KERESÉS search-close

konyhafőnök junior

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "konyhafőnök junior"

Story Extra 2016-09-12


szerző:
2016.09.12. 16:55
Rettegj úgy a gyerekműsoroktól, mint Dombóvári István

Részlet a 17. évad 3. részéből:

Dombi egy picit a gyerekmnűsorokat boncolgatta: a Hungary's Got Talentes emlékei mellett a Konyhafőnök Junior gourmet kissrácai kerültek szóba és homáron nevelt új nemzedék szokásai.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

A Konyhafőnök Junior 10-14. rész

Már nemcsak a felnőttek késélre menő küzdelmét láthatják a gasztronómia szerelmesei, hanem a legkisebbek harcát is. Az RTLII-n jelentkező A Konyhafőnök Juniorban 8 és 13 éves gyermekek mérkőznek meg egymással, akik bebizonyíthatják, hogy kortól függetlenül is lehet valakiből profi szakács. A gyerekeknek sem lesz könnyű kenyérre kennie a zsűrit, vagyis Fördős Zét, Bernáth Józsefet és Vajda Pierre-t.
 

A Konyhafőnök Junior 5-9. rész

Már nemcsak a felnőttek késélre menő küzdelmét láthatják a gasztronómia szerelmesei, hanem a legkisebbek harcát is. Az RTLII-n jelentkező A Konyhafőnök Juniorban 8 és 13 éves gyermekek mérkőznek meg egymással, akik bebizonyíthatják, hogy kortól függetlenül is lehet valakiből profi szakács. A gyerekeknek sem lesz könnyű kenyérre kennie a zsűrit, vagyis Fördős Zét, Bernáth Józsefet és Vajda Pierre-t.
 

A Konyhafőnök Junior 1-4. rész

Már nemcsak a felnőttek késélre menő küzdelmét láthatják a gasztronómia szerelmesei, hanem a legkisebbek harcát is. Az RTLII-n jelentkező A Konyhafőnök Juniorban 8 és 13 éves gyermekek mérkőznek meg egymással, akik bebizonyíthatják, hogy kortól függetlenül is lehet valakiből profi szakács. A gyerekeknek sem lesz könnyű kenyérre kennie a zsűrit, vagyis Fördős Zét, Bernáth Józsefet és Vajda Pierre-t.
 

Jó ebédhez szóljon a langyos gyros és a ropogós babérlevél

Az aprításban még nem feketeöves Ács Csaba menüjébe kiválasztotta a lehető legtöbb szeletelést és vagdalást igénylő ételt, hogy lenyűgözze a Konyhafőnök Junior zsűrijét.

Az USA hadserege kifőzte a 3 évig friss pizzát. Ami FINOM!

A hadsereg laboratóriumában sikerült létrehozni egy  pizzát, ami akár három éven keresztül ehető marad,  és még az íze is meglepően jó.

Ez a kislány még Önnél is ügyesebben főz! Nem hiszi?

Mentás zöldborsó krémleves sült hagymával, sült csirkemell karfiolos köles lepénnyel volt a menü a mindent eldöntő 4-ei döntőn. Ilyet azért nem minden nap látni! Nézze meg, hogyan főzte le a többieket Hanga tavaly a mindent eldöntő döntőn!

Balhés hétfő: kőkemény verbálkarate gyerekekkel a piskóta fölött

A Konyhafőnök Junior két iskolás korú szakácsmestere úgy pattantak egymásnak, hogy az két felnőttnek is becsületére vált volna. Csaba és Ádám között végül Fördős Zének kellett rendet vágnia.

Így vezette Leni és Kristóf a Híradót

Idén is különkiadással jelentkezett az RTL Híradója szilveszter este. A Konyhafőnök Junior második helyezettje, Stiefvater Leni és a mindig bolondozó Erdélyi Kristóf olvassák fel az év számukra legérdekesebb híreit. Véber István helyét pedig Ács Csaba vette át, ő mondta el, hogy milyen időjárás lesz az új év első napján.

Különleges Híradóval jelentkezünk szilveszterkor

A jövőből jelentkeznek a Heti Hetes sztárjai holnap este. Gálvölgyi fitten fiatalosan, Kern András botladozva, Hajdu Steve bottal, Farkasházy Tivadar járókerettel, Jáksó László pedig szó szerint bicegve esett be a szilveszteri felvételre.

