KERESÉS search-close

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: ""

Fókusz Anno: Csodájára járnak Rudinak, a lovagló kutyának

Rudi, a keverék kutya gond nélkül üli vagy, inkább állja meg Rékát, a lovat. A vasboldogasszonyi kutyának már csodájára járnak. Gazdája szerint időben el kellett kezdeni trenírozni, hogy jó zsoké váljon belőle.

Suttogónak készül Pintér Tibor!

Pintér Tibor úgy érzi, hogy még közelebb tudna kerülni az állatok lelkéhez. Ez valóban működik? Elkísértük egy oktatásra, ahol kancákkal gyakorol. Miért csinálja és mire készül még Tenya?

FENSÉGES: Tízezer ló galoppozott a havas pusztában

Tízezer ló, amint együtt galoppozik a hóval borított pusztán. Ezt a csodálatos látványt sikerült megörökíteni a Kína észak-nyugati részén található Csaoszu megyében. A területen - amelyet a kínaiak a Mennyei lovak otthonának neveznek - időről-időre kihajtják a lovakat télen, hogy átmozgassák az ilyenkor többnyire istállóban tartott állatokat. Az utóbbi években az esemény turistalátványosságá vált, rengetegen érkeznek csak azért, hogy szemtanúi legyenek a lovak futtatásának.

A helyiek aggódnak a csontsoványra fogyott lovak miatt, gazdájuk szerint minden rendben van

Elértük annak a ménesnek a gazdáját, aki a falubeliek szerint halálra éhezteti lovait. A helyiek szerint az állatoknak legfeljebb egy hónapjuk lehet hátra, ha nem változtatnak a tartásukon. Néhányuk csontsoványra fogyott ezen a Bicske melletti birtokon, van, amelyik állat bordája és gerince teljesen kilátszik a bőre alatt. A lovak tulajdonosát telefonon értük utol, aki szerint az állatokat megfelelő körülmények között gondozzák és állandóan foglalkoznak velük. Mi az igazság?

Andrét az erdő közepén hagyta faképnél a lova

André imponálni akart Orsinak azzal, hogy a lánnyal tart a lovagló óráján, lovának azonban más elképzelései voltak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tűzoltók mentették ki a gödörbe szorult lovat, Julit

Gödörbe szorult Juli, a ló Somogyszentpálon – a tűzoltók mentették ki. Az állat egy szűk, de annál mélyebb lyukba csúszott bele vasárnap délután.

 

Csontsovány lovak a telepen

Csonttá soványodott lovakat foglaltak le egy Pócsmegyeri állattartótól a rendőrök. Az egyik lovat az út mellett találták meg elfeküdve, ekkor hívták az állatvédőket és a rendőröket. Stábunk otthon találta a 68 éves gazdát, aki azt mondta, nem éheztette az állatait, pedig ahogy stábunk tapasztalta, a telepen még több mint 20 leromlott állapotban lévő ló él. A rendőrség állatkínzás miatt nyomoz.

ÁLLATKÍNZÁS: Csontsovány lóra találtak rá az állatvédők

Csonttá soványodott lovakat foglaltak le egy pócsmegyeri állattartótól a rendőrök. Az egyik lovat az út mellett találták meg elfeküdve. A ló annyira le volt gyengülve, hogy felállni sem bírt.  A híradó otthon találta a 68 éves gazdát, aki azt mondta, nem éheztette az állatait. A telepen még több mint 20 leromlott állapotban lévő ló él.

Megrúgta a lova, ezért baltát vágott a hátába

Saját állatát bántalmazta egy 24 éves férfi a Bács-Kiskun megyei Orgoványban. A szomszédok értesítették az állatmentőket, akik feljelentést tettek. A 8 éves, Szilaj névre hallgató ló most egy Kecskemét közelében lévő tanyán gyógyul.

Vízóraaknából szabadították ki Fannit, a 24 éves kancát

Vízóraaknából szabadították ki Fannit, a 24 éves kancát a tűzoltók Kerkakutason. Az állat kedden zuhant a Zala megyei falu egyik házánál a kertben lévő, vízzel teli gödörbe.

Pintér Tenya: „Többet csókolózok a lovaimmal, mint a csajommal”

„Egy arab férfi azért vált el a feleségétől, mert az megcsókolt egy lovat.” - hangzott a feladvány, amihez a színésznek is volt egy-két szava.

