KERESÉS search-close

lakótársak

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lakótársak"

„Azzal szembesültem a kádban, hogy otthagyta a fanszőrzetét…”

Álmos és legjobb barátja több éve együtt laknak, azonban Álmosnak elege lett Pisti rendetlenségéből, aki mindenhol otthagyja a szőrét… Vajon megtudják beszélni a problémát? A teljes adásból kiderül!

Ha lehet kígyónk, jöhessen egy nyuszi is!

Dani és Imi lakótársak, Dani azonban retteg barátja egyik kedvencétől, egy pitontól. Most szeretné rávenni Imit, hogy ha neki lehet állata, akkor ő is nevelhessen egyet. Vajon megegyeznek? A teljes adásból kiderül!

Két szőkeség egy lakásban!


szerző:
2017.02.20. 18:00
Két szőkeség egy lakásban!

Már két hónapja él együtt Iszak Eszter és Nagy Alexandra, akik elképzelni sem tudnának maguknak jobb lakótársat. A Barátok közt színésznője azt mondta egy interjúban, hogy Eszti igazán rendszerető, sőt, sokszor ő gondoskodik arról, hogy mindig tele legyen a hűtő egészséges ételekkel. Jól kijönnek egymással, nem egyszer ruhát is cserélnek. Ennek ellenére mégsem tart majd évekig az együttlakás: Eszti a lakásvásárlás és felújítás kellős közepén tart, ennek végeztével pedig elköltözik a színésznőtől.

Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-18

Reggel jelentkezik Alexa zaklatója, mert találkozni akar vele. Bécy meg akarja védeni a lányt. A zaklató észreveszi, hogy Alexa nem egyedül érkezik a megbeszélt helyre, ezért fenyegető SMS-t ír, amiben megjegyzi, hogy csalódott, de annál jobban örül a későbbi fellépésnek a klubban. Bécy és a többi lakó megígéri Alexának, hogy vigyáznak rá. Lali, Marci, Joe és Gábor megérkeznek Bécsbe, és örülnek a szabadságuknak. Lali rögtön kihirdeti a pasis kiruccanás szabályait, nincs mobil és érvényes a tesó-szabály: a csajok tabuk. A Práterben, a Madame Tussaud Múzeum előtt, megfogja egy nő melleit, akit viaszbábúnak néz. A srácok a hotelbe megérkezve rájönnek, hogy egy szobával kevesebbet foglaltak. Milán apja, Balázs még mindig a lakóhajón él. Egy veszekedés odáig fajul, hogy Milán azt követeli Balázstól, hogy hagyja el a lakóhajót. Balázs azzal zsarolja Milánt, hogy nem engedi el neki a tartozását. Milánnak nincs más választása, mint meggyőzni az anyját, hogy fogadja vissza Balázst.

Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-17

Alexa sokkot kap, amikor szerelmeslevele érkezik a zaklatójától. Dühösen elhatározza, hogy kérdőre vonja Mátét, Bécy és Szúnyog elkísérik. Amikor megérkeznek hozzá, egy családi születésnap kellős közepébe csöppennek bele, és Alexa Máté kislányára tekintettel habozik, kérdőre vonja-e most Mátét. Amikor Marci közli Evelinnel, hogy a fiúkkal elutazik Burgenlandba, a lány féltékeny lesz. Marci meg tudja nyugtatni, de amikor nem sokkal rá a fiúk elmennek golfcuccokat vásárolni, hirtelen Evelin is felbukkan és kijelenti, hogy ő is velük tart. Marci megszeppenten bevallja, hogy igazából egy fiús utat szeretnének. Balázs elhívja a srácokat bevásárolni, hogy egy fiatalosabb imázst alakítson ki magának. A shoppingolás közben azonban Milán és Karesz összevesznek, mert Karesznek szúrja a szemét, hogy Milán mennyire próbál bevágódni az apjánál, holott az Drexet sokkal jobban díjazza. Később Milán kénytelen belátni, Karesznek igaza volt.

Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-16

Alexa reggel még mindig mámorban úszik a tegnapi fellépéstől. Ám amikor megjelenik Máté, a rajongója egy csokor virággal, hamar elmúlik a jókedve. Az eleinte kedvesnek tűnő fiú, egyre bizalmaskodóbb és ijesztőbb lesz. Amikor mindennek tetejében Máté még az utcán is leselkedik utána, Alexa nem meri többé elhagyni a lakást. Lali a születésnapján teljesen magán kívül van, hogy ez lesz a világ legjobb születésnapja, és be akarja teljesíteni egy gyerekkori álmát: tankot akar vezetni a barátaival. Az oktatást azonban nehezen viseli, és ameddig elmegy WC-re, a barátai ott hagyják, és Lali elmulasztja az egész szórakozást. Ezek után már csak abban reménykedik, hogy Gábor hazajön. Milánt sokkolja, amikor rájön, hogy apja a lakóhajón keresett menedéket, mert összeveszett a feleségével. Milán eleinte nem veszi komolyan a dolgot, amíg anyja szavai rá nem világítanak, hogy a szülei közel állnak a váláshoz. Milánnál teljesen kiborul, mikor Balázs és Drex meghirdetik a 80-as évek szingli buliját.

Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-15

Mikor Bécy Jenőtől megtudja, hogyan sikerült az előző nap Alexa fellépése, kineveti Alexát, és bűntudatot kelt emiatt Barbiban. Barbi úgy gondolja, tönkretette Alexa karrierjét, és az az egyetlen esélye, ha Bécy segítségét kéri. Meglepetésére Bécy belemegy, hogy titokban segítsen összehozni egy fellépést Alexának. Mikor Dávid reggel megtudja, hogy Levi be akar költözni hozzájuk, gyorsan azt hazudja, hogy odaígérte pár hétre a nappalit egy barátnőjének. Levi megjegyzi, hogy akkor a közeljövőben Robi szobájában fog aludni. Mikor Levi felveszi Dávid chippendale ruháját és viccet csinál Dávidból, elszabadul a pokol. Reggel Regina a többiek előtt szerelmet vall Grétának, Gréta elutasítóan viselkedik vele, és egész nap kerüli őt. Regina attól fél, hogy Gréta nem érez úgy, ahogy ő, és közben Gréta Lali születésnapi buliját is lemondja. Hirtelen felindulásból Regina elmegy a tánciskolába és kérdőre vonja Grétát.

Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-14

Bécy azon szórakozik, hogy Barbi lett Alexa új menedzsere. Alexa állítása szerint Barbi már rég leszervezett neki egy fellépést. Barbi ideges lesz ettől, mert még semmiféle fellépést nem hozott össze! Amikor minden arra vonatkozó igyekezete, hogy megszervezzen valóban egy fellépést, sikertelen marad, Bécy előterjeszti neki ajánlatát: segít Barbinak, amennyiben a lány megfűzi Alexát, hogy térjen vissza hozzá. Váratlanul felbukkan Robi exe, Levi. Robi felajánlja neki, hogy maradjon nála. Dávid nem érti, hogyan viselkedhet vele azok után is ilyen kedvesen, amit vele tett Levi. Amikor Robi és Levi a bevásárlás során kiközösítik Dávidot, ráadásul otthagyják a szupermarketben a rengeteg cuccal, Dávidnak elege lesz. Emese szenved, mert ma ünnepelnék Ádámmal az évfordulójukat. Regina és Gréta szeretnék Emese figyelmét elterelni, és kívánságára elkísérik a tropikáriumba. Regina igyekszik Emesét meggyőzni, hogy semmi dolga nem lehet egy olyan gazemberrel, mint Ádám. Viszont Ádám váratlanul megjelenik a tropikáriumban, és vissza akarja hódítani Emesét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való