KERESÉS search-close

levél

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "levél"

Claudia titokban kijátssza Vandát?

Az üzletasszony úgy dönt, kezébe veszi az unokája sorsát...

Szívhez szóló levelet írt Vanda kisfiának

A fiatal anyuka Marcinak mesélt arról, hogy milyen érzelmi viharokon megy éppen keresztül.

A Polip személyes tárgyai jól összezavarták a Nyomozókat

A versenyző talán egy szenvedélyes levélgyűjtő? A Nyomozók alig győztek találgatni...

Levélben kérne bocsánatot a késelő diák

Bocsánatkérő levelet ír a tanárát megkéselő 17 éves győri diák osztályfőnökének és osztálytársainak. Ügyvédje szerint személyesen szerette volna ezt megtenni, de mivel letartóztatták, erre nincs lehetősége. A diák december elején azért szúrta meg tanárát fizika órán, mert rossz jegyet kapott, és elégedetlen volt a pedagógus tanítási módszereivel.

Milyen levelet írnak a mai gyerekek a Jézuskának?

Minden évben fejtörést okoz a szülőknek, hogy mit is kapjanak a gyerekek karácsonyra. Sok csemete listát ír, amivel megkönnyíti ezt a folyamatot, kivéve, ha olyan dolgok kerülnek a papírra, mint például a legdrágább telefon, laptop, méregdrága ruhák és kiegészítők.

Kivizsgálják, hová lett a levél

Megvonták a rokkantsági ellátást egy kecskeméti asszonytól, mert a Posta nem kézbesítette az értesítését a kötelező felülvizsgálat időpontjáról. A nő végül méltányosságból megjelenhetett a bizottság előtt, de így is késve jut majd hozzá a pénzéhez. A Posta jegyzőkönyvet vett fel, és vizsgálatot ígért az asszonynak. Úgy tudjuk, a levelek továbbra sem érkeznek meg a város több pontjára. 

Ezt látnod kell! Vadmacska úr visszatért!

Tomi és Ádám egy játékkal kedveskedett Emesének és Mesinek, Bence pedig Vadmacska úrt hívta segítségül, hogy meglepje Adélt.

A török elnök kidobta Donald Trump levelét

Donald Trump olyan levelet írt Erdogan török elnöknek, hogy még saját pártjában is azt hitték először, egy internetes tréfáról van szó. Trump ugyanis üzenetében barátian arra intette török kollégáját, hogy - szó szerint idézve - ne legyen bolond, és állítsa le a kurdok elleni támadását Szíriában. Mint kiderült, Erdogan egyszerűen kidobta Trump levelét.

Nyíltan kampányol a Fidesz mellett az érdi polgármester

Levélben kérte az első szavazókat Érd polgármestere, hogy vasárnap a Fidesz-KDNP listájára voksoljanak. A kormánypárti polgármester azt állítja, saját zsebből fizette a több mint 2700 elsőbbségi levelet és nem is talál semmi kivetnivalót abban, hogy városvezetőként nyíltan a Fidesz mellett kampányol. T. Mészáros András akciójával pártja is egyetért, a Momentum szerint viszont ez csak azt bizonyítja, hogy a kormánypártok nagy bajban vannak a fiatal választók körében.

Teó titokzatos levelet küldött Szofinak

Szofi levelet kapott az eltűnt testvérétől…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Zaklatójáról mesélt Molnár Anikó

Anikó villaléte alatt egy elvetemült rajongó írt levelet édesanyjának, aki nem kis megdöbbenéssel bontotta fel a látszólag ártalmatlan borítékot…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Orbán Viktor levélben kért bocsánatot

Bocsánatkérő levelet küldött Orbán Viktor azoknak a jobboldali pártoknak, amelyek kizáratnák a Fideszt az Európai Néppártból. A miniszterelnök azt kérte tőlük, hogy vizsgálják felül a javaslatukat. Manfred Weber néppárti frakcióvezető, aki kedden járt Orbán Viktornál, az Euronewsnak azt mondta: a találkozójukon szó sem volt tárgyalásról.

Bélyegek és gyűjtőik

"A bélyeg nevel, oktat, szórakoztat." - szólt az archív híradóban. A legtöbben azt gondolták, a bélyeg remek befektetés, hiszen ezt sulykolták a reklámok. A ’90-es években azonban rájöttek az emberek, hogy gondosan rendezgetett gyűjteményeik nem sokat érnek.

M. Richárd személyesen is bocsánatot kérne

Másfél évvel a tragikus Dózsa György úti baleset után levélben kért bocsánatot M. Richárd az elhunytak hozzátartozóitól, aki a levél végén azt is hozzáteszi, hogy szívesen találkozna személyesen is a családdal, hogy részvétet nyilvánítson.

