KERESÉS search-close

legkövérebb ember

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "legkövérebb ember"

Top 5 - 542 kilót fogyott a világ legkövérebb embere

A világ legkövérebb embere Khalid bin Mohsen Shaari, akinek súlya 610 kilogramm. A férfi kórházi fogyókúrája - amit szinte folyamatosan közvetített a szaúdi televízió - remekül sikerült, ezzel szintén világrekordot döntött. 1 év alatt 610 kilóról 68 kilósra fogyott le.

Már 175 kilót fogyott a mexikói

Már nem a világ legkövérebb embere a világ korábban legkövérebb embere. Franco Salas speciális diétával már 175 kilót fogyott. Ez mindenképpen jó hír a 32 éves fiatalembernek, mert így most már végrehajthatják rajta a gyomorszűkítő műtétet. Franco egyik legfőbb vágya, hogy felkelhessen az ágyából.

Hat év után először járt

Hat év után először kelt ki ágyából Mexikó egyik legkövérebb embere. Juan Pedro csaknem 500 kilót nyom, egy baleset után lett ágyhozkötött. Orvosok segítségével segítették ki ágyából, járókeret segítségével tudta megtenni évek óta első lépéseit. Kórházba vitték, és több hónap alatt próbálják lefogyasztani.

Meghalt a világ legsúlyosabb egyénisége

A mexikói Manuel Uribe szívritmus zavarral került kórházba a hónap elején. Monterey-i otthonában lett rosszul. A májával is komoly gondok voltak. A kórházban már nem tudtak rajta segíteni.

Látogatóban a világ legkövérebb emberénél

A világ legkövérebb embere, Manuel több, mint fél tonna, úgy 560 kiló körül ingadozik a súlya. Amikor hat évvel ezelőtt megnősült Mexikóban, mindenki ott akart lenni a lakodalmán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való