KERESÉS search-close

konyha

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "konyha"

Exkluzív bepillantás a megújult ValóVilág Villába Puskás Petivel!

A ValóVilág 10. évadára elképesztő átalakuláson esett át a VV Villa, amit november 14-én újra benépesítenek a Villalakók! Nézz körbe a megújult helyiségekben Puskás Peti vezetésével!

VV10 beköltöző show szombaton 21 órától az RTLII-n!

Sárközi Ákos: Olyan feszültségek lesznek a Konyhafőnök VIP-ben, mint még soha

November 9-én indul A Konyhafőnök VIP legújabb évada, amelyben ismét hazai hírességek mérhetik össze konyhai tudásukat. Hogy mi várható az idei évadtól, arról a műsor egyik séfjét, Sárközi Ákost faggattuk!

Ejha! Kíra meghallotta Heni és Jenő beszélgetését…

Járai Máté felesége a konyhában kapott el egy beszélgetést, majd rohant is a hálószobába, hogy elmesélje férjének a hallottakat.
 

Ma kiderül, hogy kettejük közül ki lesz az ország új Konyhafőnöke

Armando vagy Ádám? Ádám vagy Armando? Elérkezett a nagy nap, amikor is eldől, hogy kettejük közül ki lesz az ország új Konyhafőnöke. Kicsivel több, mint egy hónapnyi kőkemény versenyt tudhatnak a hátuk mögött, mi pedig most megmutatjuk, hogyan is jutottak el idáig. De előtte nézzük, hogy a mai este két abszolút főszereplője, hogyan vág neki az utolsó megmérettetésnek.

A séfek csak olyanokat akarnak a csapatukba, akik bírják a strapát

Hogy kinek sikerül megérteni és magáévá tenni Herczeg Zoltán tanácsait, na és persze a séfekkel kiegészült kritikáit, az hamarosan kiderül. Na meg az is, hogy milyen meglepetéseket tartogat még a Tábor. Kedden és szerdán pedig újabb kiképzők érkeznek, akik szintén kőkeményen megmondják a véleményüket.

Ahogy ígértük, ez a fesztivál idén sem marad el! - Ma este jön a megújult Konyhafőnök

Ahogy ígértük, ez a fesztivál idén sem marad el! A Konyhafőnök stúdiója ma este újra benépesül, ahol az amatőr szakácsok mind azt szeretnék bebizonyítani, ők a legérdemesebbek az ország Konyhafőnöke címre, na és persze az ezzel járó 10 millió forintra. Ehhez nem kell mást tenniük, minthogy a legjobb formájukat hozzák és az ételükkel lenyűgözzék a zsűrit.

Egy visszatérő versenyző, akinek korábban nem szegte kedvét a kudarcélmény

Egy visszatérő versenyző, akinek korábban nem szegte kedvét a kudarcélmény. Visváder Tamás 2014-ben, A Konyhafőnök első szériájában egyszer már megmérette magát. Akkor inkább kevesebb, mint több sikerrel. Most viszont újult erővel, na és persze rengeteg gyakorlással a háta mögött vágott neki A Konyhafőnöknek, hogy bebizonyítsa, igen is ott a helye a legjobbak között.
Hogy hogyan teljesít második nekifutásra Tamás, és milyen botrányok övezik majd a válogató feszült pillanatait, az kiderül augusztus 3-tól, minden hétköznap este A Konyhafőnökből. Hiszen tudják: ez a fesztivál nem marad el!

Szívátültetésre váró fiú segít a houstoni gyerekkórház konyháján

Nem mindennapi kissegéd tűnt fel a houstoni gyerekkorház konyháján. A 14 éves Hunter Henry szívátültetésre vár, de addig, amíg erre nem kerül sor, úgy döntött, hasznosan tölti az idejét. Betegtársainak saját receptjei alapján készít menüt, melybe még gyógynövényeket is tesz, ezzel is segítve felépülésüket.

