KERESÉS search-close

krimi

64 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "krimi"

Kell egy kis borzongás az estéidbe? Akkor nézz krimiket az RTL MOST-on!

Az RTL MOST kínálatában rengeteg tartalom vár arra, hogy felfedezzétek őket. Most mi is segítünk, hogy megtalálhasd a kedvedre való mozikat.

Alvilág - Kibeszélő 8. rész


szerző:
2019.04.09. 22:40
Alvilág - Kibeszélő 8. rész

Az Alvilág utolsó epizódjának kibeszélőjében a sorozat főszereplőnője, Balsai Móni, valamint a széria rendezője, Ujj Mészáros Károly meséltek el kulisszatitkokat a forgatásról.

Fény derült Ádám gyilkosának valódi kilétére

Nóra megtudta, hogy ki ölette meg a férjét...

Nóra lelövi a saját testvérét?

Az egész család Mariannt gyászolja. Ervint kiengedik a börtönből. A férfi meglátogatja Steve-et, a találkozót egy nem várt rokon felbukkanása zavarja meg. Nóra színt vall az apjának és megtudja a család szörnyű titkát.

Mindenki kamatostul megfizet az Alvilágban!

Az egész család Mariannt gyászolja. Ervint kiengedik a börtönből. A férfi meglátogatja Steve-et, a találkozót egy nem várt rokon felbukkanása zavarja meg. Nóra színt vall az apjának és megtudja a család szörnyű titkát.

Jön az Alvilág évadzáró epizódja!

Ujj Mészáros Károly sorozata kedd este 21:40-kor elérezik a nagy fináléjához. Kíváncsi vagy, mi vár még Balsai Móni hősnőjére? Segítünk!

Így alakult volna az Alvilág eredeti szereposztása

A sorozat szereplői elárulták, hogy a kezdeti fázisban még teljesen máshogy nézett ki az Alvilág szereposztása.

Alvilág - Kiderül, ki ölte meg a főszereplő férjét?

Most kedden jön a sorozat hetedik része, amely ismét rengeteg izgalmat tartogat. Miközben Nóra óriási dolgot kér testvérétől, kisfia felismerni véli apja gyilkosát…

Natasa nem félt fegyvert fogni elrablójára

Natasa megpróbált szembeszállni elrablójával, Schneider jobbkezével.

Alvilág - Kibeszélő 5. rész


szerző:
2019.03.19. 22:40
Alvilág - Kibeszélő 5. rész

Az Alvilág kibeszélő ötödik epizódjának vendége Nagypál Gábor, aki Lipták nyomozót alakítja a sorozatban.

Alvilág – Schneider és Nóra egyre közelebb kerülnek egymáshoz?

Az e heti epizódban még tovább bonyolódnak az RTL Klub krimisorozatának szálai.

Fegyvert adnak Nóra kezébe az Alvilágban: mit kezd a helyzettel?

A Balsai Móni által alakított Nóra most először kerül szemtől szembe az alvilág legfélelmetesebb alakjával, Schneiderrel, aki egyre nagyobb nyomást gyakorol a családra. Az ő egyik kemény emberét Szabó Győző alakítja, aki a ma esti részben egy elhagyott gyárépületbe viszi a nőt. A három gyerekes anya kezébe fegyvert is adnak. Hogy elsül- e a pisztoly, és kit rejt a fekete maszk, ez is kiderül ma este az Alvilágból!

Méltó ellenfelet kap az Alvilág mindenre elszánt anyatigrise!

Az Alvilág harmadik részében végre láthatjuk a sokak által emlegetett maffiafőnököt, Schneidert, valamint a Hevér Gábor által alakított karakter egy verekedésbe keveredik a börtönben. Ennek a felvétele komoly előkészületet igényelt, ahol a Fókusz stábja is ott volt!

Ütős lesz Szabó Győző belépője az Alvilágba!

Szabó Győző az Alvilág második részében mindjárt két bunyóval is felhívja magára a figyelmet, miközben Ádám gyerekei a kórházi ágyánál látogatják meg a súlyos állapotban lévő apjukat.