Ifjú séfek a Híradó stúdiójában szilveszterkor

Idén is különkiadással jelentkezik az RTL Híradója szilveszter este. A Konyhafőnök Junior második helyezettje, Stiefvater Leni és a mindig bolondozó Erdélyi Kristóf olvassák fel az év szerintük legfontosabb híreit. Véber István helyét pedig Ács Csaba veszi át, ő mondja el, hogy milyen időjárás lesz az új év első napján.

Kitúrták Szellőéket?


szerző:
2015.12.30. 18:00
Kitúrták Szellőéket?

A szilveszteri Híradó vendég műsorvezetőit fiatal koruk ellenére egyetlen dolog köti össze: a főzés. Már ismerhetik őket a képernyőről, hiszen ők a Konyhafőnök Junior kiskuktái, akik most egy alkalommal a fakanalat mikrofonra cserélik.

Saját készítésű Karácsonyi sütikkel érkeznek hozzánk a Konyhafőnök Junior kis séfjei

Sokak számára meglepő lehetett, hogy a Konyhafőnök Junior kis séfjelöltjei milyen ügyesen tüsténkedtek a konyhában hétről hétre. Adódik tehát a kérdés: Vajon otthon, most Karácsonykor ők készítik-e a menüt a családnak? Meghívtunk a Konyhafőönk Juniorból már ismert négy kis szakácsjelöltet: Vörös Lilit, Erdélyi Kristófot, Ács Csabit és Bereczky Balázst, akik nem érkeztek üres kézzel, a mi legnagyobb örömünkre, mindenki elkészített egy igazi karácsonyi sütit, amit végig is kóstoltunk!

Hanga vendégül látta a Nagy Terítékverseny győzteseit

Tudja, milyen az, amikor Magyarország első junior konyhafőnöke és Magyarország legszebben terítő juniorjai találkoznak? Óriások egymás közt! Kattintsanak a részletekért!

Hegedűs Hanga lett a Konyhafőnök Junior győztese

Péntek este véget ért a miniséfek négy héten át tartó küzdelme, a tízmilliós fődíjat végül az ötödik osztályos bácsalmási tanuló, Hanga vihette haza.

Reflektor 2015-12-07


szerző:
2015.12.08. 01:35
Reflektor 2015-12-07

Szombat este lezajlott a Hungary’ Got Talent második élő show-ja, amelyen ezúttal három csapat, a Supergirls, a Talamba és az All In jutott tovább. Hegedűs Hanga lett a Konyhafőnök Junior győztese.

Fókusz 2015-12-07


szerző:
2015.12.07. 18:55
Fókusz 2015-12-07

Irány a finálé! - Hogyan készülnek a Hungary’s Got Talent produkciói? Mivel aratott sikert a Supergirls, az All In, vagy a Talamba? Káosz vagy béke? - Amerika megsemmisítené az Iszlám Államot. Vajon Obama kijelentése mit jelent Európa számára? 10 milliós fődíj - Megvan az ország legfiatalabb Konyhafőnöke! Hanga mindössze tíz évesen vitte el a nyereményt, elmondja mire költi majd.

Megvan az ország legfiatalabb konyhafőnöke!

Véget ért a hetekig tartó küzdelem a konyhában, melynek győztese az egyik legfiatalabb versenyző, a mindössze 10 éves Hegedűs Hanga lett.

A Konyhafőnök Junior legjobb pillanatai!

Teljesen lenyűgözték a Konyhafőnök Junior versenyzői? Elájult ügyességüktől, kreativitásuktól, akaraterejüktől? Rabja volt a műsornak, és fülig érő szájjal emlékszik vissza minden egyes pillanatára? Akkor ez a cikk Önnek készült! A legemlékezetesebb pillanatokból válogattunk!

Hegedűs Hanga a Konyhafőnök Junior győztese

Négy héten át küzdöttek a kiskukták az RTLII gasztrorealityjében. Végül ketten, Hegedűs Hanga és Stiefvater Leni jutottak a Konyhafőnök Junior végső, pénteki fináléjába. Kiélezett küzdelem után Hanga lett a győztes.

Exkluzív interjú Magyarország első junior konyhafőnökével!

Magyarország első junior konyhafőnökének lenni nem kis dolog. Hanga még alig akarja elhinni, hogy megnyerte a versenyt, de a párizsi utat már nagyon várja. Ezen kívül arról is faggattuk, hogy melyik zsűritag a kedvence. Kíváncsi? Kattintson a videóra!

