KERESÉS search-close

klub

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "klub"

Bori miatt nem lehet Zoéból táncosnő?

Zoé táncosnőnek jelentkezett a klubba. Szofi átverte Tamarát és Tivadart. Karola újra rosszul lett.

Vajon mikor térhet vissza a buli a szórakozóhelyekre?

Nehéz elképzelni azt a bulit, ahol nem mehetünk közel egymáshoz. Pedig simán lehet, hogy még a bulizás módja is megváltozik majd. A budapesti bulinegyed teljesen kihalt, a korábban pezsgő budapesti éjszakai élet a koronavírus miatt teljesen elcsendesedett. Pedig van olyan szórakozóhely, ahová tavaly több ezer vendég is bement naponta. Az egyik szórakozóhely alapítója szerint minimum egy év lesz, mire a piac magához tér.

DÉZSI CSABA ANDRÁS: „A győri emberek magas színvonalú futballt akarnak látni”

Megegyezett a Győri ETO FC és a városvezetés. Az új közös cél az NBI-be jutás és az utánpótlás nevelésének támogatása. Korábban a klub tulajdonosa azért került összetűzésbe a városvezetéssel, mert kiderült, hogy Győr nem támogatja tovább a focit. Dézsi Csaba András polgármester szerint továbbra sincs szó arról, hogy pénzzel támogatnák a klubot.

Csányi a futballklubokról: Az ablakon dobálják ki a pénzt

Csányi Sándor az MLSZ elnöke szerint a magyar klubtulajdonosok mintha ostobák lennének, úgy dobják ki a pénzt az ablakon és fizetnek olyan játékosokat, akik egy percet sem játszanak. A szövetség elnöke szerint ez már-már felveti a hűtlen kezelés gyanúját. Ráadásul a kifizetett pénzek többségét a külföldi játékosok viszik haza, egyre kevesebb a magyar fiatal az NB-1-ben.

Lili takarítónőnek állt, hogy eltarthassa Tedit

Lilinek nem alakultak túl jól a dolgai az új munkahelyén…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori: „Engem nem lehet csak úgy lecserélni!”

Bécy lecserélte Borit, amíg a lány Párizsban volt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori Bécy tudta nélkül csapott hatalmas bulit a klubban

Bori és a klub új énekesnője a saját szájízük szerint alakították át Bécy 80-as évek partiját…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karesz Mesinek: „Takarodj a hajóról és soha többé ne lássalak itt…”

Karesznek feltűnt Lili eltűnése. Bécy keresztbe húzta Bori napját. Lali izgatottan kezdett bele új munkájába.

Isabel tényleg hűséges marad Bécy-hez?

Evelin megpróbálta tőrbe csalni Isabelt, a lánynak azonban esze ágában sem volt megcsalni Bécy-t.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás megelégelte Bécy parancsolgatását

Miután Bécy visszavonta Tamás kiadott szabadságát, ráadásul egy nevetséges jelmezbe is beakarta öltöztetni őt, Tominál betelt a pohár és kiosztotta a főnökét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kovács Dóri hamarosan új dallal rukkol elő!

Bár Kovács Dóri titokzatosan fogalmazott új dalával kapcsolatban, egy-két részletet mégis elárult a Reggeliben!

Bécy durván megalázta Annát a próbanapján

Lili és Dani rábeszélték Annát, hogy mutatkozzon be a klubban, és próbálja ki magát pultosként. Bécy elég keményen lejáratta a lányt, mindeközben Roland megtalálta Anna naplóját, és majdnem el is olvasta a lány áradozásait róla. Anna idegesen ért haza, de Rolandnak sikerült elterelnie a gondolatait. Később Anna meghallotta, ahogy Roland úgy beszélt róla, mint egy naiv kislányról, ami nagyon megbántotta.

Tánccal a rák ellen!


szerző:
2018.04.10. 09:57
Tánccal a rák ellen!