SCHMIED ZOLTÁN: Órákig feküdt a hideg földön egy jelenet kedvéért

Az Alvilág első része egy váratlan tragédiával ért véget: a családfőt egyik gyermeke szeme láttára lőtték le. Kevesen tudják, hogy egy ilyen jelenetet hosszú órákig, több kameraállásból vesznek fel. Schmied Zoltán, a családapát alakító színész beavatta a Fókusz stábját a részletekbe!

Szabó Győző az Alvilágról: „Brutális belépőm van!”

Ma este 21:35-kor folytatódik az Alvilág, amiben a színész is feltűnik, nem is akárhogyan. Győző a Reggeliben mesélt karakteréről és a forgatás izgalmairól.

Színfalak mögött: merülj el velünk az Alvilág kulisszáiba!

Az RTL új krimi sorozatában az alvilági történetekkel párhuzamosan betekinthetünk egy nem hétköznapi család életébe is. A történetben Ádámnak és Nórának három gyermeke van, a feleség sokáig csak tisztes polgári létre neveli a gyerekeit, ami aztán hirtelen megváltozik. A Fókusz stábja a sorozat alkotóit, szereplőket kérdezett az Alvilágról és a forgatásról is mutatunk érdekes részleteket!

Egy sorozat, ahol a családanya is belefolyik az alvilág piszkos ügyeibe

A családi idill hirtelen szerte foszlik az RTL új krimi sorozatában, amikor egy motoros támadó lelövi Nóra férjét, így a nőnek is bele kell folynia a piszkos ügyekbe.

Balsai Mónit megtámadta egy drón az Alvilág forgatásán!

Kedd esténként 21:10-kor az Alvilágé a főszerep az RTL Klubon. A saját gyártású krimi sorozat első részét már láthattátok is, sőt a főszereplőkkel kielemeztük a sorozatot, akik még kulisszatitkokról is meséltek.

Összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell az Alvilágról!

Ma este 21:10-kor elrajtol az RTL Klub vadonatúj krimi sorozata, a főszerepben Balsai Mónival, Schmied Zoltánnal és Fekete Ernővel. Mielőtt bekockulnál a tévé elé, hangolódj velünk az Alvilágra.

Nézd meg Te is az Alvilág főcímét!

Nézd meg az RTL Klub új krimi sorozatának főcímét! Alvilág, minden kedden 21:10-től az RTL Klub műsorán.

Miller Dávid: „Szuper alakítások vannak ebben a sorozatban”

A fiatal színész Mátét alakítja a sorozatban, de mit kell tudnunk a család legidősebb gyermekéről? Dávid beavatott minket egy kicsit, és abba is, mire számíthatunk a február 19-én induló sorozattól.

Bujáki Zsófi: „Egy nagyon vagány lányt játszom!”

Zsófi a főszereplő család középső gyermekét alakítja, aki egy igazán lázadó tini. Vajon mi az, amit irigyel Natasától? Kíváncsi vagy, mit gondol az Alvilágról a fiatal színésznő?

Balsai Móni: „Egy anya foggal-körömmel harcol a gyermekeiért”

A főszereplő Nórát alakító Balsai Móni már a sorozat kezdete előtt közelebb hozta hozzánk a karakterét. Milyen motivációi vannak? Mitől működik igazán ez a krimi? Elmesélte!

Schmied Zoltán:

Schmied Zoltánnal, az X - A rendszerből törölve című film férfi főszereplőjével, az alkotás díszbemutatóján beszélgettünk a film különleges hangulatáról, és a szerepe okozta nehézségekről. Az X - A rendszerből törölve előzetesét, ide kattintva nézheted meg!

Balsai Móni:

Balsai Mónival, az X - A rendszerből törölve című film főszereplőjével, a film díszbemutatóján beszélgettünk a szerepéről, a rendőrlét nehézségeiről, és még sok más izgalmas dologról! Az X - A rendszerből törölve előzetesét ide kattintva nézheted meg!

