KERESÉS search-close

lelkiismeret-furdalás

29 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lelkiismeret-furdalás"

Laci ráhajtott legjobb barátja csajára

A fiú több módszert is kidolgozott Ricsi barátnőjének meghódítására, ráadásul egy alkalommal női fehérneműket rejtett el barátja hálószobájában. Laci most bocsánatot szeretne kérni barátjától. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Tomi már csak Alexandrára számíthat?

Miután Robi elmondta az igazat Tominak, az átejtett srác félrevonult Szandival, és egy óriási szívességet kért tőle.

Eljött a nagy pillanat: Ádám bevallja Natasának az igazat?

A fotós lépten-nyomon Rudi szellemét látja, és kezdi úgy érezni, hogy teljesen becsavarodott. Hogy a lelkiismeretét tisztára mossa, ráébred, hogy csak egy dolgot tehet…

Mit tegyek? A párom a legjobb barátnőmmel csalt meg!

Ricsi a szerelmének, Vikinek szeretné bevallani a bűnét, hiszen egy ferde éjszakán megcsalta őt. Ráadásul a lány legjobb barátnőjével!

Fekete Luca: „Nem érdemlem meg, hogy szeress!”

A lelkiismeret-furdalás annyira felemésztette a fiatal lányt, hogy bevallotta Milánnak az igazságot…

Frabato mágus és a szerelemvarázslat

Frabato már nem egyszer tett csodát a stúdióban, és ezúttal sem cselekedett másképp. Rómeóhoz érkezett, aki a hűtlenségéből fakadó lelkiismeret-furdalása miatt szerelmi kötést szeretne kérni a varázslótól. Vajon kitart a mágia a vallomás pillanatáig?

Miklós vonzódik Julihoz?

A cégtulajdonos jól érezte, hogy kolléganője szinte menekül előle, de mikor kiderült, hogy miért, még a szeme sem rebbent…

Viki: ˝Én ezt nem bírom, ezt nem érdemlem meg...˝

Janinak sikerült magához csalogatnia Vikit, aki gyanútlanul besétált a "csapdába". Már épp úgy tűnt, hogy minden jól alakul a fiatalok között, amikor megszólalt a lány lelkiismerete.

A teljes adásért kattints IDE!

Aliz: „Terhes vagy?”


szerző:
2017.12.19. 22:50
Aliz: „Terhes vagy?”

Hannát kételyek gyötrik a gyermekvállalással kapcsolatban, és az egyik alkalommal úgy dönt, kiönti a szívét Aliznak.

Ilyen az igazi Berényi Miki módszer!

Miklós nem viccel, ha a cég sorsáról van szó. Még akkor sem, ha Bandival kell szembemennie.

Mi lesz a 15 éves barátság sorsa?

Tamás és Alex 15 évig legjobb barátok voltak, viszont Alex egy nap megcsókolta Tomi barátnőjét. A két fiú többször is próbálta már megbeszélni a történteket, de minden próbálkozás nagy kiabálásba torkollott. Tomi bízik abban, hogy most sikerül higgadt fejjel rendezni az összetűzésüket, és reméli, hogy kibékül lelkiismeret-furdalással szenvedő barátjával…

Sebestyén Balázs: ˝mekkora barom vagyok én˝

A műsorvezető és kisfia nagy ijedtségen vannak túl...

Evelin: „Tönkretettem a szerelmem álmait”

Evelint borzasztó lelkiismeret-furdalás gyötri, amiért drogot csempészett Dani cuccai közé. Amikor azonban Roland már épp megnyugtatná őt, hogy nála biztonságban van a titka, Bori bekavar a képbe.

Előző rész (2017. szeptember 05.)

Evelint furdalja a lelkiismeret, mert drogot rejtett el Daninál. Zoé reggel fájó szívvel elköltözik az albérletből Totóval együtt. Alexa helyett Lali áll a színpadra, és nagy sikert arat Alexa Bang Bang című dalával.

Emília sem érti: mi lelte Berényi Miklóst?

A cégvezető ismét botrányosan viselkedett…

Tóbiás döntött, soha többet nem akarja látni Zsófit

Ádám mindent megtesz, hogy kibékítse Zsófit és Tóbiást. Az egyedülálló apuka viszont hallani sem akar erről. 

Valóra válik Nóra rémálma?

Peti nem bírta már tovább a folyamatos lelkiismeret-furdalást, bűntudatot, és mindent bevallott édesanyjának. Juli lassan kezdi összerakni a kockákat, és úgy dönt, beszél Nórával.

A lelkiismeret-furdalás a lélek gyilkosa – Szulejmán elsírja magát

Hogy Hatice pontosan mit szeretne elérni, egyelőre nem lehet tudni. Egy dolog pedig biztos, az uralkodó több szenvedést már nem bír elviselni.

Szulejmán már képzelődik is?

Az uralkodót nagyon emésztheti valami Ibrahimmal kapcsolatban. Egyik sétája alkalmával nem hisz a szemének, mintha maga a pasa állna előtte.

Szulejmán szellemet látott? – Videó!

Napi körkérdés: Szulejmán vajon megbánta, hogy megölette Ibrahimot? Az uralkodó erősnek mutatja magát, viszont minden jel arra utal, hogy lelkiismeret-furdalása megemészti tudatalattiját.

Szulejmán kegyetlen döntést hoz

Az uralkodó száműzni szeretné Hatice szultánát, de mielőtt végleg döntene, meglátogatja húgát. A találkozóból komoly veszekedés alakul ki. 

Megrázó Videó! – Hatice és Ibrahim utolsó párbeszéde

Az uralkodó kegyetlen döntést hoz. Végérvényesen száműzi húgát a palota közeléből. A szultána nehezen, de végül beadja a derekát, engedelmeskedik bátyja akaratának. Hatice fájdalmas búcsút vesz otthonától, és lélekben szerelmétől is, Ibrahimtól.

Szulejmán felfedi féltett titkát

Szulejmán nem bírja tovább magában tartani súlyos titkát, és tanácsot kér Kádi Efenditől. Az uralkodó nem tud mit kezdeni a bűntudattal, amit Ibrahim halála miatt érez.

Hürrem: „Nem érzem magam vétkesnek”

Nem lesz könnyű dolga a szultánának, a pasa halála folytán nemcsak Haticevel kell szembe néznie, többen is őt okolják a történtek miatt. Hürrem azonban másképp gondolja.

Ez volt Ibrahim utolsó felkiáltása

Ibrahim legszebb álmából felriadva veszi tudomásul, hogy élete veszélyben van. A többi már történelem...

Rudi őszinteségi rohamot kap

Rudi nem bírja tovább, és elmeséli Aliznak, hogy ő tehet arról, hogy Krisztiánt lelőtték.

Rudi szembenéz önmagával – fájdalmas percek következnek

A mindig makacs, és önfejű Rudi, most valóban komolyan veszi a körülötte zajló eseményeket, Krisztián válságos állapota igencsak megijesztett mindenkit.

Gizi most tényleg nagy bajba került!

A véletlennek köszönhető, hogy Zsófival, és a babával nem történt nagy baj! A szerencse most Gizi mellé állt, pedig akár tragédiával is végződhetett volna az alkoholproblémából fakadó tehetetlensége. De mi is történt valójában?

Reggeli - Csak csajok 12-07-16

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való