Április 10. a Nemzeti rákellenes nap. Pontosan 8 éve, ennek a napnak az előestéjén alakult meg az Újjászületés Rehabilitációs Táncklub. A klubot daganatos betegek alapították azzal a céllal, hogy támogatást és segítséget nyújtsanak a betegségen átesett, vagy a betegséggel éppenn még küzdő sorstársaiknak. A témával kapcsolatban Legéndi Veronika, az Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány kuratóriumi elnöke, valamint Pellerné Fetter Zsuzsanna volt, aki három éve csatlakozott a csoporthoz.

Roland nekiesett a klub egy vendégének

Az előző este után Roland megalázva érezte magát, bár a többiek felé azt mutatta, hogy minden rendben van. Este a klubban rögeszmésen ragaszkodott ahhoz, hogy felismerte a tetteseket, és megvert egy ártatlan vendéget. Tamás még időben leállította Rolandot, de végül csak Bori volt képes megnyugtatni őt.

Dani kiütötte Evelin zaklatóját

Reggel Evelint idegesítették a többiek a házban, akik nem látták túl nagy szeretettel, ezért Dani támogatására szeretett volna támaszkodni. A fiú azonban fáradt és ideges volt, ezért összevesztek barátnőjével. Később kibékültek, és Evi elakarta csábítani Danit az extrémsport boltban, de a fiú visszautasította, ezért Evelin kételkedni kezdett kapcsolatukban. Este aztán a klubban, Evelint zaklatni kezdte egy férfi, Dani pedig hősiesen közbelépett, ezzel újra elnyerve barátnője szívét.

Bori féltékenységből nekiesett a klub egyik vendégének

Bori reggel megkaparintotta Roland fekete noteszének egyik lapját, amelyen egy bizonyos Laura nevű nő csillagos ötös minősítést kapott. Kíváncsian és egy leheletnyi féltékenységgel a szívében elment Karolával a masszázsszalonba, ahol Laura dolgozik, majd ott véletlenül elkotyogta a nőnek, hogy Rolanddal jár. Laura később kihívó ruhában megjelent a klubban, amivel teljesen kiakasztotta Borit. Roland azzal leckéztette meg a barátnőjét a féltékenykedése miatt, hogy meghívta Laurát egy italra.

Roland: „Bori anyja úgy bánik Zoltánnal, mintha egy kutya lenne...“

Bori elcsalta Rolandot az anyja pasijának születésnapjára, ahol a fiú észrevette, hogy Zoltán mekkora papucs Éva mellett. Úgy döntött, hogy kiáll a férfi mellett és elhívta őt a klubba a táncoslányok próbájára, ami miatt jól összevesztek Borival.

Eldőlt ki nyerte a Mr. 2017 címet!

Roland esze csakis Borin járt, ezért megpróbált inkább a Mr. 2017 versenyre és Liára koncentrálni. Amikor aztán kikapott a versenyen, hatalmasat csalódott. Rossz hangulatát csak fokozta, hogy Dávid hazatért és egyre közelebb került Borihoz.

Bemutatkozott a klub új tulajdonosa

Gábor és Dani - Zoé legnagyobb rémületére - összebarátkoztak, ráadásul Gabi még az albérletbe is meghívta új barátját. Amikor még az is kiderült, hogy Evelin a fiú exe, Zoé teljesen kiborult. A klubnak időközben új tulajdonosa lett Bartus Hilda személyében, aki felajánlott Gábornak egy kidobói állást a szórakozóhelyen. Gabi elgondolkodott az ajánlaton, Zoé pedig mindenáron távol akarta tartani barátját és Danit, de úgy tűnt, ez nem fog sikerülni.

Gábor megmentette Danit egy késeléstől

Zoénak bűntudata volt, amiért ő és Dani összemelegedtek. Este elmentek Gáborral a klubba, hogy kicsit jól érezzék magukat, amikor azonban Zoé észrevette, hogy Dani áll a bejáratnál, kifogást keresve visszamenekült az elbérletbe. Az eseményeket csak tovább bonyolította, hogy aztán Gábor megmentette Danit egy késeléstől, emiatt pedig elkezdtek egyre jobban összebarátkozni.