És a győztes... Hanga!

A két finalista nagyon sok felnőttnek, és gyereknek megmutatta, hogyan is válik a játék a legnemesebb küzdelemmé. Ezt a harcot viszont végül csak egyikük nyerhette meg.

Hanga és Leni útja a fináléig

A zsűri miután végigkóstolta a két versenyző menüsorát, felelevenítette, hogy miként is jutott el Hegedűs Hanga és Stiefvater Leni a fináléig. Ezekre a pillanatokra mi is örökké emlékezni fogunk!

Mit gondolt a zsűri Hanga menüjéről?

Mentás zöldborsó krémleves sült hagymával, sült csirkemell karfiolos köles lepénnyel, tzatzikivel és végül desszertnek egy pohárkrém. Ilyen menüt készített Hanga a fináléban. Lássuk, hogy ízlett a zsűrinek!

Mit gondolt a zsűri Leni menüjéről?

Magyaros tatárbeefsteak sült krumplival és salátával, rózsaszínre sült kacsamell, tonkababos epervelővel és burgonyafánkkal, desszertnek pedig csokiszuflé gyümölcsraguval. Ilyen menüt készített Leni a fináléban. Lássuk, hogy ízlett a zsűrinek!

Így készült Leni finálé menüje

Magyaros tatárbeefsteak sült krumplival és salátával, rózsaszínre sült kacsamell, tonkababos epervelővel és burgonyafánkkal, desszertnek pedig csokiszuflé gyümölcsraguval. Ilyen menüvel készült Leni a fináléban. Ha kíváncsi arra is, mi volt a zsűri véleménye az ételekről, akkor ide kattintson!

Hanga lett Magyarország első junior konyhafőnöke!

Két rendkívül tehetséges és elszánt lány küzdött meg egymással a fináléban. Szoros csatában, de eldőlt, hogy ki nyerte a Konyhafőnök Juniort. 

Így készült Hanga finálé menüje

Mentás zöldborsó krémleves sült hagymával, sült csirkemell karfiolos köles lepénnyel, tzatzikivel és végül desszertnek egy pohárkrém. Ilyen menüt készített Hanga a fináléban. Ha kíváncsi arra is, mi volt a zsűri véleménye az ételekről, akkor ide kattintson!

Figyelem! Mutatjuk, kik nyerték a Nagy Terítékversenyt!

Szebbnél szebb terítékfotók érkeztek a Nagy Terítékversenyre. Mutatjuk, kik nyerik az értékes nyereményeket!

Ma este kiderül, ki nyeri a Konyhafőnök Juniort

Az elmúlt négy hétben rengeteg vicces és vidám percet okoztak a Konyhafőnök Junior versenyzői és zsűritagjai, azonban ma este eldől, hogy ki a verseny győztese.

Fókusz 2015-12-04


szerző:
2015.12.04. 18:55
Fókusz 2015-12-04

A nagy találkozás - Egy éve született, de most mutatta meg második kisfiát Sebestyén Balázs! Hogyan forgatta fel a mindennapokat a kis Noel érkezése? Apró séfek- Főzőtudásukkal meglepték, hihetetlen dumáikkal pedig egy hónapon át nevettették az országot. Megmutatjuk a Konyhafőnök Junior legviccesebb pillanatait. Rejtélyes ügyek- Egy eltűnt kőtábla, egy megtalált benzinkút. De mi köze mindezeknek Galambos Lajoshoz, aki most lecserélte ügyvédeit is?

Nagy Konyhafőnök Junior Kvíz – a végső teszt!

Úgy gondolod, hogy te vagy a Konyhafőnök Junior legnagyobb rajongója? A fináléhoz közeledve bizonyítsd be azzal, hogy kitöltöd a végső, mindent eldöntő kvízt!

Ki lesz Hanga ellenfele a fináléban?

Mind a négy versenyző derekasan küzdött a döntőben, és megmutatták, hogy elszántan tudnak harcolni. Közülük viszont végül csak ketten juthattak be a fináléba...

Marha? Jó! - Itt a húsrész gyorstalpaló!

Marhahús részeket találtak a juniorok a búrák alatt. Bélszín, T-Bone, onglet, bavette. Tudja melyik hol található, és mit kell tudni róluk? Bernáth József elkalauzolt minket!

Hanga bejutott a fináléba!