A Hirtelen halál játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Hirtelen halál játékot is!

HAGYOMÁNYŐRZÉS: A huszár előrefelé menekül

Huszárosan telik az ünnepi hétvége a Szentendrei Skanzenben. A szabadtéri néprajzi múzeumban a lovaskatonák harci bemutatói mellett régi szakmák mestereivel is találkozhatnak a látogatók.

Visszakerült gazdájához az ellopott póni

Az egy hónapos lovat egy autó csomagtartójában fényképezték le kedden az M0-ás autóúton, miután ellopták. A képet a Budapesti Autósok közössége osztotta meg. Rengetegen segítettek és a rendőrök másnap megtalálták a csikót. Gazdája szerint az állat életveszélyben volt, mert még anyatejen él és másfél napig nem evett semmit. A pónikról készült további felvételeket megnézhetik ITT

CUKISÁG: Hazajutott Pötyi, az egy hónapos póniló

Visszakerült gazdájához a kedd hajnalban ellopott póni csikó, Pötyi. Az egy hónapos lovat a lopás után pár órával egy autó csomagtartójában fotózták le az M0-ás autóúton. Az állatot egy dányi család vette meg a tolvajoktól. Pötyit végül gazdája tőlük vitte haza.

Elszabadult fekete ló ügetett Csorna belvárosában

Elszabadult fekete ló ügetett az úton Csorna belvárosában. Egy arra járó autós észrevette, és ki is szállt a kocsiból. A ló megtorpant, de a férfi tudta, hogyan közelítsen az állathoz, mert több mint tíz éve űz lovas sportot. A ló a közelből szökhetett meg, ugyanis a gazdája néhány perccel később odaért hozzájuk biciklivel és visszakapta az állatot.

Eljött a búcsú ideje: a pónik távoztak a Villából

A villalakóknak könnyes búcsút kellett venniük kedvenc patásaiktól. Reni viszont ígéretet tett: a Villán kívül is meglátogatja majd Zafírékat.

A fiúknak meggyűlt a bajuk a pónikkal

A reggeli sétáltatás közben a patások igazán sziporkázó kedvükben voltak...

 

VV Greg ért a pónik nyelvén?

VV Gregről kiderült, hogy folyékonyan beszéli a pónik nyelvét! Mutatjuk a bizonyítékot!

HADHÁZY ÁKOS:

Hadházy Ákos független képviselők lépett színpadra a pánteki esti tüntetésen a Sándor-palotánál. Beszédében elmondta, hogy ki kell harcolni, hogy visszavonják a túlóratörvényt, és a többit, amelyik az öt pontban szerepel. Hadházy szerint arra csak egy dolgot lehet mondani, hogy a tüntetésen részt vevő emberek Soros megbízásából állnak ott, és 1 millió bevándorlót akarnak betelepíteni. Ez pedig a címben szereplő mondat volt.

Autók között, a körforgalomban ügetett a fehér ló

Szabályosan besorolt, ment egy félkört, majd elhagyta a körforgalmat egy ló szerda délután Mohácsnál. Az 57-es főút egyik forgalmas kereszteződésében készítettek videót az autók között ügető kancáról. A tulajdonosa nemrég vette Mohácson, de az első útján megszökött tőle az állat.

MEGLEPETÉS: Ló a körforgalomban!

Meglepő jelentet rögzített egy autós a telefonjával. A Mohács melletti forgalmas főúton a körforgalomban egyszer csak megjelent egy fehér paripa az autók között. Az állat szabályosan haladt, tett egy fél kört, majd kisorolt a város felé. Éppen csak nem indexelt.

Mit keres egy ló egy kocsmában?

Biztonsági kamera vette fel, amint becsörtet egy nyergétől szabadulni igyekvő ló egy francia kisvendéglőbe, majd a hátsó lábaival rugdalva, egészen a wc-ig trappol, aztán megfordul, és kinyargal a szabadba. Ugyanolyan rémülten, amilyen rémülten reagáltak a megjelenésére a vendégek és a vendéglátók. Egy lóversenypálya épületében van a kisvendéglő, ahova berohant, miután trenirozás közben megijedt valamitől, ledobta lovasát, és elrohant. Az incidensben senki sem sérült meg.