Elképesztően cuki ajándékot kaptak a Survivor játékosai a rajongóktól!

Facebookon alakult egy csoport, ahol a Survivor rajongók tartják egymással a kapcsolatot. A Fecsegők ezúttal igazán meglepték Robit és Gábort, mert egy hihetetlenül szuper ajándékot kaptak a srácok Eszterrel és Benivel együtt.

Levelet írt a Veronában szalagkorlátnak ütköző busz sofőrje

4 hónappal a veronai baleset tudta meg, hogy 17-en meghaltak az általa vezetett buszon.  Ezt írta a sofőr levelében, amit a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatójának küldött. A diákokat szállító busz 2017-ben szenvedett balesetet, szalagkorlátnak ütközött, majd kigyulladt. A sofőr a levelet, amiben részvétet nyilvánít, idén februárban küldte. Azt írta, azért akkor, mert előtte lelkileg és fizikailag sem volt rá képes. 

Exkluzív jelenet: Egy kis időre visszatérhetnek a játékosok a civilizációba!

Tomi, Szandi és Fanni már biztosan ott lesznek a döntőben. Ezt egy grillvacsorával ünnepelhetik meg, ám előbb meg kell vásárolniuk a hozzávalókat a piacon! Részletek a ma esti adásban 19 órától az RTL Klubon!

Hihetetlen! Így manipulálta Dávid Tomit!

Dávid egy családtól kapott levéllel manipulálta Tomit, hátha sikerül ezzel maga mellé állítania a srácot.

Gábor szemrebbenés nélkül a társai szemébe hazudott

Gábor nem árulta el az igazságot a ládában található levelekről. A srác azt adagolta be a törzs tagjainak, hogy a kávé + cukor és a családjától kapott levél közül kellett választania.

Tomi könnyek közt olvasta el édesanyja megható levelét

Tamás kézhez vehette a családjától kapott levelet, amit sírva olvasott el az egyik fa tövébe kucorodva. A videóból kiderül, hogy mi állt a levélben!

Taktika vs. emberség: Gábor kezében a döntés, hogy eljutnak-e a hozzátartozók levelei a törzs tagjaihoz!

Gábor és Dávid döntés előtt áll: mindegyik játékosnak odaadják a szeretteik által írt leveleket, vagy csupán egy valakit jutalmaznak meg vele.

Joe váratlan levelet kapott Barbitól

Reggel Joe levelet kapott az ex-feleségétől, Barbitól…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tomi és Alexandra titkos megállapodást kötöttek

Mielőtt Tomi félrevonult, hogy elolvassa a zsákmányszerzésen nyert levelét, amivel közelebb kerülhet a védettségi amulett megtalálásához, Szandrával szövetségre lépett.

Emese kezébe került Fanni és Eszter sorsa!

Emese nyerte a zsákmányszerzést, így ő dönthetett arról, hogy kit tart bent a Bayani törzsben.

Lemondott az iskolaigazgató

Segélykiáltó levélben mond le a Farkasréti Általános Iskola igazgatója. A 444.hu hozott le részleteket abból a 9 oldalas levélből, amelyet Fazekas László intézményvezető küldött a tankerületnek, a szülőknek és a diákoknak. Ebben azt írja, a rendszer teljes csődje, és a pedagógusok reménytelen helyzete miatt adja be lemondását.

Balázs a könnyeivel küszködve olvasta el szerelme levelét

Balázs visszatért a klinikáról, majd miután elmesélte a többieknek, hogy min ment keresztül, félrevonult, hogy a párjától a születésnapjára kapott levelet olvasgatva merítsen erőt a játékhoz.

Majka titkos küldetést kapott

Az ózdi fiú már alváshoz készülődött, amikor beszólították a riportszobába…

Megható levelet hagytak hátra Berniék

Ádám és Berni Vivinek és Fecsónak írtak levelet kiesésükkor, melyben felkínálták nekik a luxus lakosztályt és a játék utáni barátságukat.

Lelepleztük!: csalók kérnek pénzt levélben

Fókusz riportere július 4-e óta levelezik valakivel, aki a mai napig pénzt próbál kicsalni tőle. Megtalálta azt az amerikai nőt is, akinek személyazonosságát használja a csaló, aki még nem sejti, hogy lebukott. Tudunk olyan emberről, akitől hasonló módszerrel 25 millió forintot csaltak ki, és olyan áldozatról is, aki teljesen eladósodott.

„Eljött az ideje a térfélcserének!”

Levél érkezett a Nyerő Páros villába: a pároknak azt kellett eldönteniük, hogy kit tartanak a legnyerőbb párosnak, és erősorrendet kellett felállítaniuk, hogy eldőljön, ki melyik szobába költözik át.