Újabb három fakanalat szerzett Hanga, így már biztossá vált, hogy ő ott lesz a pénteki fináléban! Vajon ki lesz az ellenfele?

Kitől tartanak a juniorok?

Közel a finálé, ezért Zé kikérdezte a döntős versenyzőket. Kivel lenne könnyű dolguk, és melyik versenytársukkal lenne szoros a küzdelem az utolsó napon?

Pörög a zöldségkerék!

Egy óriási szerencsekerék fogadta a Konyhafőnök Junior versenyzőit, amin zöldségek szerepeltek. A feladat egyszerű volt: amelyiket kipörgetik a juniorok, azzal kell majd dolgozniuk. Lássuk kinek hol állt meg a szerencsekerék!

Megvan a két finalistánk!

Hatalmas csatát követően az utolsó előtti napon eldőlt, hogy melyik az a két játékos, aki részt vesz a Konyhafőnök Junior fináléjában. 

Az utolsó előtti nagyinterjú Zével és a kis szakácsokkal!

Megtudhatjuk, hogy a hosszú és fárasztó főzések között mivel múlatják az időt a kis séfek, illetve, hogy a szerdai adásban hogy is volt az az uborkasaláta. Végül pedig Zé valahogy belekerül egy bevásárlókocsiba...

Nagy Terítékverseny – nevezni már nem lehet, szavazni annál inkább!

A Nagy Terítékversenyre való nevezés határideje bár már lejárt, szavazni még lehet. Sőt, kell is!

Hortobágyi kudarc


szerző:
2015.12.02. 21:00
Hortobágyi kudarc

Kristófnak meggyűlt a baja a palacsintákkal. S bár a séf segített neki, úgy tűnt végül feladja a harcot a hortobágyival. Ha kíváncsi végül milyen tányért vitt a zsűri elé Kristóf, akkor kattintson ide a teljes adásért!

Pataky Péter újragondolta a hortobágyi palacsintát

Vendég érkezett a Konyhafőnök Junior konyhájába! Pataky Péter egy újragondolt hortobágyi palacsintát készített, amit a versenyzők árgus szemmel figyeltek. Jól is tették, hiszen a második feladatban ezt kellett leutánozniuk tökéletesen.

Ilyen egy győztes csirkepaprikás!

Hangának másokhoz hasonlóan nem ment simán a nokedli gyártás, de a séf tanácsára a snidlinges tésztáját zsírral és vajjal lazította fel. Hogy milyen lett? A videóból kiderül!

Menci séfkabátban álltak neki a csirkének a junior séfek

Megkapták séfkabátjaikat a junior szakácsok a szerdai versenynapon, így büszkén feszíthettek benne a pult mögött. A zsűri szerint varázsa a teljesítményekre is hatással volt. De ki szerezte a legtöbb fakanalat? 

Meglepetés várta a juniorokat

Nagy volt az öröm a Konyhafőnök Junior konyhájában, mikor a versenyzők megkapták a zsűritől a meglepetésüket, ami nem volt más, mint egy séfkabát!

Hanga, Kristóf, Leni és Lili bejutottak a döntőbe. Csabinak és Ádámnak viszont végül el kellett hagynia a konyhát. Potyogtak is a könnyeik!

Totális káosz és végső elkeseredés

Nagyjából így lehetett jellemezni a sárga csapat tortakészítését. A viharfelhők viszont végig ott gyűltek Csabi és Ádám feje felett. Ha kíváncsi arra, végül milyen tortát sikerült készíteniük, kattintson ide a teljes adásért.

A csokitorta és a morgóhal okozta a morgó versenyzők vesztét

Különleges halfélék és töménytelen mennyiségű csokimáz – ezek voltak a keddi versenynap főszereplői. És persze Csabi és Ádám, akik megint végigveszekedték a feladatokat.

Melyik halat kóstolná?

Pisztráng, morgóhal, lepényhal. Ezekből kellett a csapatoknak egy ütős ételt készíteni. Kérdés persze, melyik párosé lesz a legjobb?

Kacsamese, avagy a zsebsárkány újra lecsapott!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kacsamell... Ezzel a történettel pedig teljessé vált a Zsebsárkány-trilógia! Emlékeznek még az első, és a második részre?

Balhé a Konyhafőnök Juniorban!

A műsor során láttunk már apró összezörrenéseket, de olyat még nem, mint ami most Csaba és Ádám közt volt. Ha kíváncsi arra, hogy sikerült végül a sárga csapat sushi tála, akkor kattintson ide a teljes adásért!

