KERESÉS search-close

kitartás

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kitartás"

Nemek harca: a csajok kitartása verhetetlen!

A villalakóknak két hatfős csapatot kellett alkotniuk, hogy összecsapjanak a legek harcában, és kiderüljön, ki a legkitartóbb. A Legek harca hamar a Nemek harcává változott, ahol a csajok a srácok ellen versenyeztek.

EXTRA: A villalakók a fájdalmat  is elviselik a győzelemért!

A kitartás lesz a villalakók legfőbb fegyvere ma este, hiszen ebben a játékban csak az nyerhet, aki a legtovább bírja. Részletek a ma esti Összefoglalóban!

KITARTÁS: 70 kilóra akart lefogyni, most 56 kilót nyom

Emese figyelemreméltó fogyása mögött hatalmas kitartás, akaraterő és elszántság lakozik. A 23 éves lány megküzdött mindennel, ami a túlsúllyal harcolókat éri – nem csak a felesleges kilóit cipelte magával.

Eddig rácáfolt a statisztikákra a 42 éves SMA-s Timi, de most segítségre van szüksége!

Összesen 120 regisztrált SMA beteg van az országban, 1-es típussal 2 éves korig, 2-es típussal pedig 18 éves korukig élnek általában. Vannak azonban sokan, ahogy Timi is, akik rácáfoltak a statisztikára és ha nem is virulnak, de legalább életben vannak.  Timi most 42 éves és a fejlesztéseknek köszönhetően már létezne orvosi segítség a számára, csak épp a 120 millió forintos kezelés egyelőre elérhetetlen a számára. Ha Ön is segíteen szeretne Timinek megteheti ITT: Tóth Tímea OTP, 11773078-06506559 HU85117730780650655900000000 Swift: OTPVHUHB Közlemény: adomány Paypal: tttimi@gmail.com

Óriási a tét! Ez a játék dönt arról, hogy melyik pár kerül biztosan a Fináléba!

Amelyik pár a legtovább bírja tartani a súlyzót, biztosan a Fináléba jut!

Szoptatás közben vette észre a daganatot a mellében

Felfoghatatlan hogyan képes uralni helyzetét az a háromgyermekes kismama, aki a Fókuszban mesélte el, hogy szoptatás közben vette észre a daganatot a mellében. Zsuzsa negyedik gyermekével várandósan kemoterápiás kezelést kap, miközben pici lányával van otthon.

SZŰCS ADRIÁNA: „Megjártam a poklot!”

Szűcs Adriána ugyanolyan életteli mosollyal beszél és dolgozik, mint előtte. A műtétek, a kemoterápia és a fájdalmai ellenére is elképesztő energia árad a modellből. Hogy, mi a titka? Kiderül az interjúból!

Két lábbal is boldog életet él Putol

A kitartás és az élni akarás iskolapéldája lehetne ez a Fülöp-szigeteki kutya, aki nyersfordításban a „Felvágott” nevet viseli. „Putol” egy születési rendellenesség miatt csupán két egészséges lábbal született, de így is minden olyan dologra képes, mint társai.

Vajon ki lett a Villa erő embere?

A párbajozóknak egy sorversenyben kellett összemérnie az erejüket: először a kitartás került elő, egy-egy ládát kellett kitartaniuk a fejük fölött. Atinak a fájdalmon túl a pisilhetnékjét is le kellett küzdenie.

Csodás átalakulás az akarat erejével

A sokadik példa következik arra, hogy lehet az ember túlsúlyos, már majdnem cukorbeteg is, de mégis képes fogyni, sőt akár még fitnesz versenyeken is indulhat új külsejével.

Erdei Zsolt szomorú története

Két éve történt, hogy ezen a napon adott interjút a Reflektor magazinnak a híres bokszoló. Zsolt szomorú, és megrázó történetet mesélt el családjáról. Kislánya hat hónapra született, így sajnos életveszélyes állapotban volt. A sportember erről mesélt.

Aki kardvívónak áll, garantáltan egyetemre megy!

Ezt a sportot sokunk A három testőr című film izgalmas párbaj jelenetei alapján képzeli el. Ám ennél sokkal többről szól. Lássuk miért érdemes kardot ragadni!