Gáspár Laciék és Veiszer Alindáék a Nyerő Páros a többség szerint

A párok azt a feladatot kapták, hogy aszerint rakják sorba a még játékban lévő 6 párt, hogy kit tartanak a legnyerőbb és a legkevésbé nyerő párosnak. Annyit elárulunk, hogy az első helyen holtverseny alakult ki, a többi a videóból kiderül!

Nyomoznak a rab levele miatt

Hamis tanúzás miatt nyomoznak a lúgos orvos ügyével kapcsolatban. Még tartott a támadással vádolt orvos pere, amikor a védelem egy levelet kapott. Ebben valaki megpróbálta a megtámadott nő jelenlegi barátjára terelni a gyanút. A levélről kiderült, hogy valótlanságokat tartalmaz, ezért indult most nyomozás az ügyben.

Ron Werber: ”Kiábrándító volt hallani és látni ezt a videót, de nem lepett meg

Jogszerűtlenül kötött szerződést Ungár Péter, az LMP politikusa Ron Werber kampánytanácsadóval – erről ő maga beszélt egy most kiszivárgott videófelvételen. Azt mondja, tudta, hogy nincs joga aláírni, de mégis megtette, hogy a szerződés ne legyen érvényes. Ron Werber a történtek miatt bírósági pert helyezett kilátásba a párt ellen. Az RTL Híradó megkereste Ron Werbert az üggyel kapcsolatban, aki levélben válaszolt:

Felháborító: „Túl hangos a mentők szirénája”

Levelet kapott az Országos Mentőszolgálat, melyben valaki a túl hangos szirénázást kritizálja. Az OMSZ-nél megdöbbentek a minősíthetetlen hangnemű, fenyegetőző levélen.

EZ NEM VICC!: Győrfi Pál a mentős levélről

Az RTL Híradó megkérdezte a mentőszolgálat szóvivőjét, Győrfi Pált, hogy mit szóltak a mentőkocsik szirénázását kritizáló levélhez.

Óvodában osztogatták a levelét

Az óvodában osztogatták a fideszes polgármester-jelölt szülőknek szánt levelét a 8. kerületben. A levélben Sára Botond arról ír, hogy az önkormányzat ingyen tisztasági csomagot és gyümölcsöt ad a gyerekeknek. Az RTL Híradónak az egyik szülő azt mondta, egy külön papíron alá kellett írniuk, hogy átvették a levelet. A kerületi óvodák vezetője ezt tagadja.

 

Milán romantikus gesztusa majdnem lebuktatta őt Ayse testvérei előtt

Milán megpróbált levélben üzenni szerelmének, de Ayse anyja elfelejtette odaadni az üzenetet lányának. Mivel a levéllel lebukhatnának, Milán Karesszel és Gusztival megpróbálta visszaszerezni azt. Hakan és Fatih után mentek a török fürdőbe, hogy kicsempésszék a levelet.

Rejtélyes levelet kaptunk VV Fanni eltűnésének körülményeiről

Kaptunk egy tíz oldalas kézzel írt levelet, melyben a névtelen feladó elmeséli hogyan halt meg és hogyan tüntették el Novozánszki Fanni holttestét. A Fókusz szerkesztőségébe érkezett levelet és benne a vallomást a rendőrség lefoglalta erről egy jegyzőkönyvet is kaptunk.

Mérai Kata egy rajongójához megy feleségül?

A színésznő igyekszik válaszolni a rajongói levelekre, de sajnos ez nem mindig olyan egyszerű. Sőt, az is előfordult már, hogy valaki házasságot ajánlott fel neki…

Erdész Gábor saját maga árulta el halálának rejtélyét

Piros végre kiderítette az igazat! Az Erdész lányok édesapja saját kezével alkotta meg a sorsdöntő bizonyítékot. 

A teljes adásért kattints IDE!

János magára haragította Hajnit

"Megnyerted a pénzt a főzősulihoz, és kaptál egy hivatalos meghívót az ünnepélyes átadóra, amit én lehet, hogy eltitkoltam kicsit így előled?"

A teljes adásért kattints IDE!

Jani megfosztja Hajnit az álmaitól?

Eddig együtt dolgoztak azon, hogy a fiatal séf Párizsban folytathassa karrierjét. Végül meg is kapta a sorsdöntő esélyt, de az örömteli hír Janinál landolt, így az ő kezébe került Hajni jövője.

A teljes adásért kattints IDE!

A Stop-Sorosról ír Orbán levelet

Megint levelet küld Orbán Viktor, ezúttal a Stop Soros-nak elnevezett törvénycsomagról. Pedig nem is biztos, hogy még a választások előtt szavaz róla az országgyűlés.