Pintér Tenyát baleset érte

Pintér Tenyát egy próbán ledobta lova a hátáról, esés közben pedig alaposan megütötte a karját. Kincsem történetét dolgozza fel musical formájában Tenya társulata, az egyik lónak pedig igazán nehéz dolgot kell megtanulnia: bár eddig arra oktatták, hogy fegyelmezetten kell viselkednie, a darabban mégis zabolátlan állatként kell fellépnie - például ágaskodnia. Ezért megzavarodott az állat.

Pintér Tenya lovas balesetet szenvedett!

Tenya épp a Kincsemet dolgozza fel, a címszerepet alakító paripa viszont túl jól játszotta szerepét!

Tűzoltók mentették meg a lovat

Tűzoltók mentettek meg egy bajbajutott lovat kedd reggel Görbeházán. Az állat egy családi ház udvarán egy deszkákkal lefedett emésztőgödörbe zuhant, ahonnan csak a feje látszott ki.

.

Parkolóhelyet követel lovának

Parkolóhelyet követel lovának a kamcsatkai tartományi parlament egy nyugdíjas képviselője, aki a magas üzemanyagárak miatt nem engedheti meg magának, hogy autóval járjon dolgozni. Kollégái hiába próbálták lebeszélni az ötletről, szerinte senkit se zavarna Rakéta nevű lova. Mint mondta, csak elférne valahol a kormányzó Mercedese mellett.

 

REJTÉLY: Lóháton vágtatott a panelek között

Egy autóból vették videóra, ahogy a füvön, járdán és a zebrán is átvágtat Debrecenben egy hátitáskás fiatal fiú. A felvételt a Fecbook-on osztották meg.

Kedvencek 2018-05-19


szerző:
2018.05.19. 11:50

Kedvencek 2018-05-12


szerző:
2018.05.12. 11:55

Kedvencek 2018-05-05


szerző:
2018.05.05. 11:40

Kedvencek 2018-04-28


szerző:
2018.04.28. 11:35
Pintér Tenya elvitte egy körre Ramit - lóháton!

Pintér Tenya nem hazudtolta meg önmagát: a Reggeli stúdiójába lóháton érkezett, és ha már ott volt, elvitte egy körre Ramit is!

Kedvencek 2018-04-21


szerző:
2018.04.21. 11:45

Kedvencek 2018-04-14


szerző:
2018.04.14. 11:30

Kedvencek 2018-04-07


szerző:
2018.04.07. 11:30

Kedvencek 2018-03-31


szerző:
2018.03.31. 11:25

Kedvencek 2018-03-24


szerző:
2018.03.24. 11:20

Kedvencek 2018-03-17


szerző:
2018.03.17. 10:35

Fókusz 2018-01-22


szerző:
2018.01.22. 19:05
Cicciolina lókolbászt kapott ajándékba

A színésznő tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, hogy sosem szeretkezett lóval. Tibi pedig egy ajándékkal is meglepte őt...

Cicciolina soha nem volt lóval!

De még szamárral, sőt kentaúrral sem - árulta el a művésznő celebtársainak. Ha már szóbakerültek az állatok, a kígyóra is kitértek, aki csak "maszedzsálta", de "nem kukucskált be"...

Gyógyulj te is Brúnóval, a lóval!

Udvarhelyi Hajni, önismeretfejlesztő tréner lovak segítségével gyógyítja a rászorulókat, legyen az munkabeli vagy magánéleti probléma. Hajni beavatta Annáékat a tréning rejtelmeibe, akik még a gyakorlatokat is kipróbálhatták. Vajon Annának sikerül leküzdenie a lovaktól való félelmét?

Állatvédők mentették ki a sokkos lovat

Sokkos lovat mentettek egy szigetről hétfő hajnalban. Az állat még vasárnap annyira megijedt egy motorcsónak hangjától, hogy Budatéténynél átúszott a szemben lévő szigetre. Visszajönni nem tudott, ezért az állatvédők mentették ki.

Bihari Alexandra fantasztikus győzelmet aratott a római világbajnoki futamon!

A 24 éves Bihari Alexandra egy év kihagyás után ült vissza a lóra, és Rómában óriási győzelmet aratott. A zsoké lány legközelebb Abu Dabiban fog versenyezni, és reméli, hogy ott is meg tudja nyerni az arab lovas futamot.