Következő rész (2017. augusztus 23.)

Milánt szerelmi bánat gyötri, mert Kíra feleségül akar menni Bécyhez. Gábor véletlenül megsebesül, Zoé ápolja és kórházba viszi. Evelin próbálja elérni Bécynél, hogy valami komolyabb munkát kapjon a klubban.

Endre komoly döntést hoz Rolandék verekedése miatt

Roland és Gréti Lábodiék irodája előtt hajba kapnak, Dani is közbeavatkozik, és olyan csetepaté támad, hogy nemcsak a rendőrség, hanem Endre is megjelenik a színen. A férfinek elege lesz ebből a társaságból, és tudomásukra hozza, hogy sem Grétinek, sem Rolandnak nem adja bérbe a klubot.

Evelin:

Evelin elmegy Lábodi Endréhez, de helyette megint a fiát, Balázst találja az irodában. Az megismétli erkölcstelen ajánlatát: akkor szerzi meg számára a klubot, ha kifejezi a háláját. Evelin ezen nagyon feldühödik és megfenyegeti a fiút, hogy ha nem szerzi meg neki a klubot, azzal fogja megvádolni, hogy megerőszakolta őt.

Evelin túl messzire megy a fenyegetésével

Endre felhívta Rolandot, és közölte vele, hogy neki és Grétának adja a Voilát. Roland egyből Evelin orra alá dörgölte a sikerüket, de a lány nem hagyta annyiban, és megfenyegette Balázst...

Balázs megalázza Evelint Roland és Gréti előtt

Evi újra szerencsét próbál Balázsnál, és megkéri, hogy szóljon pár jó szót az apjánál érdekében. Nem sokra rá Balázs jó híreket közöl vele: övé a klub. Végül Balázs apja felvilágosítja Evelint, hogy Balázs soha nem is beszélt vele, és szó sincs arról, hogy a Voilá Eveliné.

Balázs csúnyán átveri Evelint

Evi újra szerencsét próbált Balázsnál, és megkérte, hogy szóljon pár jó szót az apjánál érdekében. Később Balázs felhívta Evelint, és azt mondta neki, hogy az övé a klub...

Előző rész (2017. május 16.)

Barbi elmondja Paulának, hogy megcsalta Joe-t. Gréti megtudja, renoválják a Voilát, és elhatározza, hogy visszaszerzi a klubot. Hajni képtelen felvállalni Kareszt az apja előtt.

Simon:

A Voilában egy hibás vezeték miatt tűz üt ki, de a vendégek az eltorlaszolt ajtó miatt nem tudnak kimenekülni. Evelin a legutolsó pillanatban tér vissza, majd kiszabadítja ki a bent rekedteket, és szembesülni kénytelen azzal, hogy kis híján odaveszetek miatta a szerettei.

Bécynek nem sikerül a terve, és Alexa nagy sikert arat

Mikor Bécy megtudta, hogy Alexa este fellép a Voilában, mindenáron meg akarta akadályozni, ugyanis hallani sem akart arról, hogy az ő felfedezettje nélküle ér el sikereket.

Gréti nagyon kiborul Dani és Evi enyelgésétől

Evelin rábeszéli Danit arra, hogy fogadja el a korábbi munkáját a klubban. Roland ellenzi ezt az ötletet, de Gréti, aki elfojtja a Dani iránti érzéseit, meglepő módon bizalmat szavaz Daninak.

Roland:

A frusztrált Gréti este beleegyezik Roland javaslatába, hogy végleg szabaduljanak meg Danitól és Evelintől. 

Roland és Gréti a klub megnyitóján újra egymásba gabalyodnak

Végre teljesül Roland álma, hogy szíve választottjával az oldalán saját klubot nyisson. Az est valóban nagy siker lesz, Gréti túláradó érzelmei hatására még szeretkezik is Rolanddal. Szerelmi légyottjukat a hivatalnokok zavarják meg, akik bezáratják a klubot

Következő rész (2017. január 09.)