Több mint 100 embernek kellett elhagynia az otthonát a robbanás miatt

Több mint 100 embernek kellett elhagynia az otthonát szombat este Vácon. Egy panelház harmadik emeletén, egy konyhába történt robbanás. Egyelőre nem tudni, hogy azt mi okozta. A lakásban élő két férfi könnyebben megsérült. Az épületnél még délelőtt is tartott a helyszíni szemle.

ROZINA: A közös étkezéseknek közösségteremtő ereje van

Rozina az elmúlt öt évben szinte a szemünk előtt valósította meg az álmait és éli azokat a mai napig. Igaz, most kevesebbet láthattuk őt a képernyőn, de nem tűnt el végleg a kamerák kereszttüzéből. Kedden este a TV Paprikán ad pár tanácsot, ha elakadnánk a karácsonyi menüsor összeállításakor.

A Konyhafőnöknek köszönhetik barátságukat

Miközben a hírességek a tíz millió forintért és A Konyhafőnök VIP címért testi épségüket is kockára teszik, versenyt futnak az idővel és harcolnak az elemekkel, a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő életét csendben forgatja fel a műsor. Barátot és szerelmet is talált a fakanalak és kamerák kereszttüzében. Kabát Petiben ő látta meg a lehetőséget, rajta kívül senki nem hitt az ex-labdarúgó tehetségében. Ma már elég sok mindent együtt főznek ki...

Mától a kékek veszik birtokba a konyhát

A piros csapat 5 nap alatt megfeleződött, és már csak hatan vannak versenyben A Konyhafőnök VIP trófeáért. Ám Rácz Jenő hírességeinek akadnak kihívói bőven: mától a kékek veszik birtokba a konyhát. Hogy a kékek közül kik lesznek azok, akik a középdöntőbe is befőzik magukat, az a héten kiderül A Konyhafőnök VIP-ből.

Sárközi Ákos és Rácz Jenő egymásra találtak!

A két séf nemcsak a konyhában érti meg egymást, hanem a sportban is. Kíváncsiak vagytok, merre jártak közösen?

A Konyhafőnök zsűrije új tagokkal bővül

A Konyhafőnök ítészeihez minden nap új ember csatlakozik. A vendégzsűrik csakis az ételekre koncentrálnak majd, így csak a legjobbak juthatnak közelebb a célhoz, ami ezen a héten már a séfkabát megszerzését, vagyis a döntőbe jutást jelenti. A középdöntő második szakaszában mindenkinek alaposan fel kell kötnie a kötényét!

Most kiderül, hogyan főznek a Cápák között befektetői!

A Budapest Makery csapata szerint mindenki képes elkészíteni a felsorakoztatott hozzávalókból egy ételt, a Cápák azonban ezt másképp gondolják. Cápák között hétfő esténként 21:40-től az RTL Klubon!

Wossala Rozina eloszlatja a konzerv zöldségek körüli tévhiteket

Valószínűleg Önöknek sem a frissesség ugrik be először, ha konzerv zöldségről esik szó. Pedig a modern technológiáknak köszönhetően ezek az alapanyagok már egyáltalán nem tartalmaznak tartósítószert, sőt csak egy nap telik el a szüretelésük, és a dobozolás között. Hogy milyen tévhitek keringenek még ezzel kapcsolatban, és mennyire praktikusak, azt a Reggeli háziasszonya, Wossala Rozina meséli el.

SZABÁLYTALANSÁGOK: Egy budapesti étteremnél

A nyitott kuka mellett tárolták fedetlenül a krumplipürét, de ugyanitt voltak az ételmaradékok is, számos szabálytalanságot találtak az ellenőrök egy budapesti étteremnél.

Kuka mellett tárolták az ételt egy budapesti étteremben

A nyitott kuka mellett tárolták fedetlenül a krumplipürét, de ugyanitt voltak az ételmaradékok is, számos szabálytalanságot találtak az ellenőrök egy budapesti étteremnél.

Sztárok mutatják be tudásukat a konyhában

A legkülönlegesebb és a legfinomabb sztár-összetevőkből készül a Konyhafőnök VIP. Megmutatjuk, hogy kik és hogyan főznek.

Élesedik a verseny a Konyhafőnök VIP-ben!

