KERESÉS search-close

kisállat

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kisállat"

Szinte minden lakásban tartható kisállat felsorakozott a Made in Karanténban!

A karanténnak a kis kedvenceink örülnek a legjobban, akikkel most nagyon sokat tudunk foglalkozni.

A hüllő-imádatával a frászt hozza édesanyjára

Gina gyerekkora óta rajong a hüllőkért, édesanyja azonban retteg tőlük. Most rá szeretné venni anyukáját, hogy barátkozzon meg az állataival. A teljes adásból kiderül, hogyan reagált erre Éva!

Anna nem adta fel: kisállat kell a Sánta családnak!

Anna beleszeretett a gondolatba, hogy a Sánta pár vegyen egy házi kedvencet kisfiúknak. Kutya, macska vagy éppen egy tengeri malac?

Új lakó Görgényi Fruzsi és Vastag Csaba életében

A Barátok közt színésznője és az X-Faktor egykori győztese is büszkén mutatták meg új lakótársukat. Szerintetek mi lesz a neve a kis jövevénynek?

Ritka szarvasborjúk születtek a Nyíregyházi Állatparkban

A vietnámi szikaszarvasokat már csak állatkertekben lehet látni, a természetben már kipusztultak. A kicsik nemét még egyelőre nem tudni, annyira félnek az emberektől, hogy a gondozók sem tudtak a közelükbe férkőzni.

MOZGÓLÉPCSŐ CSÍPTE BE: Össze kellett varrni a tappancsát

A múlt héten a Corvin-negyednél, a metróhoz vezető mozgólépcső fogai csípték be a lábát. A kutyus tappancsát össze kellett varrni, most kötés van a lábán. Orvosa szerint valószínűleg nem lesz maradandó károsodása. A kutyabarát.hu azt írta, hamarosan menhelyre kerülhet, ugyanis gazdája a baleset óta nem jelentkezett érte.

Figyeljünk házi kedvenceink egészségére

Gondoltátok volna, hogy már léteznek nagyon modern állatorvosi rendelők is, ahol a háziállataink teljeskörű kivizsgáláson eshetnek át? Dr. Paál Csabától megtudhatjátok a részleteket.

Fókusz 2018-01-24


szerző:
2018.01.24. 19:05
Állatbiztos karácsonyfa: létezik?

Mit tegyünk, ha karácsonyfát is szeretnénk, és a kisállatunkat sem akarjuk az ünnepek idejére „panzióba” küldeni? A Fókusz riportere összeszedte a legjobb ötleteket!

 

CUKI: alpaka született a veszprémi állatkertben

A dolgozókat is meglepte az újszülött alpaka, a hidegebb hónapokban ugyanis jóval kevesebb állat születik, mint a tavaszi időszakban.

Állati rekord! 20 éves lett Janus, a kétfejű teknős

Török János állatgondozó segítségével szinte ellepték a stúdiót a különféle teknősfajok, akik közül kettőt Anna el is nevezett. De arra is fény derül, mi a helyzet a kétfejű teknősökkel.

Fókusz 2016-12-13


szerző:
2016.12.13. 19:00
Őznek nézik a kis muflont

Szelíden béget, de nem bárány. Bakugrásaival mindenkit megnevettet, mégsem kecske. Foltos bundája miatt pedig többen őznek nézik, de nem az. Jacqueline valójában egy muflonbárány. Másfél naposan elárvult, két hete került a Szegedi Vadasparkba. Azóta gondozói kézben nevelik, Jacqueline pedig mindenhova hűségesen követi őket.

Meghalt, amikor ki akarta menteni a kisállatot

Ki akart menteni egy kisállatot, de ő maga is a kútba zuhant. Az 58 éves férfi hat és fél métert esett. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A tűzoltók, már csak a holttestét tudták kiemelni.

Még csak 50 kiló az antilop-csöppség

Jávorantilop született a Debreceni Állatkertben. A kicsi még csak 11 napos, de már 50 kiló. Felnőtt korára akár 400 kiló is lehet. A kis borjú már birtokba is vette a kifutóját, így a látogatók már láthatják a szépen cseperedő állatot.

