazdagodott Amerikában. Hazajött. Ma már nem készülhet állami pénzből film Magyarországon az ő beleegyezése nélkül. Tisztázatlan hátterű offshore-cégek vannak körülötte. A kormány mégis neki adott öt új kaszinót, amelyekkel milliárdokat kereshet. Miért? Andy Vajna kereste meg a politikusokat, vagy őt találta meg a politika? És 70 évesen miért nem a tengert nézi Kaliforniában, a nála majd 40 évvel fiatalabb feleségével? Komolyan szerettük volna megtudni Moskovics Judittal, hogy ki is Andy Vajna. Nem gondoltuk, hogy ilyen nehéz dolgunk lesz.

Házon kívül 14-10-01


szerző:
2014.10.02. 00:30
Házon kívül 14-10-01

Házon kívül: Luxusvillában él, a bulvársajtóban tévés vetélkedőn szerepel. Milliárdos, és milliárdok szétosztásáról dönt. Ő mondja meg, ki csinálhat filmet. Megbízható vállalkozóként kaszinókat nyithat, offshore cégek veszik körül és politikus barátok. Ki is az az Andy Vajna?

Félmilliárd Vajna javára


szerző:
2014.09.03. 14:15
Félmilliárd Vajna javára

Legalább félmilliárd forintról mondott le az állam Andy Vajna javára azzal, hogy a kormánybiztosnak csak jövő januárban kell megnyitnia új budapesti kaszinóit.

Fókusz 14-08-27


szerző:
2014.08.27. 19:30
Fókusz 14-08-27

Fókusz: Dagad a botrány - Nyíltan csalónak nevezi a Bajor Imrét is gyógyító férfit a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének elnöke. Magyarok Las Vegasban - Exkluzív interjú a nevadai kaszinóparadicsomból, ahol magyar fiatalok valósították meg álmaikat. A jedi visszatér - Németh Kristóf két év után újra a Barátok köztben. De miért járt bottal? Exkluzív felvételek a fiús vakációról.

Magyar élet Monacóban


szerző:
2012.11.23. 19:00
Magyar élet Monacóban

Két magyar úriembert követtünk az ígéret európai földjére, Monte Carlóba. Míg Laci kürtőskalácsot süt, Krisztián masszíroz, persze egymástól teljesen függetlenül. Egyetlen közös bennük, hogy hangyaszorgalommal teszik dolgukat a világ második legkisebb városállamában.

52 embert gyújtottak fel a kaszinóval együtt

Letartóztattak Mexikóban öt férfit, akiket azzal vádolnak, hogy ők gyújtottak fel egy kaszinót Monterrey városában a múlt héten.

Fegyveres kaszinórablás Pécsett

A két rablónál pisztoly volt, és maszkot viseltek, így követelték a bevételt. Miután megszerezték, a két alkalmazottat megkötözték, majd elmenekültek.

Nem lesz kaszinózás Sukorón


szerző:
2011.01.07. 08:14
Nem lesz kaszinózás Sukorón

A kormánybiztos előterjeszte szerint fel kell mondani a KC Biddig Kft.-vel kötött kaszinóépítési koncessziós szerződést.

Másfél milliónyi zsetont zsákmányolt a rabló

Egy fegyveres férfi kirabolta a Las Vegas-i Bellagio hotel kaszinóját.

Már nem kiemelt projekt az Álomsziget

Visszavonták a Hajógyári szigetre tervezett Álomsziget projekt kiemelt beruházássá nyilvánítását.

Letaszították a „King’s City”-t trónjáról

Péntektől nem kiemelt beruházás a sokat vitatott sukorói kaszinóépítés.

A Hajógyári-sziget lesz a főváros „Sukorója”?

A sukorói kaszinó-beruházáshoz hasonló szórakoztatóipari központot terveznek Budapesten.

Egyre szövevényesebb a Sukoró-ügy

Orbán Viktor is folytatott tárgyalást a sukorói kaszinó-beruházás ügyében.

Fegyveres rablótámadás két perc alatt

Öt álarcos férfi vasárnap hajnalban rontott be a lyoni kaszinó épületbe. Több tízezer euróval menekültek el.

Kiraboltak egy kaszinót Budapesten

A két férfi éjfél előtt lépett be a XIX. kerületi játékterembe, majd fenyegették az alkalmazottat és pénzt követeltek.

Tanúként hallgatták meg Bajnait

A miniszterelnököt a Fejér megyei Sukoróra tervezett kaszinóvárossal kapcsolatban hallgatták meg.

Sok van a rablóbanda rovásán

A banda tagjait más fegyveres rablásokkal – köztük a lukácsházi takarékszövetkezet kirablásával – is gyanúsítják.

Azonnal tüzelt a kaszinórabló

Kérdés nélkül lábon lőtte a biztonsági őrt miután belépett a játékterembe.

Kaszinórablás lövésekkel Újpesten

A támadó combon lőtte a biztonsági őrt, aki éppen váltópénzzel akarta kiszolgálni.

Kaszinórablás Budapesten


szerző:
2009.04.27. 11:26
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való