Konnichiwa Juniorok!


szerző:
2015.11.30. 21:00
Konnichiwa Juniorok!

Nigiri, maki, fordított tekercs... Csak nem egy sushi tál készítése volt a feladat? De bizony! Persze segítséget is kaptak ehhez a juniorok, nem is akármilyet!

A volt zöld csapat tagjai tésztahúzással döntötték el, hogy milyen sorrendben választhatnak maguknak csapattársat. Csaba utoljára maradt, így neki már csak Ádám maradt.

Szikrázott a levegő a döntő első napján!

Végre, végre elkezdődött a döntő! Itt már a legkisebb bakik is végzetesek lehetnek, ugyanakkor minden egyes jó ötlettel közelebb lehet kerülni a fináléhoz. 

Nagy Terítékverseny! Szavazzanak a legszebb terítékekre!

A Konyhafőnök Junior kis séfjei napról napra bebizonyítják, hogy egy gyerek is lehet főnök a konyhában és az asztalnál! Éppen ezért lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik örömet szereznek a családjuknak, és megmutatják, hogy ha terítésről és ízlésről van szó, ők a környék és az internet királyai! Mutatjuk a Nagy Terítékversenyre érkező fotókat, ízléses dekorációkkal és aranyos gyerekekkel! Melyik a legszebb asztal? Döntse el ön és szavazzon! A Nagy Terítékverseny győztesei a Jófogások Boltja által összeállított értékes nyereménycsomagokat, továbbá egy 100 ezer forint értékű utazási utalványt nyerhetnek! A nevezés határideje már lejárt, de a szavazás ezt követően is folytatódik, egészen december 4-én pénteken 20 óráig!

Ádám, Kristóf és Lili a döntőben!

Újabb három versenyző jutott tovább a Konyhafőnök Junior döntőjébe. Boginak, Jázminnak és Zádornak viszont véget ért a verseny.

Rizottók harca


szerző:
2015.11.27. 21:00
Rizottók harca

Nem beszéltek össze a juniorok, mégis hárman ugyanúgy döntöttek: rizottót készítenek a kacsa mellé. Kié lett a legjobb? Ádámra, Bogira, vagy Kristófra szavazna?

A rizottók háborúja – megvannak a döntősök!

A középdöntő utolsó napján hatalmas volt a tét, hiszen a hat versenyzőből csak három juthatott a középdöntőbe. Nehéz dolga volta zsűrinek.

Hibák a döntő kapujában

A tét a döntőbe jutás volt a pénteki napon. Nem csoda, hogy ezért sokkal jobban izgultak a juniorok a főzés alatt, s voltak, akik elkövettek néhány bakit az első feladatban.

A Konyhafőnök Junior 2015-11-27

Rendkívüli izgalmak következnek, ma lesz ugyanis a középdöntő utolsó versenynapja! A hat versenyzőből hárman juthatnak a döntőbe. Hogy kik? 20 órától kiderül az RTLII-n!

Nagy Konyhafőnök Junior Kvíz – középdöntők

Fergeteges izgalmakat, szórakoztató jeleneteket és különleges ételeket láthattunk a héten a Konyhafőnök Juniorban. És persze csapatmunkát, mely hol jól, hol rosszabbul működött. Minden részletre emlékszik? Bizonyítsa azzal, hogy kitölti a kvízt!  

Csaba, Hanga és Leni a döntőben!

A zsűri úgy döntött, hogy a zöld csapat desszertje jobb lett, mint a sárgáké, így Hangáék 5 pontot szereztek a középdöntőben. Ezzel pedig az is eldőlt, hogy ők azok, akik automatikusan bejutotttak a Konyhafőnök Junior döntőjébe!

A siker receptje: méteres kalács!

A sárga csapat reménykedett benne, hogy a méteres kalács elkészítése nem lesz egyszerű feladat a zöldek számára. Leniéknek bár nem volt könnyű dolga, végül elkészültek Zé egyik kedvenc desszertjével, ami mint később kiderült a döntőbe repítette őket!

Terítéken Zé kedvenc desszertjei

Nagyon jó napja volt a születésnaposnak! A party ételek után jöhettek Zé kedvenc desszertjei, hiszen egy igazi szülinapi buli nem működhet finom sütemények nélkül. Lássuk mik vannak a búra alatt!

