KERESÉS search-close

korkülönbség

59 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "korkülönbség"

Zsolt megkérné 25 évvel idősebb párja kezét

A fiatal fiú szorosabbra szeretné fűzni párkapcsolatát, és egy picit sem zavarja a korkülönbség. Most egy jegygyűrűvel készült szerelmének. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Hatalmas korkülönbségek, amik kiverték a biztosítékot!

Sokak szerint kóros és komplexusokra utal, mások viszont teljesen normálisnak és elfogadhatónak tartják a párok közötti évtizedes korkülönbségeket. Néhány napja az Egyesült Királyságban hatalmas botrányt kavart a 19 éves Urszula Grzelak és a 61 éves Nigel Thorpe kapcsolata.

Krisztián „retteg” 20 évvel idősebb szerelmétől

Nem ritka jelenség, hogy a 27 éves fiú arra ébred, hogy barátnője a kuka tetején állva rázza az ablakrácsot és ordít neki, hogy "szeretlek!" De mit szól ehhez Krisztián? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Janika odavan a fiatal fiúkért

Józsinak elege van párja kicsapongó életmódjából, hiszen a fiú imád más srácokkal flörtölni. Sőt, a férfi szerint nem is veszi őt komolyan… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kata sírva kérte édesanyját: fogadja el párját

Kata húsz évvel idősebb párjával érkezett Anikóhoz, akinek elmondta: édesanyja sehogyan sem fogadja el Miklóst. Vajon Kata és anyukája kibékülnek egymással? A teljes adásból kiderül!

Nézd meg a lányát, szeresd az anyját!

Krisztián anno egy lánnyal kavargatott, majd hamarosan megismerte az édesanyját, Renit is. A 13 év korkülönbség egy pillanatig sem tántorította vissza őket a boldogságtól, ám egy ártatlan pizzasütés komoly károkat okozott a kapcsolatukban… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

27 évvel idősebb nőt szeret a magyar szupermodell

Két éve járt utána a Fókusz: egy magyar modell fiút szokatlan módon talált el Cupido nyila. Zahorán Bertold a világ egyik leggazdagabb nője mellett találta meg a boldogságot és láthatóan a huszonhét év korkülönbség sem zavarja. Persze a pár esete nem egyedüli, gondoljunk csak Demi Moore és Ashton Kutcher románcára. De, vajon hosszantartó lehet a boldogság a nagy korkülönbség ellenére is?

Szerelme miatt állt kamera elé Mc Hawer kedvese

A mulatós zene egyik királya volt, aztán később alkohol problémáiról szóltak a hírek. Most szerelmes és már évek óta színjózan, Mc Hawer és szerelme az őket ért támadásokat cáfolni állt a Fókusz kamerája elé.

A feleségem egy 15 éves gyerekkel csalt meg!

János a legmerészebb álmaiban sem tudta volna elképzelni, hogy felesége a saját alkalmazottjával, egy 15 éves fiúval szűrte össze a levet. A férfi viszont még tisztázni szeretné a történteket.

Nem számít a kor, szülj nekem gyereket!

Zoli szereti, de nem szerelmes a párjába, aki 20 évvel idősebb nála. Mégis éppen Andi az, aki bizonytalankodik a kapcsolatukban. Zoli azonban nagy lépésre szánta el magát, hogy rávegye Andit: közösen tervezzék a jövőjüket.

Polyák Lilla titokzatosan fogalmazott vőlegényével kapcsolatban!

Polyák Lilla a Reggeliben mesélt vőlegényéről, akivel már tervezik, hogy komolyabb szintre emelik a kapcsolatukat. Továbbá arra is fény derült, hogy milyen a kapcsolata Máténak a két fiúval.

A nő, aki húsz évvel fiatalabb fiút szeret

Mikor Jocó börtönbe került, 20 évvel idősebb párja, Gizi egy nap telefonon keresztül megkérte a fiú kezét. Most eljött az idő, hogy személyesen is megtegye…

Hazugság a szerelemért?


szerző:
2018.03.20. 18:00
Hazugság a szerelemért?

