KERESÉS search-close

keresztapa

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "keresztapa"

Megölte keresztapját, majd bement a rendőrségre, hogy feladja magát

Megölte keresztapját, majd bement a rendőrségre, hogy feladja magát egy férfi Kiskunhalason. Összevesztek valamin, majd a 23 éves unokaöcs késsel többször megszúrta rokonát, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a vitát.

„Ha így folytatja, bele fog halni”

Jenő az unokatestvérét szeretné jó útra terelni, aki egy kicsit sem veti meg az alkoholt. A fiatal apuka elhatározta: ha sikerrel jár, keresztapának is felkéri Zsoltot. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nem fogod elhinni, kivel nyaral a Beckham-család!

A sztárcsalád a francia Riviérát választotta célpontnak, ahova végül két barát is elkísérte őket…

Oscar-díj a legjobb testvérnek

Sándor és László az édesanyjuk halála után külön nőttek fel, és bár nem igazán tartják a kapcsolatot egymással, Sanyi rájött arra, hogy senki másra sem számíthat a testvérén kívül. Most nem csak egy aranyszobrocskát hozott Lászlónak, hiszen meg szeretné kérni, hogy legyen a gyermekei keresztapja.

Czutor Zoli keresztapa lesz?


szerző:
2018.04.25. 18:00
Czutor Zoli keresztapa lesz?

Niki egy nem mindennapi kéréssel érkezett kedvenc zenészéhez, hiszen azt szeretné, ha ő lenne kislánya keresztapja! Vajon mit szól ehhez Zoli?

Győzike örökbefogadott egy fiút?

Attilának Gáspár Győző a példaképe, akinek az eleganciája mindig is lenyűgözte a fiút. A 19 éves rajongó most csajozós tippeket szeretne kérni idoljától, ráadásul arra szeretné megkérni Győzikét, hogy fogadja a keresztfiának.

Orosz György keresztapja a világ legelveszettebb embere

Részlet a 17. évad 8. részéből:

Vannak kicsi települések, és vannak emberek, akik ott élnek. Egy azonban elüt a többitől és picit sötétségben bolyong, ha a tudásról van szó. Ez az ember nem más, mint Orosz György rokona.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Besenyei Péter befejezte pályafutását

Tízszeres magyar nemzeti bajnok, tizennyolcszor az év sportolója a műrepülő pilóták között, műrepülő világkupa győztes, az Air Race egyik kitalálója és bajnoka. Hosszasan lehetne sorolni Bessenyei Péter érdemeit, amelyeket 45 év műrepülés alatt összegyűjtött, néhány hete viszont bejelentette, hogy szögre akasztja a versenyoverálját, és visszavonul.

Tucatnyi fiú keresztapja Varnus Xavér

Varnus Xavér nagy családdal büszkélkedhet, hiszen egy tucat fiú keresztapja. Hogy is van ez? Erről beszélgettünk Varnus Xavérral.

Maffiamódszerekkel irányította a bűnbandát egy nyíregyházi ügyvéd

Keresztapaként működtetett bűnbandát egy nyíregyházi ügyvéd, a pénzügyi nyomozók gyanúja szerint. A banda évek óta pénzért tüntetett el cégeket, csempészett és lányokat is futtatott.

LUXUS: Ilyen körülmények között tengette életét a nyíregyházi keresztapa

A helyszín nem Amerika, hanem egy nyíregyházi lakás. Az itt lakó ügyvéd a pénzügyi nyomozók szerint úgy működtetett bűnszervezetet, mint egy keresztapa. A banda cigarettát csempészett, cégeket tüntetett el, és lányokat is futtatott. A házkutatáskor több százezer forint, telefonok és papírok kerültek elő és még gumilövedékkel működő fegyvert is találtak a nyomozók.

Előzetes: Keresztapaként működtetett bűnbandát egy nyíregyházi ügyvéd

A banda évek óta pénzért tüntetett el cégeket, csempészett és lányokat is futtatott. Hogy milyen luxuskörülményeket kellett most cellára cserélnie az ügyvédnek, megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Don Kiss Ádám: a humoristából keresztapa lett!

Részlet a 15. évad 9. részéből:

A Kiss család kibővült, ugyanis a humorista testvére nemrég szült, a kisbaba érkezése pedig nemkicsit alakította át a mindennapokat. Puccos éttermezés a konyhában, támadó cseresznyemagok és Don Corleóneként mászkáló keresztapák. Volt itt minden!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

A szerelem rabjai 12-03-27

A szerelem rabjai, 98. rész - Victoria megkéri Juant, hogy menjen el vele orvoshoz. Ő lesz a keresztapa. De Juannak nem tetszik, hogy nem mondja el Carlosnak, hogy terhes. Rubi és Tatiana meglátogatják Alejandrot. Victoria beszélni akar Carlosszal de az irodai asztalán a Pazról őrzött emlékeit találja. Juan kap egy levelet és egy CD-t Paztól. Victoria arra kéri Alejandrot, hogy felejtse el az Achaval Urienéket. Santiago és Alicia hamarosan összeházasodnak. Carlos megtudja, hogy Victoria vissza akar menni Európába.

Reflektor 12-03-14


szerző:
2012.03.14. 23:50
Reflektor 12-03-14

Reflektor: Gianninak Pikali Gerda keres párt. Zimány Linda ikreket szeretne.

A szerelem rabjai 12-02-14

A szerelem rabjai, 70. rész - Nicolas szembetalálkozik Barbarával, mielőtt randira indulnak Tatival. Paz elmegy Carloshoz, ahol megcsókolják egymást. Alejandro féltékeny. Carolina megkéri Tangót, legyen a lánya keresztapja. Paz megmondja Barbarának, ki az apja szeretője. Barbara azonnal elmegy Carolinához. Victoria aláírja a szerződést Foscóval, majd felhívja Aguirrét, hogy jöjjön érte. Juan az ajtóban összetalálkozik Francescóval, akit eddig Carlos néven ismert.

Bilincsben a híres klán maffiafőnöke

Letartóztatták az olaszországi Corleone közelében a Corleone-klán egyik maffiafőnökét.

Kattant a bilincs a keresztapán

Egy olasz kisvárosban fogták el a Sacra Corona Unita nevű bűnszervezet főnökét.

Árulják a Keresztapa házát


szerző:
2010.12.05. 07:01
Árulják a Keresztapa házát

A filmtörténet egyik leghíresebb villáját, a Keresztapáét bocsájtják áruba.

Tagad a jamaicai keresztapa


szerző:
2010.06.26. 11:57
Tagad a jamaicai keresztapa

Tagadta bűnösségét első amerikai bírósági meghallgatásán a jamaicai drogbáró, akit csütörtökön adtak ki az Egyesült Államoknak.

Vásáry André, a keresztapa


szerző:
2010.05.20. 08:55
Vásáry André, a keresztapa

Az énekesnek megszületett második keresztgyereke. André kameránk előtt látta először a kicsit.

Reggeli 10-01-29


szerző:
2010.01.29. 07:30
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való