KERESÉS search-close

kompromisszum

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kompromisszum"

A fiatalok mindent megmutatnak az interneten?

Mariann a fiát, Gergőt szeretné jobb belátásra bírni, aki szinte minden nap indít egy live videót. A kétségbeesett anyuka nem igazán érti ezt a modern jelenséget, és leghőbb vágya, ha fia inkább egy komoly párkapcsolatra fordítaná az idejét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Megyeri Csilla így büntet: ˝Másfél hónapja nincs szex˝

Az influencer csak egyetlen módon tudta rávenni párját a fogyókúrára. Vajon hogyan viseli Molnár Zsolti a dolgot?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ki köti a legtöbb kompromisszumot a párja kedvéért?

Vajon hogyan gondolják a párok? Ki köti a legtöbb kompromisszumot a kedvese kedvéért?

Mennyire vagy kompromisszumkész?

A Story Extra stábja arról kérdezte a sztárokat, hogy mennyire kompromisszumkészek.

Bizarr hangok szűrődnek át a szomszédból…

Dani egy hátitáskával érkezett a stúdióba, hiszen a lakótársát, Gergőt „tervezi kipaterolni”. A fiú ugyanis teljesen megváltozott, mióta belépett egy gyülekezetbe, ráadásul újdonsült barátaival gyülekezeti dalokat énekelnek a lakásban, a szomszédok nem kis bosszúságára…

Kémkedés a barátnőm után


szerző:
2018.05.18. 18:00
Kémkedés a barátnőm után

Anikónak elege van a párja féltékenységéből, ráadásul Balázs szinte naponta néz bele a lány telefonjába. Anikó nem érti a dolgot, hiszen sosem adott okot párjának a féltékenységre.

Szenvedélyem az Instagram


szerző:
2018.03.30. 18:00
Szenvedélyem az Instagram

István az Instagramról ismeri Vikit, akinek bő 22 ezer követője van a közösségi oldalon. A fiú most meg szeretné hódítani kiszemeltjét, viszont ha összejön a várva-várt románc, szeretné, ha Viki nem készítene többet túl intim fotókat…

Roland: “Szeretném, hogyha egy család lennénk!”

Roland évek óta szenvedélyes rally versenyző, és mivel rengeteg időt tölt a volán mögött, elhanyagolta családját. Párjával, Ildikóval emiatt már külön élnek, de a férfi most határozott szándékkal érkezett Anikóhoz: kompromisszumot szeretne kötni szerelmével, hogy visszaszerezze őt.

Joe: „Te leszel a világ legjobb anyukája!”

Barbi rajtakapja Joe-t ahogy a motoros barátaival ünnepel, és nagyon megbántódik. Amikor Joe hazajön, egy tisztázó beszélgetés után belátják, hogy kompromisszumokat kell kötniük.

Hiába volt stábbuli, mindenki duzzogott valamin

Zsolti nyilvánvalóan azon szomorkodott, hogy Vivien önfeledeten bulikázott a nappaliban, miközben ő a hálóban egyedül búslakodott. Ezúttal Mici sem tudta magát átadni az ünneplésnek, döbbenten figyelték Krisztiánnal, hogy a két jó barát hogy széthúzott. Aztán jött az ezer dolláros, mindenkit foglalkoztató nagy kérdés: ki és mennyi időre veszi birtokba a Sufnit?

Ki köti a legtöbb kompromisszumot a párja kedvéért?

Bár Kabát Petinek eszébe sem jutott, hogy az ő párja hozza a legtöbb áldozatot, a többiek egyöntetűen Adrira szavaztak, amikor a párja kedvéért a legtöbb kompromisszumot hozó embert kellett megnevezniük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való