KERESÉS search-close

kidőlt fa

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kidőlt fa"

TRAGIKUS BALESET: A kalandpark vezetője értetlenül áll a történtek előtt

Értetlenül áll a tragikus baleset előtt annak a kalandparknak a vezetője, ahol tegnap délután szörnyethalt egy 15 éves gimnazista, amikor kidőlt két fa és leszakadt a kötélpálya. Szőnye Péter azt mondta, megrendítette őt és kollégáit a tragédia. Részvétüket fejezik ki a fiú családjának. Legutóbb júliusban ellenőrizték a kalandparkot a hatóságok. Akkor mindent rendben találtak.

Legutóbb nyár közepén ellenőrizték a kalandparkot

Legutóbb nyár közepén ellenőrizték azt a Vas megyei kalandparkot, ahol csütörtök délután tragikus baleset történt. A hatóságok akkor mindent rendben találtak – ezt mondta a Híradónak a kalandpark ügyvezetője. Egy 15 éves keszthelyi gimnazista csütörtökön délután szörnyethalt, amikor kidőlt két fa, és leszakadt a kötélpálya, amin barátaival játszott. A fiú osztálykiránduláson vett részt, társaival pszichológus foglalkozik.

LÁTVÁNYOS: Fák dőltek a határra

Ismét nem mindennapi felvételt tett közzé a litván határőrség. Ezúttal fák dőltek a kerítésre a fehérorosz határszakaszon. A kerítés 13 darabját kell helyreállítani a vihar után. A litván határőrség legutóbb egy medvéről mutatott be felvételt.

Két sétáló nőre dőlt egy fa a viharban

Két sétáló nőre dőlt egy fa a csütörtöki hirtelen jött viharban a budai várfal egyik sétányán. Egyiküket agyrázkódás, másikukat könnyebb sérülések miatt ápolják a Szent János Kórházban. A viharos széllel érkező zivatar több Pest környéki településre is lecsapott. Néhány órára tóvá változtak az utcák, pincéket lepett el a víz, és fák dőltek ki. A katasztrófavédelem szerint országszerte 115 esetben riasztották őket tegnap éjfélig.  

VIHARKÁROK: Magasfeszültségű vezetékrendszerre dőlt a tölgyfa

65 ezren maradtak áram nélkül Debrecenben és környékén a hétfői vihar miatt. Egy méretes tölgyfa rádőlt egy magasfeszültségű vezetékrendszerre, ezért az egyik tartóoszlop teteje letört. Emiatt szűnt meg a szolgáltatás egy időre. Szabolcs megyében több mint százszor hívták a tűzoltókat fakidőlésekhez, akárcsak Bács-Kiskun megyében. A Magyar Biztosítók Szövetsége szerint a júniusi viharkárok jóval nagyobbak a tavalyinál.

Rádőlt a fa a villamosmegállóban

Országszerte okozott kisebb, nagyobb károkat a szombati szélvihar. A tűzoltókat 240-szer riasztották, a legtöbbször Budapesten és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Egy idős ember megsérült, amikor Budapesten egy villamosmegállóban rádőlt egy fa.

Vihar és jégeső tombolt kedden délután

Fa dőlt egy autóra Egerben, miután a vihar letépte az ágait, az autó szélvédője betört, de senki nem sérült meg. Vihar és jégeső tombolt kedden délután Észak-Magyarországon. Mezőkövesd környékén az úton hömpölygött a víz, a csatornák nem tudták elnyelni az esővizet. A szlovák határ közelében jégeső esett, néhol úgy néztek ki a kertek, mintha hó esett volna.

Jégeső, vízátfolyás, gyökerestől kidőlt fa

Felhőszakadás zúdult Észak-Magyarországra szerda délután. A vihar jégesővel, néhol pedig erős széllel érkezett. Miskolcon egy fát gyökerestől döntött ki, Tokajnál vízátfolyás akadályozta a forgalmat. Tarcalon pedig csaknem 70 milliméter eső esett néhány óra alatt.