Miley Cyrus örökbefogadott egy apróságot!

Az énekesnő egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát Liam Hemsworth-szel, akivel úgy tűnik már a családalapításba is belefogtak, hiszen egy apró jövevényt vettek magukhoz!

Tóth Andi megmutatta, kibe is szerelmes igazából

Sokan furcsállhatják az énekesnő „bizarr” szenvedélyét, de akinek volt már, az tudja, milyen sok örömöt, és szeretetet tud adni. Mellesleg nem csak ő az egyedüli ezzel a passzióval a sztárok között.

Ha besokallt, itt egy stresszcsökkentő, gurgulászó pandamacit!

Kiderült, hogy a pandák kitűnően működnek labdaként.

Mókus tartja rettegésben a kisvárost

Mókus támadt egy idős házaspárra az egyik kaliforniai városban. Az állat össze-vissza harapdálta és karmolta őket. Mint kiderült, ugyanez a mókus már többeknek nekiment a környéken. A hatóságok körözést adtak ki, és mindenkit óvatosságra intettek.

Mit tegyünk, ha bolhás a kis kedvenc?

Háztartástól függetlenül, bárhol megeshet, hogy a lakásban, vagy udvaron tartott kis kedvenc, legyen az akár cica vagy kutya, bolhás lesz és ilyenkor bizony nem csak az állatot kell kezelésbe venni, hanem a lakás azon helyeit is, ahol megfordult, mert bizony a bolhák ilyenkor elszaporodnak a bútorokban, szőnyegben, de még a padló rései között is, mindamellett, hogy kellemetlenséget okoznak kedvencünknek is. Mit tehetünk, ha bolhás a kiskedvencünk? Erre kaptunk választ Dr. Juhász Tamás, állatorvostól.

Baba érkezik a családba – tarthatunk kisállatot?

Mindenki szereti a tündéri babás-kutyusos vagy cicás videókat, fotókat, ám a valóságban kell némi erőfeszítést tenni annak érdekében, hogy egy fedél alatt élhessen gyerkőc és háziállat. Bizonyos szabályok betartása fontos ahhoz, hogy ne kelljen attól tartanunk, kedvencünk kárt tesz szemünk fényében. Ebben szerettünk voltna segítséget és hasznos tanácsokat kérni Czibula Zoltán, díszállatkereskedés-vezetőtől. 

Sztárok házikedvencei

Danics Dóra, Nádas György és Pintér Tibor első házikedvenceikről mesélt nekünk, majd Szabó Krisztián érkezett hozzánk,  az amerikai ChampTruck World Series idei ötödik állomásán egy betonoszlopnak csapódott. Hogy pontosan mi történt, reggel elmesélte. Dr. Erdős Görgy ügyvédtől pedig megtudhattuk, hogy mit tehetünk, ha nem kapunk orvosi ellátást kellő időben. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Állatok a közösségi oldalon

Armani cica, Bono kutya vagy Pepper, a trükkös Jack Russel. Házi kedvenceink kezdenek egyre inkább emberként viselkedni, legalábbis a közösségi oldalakon, hiszen egyre többjüknek van profilja a világhálón. Fejős Éva kutyái tanácsokat osztogatnak az interneten. Az ország legnépszerűbb macskája, Erzsi, pedig a lézer trükknek sem dől már be. Kilyén Tamás riportja.

Negyedszázados lett a Republic

Az énekessé előlépett Boros Csaba és Nagy László Attila látogatott el hozzánk, akikkel a zenekar legszörnyűbb időszakáról és jövőjéről is beszélgettünk. Keresztes Ildikót pedig új kedvencéről, Lizáról faggattuk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Megérzik-e kedvenceink, mi vár rájuk az állatorvosnál?

Ha megnézzük az interneten terjedő videókat és képeket, rajta az állatok rémült arckifejezésével, nagyon úgy fest, hogy ahogyan mi emberek nem szeretünk orvoshoz járni, a kutyusok és a cicák is óckodnak tőle. De vajon melyikük a bátrabb? És tényleg megérzik, ha az orvosi rendelőbe igyekeznek? Hollósi Szandra riportja.