Egy évvel ezelőtt a Fókuszban mutattuk be, hogy amíg a nézők jól szórakoztak a szakácsjelöltek versenyén, addig a versenyzők kemény harcot vívtak magukkal és egymással: sok új főzési technikát és fogást tanultak meg a pult mögött.

Ismerkedjenek meg az új Konyhafőnök VIP arcaival

Óriási várakozás előzi meg a hamarosan induló Konyhafőnök VIP-t! Arra gondoltunk, hogy kicsit mi is fokozzuk a hangulatot és közelebb hozunk néhány versenyzőt, úgyhogy ismerkedjenek meg az új széria arcaival.

Hatalmas zűrzavar a konyhában - Bennük van az íz-faktor?

A villalakóknak olasz ételeket kellett összerittyenteniük, ám látszólag nem ment ez olyan könnyen…

Ami az adásból kimaradt: Tomi és Dóri küzdelme a konyhában

Tokár Tomi és Kovács Dóri megküzdött a vacsoráért a konyhában, ugyanis a sütő és a hús is feladta nekik a leckét. Ezt garantáltan nem láttad az adásban!

„Alindát maga a konyha ténye megzavarja”

Pali pontosan tisztában van vele, hogy Alinda csak azért találkozik a konyhájukkal, mert a nappaliban van, és a hamburgerekkel sincs jó kapcsolata, ezért kevés pénzt tett fel rá.

„A husit leveheted a kezeddel, ez kézműves hamburger!”

A lányoknak futás közben kellett elkészíteniük egy hamburgert a párjuk emlékezőképességére hagyatkozva. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Vivi, Juliska és Niki!

Alinda még az elektromos főzőlapon is képes lejjebb venni a gázt

A lányoknak futás közben kellett elkészíteniük egy hamburgert a párjuk emlékezőképességére hagyatkozva. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Alinda, Berni, Mariann és Dóri!

Hihetetlen nevek a Konyhafőnök Juniorban!

A legendás dalszerző és zenész, Máté Péter unokája is indul a Konyhafőnök Juniorban, derült ki pont egy évvel ezelőtt. A Fókuszban pedig bemutatták Dánielt, aki elmesélte, mit szólt ahhoz, amikor kiderült, hogy ő is indulhat a versenyben.

Ami az adásból kimaradt: „Történt egy kis konyhai baleset”

Tomi és Dóri úgy döntöttek, hogy kedveskednek egy kicsit a többi párnak, és elkészítik a saját fejlesztésű palacsintájukat. Azonban nem éppen úgy sült el a dolog, ahogy azt szerették volna...

A Barátok közt színésze megmutatta szerelmét!

Berecki Gergő és kedvese, Lilla először a Story Extrának nyilatkozott a kapcsolatukról: elárulták, melyikük a féltékenyebb, és azt is, hogyan ismerkedtek meg egymással. Mindeközben kiderült az is róluk, hogy tökéletes csapatot alkotnak a konyhában.

Feke Pál először mesélt magánéletéről!

A Kifőzde mai vendége a Junior Príma Díjas színész-énekes, aki nem csak azt árulta el, mi a mai menüjének titka. Feke Pál nem sűrűn beszél családjáról, ám ma nagyon megható történeket mesélt Annának és Mariannak kislányáról.

Polgár Kriszta cuki történetet mesélt kisfiáról

A fiatal anyuka Houstonban él családjával, ezért a Reggeli házigazdáit a texasi élet rejtelmeibe is beavatta. A nyarat viszont most itthon töltik majd, és habár eddig a fesztiválozás kimaradt az életéből, hiszen hat éve szülői feladataira koncentrál, idén kilátogat majd az egyik nagyszabású hazai rendezvényre is.

Merre húznak a magyar hírességek ízlelőbimbói?

A Story Extra stábja utánajárt annak, hogy a sztárok szíve mely nemzet konyhájának főztjéhez húz. Sokan külföldre utaznak egy jót enni.