Joe teljesen maga alá kerül, és bánatában kidobja az összes lakót. Kristóf annyira felhúzza magát, hogy elindul egyedül megkeresni Maja támadóját. Gréti mégiscsak felbukkan a nyitó bulin, és együtt nyitják meg a Voilat.

Gréti elengedi legnagyobb álmát

Grétinek elege van a vitákból, ugyanis ő már csak a klubra koncentrálna. Roland ekkor meg akarja leckéztetni Grétit, de túl messzire megy, és Gréti kiszáll a közös munkából. 

 

Gréti kiszállt a közös bizniszből

A klub megnyitása miatt pattanásig feszültek az idegek, a három tulaj között pedig újabb veszekedés tört ki. Grétinek elege lett az állandó marakodásból, és úgy döntött, hogy kiszáll a közös munkából...

Tamás azt hiszi, Márk el akarja hódítani tőle Paulát

Tamás azt hiszi, hogy Márk Paula miatt szakított a barátnőjével, és őrjöng a féltékenységtől. Ráparancsol Márkra, hogy szerelje fel a klubban a karácsonyi izzókat. Miután Márk enyhe áramütést szenved, Paula kiosztja a féltékeny Tamást...

Roland bosszút esküszik Evelin ellen

Evelin biztos a győzelmében, és áradozik a klubjáról, Roland pedig ki van rá hegyezve, hogy megleckéztesse Evelint. 

Evelin kiszáll Grétiék közös üzletéből?

Roland továbbra is idegesítő feladatokkal kínozza Evelint, és végül nem vonja be akkor sem, amikor elnevezik a klubot. Gréti csak akkor tér jobb belátásra, amikor Evelin már ki akar szállni, és visszaköveteli a pénzét

Következő rész (2016. december 20.)

Bécy forró kalandba keveredik a nála lényegesen fiatalabb táncos lánnyal. Robi maga veszi a kezébe az ügyet, és bevallja Joe-nak, hogy ő beleszeretett Barbiba. Roland továbbra is idegesítő feladatokkal kínozza Evelint.

Evelin üzletvezető lesz Gréti és Roland klubjában?

Mikor a lány új állást keres, Roland felajánlja, hogy szálljon be az ő üzletébe. Evelin belemegy azzal a feltétellel, hogy ő lesz az üzletvezető az új klubban. Azonban Roland és Gréti elhatározzák, hogy mindenről, ami fontos, csak ők ketten döntenek!

Tamás féltékeny Márkra

A Tamás és Márk közti férfias beszélgetés után úgy tűnik, hogy újra rendben van a világ. Amikor azonban a fiú este egy bizalmas, de tulajdonképpen ártatlan helyzetben figyeli meg Márkot és Paulát a klubban, kiborul.

Vajon Paula és Márk tényleg csak barátok?

Miután a fiú jelenetet rendezett a klubban, Paula ledöbbent és leszidta Tomit: még, ha Márk érezne is a lány iránt valamit, Paula akkor is Tamást szereti!

 Roland szexért cserébe kér pénzt

Miután a fiú nem tudott elég pénzt keresni, megpróbál egy volt csajától kölcsönkérni, amikor pedig ez sem sikerült, drasztikus lépésre szánja el magát és Lettura Katalin ágyáig merészkedik…

Tamás megtudja, hogy Paula és Márk csókolóztak

Miután Janka Tamás orrára köti a Paula és Márk között elcsattant csókot, a fiú elbizonytalanodik és, bár azt hiszi, hogy ez csak Janka cselszövése, mégis kérdőre vonja Paulát.

Roland lebukott Gréti előtt: nincs pénze a klubra

Kiderült, hogy Roland nem tudott elég pénzt szerezni, ezért Gréti megszakította vele az üzleti együttműködést. A fiú képtelen volt beletörődni ebbe, de mindenképp össze akarta szedni a hiányzó pénzt, ezért a testét kínálta fel pénzért…

Immár öt éves a Harcosok Klubja! – Boldog születésnapot!