Fókusz 15-04-23


szerző:
2015.04.23. 18:00
Fókusz 15-04-23

Fókusz: Megvan a gyilkos! - Elkapták a kaposvári trafikos gyilkosság feltételezett elkövetőjét. A férfi szerdán egy 21 éves lányt késelt halálra. Megérte túlélni - Éva két gyermekét is elveszítette a szülés után. Feldolgozta a tragédiát, majd két egészséges gyermeket szült. Kutya, vagy macska? - Sorra vettük a két házikedvenc előnyeit és hátrányait, segítünk eldönteni a nagy dilemmát!

A húsvéti nyúl nem játék!

A húsvét könnyen okozhat kellemetlen meglepetéseket, ha a cuki kis állatokat az ünnepek után nem tartjuk meg, hanem az utcára tesszük. Érdemes hát átgondolni, hogy valóban gondját tudjuk-e viselni, hiszen nyuszit és bárányt anélkül is tudunk simogatni, hogy felesleges terhet rónánk magunkra és az állatokra.

Gyerekbarát kisállatok otthonra

Nem árt, ha tudjuk, hogy nem minden kisállat való gyerekeknek. Léteznek azonban olyan fajok, amelyek nemcsak igénylik, de jó eséllyel át is vészelik a gyerekek határtalan szeretetét és törődését.

Jó étvágya van a kis szitatungának

Imádja, ha simogatják, az étvágya pedig egyenesen határtalan. A nyíregyházi állatpark legifjabb lakójáról, az alig egy hetes szitatunga bébiről van szó.

 

Kutyakölykök, akik gonosz emberek közelében születtek

Aranyos szőrmókok, akiknek eddig szenvedniük kellett. Hogyan segít Molnár Anikó a megkínzott, de szeretetre éhes állatokon?

Fókusz 12-07-25


szerző:
2012.07.25. 20:05
Fókusz 12-07-25

Fókusz: Furcsa zaklatás - Meglepő részletekkel szolgált a férfi, akiről VV Éva azt állítja, zaklatja őt. Börtöninterjú - Zárkájában szólal meg Damu Roland, aki elmeséli, hogyan tudja túlélni a magyar „Alcatrazt”. Szadista autósok? - Egy megdöbbentő kísérlet nyomában. Ki az, akiből előtör az agresszió és elgázolja a kisállatokat?

Népes állatfarmot rejt a kisszoba


szerző:
2011.07.01. 20:25
Népes állatfarmot rejt a kisszoba

Nehéz elképzelni, hogy az egri Ace Ventura átalussza az éjszakát, ugyanis szobáját úgy negyven állattal osztja meg. Azt mondja, nem teheti meg, hogy éjjel nem figyel rájuk, hiszen panellakásukat nem pusztán állatkertté alakította át, hanem állatkórházként is üzemelteti.

Kisállatok különleges karácsonya

A NOÉ Állatotthonban idén is ünnepi ajándékozást szervezett a menhelyi állatoknak.

Melegedő macska a motortérben

Az állatvédők azt tanácsolják, minden autós vizsgálja át indulás előtt a kocsiját.

Mónika – A kibeszélőshow 10-07-01

Jobban szereted a kisállatodat, mint engem!

Kutyának se kell biztosítás?

5-6 millió kutyát és macskát tartanak nyilván, mégis mindössze csak néhány százra kötöttek eddig biztosítást gazdáik.

Meghökkentő kisállat-terápiák


szerző:
2010.02.20. 19:34
Meghökkentő kisállat-terápiák

Elektro-akupunktúra és víz alatti gyaloglás kutyáknak, mágneses mező a hörcsögöknek.

Fókusz Plusz 10-02-20


szerző:
2010.02.20. 19:30
Kedvenceinkre átragad az ünnepi idegesség

A kisállatokat könnyen kiboríthatja a karácsonyi készülődés, akárcsak a gazdikat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való