 

FINOM: Szuper-menza ételek


szerző:
2018.06.16. 16:27
FINOM: Szuper-menza ételek

Versenyt hirdettek közétkeztetésben dolgozó szakácsoknak. Nem csak finom, de egészséges és nagyon mutatós ételek kerültek a tányérokra. Még a gyerekzsűri is elégedett volt. Mutatjuk, hogy készültek az ételek.

Józan László:

Józan Laci elárutla, hogyan jut ideje az edzésre és a főzésre a rengeteg színházi előadás mellett.

A Fal műsorvezetője így várta haza gyermekeit...

Nem ez volt az első alkalom, amikor Sebestyén Balázs főzőtudományával próbálta lenyűgözni Noelt és Benettet. Íme a legújabb eredmény:

Gubik Petrát is foglalkoztatja már az anyaság gondolata?

A színésznő 2011-ben tűnt fel először az X-Faktorban, ma pedig többek közt azt is elárulta Annának és Mariannak, hogy mit jelentett számára a tehetségkutató. De emellett természetesen karrierjéről, magánéletéről, és gasztronómiai tudásáról is mesélt a Kifőzdében.

Barabás Évi: ˝Nem gondoltam, hogy negyvenen túl rajongani fogok valakiért!˝

Egy - talán sokak számára ismeretlen - nő miatt utazott Londonba a Fókusz műsorvezetője. Barabás Évi  nagyon lelkes élménybeszámolót tartott Papp Gergőnek és Lukács Mikinek, ugyanis még mindig a hatása alatt áll rajongása "tárgyának".

Keleti Andi elárulta, hogy kinek szurkol A Konyhafőnökben!

Keleti Andrea hatalmas rajongója A Konyhafőnöknek, és azt is elárutla, hogy ki a kedvence a 2018-as szériából!

Keleti Andrea:

Keleti Andrea gyermekei már 12 és 17 évesek, így bátran otthon meri hagyni őket felügyelet nélkül, hogy férjével kettesben romantikázhassanak.

Vágó Piros a gasztronómiára cseréli a rádiózást

Vágó Piros úgy döntött, hogy maga mögött hagyja rádiós pályafutását, és új kihívásokat keres. A műsorvezető A Konyhafőnök című műsor hatására a gasztronómia felé kezdett el kacsingatni.

Szexi kocsimosó a Konyhafőnök játékosa!

Az orosz származású versenyző három évvel ezelőtt csatlakozott ellenfeleihez a főzőbajnokságban. Ljubov nemcsak a habverők, de a habok között is magabiztosan mozgott. Kiderült, életét gyakran extrém munkákkal fűszerezte meg, ilyen volt például a szexi autómosás is, amivel tavasztól őszig foglalkozott.

Macho a konyhában: Tűzoltóságról a Reggeli stúdiójába

Kirchknopf Gergő, az Ocho Macho énekese volt ma a Kifőzde vendége. A zenekar számára fontos a társadalmi szerepvállalás, ezért 24 órás szolgálatot teljesítettek a Szombathelyi Tűzoltóságon. Többek között ezekről az élményeiről is mesélt Gergő Mariannak és Mikinek.

Pumped Gabo a konyha ördöge?

Hiába pumpálta fel magát Pumped Gabo egy évvel ezelőtt, kevés volt a konyhában, ahogy az a naturista páros is, akik a természetesség és a meztelen valóság híveként próbáltak valami jót kisütni.

Ilyen egy nap Aurelióval a konyhában!

Egy évvel ezelőtt állapítottuk meg, hogy alig van olyan műsorunk, amelyikben fel ne tűnt volna a nagyszájú VV győztes. Ha pedig már így alakult, kihasználtuk ezt, és mindenhova követtük, hogy azt is lássuk, ami nem került az adásokba. A "Hagyjál főzni!" forgatásán kezdtünk…

Saját főzőműsort kap Wossala Rozina?

Pont egy évvel ezelőtt jelentettük be, hogy a Konyhafőnök egykori zsűritagja, Wossala Rozina saját főzőműsort kapott az RTL Klubon. A Profi a konyhámban című szponzor finanszírozott műsorban Rozina olyan hírességeket látogatott meg, akik egyáltalán nem voltak otthon a főzésben.