Csabit kirekesztették?

Csaba bár mindent megtett azért, hogy kivegye a részét a csapatmunkából, de bármihez is nyúlt, a lányok sorra belekötöttek...

Majonéztámadás!


szerző:
2015.11.26. 21:00
Majonéztámadás!

Ádám úgy gondolta simán összedob egy majonézt. Arra viszont senki sem gondolt, hogy ez a majonéz nem az ételbe, hanem Kristóf hajára fog kerülni...

Zé egy évvel öregebb lett, a zöldek pedig a döntőbe jutottak!

„Ma van a szülinapom” – kiáltotta el magát Fördős Zé partycuccban, és már kapta is a jobbnál jobb falatokat. Nem hiába, csupaszív junior szakácsokkal ünnepelhetett. 

Boldog születésnapot Zé!

Bulizós hangulat fogadta a gyerekeket a Konyhafőnök Junior konyhájában. Ám ez nem volt véletlen, hiszen Fördős Zének születésnapja volt!

A Konyhafőnök Junior 2015-11-26

Fergeteges szülinapi buli lesz a mai Konyhafőnök Juniorban! Ehhez pedig dukál a partyszemüveg, a konfetti és a lufiáradat. És persze a partytál, amiről a junior szakácsok fognak gondoskodni. 20 órától az RTLII-n!

Hogy működnek csapatban a Konyhafőnök Juniorok?

Fokozódik a feszültség a Konyhafőnök Juniorban, hiszen alig pár nap választja el a versenyzőket a döntő hetétől, itt már senki sem szeretne kiesni. A héten csapatban küzdenek a továbbjutásért a kis kukták: ezúttal a kék csapat volt a vendégünk, vagyis Bogi, Zádor és Jázmin.

Show volt, sólet!


szerző:
2015.11.25. 21:00
Show volt, sólet!

A sárga csapat nem tudta pontosan a sólet elkészítésének lépéseit, így nem volt könnyű dolguk a második feladatban. Kristóf szerint lényegében kergették egymást a pultok körül. Ha kíváncsi, hogy értékelte a zsűri a sóletet, kattintson ide a teljes adásért!

Így készült Pierre feleségének kedvenc étele

A kék csapat rántott csirkecomb filét készített krumpli salátával. A köret viszont majdnem kifogott rajtuk. Ha kíváncsi a zsűri értékelésére is, kattintson ide a teljes adásért!

Itt vannak a Pierre család kedvenc ételei!

Mi lehet Pierre feleségének, és fiának a kedvenc étele? Többek közt ez derült ki a videóból, no meg az is, hogy melyik ételt szereti a legjobban jelenkorunk komoly és nagy Pierre-je!

A reggeli készítés legjobb pillanatai

Hurkatöltés, kenyérégetés, és amorf puding! Zajlott az élet a Konyhafőnök Junior konyhájában, ahol még az atomfizika is szóba került. A csapatoknak egy angol reggelit kellett készíteniük. Ha kíváncsi a zsűri értékelésére is, kattintson ide a teljes adásért!

Bizonyították a kékek: utolsókból lesznek az elsők!

A koncentráció rovására ment a nagy jókedv a sárgáknál, így mindkét feladatban alul maradtak. A kékekről viszont elmondható, hogy a keddi vereség csak erősebbé tette őket. 

Milyen egy igazán jó angol reggeli?

Mindig van rajta egy véres hurka, vagy valamilyen kolbász. Emelett tartozhat hozzá egy jó nagy adag paradicsomos bab is. s hogy mi még, az kiderül a séftől a videóban!

A Konyhafőnök Junior 2015-11-25

Angol reggelit kell készítenie a junior szakácsoknak a szerdai napon. Ezen kívül az is kiderül, hogy mi Pierre, az ő felesége és fia kedvenc étele. 20 órától Konyhafőnök Junior az RTLII-n!

Reflektor 2015-11-24


szerző:
2015.11.25. 01:50
Reflektor 2015-11-24

A döntőbe jutásért küzdenek a junior séfjelöltek. Kialakult a Konyhafőnök Junior középdöntős mezőnye, a kilenc versenyző immár a döntőbe jutásért küzd. Tóth Andi körül zajlik az élet A 16 éves énekesnő délelőttönként az iskolapadot koptatja, majd rohan a stúdióba vagy a próbaterembe, a napot pedig gyakran az esti fellépés zárja.