Szilárd 41 éves, mégis úgy érzi, hogy életében most volt először igazán szerelmes. A 19 éves Szandival talán minden szépen alakult volna, ha a férfi nem hazudik az életkoráról…

Amikor a lány kéri meg a fiú kezét

Az Éva és Gábor közötti 12 év korkülönbség egy cseppet sem zavarja a párt, hiszen szerintük manapság már nem lehet korlát a szerelemben. Sőt, Éva úgy érzi, ma már egy nő is megkérheti a párja kezét. Így is tett, és feltette Gábornak a nagy kérdést.

Miért működik egy kapcsolat, ahol nagy a korkülönbség?

A Pintér Tenyához hasonló negyvenes férfiak miért a náluk húsz évvel fiatalabbakat keresik? Egyre több kapcsolat van ahol a nő sokkal idősebb? Mitől, miért működik egy kapcsolat, ahol nagy a korkülönbség?

Fókusz Plusz 2018-02-10


szerző:
2018.02.09. 13:00
Fókusz Plusz 2018-02-10

Nézettségi rekorddal tért vissza A mi kis falunk az RTL képernyőjére. Vajon miért szeretjük ennyire a pajkaszegiek kalandjait? | Egyre több kapcsolat van ahol a nő sokkal idősebb? Mitől, miért működik egy kapcsolat ahol nagy a korkülönbség? Fókusz Plusz szombat este!

A Jön a baba következő része lebontja a sztereotípiákat!

A holnapi adásban bemutatunk egy igaz történetet arról, hogy a korkülönbség egyáltalán nem számít egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban, ahol épp úton van a baba.

Anikó lebuktatja Attilát?


szerző:
2017.11.02. 18:00
Anikó lebuktatja Attilát?

Anasztázia szeretne végre boldog lenni 20 évvel idősebb párjával, Attilával. Bár a lány szülei sohasem támogatták a korkülönbséget, Anasztázia mégis kitartott szerelme mellett. 6 év után viszont ellaposodott a kapcsolat, és a lány úgy érzi, hogy nem élte még ki magát igazán. Sőt, barátja hűtlenségéért sem menne már tűzbe. Anikónak viszont bizonyítéka is van!

Robinak döntenie kell - család vagy csajozás?

Bea és 12 évvel fiatalabb barátja, Robi első közös babájukat várják. Bár a fiú folyamatosan bizonygatja, hogy érett már a gyerekneveléshez, Bea túl fiatalnak érzi őt az apasághoz. A bizonytalan nő nem csak emiatt szeretne szakítani párjával, hiszen több alkalommal is fény derült már a fiú hűtlenségére.

 Generációk küzdelme az Anikó Show-ban!

Robi édesanyja a mai napig nem tudja elfogadni fia barátnőjét, Ágit, aki 10 évvel idősebb Robinál. Anya és fia számtalanszor kerültek már összetűzésbe emiatt, így az is előfordult, hogy Ági és Robi kettesben töltötték a karácsonyt. Ráadásul a fiúnak több mint egy éve teljesen megszakadt a kapcsolata édesanyjával. Most Anikó próbálja meg helyreállítani a családi békét, és meggyőzni az édesanyát, hogy 10 év nem a világ!

27 év korkülönbség: áldás vagy átok?

Attila a nála 27 évvel fiatalabb Vikinél találta meg a boldogságot, és a fiatal lány miatt hagyta el családját. Volt párja szerint Vikinek apakomplexusa van, így mindig is idősebb férfiakkal ismerkedett. A hármas Anikó előtt csapott össze…

Gyuszi: „Nem tudnék más nővel élni soha!”

Gyuszi és Anita 2 és fél éve vannak együtt, de a közöttük lévő 8 év korkülönbség miatt a fiú sokszor úgy érzi, szerelme nem veszi őt komolyan, és néha túl gyerekesnek tartja. A 20 éves fiú csak akkor fogja elhinni, hogy idősebb párja valóban szereti őt, ha közös gyerekük születik.

Laci már gyermeket szeretne, de Edit nem tudja teljesíteni párja kívánságát

Laci és Edit kapcsolata majdhogynem tökéletesnek nevezhető, még a korkülönbség sem tud közéjük állni! A férfi a közeljövőben szeretne családot alapítani, ezt azonban párja sem a kora miatt, sem egyéb okokból nem tudja megadni számára... Vajon mi lehet a megoldás? Mindenképpen a szakítás mellett kell dönteniük, vagy belemenne Laci egyéb alternatívákba is?