Sebestyén Balázs ezt is bevállalta gyermekeiért

Balázs nemcsak műsorvezetőként, de családfőként is remekel. Ezúttal két kisfiát, a négy éves Noelt és a kilenc éves Benettet szerette volna lenyűgözni gasztro tudományával.

Sztárok és gyerekeik a konyhában

Sokan úgy gondolják, abból nem sülhet ki semmi jó, ha habverőt vagy fakanalat adunk a gyerek kezébe. Néhány sztár megtette, mi pedig megmutatjuk, mi történt!

Hagyjál főzni! avagy sztárpasik a konyhában!

Amelyik konyhában Istenes Bence a háziúr ott garantált a totális káosz és a jókedv. Pont egy évvel ezelőtt tettük fel a kérdést: de, hogy ki lesz képes az őskáoszt megállítani? Hogy Aurelio vagy Gáspár Laci, az már csak a hétfői adásból derült ki. Az biztos, hogy a Hagyjál főzni! felvételein, azért Valkó Eszterék is tudtak meglepetést okozni.

Ezt tanácsolja Dobó Ági A Konyhafőnök versenyzőinek!

A Konyhafőnök VIP második szériájának győztese, Dobó Ági tanácsokkal látta el A Konyhafőnök 5. évadának versenyzőit!

Havas Dóra új gasztroműsort indít az RTL Klubon?

Ezen a héten Havas Dóra gasztroblogger a gasztrofelelősünk, aki mielőtt belevetette magát a főzésbe, elárulta, hogy min dolgozik jelenleg.

Gáspár Bea váltja Wossala Rozinát

A hír igaz! Gáspár Bea új szerepben tér vissza az RTL képernyőjére, ő lesz ugyanis a Konyhafőnök legújabb évadának egyik zsűritagja.

Kifőzde: Nádai Anikó és az ő szerelmes sütije

GasztroGranny alapanyagai és útmutatása alapján a műsorvezető egy Valentin napi finomságot készített a Reggeli konyhájában. Íme a végeredmény!

Survivorös csajok főztek a Reggeliben!

Nézd meg, hogy mit készített Anita és Klaudia az Iliász által összeállított alapanyagokból!

Kifőzde: Survivor Benedek ínycsiklandó falatokat készített

Ezen a héten a 2017-es Survivor játékosai főznek a Kifőzdében! Nézd meg, hogy mit készített Benedek!

Kifőzde: Túlélő reggeli Ferivel


szerző:
2018.01.30. 07:38
Kifőzde: Túlélő reggeli Ferivel

Ma az is kiderült, hogy hogyan főz Survivor Feri, ha rizsen és babon kívül más alapanyagokat is kap.  Lássuk a végeredményt!

Story Extra 2018-01-29


szerző:
2018.01.29. 16:15
Kifőzde: Iliász felturbózott Survivor reggelit készített

A 2017-es Survivor győztese egy gyümölcsös, rizses finomságot készített a Reggeliben, ami egy felturbózott változata volt annak, amit a túlélőshow-ban fogyasztottak a szigetlakók.

Így zajlott a Hagyjál főzni! castingja!

A Hagyjál főzni! első évada akciódúsra sikerült: volt, aki hatalmasat esett főzés közben, más pedig felgyújtotta a serpenyőt. De volt olyan is, aki milliós nyereménnyel távozott Istenes Bence konyhájából. Tavaly pedig megmutattuk, hogy a második évad castingja sem volt unalmas.

Kifőzde: Gubás Gabi készíti ma a reggelit Raminak és Tibinek

Zámbó Krisztián, heti gasztromegmondó átadta üzenetét a Kifőzde mai vendégének, aki az alapanyagok átbogarászása után elárult egy aranyos karácsonyi történetet is...

Vendégséf 2018-01-07


szerző:
2018.01.07. 11:30

Vendégséf 2018-01-06


szerző:
2018.01.06. 13:25
A konyhán túl is van barátság

A Konyhafőnökben annyira egymásra talált Dobó Ági és Lakatos Márk, hogy a verseny után is folytatódott a barátság. De mit szeretnek egymásban annyira?

