KERESÉS search-close

kincs ami nincs

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kincs ami nincs"

Mit nézünk ma? - Vasárnap (07. 24.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az utolsó bunyó is véget ért!

Meghalt Bud Spencer, a Magyarországon is ikonként tisztelt olasz színész. Carlo Pedersoli 1929. október 31-én jött világra Nápolyban. Már születése pillanatában lehetett tudni, hogy szó szerint átlagon felüli testalkata lesz: több mint 6 kilót mutatott a mérleg. Nem csoda, hogy gyerekként kipróbálta a sportot. Egyedülálló módon úszóként és vízilabdázóként is egyaránt nagyon sikeres lett. Filmes karrierja a 60-as években indult el, állandó párjával, Terence Hillel szakadatlanul osztották a pofonokat a kalandos akciófilmekben, és órákig lehetne sorolni azokat az idézeteket, amik ezekben hangzottak el tőlük. Mindenki Bud Spencerje 86 éves volt.

Story Extra 2016-06-28


szerző:
2016.06.28. 17:25
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való