A séf kedvenc gyerekkori étele

A kékek az utolsó pillanatban készültek el és tálalták a kötött galuskás húslevest. Lássuk vissza tudták-e repíteni a séfet a gyerekkorába!

Pierre kedvenc gyerekkori étele

Leniék feladata egy töltött paprika készítése volt. Nézzük vissza tudta-e repíteni a zöld csapat Pierre-t a gyerekkorába!

Bogi vs. csapatmunka


szerző:
2015.11.24. 21:00
Bogi vs. csapatmunka

A második feladatban nagyon oda kellett volna tennie magát a kék csapatnak, mégis Bogi látványosan kivonta magát a csapatmunkából. Az alibizést viszont a zsűri sem hagyta szó nélkül...

Gyerekkori képek kerültek elő a zsűriről!

Bármennyire is hihetetlen Bernáth József, Fördős Zé és Vajda Pierre is voltak gyerekek. Ha nem hiszik, itt a bizonyíték!

Így készült a kék csapat menza menüje

Bogi, Jázmin és Zádor kakukkfüves paradicsomos káposztát készítettek parmezános petrezselymes fasírttal és Rizskohc-ot mangós fehércsokis mártással. Kíváncsi hogy értékelte a zsűri a gyerekek menza menüjét? Kattintson ide a teljes adásért!

Így készült a zöld csapat menza menüje

Csaba, Hanga és Leni frankfurti levest készítettek pirított kolbásszal és mandulás piskótát levendulás csokoládéöntettel és mandulával. Kíváncsi arra is, hogy értékelte a zsűri a gyerekek menza menüjét? Kattintson ide a teljes adásért!

Egy ország láthatta, milyen Pierre dús hajkoronával!

Végre, végre elkezdődött a középdöntő! Mégpedig nem is akárhogy! Tanárnak öltözött zsűrivel, menzás menükkel, gyerekkori fényképekkel és sok-sok izgalommal!

Osztály, vigyázz!


szerző:
2015.11.24. 20:30
Osztály, vigyázz!

Tanárok a Konyhafőnök Junior konyhájában! Ismerjék meg Józsi bácsit (matematika tanár), Péter bát (kémia tanár) és Zé bácsit (földrajz tanár).

A Konyhafőnök Junior 2015-11-24

Miért néz ki úgy Pierre, mint Einstein? Miért csapkod egy földgömböt pálcával a kezében Zé? Mi a séf kedvenc gyerekkori étele? A kérdések egyre csak gyűlnek... a válaszokra sem kell már sokat várni. 20 órától Konyhafőnök Junior az RTLII-n!

Bombanők főztek Fördős Zé konyhájában

Ki ne emlékezne gyerekkorából arra, hogyan irányította a konyhai munkálatokat a nagyi a vasárnapi ebédek, vagy a karácsonyi sütés-főzés alkalmával. Felidézhetjük a nagypapa védekezését is, mikor azzal próbálta megúszni a krumpli pucolást, hogy a főzés női dolog, és a nőnek amúgy is a konyhában a helye.

Itt a kilenc középdöntős versenyző!

Felsorakoztak a konyhában a középdöntősök. Bogi, Csaba és Ádám pedig beválthatta előnyét: megválaszthatták csapattársaikat!

Piték a pácban!


szerző:
2015.11.23. 21:00
Piték a pácban!

A juniorok ismét megtanulhatták, hogy ha torzszüleménynek is látják tésztájukat, elégedetlenek a habjukkal, nem kell kétségbe esniük! Bernáth József segítségével végül Botond és Roland pitéje is megmenekült.

A zsűrinek a bajusz, a versenyzőknek a nevetés áll a legjobban!

Ádám, Roland, Botond, Dominik. Ma vigaszágon ők kaptak még egy utolsó esélyt arra, hogy a középdöntőbe kerüljenek. A vicces és fantáziadús feladatok mellett tehát nagy volt a tét is a hétfői versenynapon. Ki ragadta meg közülük az utolsó lehetőségét?  

Burrito caramba!


szerző:
2015.11.23. 21:00
Burrito caramba!

Káosz a konyhában! Botond összeveszett a segítőjével, Roland pedig úgy érezte az első feladat során, hogy esélye sincs a középdöntőbe jutásra. De a többi pultnál sem volt minden rendben... Kíváncsi hogy értékelte a zsűri a burritókat? Kattintson ide a teljes adásért!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való