Répával fékeztek meg egy lovat

Répával fékeztek meg egy lovat a rendőrök az egyesült államokbeli Philadelphiában. Az állat egy istállóból szökött meg, és órákon át üldözték, mire sikerült lecsillapítani. Az egyik rendőr azt mondta: még sosem vettek részt ilyen különleges akcióban.

Istenes Bence álma valóra vált az X-Faktor Fináléjában

Istenes Bence elárulta Dórinak, hogy már hetek óta győzködi a stábot, hadd érkezzen lovon az X-Faktor színpadára. A műsorvezető kívánsága a Fináléban teljesült, Pintér Tibor pedig elmondta, hogy a lovakat is castingolni kell, ugyanis nem minden ló alkalmas 

Istenes Bence egy lovon vonult be a Fináléra

Miután lepattant jó barátjáról, Robertóról (akinek hozott egy kis csemegét is), Bence ismét bebizonyította, hogy nemcsak a műsorvezetés megy neki, hanem a táncolás is.

Elgázolták a megszökött lovat

Lovat gázolt egy mikrobusz Kiskunfélegyházán. Az állat egy másik lóval együtt az elkerülő út melletti tanyáról szökött el. Az ütközéstől olyan súlyosan megsérült, hogy az állatorvosnak a helyszínen el kellett altatnia. A mikrobuszban utazóknak az ijedtségen kívül nem lett baja.

Kabát Peti lovaglásra cseréli a focit?

Szabó Zsófiék lovagolni vitték a többieket. Elsőként Kabát ülte meg a lovat, majd az ügetést is kipróbálta Peti.

Valkó Esztinek egy életre elég volt a lovaglásból

Valkó Eszti már az első pillanattól kezdve le akart szállni a lóról, azonban Zsófi addig győzködte, míg pár kört ment az állat hátán ülve. Ügetésről azonban szó sem lehetett!

Radócz Peti extrém gyakorlatokat csinált lóháton

Valkó Eszti párja annyira bátran ülte meg a lovat, hogy még a kezét is a magasba tartotta, sőt a felálással is megpróbálkozott. Hogy hogyan sikerült neki, az kiderül a videóból!

Ló ellenőrzi a közlekedést

Különös szokás tett világhírűvé egy norvégiai lovat: kedvenc időtöltése ugyanis, hogy egy felüljáróról bámulja az alatta elsuhanó autókat. Gazdája akkor figyelt fel a 26 éves Roxy furcsa érdeklődésére, amikor az országút melletti mezőn legeltette.

Egy kutya, aki szőrén üli meg a lovat

Ami most jön, azt elsőre talán lehet, hogy nem is hiszik el. Rudi a keverék kutya gond nélkül üli, vagy inkább állja meg Rékát, a lovat. A vasboldogasszonyi kutyának már csodájára járnak. Gazdája szerint időben el kellett kezdeni trenírozni, hogy jó zsoké váljon belőle.

PÁRATLAN PÁROS: Egy kutya és egy ló barátsága

A falubéliek már megszokták Rudi, a lóháton közlekedő eb látványát, nekik szinte fel sem tűnik a dolog. Rudi kutya biztosan lovagol, leugrani is csak akkor szokott, ha valamelyik eb társa nagyon feldühíti.

Áthajtott egy nőn a lovaskocsi

Áthajtott egy nőn egy lovaskocsi az Egyesült Államokban, egy rodeósparádén. A kocsit húzó ló ugyanis valamitől megbokrosodott és nagy sebességgel száguldani kezdett. A szerencsétlenül járt nőt kórházba vitték, eltört az állkapcsa és az egyik lába. A jelenetet egy helyi tévé kamerája rögzítette.

Nagy bajba került Kedves


szerző:
2015.10.02. 18:15
Nagy bajba került Kedves

A lovat tűzoltóknak kellett kimenteniük, Karcagon esett egy tóba. Nyolc férfi tudta csak kihúzni a többszáz kilós állatot, ami szerencsére nem sérült meg.

Búcsút vettek Overdose-tól


szerző:
2015.09.06. 18:50
Búcsút vettek Overdose-tól

Nyilvános búcsút vettek Overdose-tól a Kincsem Parkban. A magyar csodalóként emlegetett nemzetközi hírű telivér július 1-jén pusztult el. Tízéves volt, Németországban bélcsavarodás végzett vele.
 

Keressük az ország legidősebb állatait!

