KERESÉS search-close

ketogén diéta

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ketogén diéta"

Akár életveszélyes is lehet, mégis divatosabb, mint valaha: mindent a ketogén diétáról!

Zsírt enni ahhoz, hogy eltüntessük a zsírpárnákat?  Ez a ketogén diéta lényege, ami a legdivatosabb, ugyanakkor a legmegosztóbb módja a fogyásnak mostanában. A ketogén diétában a napi étkezések akár 75%-át zsírok teszik ki, így a test idővel az úgynevezett ketózis állapotába kerül, amikor is energia gyanánt a zsírraktárokhoz fog nyúlni, és látványos fogyás indul be. Legalábbis elméletben ez így működik, de nem mindig sikerül kivitelezni. Miért lehet veszélyes a ketogén diéta és miért nincs egyetértés még a szakemberek között sem? Dr. Tóth mindent elárul a ketogén diéta előnyeiről és kockázatairól: ITT!

DR. TÓTH: A ketogén diétáról


szerző:
2019.07.30. 16:16
DR. TÓTH: A ketogén diétáról

Vannak kockázatai, és nem működik mindenkinél. Ezt mondja a ketogén diétáról Dr. Tóth Tamás orvos. Viszont, akinél működik, annál nagyon látványos lehet a fogyás és nincs közben éhségérzet. Azt azonban a szakember egyáltalán nem ajánlja, hogy orvosi felügyelet nélkül bárki meggondolatlanul belevágjon egy ilyen diétába.

Fókusz 2018-01-05


szerző:
2018.01.05. 18:50
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való