Hűha! Szabó Ricsi külseje alaposan megváltozott

Ki ne emlékezne a 2014-es X-Faktor tanár bácsijára, Szabó Ricsire, aki bebizonyította az egész országnak, hogy nemcsak a gyerekekhez, de az énekléshez is tökéletesen ért.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja szörnyű titkot árult el

Két éve már annak, hogy a híres sorozat egyik kedvelt szereplője, Kristóf bevallotta, hogy nem volt mindig ilyen szépen kigyúrt testalkata. Sőt, elárulta, az iskolában sűrűn csúfolták kinézete miatt.

VV SZANDIKA:

Lőrincz Alexandra, ismertebb nevén, VV Szandika egy év alatt igazi izomkolosszussá gyúrta magát. A hétvégén harcba is szállt a testépítő Európa-bajnokságon, hogy megmutassa ország-világ előtt az igazán kerekre formált idomait.

Schwarzeneggernek is megmondta, hogy bajnok lesz

A legtöbb fitneszversenyző szeretne egyszer győzni az Arnold Classicon. Ez a világ egyik, ha nem a legnagyobb ilyen megmérettetése. Kocsis Alexandra csak egy éve döntötte el, hogy egyáltalán indul ilyen versenyeken, és máris megnyerte a Schwarzenegger alapította viadalt.

A szeretet ereje: egy édesanya, aki lányával együtt járta végig az egyetemet

Tiszteletbeli hallgatóvá fogadtak egy nyíregyházi édesanyát a Debreceni Egyetemen. Ildikó az elismerést kitartásáért és segítőkészségéért kapta, ugyanis mozgásban és beszédben korlátozott lányával végigjárta az egyetemet.

Lebénult, majd videóra vette újjászületését!

Az is kész csoda, hogy túlélte a huszonegy méteres repülést. Pál története motorbalesetével kezdődik, amelyben vétlen volt, és amely után nem tudott lábra állni. Úgy tűnt akkor - soha nem is fog,- lábai lebénultak. A negyvennyolc éves férfi szerintünk az akaraterő bajnoka, jó, hogy bölcs tudását gyerekekkel is megosztja.

Nem ismerik el, hogy munkabaleset történt

Nem halt meg, nem is bénult le örökre, "csak" a gerincét kellett műteni és öt évvel a munkahelyén történt baleset után is nehezen, fájdalommal jár. Jánosra egy több mázsás autóbusz alkatrész esett a BKV pedig még azt sem akart elismerni, hogy munkahelyi baleset történt.

Kerekesszékből az edzőterembe


szerző:
2016.02.04. 19:10
Kerekesszékből az edzőterembe

Krisztián úgy néz ki, mint egy görög félisten. Pedig volt idő, amikor néhány hónapot adtak csak neki, és amikor úgy tűnt, sosem száll ki a kerekesszékből. Története valójában az akaraterő diadala, érdemes erőt meríteni belőle.

Egy édesanya, aki soha nem adja fel

Egy édesanya, aki a padlóra került, de felállt és sikerült egyben tartania a családját. Október végén mutattuk be Lendvai Andreáék történetét. Az asszony agytumoros, férje is súlyos beteg. Két gyerekükkel kilakoltatták őket józsefvárosi, szociális bérlakásukból. Négyen, négyfelé szakadtak. Az asszony sugárkezelésekre jár, és pihenés helyett is dolgozik. Az mondja: nincs olyan, hogy fáradtság. Olyan elszánt, hogy új otthont is talált maguknak. Lendvai Andrea az RTL Híradó Év embere díjának egyik jelöltje.

Előző rész (2015. december 15.)

Vajon kitart-e a történtek után Ottó Liza mellett? A FittLaborba ellátogat egy sztár, amely váratlan lehetőséghez juttatja Ádámot. Miklós váratlan ajánlatot kap.

Magyar fiú a legújabb fitness szupersztár

A következő fitnesz szupersztárként emlegetik Tóth Attilát Miamiban. A 20 éves modellfiút a világ egyik legszexibb férfijának választotta a legnépszerűbb fitneszportál. Amerika nagyvárosaiban ő mosolyog a plakátokról, és ő a legtöbb követővel rendelkező magyar férfi az egyik közösségi oldalon.