Új magyar krimi!


szerző:
2018.10.30. 16:20
Új magyar krimi!

Az X – A rendszerből törölve premier előtti vetítésen a főszereplőkkel, és kíváncsi celebekkel beszélgetett a Story Extra stábja.

XXI. század: Miért szeretjük a krimit?

Vajon mi az oka annak, hogy az emberek rajonganak a bűntények műfajáért? És mi is az az újságírói ethosz? Minden kiderül ma este a XXI. században. A témával kapcsolatban Lázs Sándor, a műsor szerkesztője és Hegedűs D. Géza, színész volt Anna és Miki vendége a Reggeliben.

Story Extra 2017-11-02


szerző:
2017.11.02. 15:45
Mit nézünk ma? - Szerda (07. 19.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Mit nézünk ma? - Hétfő (07. 03.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Íme, 8 érdekesség a tavalyi év legviccesebb filmjéről!

Te is halálra kacagtad magad a Rendes fickókon? Nos, Ryan Gosling és Russell Crowe mindent meg is tett ennek érdekében! Nem is tudod mennyi mindent, de mi most eláruljuk neked, mire figyelj, ha újra nézed!

Marad a kemény vonalon!


szerző:
2017.04.07. 17:25
 Marad a kemény vonalon!

Nicolas Cage vérbeli akcióhőssé vált az utóbbi évtizedekben – és ezen 2017 sem fog változtatni. A színész idén hat filmben is kisebb nagyobb szerepet vállal a tervek szerint, amelyek között krimi, akciófilm, de még horror is szerepel.

Krimi, amiről a közönség dönt

Különleges film noir krimit mutat be az Átrium Film-Színház, amelynek a végén a nézők döntenek majd, ki bűnös és ki nem. A teljes díszlet fekete-fehér, még a chips-szet is szürkére festették a kellékesek. A négyszereplős előadásban Thuróczy Szabolcs kriminológust, Hevér Gábor pedig sztárzsarut alakít.

 

Miss Marple tovább nyomoz!


szerző:
2017.01.10. 17:25
Miss Marple tovább nyomoz!

Szabó Győző talán a legnagyobb rajongója Agatha Christie-nek és a mindent kiderítő detektívnek. De, miben rejlik a klasszikussá vált krimik zsenialitása? - ennek jártunk utána a színésszel.

Story Extra 2017-01-10


szerző:
2017.01.10. 17:25
Mit nézünk ma? - Péntek (01. 06.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

5 film, amiért imádjuk Ryan Gosling-ot!

Az biztos, hogy lányok millióinak szívét hódította már meg a színész, aki minden műfajban jeleskedik legyen szó vígjátékról vagy drámáról! Éppen ezért nehéz volt, de megpróbáltuk összeszedni kedvencünk olyan alkotásait, ami miatt azok is megszerethetik, akik esetleg eddig még nem rajongtak a sármos sztárért! Lássuk!

Melyik filmet várjuk már nagyon? Ezt a krimit biztosan!

Szeretjük bejelölgetni magunknak, hogy mégis melyik hónapban, milyen történetekért szeretnénk ellátogatni a moziba. Ugyan még csak szeptember van, de mi már kiszemeltünk egy októberi alkotást.

Rosewood - Új krimisorozat február 22-től a Cool-on

Rosewood címmel újabb amerikai krimi érkezik a Cool-ra február 22-én. A 22 részes sorozat egy privát halottkémről, dr. Rosewood-ról szól, aki Miamiban segít a helyi erőknek. A rendőrökhöz képest sokkal felszereltebb, multifunkcionális laborja van, ő maga is briliáns és nem mellékesen menő, talán ezért is vonják be a nehezebb ügyekbe.

Krimi és propaganda - meggyőzés szórakozás közben

A krimikben minden fekete-fehér: van a rosszfiú, és van a jó. Amikor esténként filmet nézünk, drukkolunk a nyomozónak és ellenszenvet érzünk a rosszfiúval szemben. Két-három film, amelyben – mondjuk – fekete szakállas férfi a rosszfiú, és észrevétlenül elkezdünk félni a fekete hajú, szakállas férfiaktól. Szórakozunk, de közben a világról alkotott képünk változik.