Gabot aggasztja, hogy Ági 5 év múlva szottyadt lesz

Gabo bevallotta, hogy miközben Ágival volt, más csajoknak is irogatott titokban. Szerinte nincs ebben semmi furcsa, hiszen nagyon fiatal még, és szüksége van visszacsatolásra. Gabo szerint a korkülönbség is probléma, ugyanis Ági már házasságot és gyereket szeretne, de ő egyelőre élni. A nagyszájú Pumped nem titkolta el a véleményét, és kijelentette, hogy öt év múlva szívesen elveszi Ágit, bár az kicsit aggasztja, hogy addigra a lány "vén szatyor" lesz...

Pumped Gabo és Ági nincsenek együtt, de összejárnak szexelni!

Ági és Gabo nincsenek együtt, de heti egyszer stabilan összejárnak szexelni. Ági szerint nem Gaboval van baj, hiszen ő a 21 évesek világát éli, inkább neki kéne idősebb pasit választania. Pumped szerint ami most van, az tök jó, és jelenleg Ági is úgy érzi, hogy inkább külön, mint együtt.

Joci:

Dius azért jött az Anikó #show-ba, hogy rendezze régóta húzódó viharos kapcsolatát a nála 21 évvel idősebb Jocival. A lány elmesélte, hogy Joci novemberben otthagyta a közös albérletben, mert a volt párja rosszul lett, és hat hónapig nem is költözött vissza hozzá.  Mivel a viszonyuk azóta sem rendeződött, Dius döntés elé állította kedvesét: vagy legyen kimondva, hogy vége, vagy építsék fel újra a kapcsolatukat!

Dius eleinte apaként tekintett 21 évvel idősebb párjára

A 21 éves Dius egy házibuliban ismerte meg Jocit és a férfi exét. Volt, hogy ő vigasztalta a férfi akkori kedvesét, mert a nő azt hitte, férje megcsalja. Diust nem Joci külseje fogta meg, hanem a dumája, ugyanis szerinte a 42 éves férfinek lehengerlő személyisége van. 

 

Kriszta nagyon boldog 36 évvel idősebb párjával, és csak a jelennek él!

Erika nagyon jó kapcsolatban van a testvérével, de aggódik érte, ugyanis elég nagy a korkülönbség nővére és párja között. A lány hónapok óta arra készül, hogy elmondja Krisztának, mit gondol a kapcsolatáról, ugyanis szerinte nem normális dolog, hogy nővére 26 éves, Kriszta párja pedig 62. Laci unokája, Dominik elmesélte, hogy sokszor csajozott együtt a papával, és cseppet sem furcsállja, hogy a pótnagyija csak 4 évvel idősebb nála.

Dominik:

Dominik szerint az ő nagypapája egy igazi csajozógép, akiért odáig vannak a nők. A srác elárulta, hogy kiskorában sosem tudta hány éves Laci papa, mert mindenkinek mást mondott a koráról. Laci unokája szerint egyáltalán nem furcsa, hogy a papa ilyen fiatal lányokat szed össze, és reméli, hogy később ő is ilyen lesz. 

Story Extra 2017-06-14


szerző:
2017.06.14. 17:25
Benkő Dániel 70 évesen újra apa lesz?

Úgy tűnik Benkő Dániel harmadszor is apa lesz. Az 50 év korkülönbség pedig semmit nem számít, ha tombol a szerelem. Benkő 69, választottja Bazsarózsa pedig a jövő hónapban lesz 20 éves. A nála fél évszázaddal fiatalabb kedvesével kisfiút terveznek. Benkő Dániel azt mondja, szó sincs polgárpukkasztásról, gyerek kérdésben ugyanis mindig a nő dönt.

Nem számít a 44 év korkülönbség Delhusa Gjonéknál

Irigylésre méltó szerelemben él Delhusa Gjon és kedvese. Noha a zenész évek óta alig beszélt magánéletéről a Story díjátadó gálán büszkén feszített 44 évvel fiatalabb kedvese oldalán. A szerelmesek elárulták, a korkülönbség sosem vetett fel kérdéseket kettőjük között. Kapcsolatuk az első pillanattól természetesen alakult.