Az asszony férjét, lányát, unokáját és menyét veszítette el egyetlen pillanat alatt

Még mindig nem tudta feldolgozni szerettei elvesztését a dombóvári tragédia egyetlen túlélője. Az asszony férjét, lányát, unokáját és menyét veszítette el egyetlen pillanat alatt, amikor idén júniusban autójukra dőlt egy fa Dombóváron. A nő továbbra is nyugtatókat szed, és a tragikus baleset felelősét keresi. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben. Bár a szakértők megállapították, hogy a fa állami területen állt és elhanyagoltsága miatt bármikor kidőlhetett volna, az állami vagyonkezelő nem ismerte el felelősségét.

PUSZTÍTÓ VIHAR: 100 km/h-s széllel érkezett

Elakadó és megrongált autók, kidőlt fák és elsodort tetők - óriási vihar söpört végig az ország középső részén szombaton este. A tűzoltókat több mint 200 helyre riasztották. A legtöbb kárt Pest megyében és a fővárosban okozta a helyenként 100 kilométer per órás széllel és jégesővel érkező ítéletidő.

Megszólal a dombóvári tragédia egyetlen túlélője

Mi okozhatta a dombóvári tragédiát, amiben négyen haltak meg? Mit tehetett volna a család, és lehet-e egyáltalán védekezni ilyen helyzetben? Megszólal a szerencsétlenség egyetlen túlélője, aki az autóban ült, mikor rájuk dőlt a fa.

Vihar: autókra dőlt a fa

Fákat és villanyoszlopokat döntenek ki az újabb és újabb viharok szerte az országban. Mezőkövesden annyi eső esett, hogy a házak pincéit szivattyúzni kellett. Tegnap este a legtöbb gondot Budapesten okozta a hirtelen jött felhőszakadás. Csepelen az erős szél gyökerestől tépett ki egy fát, ami egy parkoló autóra zuhant.

Még nem láttak ekkora szélvihart

Tízezrek maradtak hosszabb-rövidebb időre áram nélkül országszerte - hatalmas károkat okozott az orkán erejű vihar. Volt, ahol egy 80 éves fát is kicsavart, ami családi házra dőlt.

VIHARKÁR: Ez maradt az orkán után

Autókra és háztetőkre dőlt fák, kettétört villanoszlopok, megrongálódott épületek. Ezt hagyta maga után a tegnapi orkán erejű szél. A Balatonon, Siófoknál is hatalmas hullámok tomboltak, a rossz időnek talán csak a szörfösök örültek. Bár a nagy vihar már elvonult, ma még országszerte erős volt a szél.

ORKÁN: országszerte pusztított a vihar

Az egész országban viharos volt az idő. Több helyen fákat tört ketté vagy döntött ki az erős szél. Körképet mutatunk nézői videókból, kollégáink és az Időkép felvételeiből! Nézze meg a Híradó riportját is!

Magyar áldozat Madeirán

Egy fiatal, 30-as éveiben járó nő a magyar áldozata a tegnap esti portugál tragédiának. Egy hatalmas tölgyfa dőlt tegnap este egy vallási ünnepségre összegyűlt tömegre Madeirán. 13-an meghaltak, és legkevesebb 50-en megsérültek A Facebookon éppen élőben közvetítették az ünnepséget, amikor a tragédia történt. Azóta kiderült, hogy a fa 200 éves volt, és már jelezték a helyiek, hogy veszélyes, de nem történt semmi. Tegnap gyökerestől szakadt ki.

Házukra dőlt egy fa, nem mernek otthon aludni

Házukra dőlt egy fa, emiatt kilátástalan helyzetbe került egy miskolci család. A fa ugyanis olyan hatalmas, hogy nem találnak darut, amely le tudná emelni a tetőről. Egyébként már évtizedekkel ezelőtt ki akarták vágatni a fát, de a hatóságok nem engedték, mondván az védett. A család 2 hete keresi a megoldást, eddig sikertelenül. Már az otthonukat is el kellett hagyniuk, mert félnek, hogy rájuk omlik a ház.