Aki úgy érzi, hogy az Ő cicája, kutyája, lova vagy bármely más háziállata lehet a legöregebb, írjon nekünk levelet a fokusz@rtlklub.hu e-mail címre. Fotót és videót is küldhetnek nekünk. A legidősebb jelölteket pedig be is mutatjuk majd az egész országnak, itt a Fókuszban!

Ló-AIDS Magyarországon: kell-e félni?

Nemrég olyan fertőző betegséget kapott el egy ló, amely miatt le kellett ölni. A történtekről és a járványszerű vírus veszélyeiről a Lóklinika egyik vezetőjével beszélgettünk.

Városnéző oroszlánok


szerző:
2015.03.11. 19:30
Városnéző oroszlánok

Bika a nézőtéren, vágtázó lovak a 4-es főúton, fékevesztett marha vagy elszabadult cirkuszi elefánt a Kálvin téren. Háziállatok, vagy fogságban tartott vadállatok is könnyen okozhatnak meglepetést viselkedésükkel. Kecskeméten oroszlánok indultak városnézésre. Czakó József riportja.

Kaley Couco szerelmes a lovaglásba

Az Agymenők sztárja nem csak a kutyákért rajong, de lovagolni is imád.

Drágaságok: ők a legértékesebb háziállatok

A világ és Magyarország legértékesebb és legdrágább házi kedvencei, akik bizony megérik a pénzüket. Még ha hatalmas összegeket is kell értük kiadni.

Olimpiai lovas távolugrás, krokett, galamblövészet és rúdtánc?

Hajdanvolt olimpiai sportágak az akadályúszástól a lovas távolugrásig és a krokettől a racketsig. Olyan különleges és vicces versenyszámok, amelyekre már kevesen ismernek, és még kevesebben űznek.

Bence gazda igazi becsben tartaná szíve hölgyét

A Kucsora tanyán minden olyan békés és már-már giccsesen idilli. Gazdánk elárulja, hogy azokat a barátnőit, akikkel komolyan gondolta a kapcsolatot, el is vitte a tanyára. A fogadtatás viszont vegyes volt.

Kaszás Géza és családja lóra pattant

A színész és felesége két gyönyörű gyereket nevel, Nimródot és Lillát. Mint minden kisgyermekes családban, olykor náluk is gondot okoz a munkamegosztás, Géza és Zsuzsa azonban így is felhőtlenül boldogok.

Lilu kecskék, lovak és disznók között hangolódott a műsorra

A magányos, vidéki gazdák közül most jónéhányan változtathatnak életükön. Az RTL Klubon hamarosan induló műsor címe: Házasodna a gazda!, aminek a kedvéért Lilu is gumicsizmát húzott.

A londoni ötkarika magyar aranyesélyese

A legjobb versenysportolóink olimpiákban számolják az idő múlását. Berki Krisztián 2008-ban épp csak lecsúszott a Pekingi Olimpiáról, azóta kétszer is – 2010-ben, 2011-ben is – világbajnok lett, és a 2012-es Londoni Olimpia aranyesélyese.

Aknában landolt egy ló


szerző:
2011.09.19. 16:21
Aknában landolt egy ló

A szomszédok szerint egy csődör elől menekülve került az olajos vízzel teli aknába Pécelen. A lovat daruval mentették ki a tűzoltók.

Végzetes baleset a Nemzeti Vágtán

El kellett altatni azt a lovat, amelyik szombat délután megsérült a Nemzeti Vágtán.

Fókusz Plusz 11-09-17


szerző:
2011.09.17. 19:30
Fókusz Plusz 11-09-17

Fókusz Plusz: Őrült futam - Egy komplett rockzenekarral, mindenre elszánt világutazókkal és Moszkviccsal indultunk Jerevánba. A Kaukázus Rally videónaplója. Száguldó paripák - Megkerestük a legolcsóbb, legdrágább és legkisebb lovakat. Hogyan lovagol Rékasi Károly és suttog-e a suttogó?

A ló másik oldala


szerző:
2011.09.17. 19:17
A ló másik oldala

A Fókusz Pluszban a világ legkülönlegesebb lovait mustráltuk. Felidéztük Kincsem és Imperiál legendáját, és felkerestük Overdose-t is. Majd kinyomoztuk, valóban suttog-e a suttogó. Rékasi Károly pedig izgalmas lovas történeteivel szórakoztatott minket.