A világhírű krimiíró a XXI. században!

"A drog és az orosz maffia a témám”. Jo Nesbo, a világhírű krimiíró először a XXI. században.

Story Extra 2016-02-01


szerző:
2016.02.01. 17:25
Minden mozdulatnak oka van a színpadon

Az Agatha Christie regények jellegzetessége, hogy minden részletre nagyon kell figyelni. Ugyanez érvényes akkor is, ha színpadra viszik egyik krimijét. A Barátok közt színésze, Gubik Ági most először játszik színpadon krimiben, és aki megnézi, minden mozdulatára figyeljen jól.

Új krimisorozat a Cool-on! Február végén érkezik a Rosewood

A Cool-on egy újabb országos sorozat premiert láthatnak néhány hét múlva a nézők, ugyanis február 22-én, hétfőnként érkezik a Rosewood című amerikai krimi.

Új magyar krimi készül


szerző:
2015.11.19. 18:53
Új magyar krimi készül

Felrobbanó autó, akciók, üldözés, és egy nyomozó, aki magánéleti gondjai elől a munkájába menekül. Ilyen lesz az új magyar krimi, melynek egyik forgatási napján Híradónk is ott lehetett. A mozi bűnügyi film és lélektani dráma, a főszerepben László Zsolttal.

 

Tőröcsik Marival forgat Mészáros Márta

Bécsi utcajelenet a VIII. kerületben, családi titkok, és Törőcsik Mari, aki nélkül nem kezdte volna el a forgatást Mészáros Márta. A neves rendező néhány hete kezdett bele 26. filmjének forgatásába. A történet fordulatokban gazdag, szinte már krimiszerűen izgalmas – de ahogy Mészáros Mártánál sokszor, egy asszony sorsa van a középpontban.

Híres gyilkosságok nyomában

Amikor az ember leül a tv elé, vagy a moziban lát egy krimit, bele sem gondol, hogy a gyilkosok nem csupán a filmipar szülöttei, de bármilyen szörnyen is hangzik: köztünk élnek és sajnos nap, mint nap szedik az áldozataikat. Hazánkban is számos esetet jegyez a kriminalisztikai történelemkönyv. P. Gál Judit író, most ezek közül szemezgetett, és olyan gyilkosokkal ült szemben, akikkel legtöbben nem mernénk egy helyiségben tartózkodni, tudván mit tettek. Az elmúlt évtized esetetit pedig most a magyar kriminalisztikai szakemberek is elemezték és egy tanulmányban foglalták össze a tudományosan megalapozott eredményeket, következtetéseket.
 

Fejszenyéllel bántalmazta vitapartnereit

Történetünk szereplői: egy férfi, egy nő, három másik férfi, egy kamion, és egy hiányos fuvarlevél. Meg persze egy baltanyél. Horror, krimi és tipikus kelet-európai komédia keveréke a Police.hu-ról!

6. évad, 10. rész - Hamis barátok

Egy gazdag, egyedülálló nő holtestére bukkannak a saját fürdőszobájában, az esetet az áldozat barátja fedezi fel. Booth és Brennan az Amerikában élő kínai kolónia tagjai között kezdi el keresni a tettest. A nyomozás során kiderül, hogy a vélelmezett áldozat nem halt meg, és a holttest az egyik ismerőséé. Booth-nak, Brennannek és Hannah-nak közösen kell elrendezniük hármójuk sajátságos kapcsolatát.

6. évad, 9. rész - Tükörkép


szerző:
2015.07.20. 21:20
6. évad, 9. rész - Tükörkép

Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

Évek múlva buktak le az ékszerrablók

Mint egy krimiben, kibontották a falat, kivágták a páncélszekrényt, így loptak el csaknem 200 millió forint értékű aranyékszert Budapesten. Egy banda tagjai egy ékszerbolt melletti üres helyiséget béreltek ki és mintha éttermet nyitnának benne, építkezni kezdtek. Mindez csak álca volt. Az öt férfiból négyet elkaptak a rendőrök, ma emeltek vádat ellenük.