Fókusz 2017-01-04


szerző:
2017.01.04. 18:55
Kizárja-e a boldog párkapcsolatot, ha nem ideális a korkülönbség?

Élhetnek 8-10 vagy több év korkülönbséggel is harmonikus kapcsolatban a párok? Ráadásul mondjuk a hölgy javára? Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, Schobert Norbert és Rubint Réka is megosztotta velünk tapasztalatait.

Story Extra 2016-10-03


szerző:
2016.10.03. 16:55

Story Extra 2016-09-22


szerző:
2016.09.22. 16:55
Valkó Eszti őszintén vallott házasságáról

Valkó Eszter és Szabó Zsófi párja, Kis Zsolti lelkizéssel töltötték az estét. Kiderült, hogy Esztit sokáig zavarta a Peti és közte lévő korkülönbség, és Zsolti is megosztott néhány titkot Zsófival való kapcsolatáról.

Zavaros Pumped Gabo és modell párjának kapcsolata

Pumped Gabo és fitnesz modell párja, Sebestyén Ágnes nyíltan beszélt az RTL Klub vadonatúj sztár realityjében, a Nyerő Párosban kapcsolatukról.

Közös babát szeretne Polyák Lillától fiatal szerelme

A színész-énekesnő két hónapja él boldog párkapcsolatban a Barátok közt korábbi szereplőjével, a 24 éves Gömöri Mátéval. Kapcsolatuk nagyon gyorsan fordult komolyra, és a 17 év korkülönbség ellenére együtt tervezik a jövőt.

Sztárpárok hatalmas korkülönbséggel

A sztárok világában bármi megtörténhet. Akár az is, hogy férj és feleség közt 23 év korkülönbség van – akárcsak Johnny Depp és Amber Heard esetében. Nem egyedüliek azonban ebben, mutatunk még néhány párt, akik szintén nem egy évben, de még csak nem is egy évtizedben születtek.

Mikor jöjjön a második baba?

A tudatos családtervezésnél mindig felmerül a kérdés: mi az ideális korkülönbség az első- és a másodszülött között, azaz mi a megfelelő az anyának és a "nagy" tesónak? Ha egyáltalán van tökéletes időpont a baba érkezésére. Erre próbáltunk meg rájönni Labancz Dániel, gyermekpszichológussal és Gubás Gabi, színművésszel.

Az elnök szerint rendben van a házasság

Hatalmas botrány Oroszországban. Egy 17 éves iskolás lány és egy nála legalább 40 évvel idősebb rendőrparancsnok csecsenföldi esküvője váltott ki megdöbbenést. Ennek ellenére a csecsen elnök, aki Putyin orosz államfő bizalmasa, az évezred esküvőjének nevezte az eseményt.

Tabutéma: amikor a nő az idősebb


szerző:
2014.04.26. 20:00
Tabutéma: amikor a nő az idősebb

Hatalmas botrányt kavart a szerelmük, a tizenhárom éves fiú és a nála huszonhét évvel idősebb edzőjének viszonyán egy ország háborodott fel. Erwin apja fel is jelentette a fiát megrontó nőt.

Reflektor 14-02-11


szerző:
2014.02.12. 00:45
Reflektor 14-02-11

Reflektor: Szávay Ágnest nem zavarja a nagy korkülönbség. Lolának Oravecz Nóra ad szerelmi tanácsokat. Jason Statham nyáron házasodik.

Fókusz 13-08-26


szerző:
2013.08.26. 19:45
Fókusz 13-08-26

Fókusz: Az apja lehetne - Párok, akik dacoltak a nagy korkülönbséggel. Meghökkentő választások és szerelmi vallomások. Tiszta ciki - Hatalmas esések, színpadi bakik. Ganxsta és a többiek legkínosabb jelenetei. Megcsinálta! - 25 óra 15 fokos vízben. Először a Fókuszban az a zalaegerszegi férfi, akinek a minap sikerült átúsznia a La Manche-csatornát.

A szerelem nem ismer (kor)határt!


szerző:
2013.08.26. 19:00
A szerelem nem ismer (kor)határt!