Vágtat lován a nemzet


szerző:
2011.09.17. 17:42
Vágtat lován a nemzet

Több ezren látogattak ki már szombaton is a Nemzeti Vágtára. Az előfutamok kora délután kezdődtek a Hősök terén kialakított pályán.

Fókusz 11-09-15


szerző:
2011.09.15. 20:50
Fókusz 11-09-15

Fókusz: Megszűnik a világ, összeesem, elájulok - ezt mondta Damu Roland arról a pillanatról, amikor megtudta az ítéletet. A színész exkluzív interjújában elmondja, miként hullott szét az élete, hogyan viszonyulnak hozzá az emberek. Közeleg a beköltözés, gyűlnek a villalakók. Sebestyén Balázs elárulta, miért szereti a Való Világ konfliktusait, kiszámíthatatlan játszmáit, és önmagukból váratlanul kiforduló személyiségeit. És, jönnek a vágtázó celebek, mindenki a hétvégi futamra készül, indul a visszaszámlálás!

Gyeplőlesen Nagy Sanyival


szerző:
2011.09.14. 07:45
Gyeplőlesen Nagy Sanyival

Nagy Sándor élete első Nemzeti Vágtájára készül. Igaz idén még nem lóháton, hanem a kocsitoló verseny művészcsapatát erősíti majd.

Felfüggesztett fogház a lógyilkosnak

Nem jogerősen egy év fogházbüntetésre ítélték - két év próbaidőre felfüggesztve - azt a férfit, aki leszúrt egy lovat.

Overdose Párizsban vágtathat


szerző:
2011.08.26. 11:43
Overdose Párizsban vágtathat

Egy hét múlva derül ki, hogy Overdose-t, a magyar versenylovat megfelelő formába tudják-e hozni a párizsi viadalra.

Meglepetés: két csikót is szült

Egészséges ikercsikókat ellett egy kanca Ausztriában.

Ragaszkodik díszes bajszához a paci

„Huszáros” bajsza van egy lónak Nagy-Britanniában: már több mint 17 centi hosszú.

Póniló harapta át a férfi torkát

A férfi éppen itatta az állatokat, amikor a póni átharapta a gégéjét.

Nyeregbe pattantunk a Nyeregszemlén

A betyárok és íjászok után a lovasok is Ópusztaszeren adnak egymásnak randevút. Egyszer egy évben mindenkit várnak, lehetőleg lóháton. Az is jöhet, aki szőrén üli meg a lovat, de az is, aki egyszerűen csak csodálja ezt a fenséges állatot.

Hagyományőrzés lóháton


szerző:
2011.07.14. 13:10
Hagyományőrzés lóháton

Hagyományteremtő céllal a hét végén első alkalommal rendezik meg a Nyeregszemle Kárpát-medencei lovastalálkozót.

Lovak és lovasaik főszerepben


szerző:
2011.07.13. 18:22
Lovak és lovasaik főszerepben

A háromnapos Kárpát-medencei Lovas Találkozót, azaz a Nyeregszemlét hagyományteremtés céljából kezdeményezték. A szervezők több 10 000 látogatót és több száz lovast várnak július 15-től 17-ig az Ópusztaszeri Nemzeti Parkba.

Overdose újra nyeregbe kerül


szerző:
2011.06.27. 12:17
Overdose újra nyeregbe kerül

Overdose lesz a „díszvendége” vasárnap a 89. Magyar Derbynek, az év legnagyobb hazai galoppversenyének.

Cseh exportlovak száguldanak a sztyeppén

Csehországból telepítenek vissza vadlovakat Mongóliába. Az érintett fajta egyedeit kihalás veszélyezteti az eredeti élőhelyén.

Felültették a celebeket


szerző:
2011.06.15. 07:50
Felültették a celebeket

Nyeregben érezhették magukat a sztárok, igaz, ló helyett kerékpárra pattantak.

Bögölycsípés vezetett súlyos balesethez

Meglódult lovaskocsija alá esett és súlyosan megsérült egy férfi Fegyverneken.

Kapósak a ló festményei


szerző:
2011.06.02. 16:40
Kapósak a ló festményei

Nem patával ragadja meg az ecsetet, hanem pofájával kezeli, mondhatni "fejből" fest.

A vak paci csodás menekülése

Ráomlott a pajta teteje, de a ló megúszta kisebb sérülésekkel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való