Balatoni vihar: kempingezőkre dőlt a fa

Pusztító balatoni vihar! Öten megsérültek, amikor fák dőltek kempingezőkre a hétfő esti szélviharban Siófokon. Volt, aki órákra a fatörzsek alatt rekedt, őt még mindig kórházban ápolják. Több helyen is 150 kilométeres széllökéseket mértek. Karádot szabályosan letarolta az orkán. A szél olyan erős volt, hogy felkapott és néhány méterrel arrébb repített egy több tonnás helikoptert. Több milliárd forint is lehet a kár.

Nem fogadják el, hogy nincs felelős

Nem fogadják el, hogy nincs felelős, ezért újabb feljelentést tettek annak a kislánynak a szülei, akire ráborult egy fa az iskolaudvaron egy éve Miskolcon. A kislány koponyasérülést szenvedett, napokig intenzív osztályon volt, még mindig kezelésekre jár. A nyomozást megszüntette a rendőrség azzal, hogy nem történt bűncselekmény.

Fákat döntött ki a vihar

Tizenöt helyre riasztották a fővárosi tűzoltókat a szerdai vihar miatt, jellemzően fákat döntött ki, öles faágakat szakított le a szél. Az I és II. kerületben autókat rongált meg egy-egy kidőlt fa. A Borsod megyei Parasznyán forgószél okozott károkat. A hirtelen jött szélvihar fákat csavart ki, háztetőket tett tönkre, kéményeket döntött le. A település egyik utcájában szinte minden házban vagy garázsban vannak károk.

VIHAR UTÁN: Kidőlt fák, megrongálódott autók

Több autóra is fa dőlt vasárnap Pécsen, a viharos szél itt okozta a legtöbb kárt az országban. A Balaton is kicsapott, a víz Balatonfenyvesen elárasztotta a parthoz közeli utcákat. A Dunántúlon mára enyhült az idő, Kékestetőn viszont havazott reggel. A hét közepén újabb hidegfront érkezik, viharos széllel.

Életveszélyes fák a szanatórium közelében

Egy hatalmas fa majdnem eltalált egy autót Pécsen, a volt tüdőszanatórium közelében. Az itt lakók szerint életveszélyes a több hektáros erdő, mert azt mondják bármikor kidőlhetnek a nyolcvan-száz éves fák. Az Állami Egészségügyi Ellátó Központnál azt ígérték, intézkednek, de hogy mikor, azt nem tudni.

Koponyasérülést szenvedett az elsős lány

Koponyatörése van annak a hétéves kislánynak, aki akkor sérült meg, amikor kidőlt egy fa egy iskola udvarán, Miskolcon. Az elsősök játszottak kint, amikor a nagy szél gyökerestől kifordította a fát.

Előzetes: Koponyatörést szenvedett a hétéves kislány

A gyereket egy kidőlő fa sodort el Miskolcon, az iskolája udvarán. Az elsősök épp kint játszottak, amikor a szél gyökerestől kifordította a fát. Részletek 18:00-kor az RTL Híradóban.

VIHAR: Felhőszakadás vetett véget a kánikulának

Vasárnap este lecsapott a vihar az országra. A legdurvább helyzet Csongrád megyében alakult ki. Deszk és Klárafalva között több fa is az úttestre dőlt, ezért azt a szakaszt le kellett zárni. A tűzoltóknak is bőven akadt dolguk.

Omladozó öltöző dőlt a fiatalokra

Az évek óta pusztuló focipálya öltözője dőlt két fiúra Versegen, súlyos sérüléseket szenvedtek.

Menet közben esett az autóra a hatalmas fa

Fa dőlt egy autóra péntek reggel Somogy megyében.

Vadászokat ejtett foglyul a vihar Somogyban

Hatan ragadtak egy menedékházban, mert kidőlt fák torlaszolták el az egyetlen utat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való