Ez a klub valóban különleges lehetőséget nyújt a tüdődaganatban szenvedő betegeknek, hiszen itt mindenki felteheti kezelőorvosának vagy a többi betegnek személyes kérdéseit, és elmondhatja félelmeit. De a legfontosabb üzenetet nem győzik kihangsúlyozni a szervezők, vagyis azt, hogy sose adjuk fel a reményt!

Bori italba fojtja bánatát

A lány, hogy bírja a klubban a stresszt az italhoz nyúl. Tamás feltárja Bori alkoholproblémáját a kollégái előtt, megtiltja a pultosoknak, hogy alkoholt adjanak neki, mire Bori felháborodottan tagad és elmenekül.

Tamás bajba kerül Katalin unokahúga miatt

Az özvegy az unokahúgát, osztja be Bécyékhez, Janka így kóstoljon bele az üzleti életbe. De a gömbölyded lány a fejébe vette, hogy táncosnő lesz, amit Bécy mindenáron meg akar akadályozni. A felelősséget pedig teljes mértékben Tamásra hárítja.

Paula ismét találkozik az udvarlójával

Paula élvezi az újra megtalált boldogságot Tamással. Váratlanul azonban a klubban elébe toppan Márk, akivel a Tamással való szakításuk idején ismerkedett meg…

Bori végül megússza, hogy lopott?

A lány teljesen kikészült, közben pedig Bécy és Tamás fel akarják jelenteni. Bori nagy meglepetésére Letturáné reagál a legmegértőbben, és nem rúgja ki, de a lány ennek ellenére annyira kiborul, hogy még Tomi is megsajnálja.

Milyen messze megy el Bori Vince kedvéért?

Bori retteg, hogy elveszítheti Vincét, ezért egy trükkel megszerzi Tamástól a széf kulcsát, hogy onnan ellopja a pénz klubját. Az utolsó pillanatban Gréti rajtakapja Borit…

Roland és Gréti közös klubot vásárolnak

Roland felfedez egy üresen álló épületet, ami tökéletesen alkalmas lenne egy klub létesítéséhez. Mivel a macsónak nincs elég pénze, beveszi Grétit is az üzletbe. Viszont a lánynak sincs elég pénze, és csak akkor hajlandó beszállni az üzletbe, ha a fiú megszerzi a hiányzó összeget.

Előző rész (2016. december 02.)

Roland szerencsét próbál egy fogadóirodában, de útközben elveszíti a pénztárcáját. Bori meghívja magához az anyját és a bátyját. Szilvi bevallja, hogy szerelmes az egyik kollégájába, Botondba.

Roland hazudott Grétinek az új klubjukról

Miután a macsó felfedezett egy üresen álló épületet, bevette Grétit is az üzletbe. Mivel neki nem volt elég pénze, szerencsét próbált egy fogadóirodában, de útközben elveszítette a pénztárcáját…

Alexa mindent megtett, hogy beindítsa karrierjét

Alexa rosszkedvű volt, mert hiába vannak új számai, menedzser híján nincsenek normális fellépései. Paula Barbival együtt rábeszélte, hogy próbálkozzon be Bécynél.

Bécy: „Itt vagyok és sokkal nagyobb király leszek, mint voltam!”

A klubban kitör a pánik, amikor a tulajdonos, Lettura Katalin, nagy újsággal áll elő: a nő felvette Bécyt üzletvezetőnek, Tamást pedig helyettessé fokozta le. Mindenki elszörnyed, kivéve Bécyt, aki nagyon élvezi, hogy megint ő az úr a háznál.

Bécy újra üzletvezető lett a klubban

A férfi gyötörni kezdte az embereit, kirúgta Grétit és a vendégek előtt ünnepeltette magát, mint a klub császárát. Mikor Katalin tudomást szerzett erről, beolvasott neki, hogy most már nem viselkedhet így, és elszámolással tartozik neki, különben villámgyorsan repülni fog!