5. évad, 16. rész - Elrabolva 2/2.


szerző:
2015.05.26. 22:05
5. évad, 16. rész - Elrabolva 2/2.

Castle lányát Párizsban tartják fogva. Alexis hívása sem vitte közelebb az FBI-t az emberrablók búvóhelyéhez. Castle végső kétségbeesésében elkeseredett lépésre szánja el magát. Titokban Párizsba utazik, hogy egyedül szabadítsa ki a lányát, és hogy kiderítse a rablás valódi okát. Ám ezzel az akcióval az egész életét megváltoztató információk birtokába jut.

5. évad, 15. rész - Elrabolva 2/1.


szerző:
2015.05.19. 22:05
5. évad, 15. rész - Elrabolva 2/1.

Beckett és Castle egy eltűnt lány ügyében nyomoznak. Elsőre egyszerű emberrablásnak tűnik az ügy, ám ahogy egyre mélyebbre ásnak, kiderül, hogy az eltűnt lány Alexis barátnője, ráadásul közben Castle lányának is nyoma vész.

5. évad, 8. rész - Életmentő alibi

Beckett és Castle vacsorát szerveznek a szüleiknek, ami nem sikerül túl jól. A vacsora során érkezik a gyilkossági riasztás. A belvárosban megölnek egy papot, és az egyetlen szemtanú sorsa Beckett és Castle kezében van...
 

A magyar detektívek a XXI. században

Erika írógépen születnek a gyilkosságok. Sztárrá válnak a bűnözők. Rózsa Sándor és a taxisofőr is sztár lehet, de hol vannak a detektívek? Columbot, Sherlock Holmest, és a skandináv krimiket szeretjük, de felveheti-e velük a versenyt Kántor? A magyar krimi a XXI. században.
 

Milyen a magyar krimi?

Erika írógépen születnek a gyilkosságok. Sztárrá válnak a bűnözők. Rózsa Sándor és a taxisofőr is sztár lehet, de hol vannak a detektívek? Columbot, Sherlock Holmest, és a skandináv krimiket szeretjük, de felveheti-e velük a versenyt Kántor? A magyar krimi a XXI. században.
 

Agatha Christie: Gyilkosság három felvonásban

Hercule Poirot (Peter Ustinov), a különc magánnyomozó emlékiratai megírására készül. Munkájához kellemes helyszínt keresve a festői Acapulcóba viszi az útja, ahol régi barátja, Hastings meghívja egy amerikai társaság partijára, melyet a híres hollywoodi színész villájában rendeznek.

A férfi, aki megteremtette Lisbeth Salandert

Ki volt a Millenium trilógia írója, Stieg Larsson és élettársa Eva Gabrielsson? Miért kaptak életveszélyes fenyegetéseket?

Mi a titka az „anorexiás Lara Croft”-nak?

Miért szeretjük a Millenium trilógia deviáns főhőseit? Lisbeth Salander valójában az anorexiás Lara Croft? És mi a helyzet Mikael Blomkvisttel?

Szegődjön Lisbeth Salander nyomába!

Stockholmban naponta tömegek járják végig a Millenium túrát, vagyis azokat a helyszíneket, ahol Stieg Larsson regényhősei a történet során felbukkannak.

Kiadói baklövés a Millenium trilógiával

Stieg Larsson 10 könyvet tervezett, de csak három lett belőle. Igaz mindegyik világraszóló siker.

Bárdos András durva sztorija!


szerző:
2010.05.15. 03:30
Bárdos András durva sztorija!

András új területen próbálgatja szárnyait: krimit ír, és a történet nem szűkölködik izgalmakban.

Agatha Christie-től „tanult” a sorozatgyilkos

Idős asszonyokat tett el láb alól a kétgyermekes iráni nő. Halálbüntetés vár rá.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való