Következő rész (2015. december 15.)

Vajon kitart-e a történtek után Ottó Liza mellett? A FittLaborba ellátogat egy sztár, amely váratlan lehetőséghez juttatja Ádámot. Miklós váratlan ajánlatot kap.

Gyönyörűek, izmosak és kitartóak: ők a fitness versenyzők!

Lassan Magyarország fele világbajnok fitness versenyző: sorra nyerik a versenyeket, szépek, mutatósak, dekoratívak, és persze nem utolsósorban izmosak.

Ők a világ legjobb testű hölgyei!

Lassan Magyarország fele világbajnok fitness versenyző: sorra nyerik a versenyeket, szépek, mutatósak, dekoratívak, és persze nem utolsósorban izmosak.

Ikerszülés után csúcsformában

Kitartásból jeles. Koncz Brigitta ikerei születése után több mint 30 kiló súlyfelesleggel küzdött. Kitartásának és a gyökeres életmódváltásának köszönhető azonban nemhogy elérte a kívánt célt, hanem még nagyobb sikereket ért el az elmúlt években. Tapasztalatairól és kitartásáról mesélt nekünk reggel.

Horgas Eszter súlyos árat fizetett a boldogságért

Horgas Eszter házassága bizony nem alakult olyan meseszerűen, ahogy azt kislányként elképzelte.
 

Horgas Eszter őszintén vall arról, hogyan bánt vele a férje

Horgas Eszter házassága bizony nem alakult olyan meseszerűen, ahogy azt kislányként elképzelte.

Portré 15-05-31


szerző:
2015.06.01. 01:00
Portré 15-05-31

Portré: „Mindig a jelenben kell élni, hogy jó legyen a jövő” - Hetényi Zoltán válogatott jégkorong kapusunk legalábbis így gondolja, s az biztos, hogy ő nagyon a jelenben él. Persze ezt nagyban meghatározza a múlt, amiben élete nagy csatáját vívta.

Mínusz 55 kiló másfél év alatt!

Mínusz 55 kiló másfél év alatt! Martin mindenféle mesterséges fogyasztószer és koplalás helyett életmódváltással, mozgással és persze rengeteg kitartással szabadult meg a több mint fél mázsától. Reggel elmesélte történetét!

Az akaraterő és a bátorság igaz története

Egy 26 éves dunaújvárosi lány, aki példátlan akaraterejével mindenre rácáfolt és a legnagyobb tragédiák ellenére is bebizonyította, hogy van helye a világban. Kilyén Tamás riportja.

Kristóf erején felül teljesít


szerző:
2014.11.27. 21:13
Kristóf erején felül teljesít

Kristóf 15 éves. Csak fényt lát, ezenkívül semmit. Hat és fél hónapra született, 1 kiló 20 dekával. Egy kezelőorvosnő téves diagnózisa miatt vesztette el a látását. Kristóf tavaly december óta jár le az edzőterembe. Ehhez képest májusban már első lett, saját kategóriában az országos felhúzó bajnokságon, 95 kilós súllyal.
 

Kristóf nem adja fel az álmait

Kristóf 15 éves. Csak fényt lát, ezenkívül semmit. Hat és fél hónapra született, 1 kiló 20 dekával. Egy kezelőorvosnő téves diagnózisa miatt vesztette el a látását. Kristóf tavaly december óta jár le az edzőterembe. Ehhez képest májusban már első lett, saját kategóriában az országos felhúzó bajnokságon, 95 kilós súllyal.

Orvosi bravúr: Kata csodálatos gyógyulása

Kata szeptember elején szenvedett súlyos autóbaleset Nagyigmánd közelében. Jobb karja leszakadt, és súlyos koponya és mellkas sérülésekkel vitték a győri kórházba. Az orvosok 6 órás műtéttel állították helyre a végtagját. Mostanra pedig tele életkedvvel és mosolyogva adott interjút.

 

Műlábbal jutott a legjobbak közé

Beválogatták a dél-afrikai csapatba műlábbal futó Oscar Pistoriust.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való