Bori és Vince egymásba szerettek

Bori nagyon jól érzi magát Vincével, és közel járt ahhoz, hogy igazán szerelmes legyen. Roland azonban figyelmeztette a lányt: ezt semmi esetre se mondja el a fiúnak, mert amint a férfiak meghallják azt a bizonyos 'sz' betűs szót, elmenekülnek.

Katalin csapdába csalta Rolandot

Az özvegy annyira megsértődik a macsóra, hogy este mindenki előtt kirúgja Rolandot, és az is felmerül benne, hogy az egész klubbot eladja. Gréti rádöbben, hogy Roland megint átverte, így a fiú egyszerre veszíti el az állását és a szerelmét!

Bori végre megkapja Vincétől, amire vágyott?

A fiú megkéri, hogy este a klubban munka közben csak rá gondoljon. Bori erre nem is hajlandó dolgozni, hanem az egész éjszakát átbulizza, miközben Vincére gondol, akivel ezek után végre együtt tölti az éjszakát…

Bori és Vince őrült játszadozásba kezdtek

A lány reggel csomagot kapott, ami már a következő találkozásukat vetítette előre. Borinak egyre jobban tetszettek a fiú kis játékai, sőt olyannyira szárnyakra kapott ettől az új kapcsolattól, hogy Tamással is leszámolt…

Az ember legjobb gyógyszere a másik ember – Magyar Rákellenes Liga!

Az egészségünk a legdrágább kincsünk, és erre általában akkor ébredünk rá, mikor már nagy a baj. Viszont ilyenkor jó, ha tudjuk, nem vagyunk egyedül. A Magyar Rákellenes Liga fontosnak tartja, hogy a betegek tudjanak informálódni, kérdezni, és egymással tapasztalatokat megosztani. A klubok pont ezért jöttek létre. Ne félj, nem vagy egyedül!

Bécy: „A lóvét szétszórod térdig ér!”

A férfi ismét megpróbálja megvenni a klubot, miután az ajánlatát elutasítják, ez úgy kiveri nála a biztosítékot, hogy bezárkózik Katalinnal. Így akarja kikényszeríteni belőle, hogy aláírja az adásvételi szerződést…

Maja megint féltékenykedik Kristófra

Miután a lány visszajött Budapestre azzal a fiúval provokálja Kristófot, akivel a vonaton ismerkedett meg. Mikor beszélni akar a macsóval, már egy másik csajjal talála, így a lány alkoholba folytja bánatát...

Hiába ment el Maja, nem változott semmi?

Maja újra visszatért Budapestre, azonban nem egyedül, hanem Bencével. Szilvi és Evelin örültek az újdonsült "párocskának", Kristóf viszont nem tudta visszafogni magát...

Azok a régi szép, Fészek Klubos idők!

Vajon hogy mulatott a magyar értelmiség a kilencvenes évekig? Hatalmas traccspartik, reggelig tartó bulizások, szép nők társasága jellemezte a helyet, fontos eszmecserék és egyfajta műhelymunka színtere volt a festőművészeknek, építőművészeknek, szobrászoknak, zenészeknek, énekeseknek és komédiásoknak. A Story Extrában most megmutatjuk, milyen volt az élet a művészek és hírességek szellemi és művészeti fellegvárában.

Evelint zaklatja a potenciális főnök jelöltje

Evelin nagyon örül, mert állásinterjúra hívják az egyik klubba. Mikor találkozik az interjúztató férfivel egy italra, rémülettel kénytelen tudomásul venni, hogy a férfi „ellenszolgáltatást“ vár tőle!

Roland ismét elcsábítaná Grétát

A fiú nem adja fel, és megint fel akarja éleszteni a viszonyát Grétivel. Sikerül is kicsit kibékítenie a lányt, de mielőtt még eljutnának a csókig, Lettura Katalin megzavarja őket.

Rolandnak választania kell Gréti és a karrierje között

Mivel Lettura özvegye nem szívesen osztozott volna a fiún, közölte vele, hogy ha nem dobja Grétit, fújhatja az állását. Rolandot nagyon idegesítette a nő, de végül meghozta döntését...