Korosodó férfi, fiatal, csinos nővel az oldalán. De a kérdés örök: vajon a hatalmas korkülönbség ellenére kiegyensúlyozott lehet egy ilyen kapcsolat?

Korkülönbség nem akadály


szerző:
2013.01.18. 08:15
Korkülönbség nem akadály

Kiszel Tünde és legújabb hódolója, a naptárdívánál mintegy három évtizeddel fiatalabb Martin a napokban számoltak be bimbózó kapcsolatukról a Reflektor nézőinek. Reményteli viszonyukat szemmel láthatóan nem árnyékolja be a jókora korkülönbség.

Reflektor 13-01-17


szerző:
2013.01.18. 01:10
Reflektor 13-01-17

Reflektor: Munkácsy Kata élete legboldogabb időszakát éli. Korkülönbség nem akadály.

Reggeli - Csak csajok 12-07-05

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-05-17

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-05-16


szerző:
2012.05.16. 20:45
Fókusz 12-05-16

Fókusz: Szirota Jennifernek már bejött az átalakulás. Most apján a sor, aki hatalmas súlyával már az életét teszi kockára. Szerelmespárok, akik a valóságban is vállalták az óriási korkülönbséget. Veronika ismét egyedül maradt. Miután megverte és megalázta, Cristofel a kapcsolatát is tönkretette?

Fél kettő 11-09-08


szerző:
2011.09.08. 14:15
Fél kettő 11-09-08

Fél kettő: Újabb átverés - a reklámnézős ingyen utazásról kiderült, hogy tízezrekbe kerül. Csapatmunka - Hogyan tud együtt dolgozni férj és feleség? Vendégünk Ernyei Béla és Balaton Dóra. Beszédes számok - 42 kilót fogyott saját módszerével a Dumaszínház szereplője, Német Dorottya.

Fél Kettő 11-07-08


szerző:
2011.07.08. 14:20
Fél Kettő 11-07-08

Fél kettő: Kánikula lesz a hétvégén. Mire számítsunk és hogyan védekezzünk? Dobos Attila 34 évvel idősebb feleségénél, mégis harmóniában élnek. Gianni ösztöndíjas diákként érkezett, végül itt is telepedett le.

Fél Kettő 11-05-23


szerző:
2011.05.23. 14:20
Fél Kettő 11-05-23

Fél Kettő: Szombaton egy igazán különleges tánccsoport búcsúzott a Csillag születikből. A terminátor botlása - Saját házvezetőnőjével csalta feleségét Arnold Schwarzenegger. Erdélyi kaland - Székelyföldön koncerteztek az X-Faktor énekesei. Utódok - Hány testvér az ideális és mekkora legyen a korkülönbség?

Fél Kettő 10-09-23


szerző:
2010.09.23. 14:45
Fél Kettő 10-09-23

Fél Kettő: Földönkívüliek - magyar pilóták is találkoztak már ufóval. Mit láttak? Háztűznézőben - Angelina Jolie már azt a magyar iskolát is kinézte, ahová a gyerekek járni fognak. Évtizedes szakadék - Milyen problémákat okoz, ha a házastársak között generációnyi a korkülönbség?

Fókusz 10-09-14


szerző:
2010.09.14. 20:40
Fókusz 10-09-14

Fókusz: 41 év a korkülönbség! Fél éven át szerveztük az interjút, mert a 77 éves zongoraművész, Vásáry Tamás egész évben a világot járja 36 éves feleségével. Már az egész ország róla beszél; a sztorizgató budapesti villamosvezető, akire már vadásznak az utasok! A háromgyerekes apuka folyamatosan mesél a mikrofonba, a közönség leszálláskor gratulál! Hazaérkezett az új nemzeti hős, Babos Timi junior teniszező zsinórban három Grand Slam-tornát nyert.

Szerelem korhatárok nélkül


szerző:
2010.09.14. 18:44
Szerelem korhatárok nélkül

10 éve házasok, de még mindig turbékolnak, pedig 41 év a korkülönbség köztük. Több hónap szervezés után vendégül látta a Fókuszt az ország legkülönösebb házaspárja, Vásáry Tamás zongoraművész és Tunyogi Heni balett-táncos.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való