Vendégséf 2017-12-17


szerző:
2017.12.17. 10:25

Vendégséf 2017-12-16


szerző:
2017.12.16. 13:30
Mit ne csináljunk karácsonykor a konyhában?

Vajda Pierre főzés közben mesélte el, melyek azok az apróságok, amiket muszáj betartani!

Mautner Zsófia, gasztroblogger a Kifőzdében!

A Kifőzde mai vendége egy olyan nő, aki ha nem is az egész, de a fél világot már egészen biztosan bejárta. Korábban diplomata volt, de évekkel ezelőtt lecserélte fix állását a szabadúszói létre. Azóta pedig a szenvedélye a hivatása, ugyanis teljes szívvel elkötelezte magát a gasztronómia iránt.

Vendégséf 2017-12-10


szerző:
2017.12.10. 10:20

Vendégséf 2017-12-09


szerző:
2017.12.09. 13:20

Vendégséf 2017-12-03


szerző:
2017.12.03. 10:40

Vendégséf 2017-12-02


szerző:
2017.12.02. 13:25

Oltári csajok a Kifőzdében!


szerző:
2017.12.01. 07:50
Oltári csajok a Kifőzdében!

Két oltári csaj főzött ma a Reggeliben, akikkel esténként az RTLII-n találkozhatnak a tévénézők. A Kifőzde vendégei az Oltári csajok sorozatból Hajni és Piros, azaz Hartai Petra és Michl Júlia voltak!

Kifőzde: együtt főzött Dombi Rudolf és párja!

Dombi Rudolf a barátnőjét, Kondor Noémit is magával hozta a Reggelibe, hogy a Kifőzdében együtt készítsenek valami finomságot.

Lotfi Begi reggelit és ebédet is készített a Reggeli műsorvezetőinek

A sztár DJ, Lotfi Begi készítette el a szerdai reggelit és az ebédet is! Nézd meg, hogy milyen finomságokat főzött a Cometen is fellépő Begi a Kifőzdében!

Kifőzde: Qka MC és Ricsipí a konyhában!

A keddi Reggeliben az Animal Cannibals főzött. Nézd meg, hogy mit alkotott Qka MC és Ricsipí a konyhában!

Kifőzde: Sass Dani sütőtök krémlevest készített

Új gasztrofelelősünk Sass Dani, akit már a Konyhafőnök 3. évadában megismerhettek, ugyanis ő volt az ezüstérmes! A gasztroblogger egy ínycsiklandó sütőtök krémlevest készített nekünk!

Vendégséf 2017-11-26


szerző:
2017.11.26. 10:50

Vendégséf 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 13:25
Kórházba került A mi kis falunk színésznője!

A sorozatban Dorkát alakító színésznő a konyhában sebesítette meg magát, aminek a folytatása egy éjszakába nyúló kórházlátogatás lett.

Lola és az alapanyagok adottak - Lássuk, mi sül ki ebből!

A Kifőzde heti gasztrofelelőse Jókuti András, világevő, aki összeállította a mai kosár tartalmát. Aki pedig ebből kihoz valamit a Reggeli konyhájában, az nem más, mint a tegnap esti Konyhafőnök VIP egyik kiesője, Lola.

Fókusz Plusz 2017-11-11


szerző:
2017.11.11. 18:50

Verrasztó Dávid főzött nekünk!


szerző:
2017.11.03. 07:20
Verrasztó Dávid főzött nekünk!

Főző vendégünk a kétszeres világbajnoki ezüstérmes és kétszeres Európa-bajnok úszónk, Verrasztó Dávid volt, aki ahogy a medencében, úgy a konyhában sem rémül meg!

Walkó Csaba a Kifőzdében:

Walkó Csaba A Konyhafőnök VIP után a mi konyhánkban is megcsillogtatta főzőtudományát. Az énekes a garnélás saláta készítése közben mesélt a főzős műsorban szerzett tapasztalatairól és élményeiről, valamint azt is megosztotta velünk, hogy a családjának milyen ételeket szokott elkészíteni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való