Diszkóban árulták a drogot

Nemcsak alkoholt, hanem drogot is árultak két budapesti klubban. Az üzemeltetőkre most csapott le a rendőrség. A nyomozók azt gyanítják: a férfi és a nő nemcsak tudott a drogüzletről, hanem segítették is azt. A szórakozóhely pultosai közül kettőt már korábban elfogtak. A házkutatásokon az alkalmazottaknál többszázezer forintot és kábítószert, a diszkók üzemeltetőinél pedig fegyvert is találtak.

Rolandot előléptetik

Roland terve, hogy hősként szolgáltatja vissza az özvegy elveszettnek hitt papagáját bejön: Katalin visszaminősíti Borit pultossá, az új helyettes üzletvezető pedig Roland lesz.

Bori szexre csábítja Tamást

A party hatalmas siker lesz, így Lettura özvegye nem akarja eladni a boltot. De Tomi nem tud örülni, mert azt hiszi, nem érdekli Paulát. Bori ezt kihasználva csábítja el a fiút...

Paula és Tamás hajba kapnak Bori miatt

A White parti-előkészületeinek során Tamás összeveszik Paulával, mivel a fiú Bori ötletét támogatta…

Boriban felébredt a remény, hogy megszerezze Tomit

A fiú pánikba esett, mert Lettura özvegye egy rossz hírű üzletembernek akarta eladni a klubot. Ezért Bori segítségével egy partit akart szervezni, hogy meggyőzzék Lettura özvegyét az ellenkezőjéről…

Roland elfogadja az özvegy ajánlatát és lefekszik vele

Hiába közelít felé békülési szándékkal Gréti, a macsó végül mégiscsak a karrierje mellett dönt, és beadja a derekát főnöknőjének.

 Roland is bepróbálkozik Lettura özvegyénél

A macsó már fel akar mondani a klubban, majd meggondolja magát, amikor megismeri Katalint, aki elkezd vele flörtölni. Roland rájön, hogy így két legyet üthet egy csapásra!

Bécy szexszel próbálja meg visszaszerezni a klubot!

 Bécy észreveszi, hogy az özvegy a keménysége mögött mennyire össze van törve, amiért a férje állandóan csalta őt, kihasználja az alkalmat és lefekszik vele, miközben reméli a klubot is megszerezheti…

Bécy: „Pénz kell bármi áron, hogy visszaszerezzem a klubot!”

Bécy ki akarja használni Lettura temetését, hogy visszaszerezze a klubot. Ehhez viszont pénzre van szüksége, aminek megszerzésében Magda akadályozza meg.

Bécy: „Nincs mese, itt rám van szükség!”

Az intenzív osztályon Tamás és Bécy megtudja, hogy Lettura szívrohama halálos kimenetelű volt. Tamást megrendíti a hír, Bécy viszont a helyzetet kihasználva megpróbálja visszaszerezni a hatalmát a klubban..

Bori a fejébe vette, hogy elcsábítja Tamást!

Bori munka ürügyén elcsalja magával Tomit kocsikázni, azonban amikor a fiú rájön, hogy mi Bori célja és átlát rajta, otthagyja a lányt, és végleg elege lesz Boriból...

Bécy:

Bécy kompromittáló felvételt készít, hogy megzsarolhassa Letturát, azonban mindezt Tamás megakadályozza,így Bécy bosszút esküd ellene!

Bécy:

Bécy nem vet meg semmilyen eszközt, hogy visszaszerezze a klubjait, és rábizonyítsa Letturára, hogy félrelép.Tamás döbbenetére Bécy még Lettura előtt is képes a földön csúszni, hogy szerezzen magának egy állást a klubban.

Evelinnek ismét Bori tesz keresztbe

Az állásinterjún Evelin rájön, hogy más jelentkezők is vannak rajta kívül. Végül a lány elbukik ezen az erőpróbán…

Evelinnél betelik a pohár

Evelinnél beteszi a kaput Bori túlfűtött-show ötlete: ő táncra akarja ösztönözni a klub vendégeit, nem pedig szexre! Bori és Evelin összevesznek….

Bori leszáll Tamásról?

Tamás Joe tanácsára végül eligazítja Borit, de attól tart, hogy ezzel provokálta csak igazán a lányt...

Bori nem hagyja nyugton Tamást

Bori továbbra is zaklatni próbálja Tamást, a fiú pedig egyre kétségbeesetten menekül a lány elől…

Rolandnak be kell látnia: félreismerte Grétit

Roland és Gréti az egész napot azzal töltötték, hogy macska-egér játékot játszottak egymással, miközben mindketten azt gondolták, hogy a saját kezükben van a gyeplő.

Bori végül megkapja, amire vágyott

Tamás és Paula turbékolására, Bori Tomi provokálásával válaszol. Később aztán meg is zsarolja a fiút, aki így kénytelen-kelletlen, de megadja a lánynak, amit akar.

Bori  belekezdett Tamás zsarolásába

Reggel Bori nem bírta elnézni Tamást és Paulát, ezért elkezdte provokálni a fiút, utalva a történtekre. Az elszánt lány, nagyon messzire elment, hogy végre megkapja, amire régóta vágyott…

Tamás kibukott Paulára, és Borinál talált vigaszt

Tamás és Paula egy pásztorórával ünnepelték meg a viszontlátást, de amikor Paula kigúnyolta Tamás bizonyos szex praktikáit, a fiú úgy érezte, megsértették a férfiúi büszkeségét, ezért Tomi másnál keresett megerősítést…

Roland:

Roland megint provokálta Grétit, de a lánynál betelt a pohár ezért elhatározta, hogy megszerzi, ami neki kell…

Gréti végül beadja a derekát Rolandnak?

Reggel Gréti úgy tett, mintha nem érdekelte volna, amikor meghallotta, hogy Marci szuperül érzi magát a világ körüli útján, de később egyre jobban átadta magát az önsajnálatnak, amin Roland hangosan gúnyolódott. Végül mikor Roland megint provokálta, megelégelte a dolgot…

Tamásnál betelt a pohár

Miután Evelinék program nélkül maradtak, Bori nagylelkűen vállalta, hogy megmenti a klubbot. Tamás ennek először nagyon örült, de aztán szörnyen begurul, amikor megtudja, hogy mi is történt valójában.

Evelinnek és Rolandnak sem sikerült bizonyítania

Ma Evelin és Roland próbanapja következett, ők egy együttest szerződtettek az esti műsorra, azzal azonban nem számoltak, hogy Bori bosszút esküdött ellenük.

Bori csődöt mond, mint vezető

Tamás túlterhelt, és szeretne egy helyettest, aki levesz a válláról valamennyi terhet. Elsőként Borinak adja meg a lehetőséget, hogy bizonyítson. Amikor Bori este összehívja a munkatársait a klubban, hogy tisztázza a hétvégi programot, Evelint és Rolandot azonnal maga ellen fordítja, később pedig ki is tör a káosz a klubban…

Bécy az erotikus kisugárzásával akart pénzt keresni

Bécy reggel titokban felvette Magda telefonját, és nagy meglepetésére le tudott beszélni magának egy fellépést. A dolog csattanója az volt, hogy a női ügyfél csak Bécyt akarta, mindenféle partner nélkül.

Bécy az ország meghódítására készül

Bécy reggel terveket készít, hogyan tudná újra meghódítani a budapesti klubokat, de közben annyira túlzásba viszi, hogy Magda egyre inkább aggódik miatta.

Kristófék komoly feladat elé állítják Rolandot

Amikor Roland készen van a hajó lomtalanításával, Kristóf és Tamás este tovább szívatják, és megbízzák, hogy csapjon fel Rocky kutyaszitterének.

Tamara fellépése óriási sikert arat a klubban

Evelin mindent megtesz, hogy elrontsa Tamara esti fellépését, és bár először Tamara visszalép a lehetőségtől, este mégis fellép a klubban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való