Az iskolák mostantól nem nyilatkozhatnak maguktól

Körlevélben utasítja a szakképző iskolákat, a Nemzeti Szakképzési Hivatal, hogy mit kell tenniük, ha a sajtótól megkeresést kapnak. Az RTL Híradó birtokába jutott levél szerint az iskolák mostantól nem nyilatkozhatnak maguktól, mindent a hivatallal kell egyeztetniük.

 

Csaknem 100 segítségkiáltás jut naponta

Évente harmincezer segélykérő levél érkezik a szervezethez, vagyis naponta csaknem száz segélykiáltás jut. Idén több mint harmincezer bajbajutottnak segítettek az ökumenikusok, többek között abból a 75 millió forintból, amelyet tavaly a Fókusz gyűjtött a segélyszervezetnek.

Orbán levele a határon túliaknak

Újra levelet küld a miniszterelnök. A Híradónk birtokába került tervezet szerint ezúttal a határon túli magyar állampolgároknak. Arra bíztatja őket, hogy regisztráljanak és vegyenek részt a jövő évi választásokon. A Demokratikus Koalíció szerint a miniszterelnök megint szavazatokat vásárol az adófizetők pénzén.

 

Tenya barátnőjének a levele hatalmas vihart kavart a táborban

Mikor Tibor megtudta, hogy a barátnője már nem várja haza, lelkileg összetört. Az érzelmi sokk kihatott Gabóra is, aki azzal vádolta meg Andit, hogy a szakításról, és mindenről csak ő tehet.

Peller Anna Sebestyén Balázsnak:

Szólj be névtelenül! A Reggeli műsorvezetői Sebestyén Balázsnak üzentek, aki állítólag úgy eszik, mint egy malac. Hallgasd meg, mit üzentek Annáék A Fal házigazdájának!

Bélának tervei vannak az Erdész nővérekkel

Ha a lányok nevelőapján múlik, biztos, hogy hamarosan fenekestől felfordul az életük. Vajon Ildikó mit szól Béla ötletéhez?

A teljes adásért kattints IDE!

Ez egy felolvasott üzenetbe bújtatott szerelmi vallomás?

János, a jegyesek legjobb barátja komoly feladatot kapott a vőlegénytől: át kellett adnia Márk szívhez szóló sorait Hajnalnak, aki teljesen meghatódott a romantikus szavaktól és a gondosan előkészített meglepetéstől. Vajon kinek az érzelmei törtek most a felszínre?

A teljes adásért kattints IDE!

Nóri felgyújtotta a menedékét!


szerző:
2017.10.10. 20:05
Nóri felgyújtotta a menedékét!

A Holtak Szigetére levél érkezett, melyből megtudták a játékosok, hogy elérkezett az utolsó nap. Nóri a hír hallatán a tűzre dobta menedékének darabjait, amik azonnal lángra kaptak. Természetesen Anita és Iliász is azonnal pakolni kezdett, hiszen erre a pillanatra vártak már oly régóta!

Iliász szívhez szóló üzenetet kapott a kedvesétől

Iliász a szerelmétől kapott egy levelet, ami megerősítette őt abban, hogy párja az igazi. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Szandi:

Szandi az édesanyjától kapott levelet, ami mindennél boldogabbá tette a lányt. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Feri elérzékenyült testvére levelétől

Feri levelet kapott egyik hozzátartozójától, amitől teljesen elérzékenyült. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Beninek az édesanyja üzent otthonról

Benedeknek az édesanyja írt levelet, amiből óriási erőt merített a srác. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Szerelmétől kapott levelet Barbi


szerző:
2017.10.02. 11:00
Szerelmétől kapott levelet Barbi

Barbinak a szerelme üzent otthonról. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Klau egy megható verset kapott az anyukájától

Klaudia az édesanyjától kapott egy levelet, amitől könnyek szöktek a fiatal lány szemébe. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Aki elsőként rakja ki a térbeli puzzle-t, üzenetet kap egy hozzátartozójától!

A Holtak zsákmányszerzésén Anita, Lilla és Nóri vett részt, ugyanis Gergő úgy döntött, hogy számára nem ér ennyit a játék. A három lány közül azonban végül csak egynek sikerült felépítenie a tornyot, így csak ő vehette kézbe az egyik hozzátartozója által írt levelet.

Anita érzelmei egyáltalán nem hatották meg Gergőt

Anita nyerte a Holtak legutóbbi zsákmányszerzését, így ő vehette kézbe a családja által írt levelet. A lány teljesen elérzékenyült a sorok olvasása közben, Gergő azonban többre értékelte volna, ha az élelemért folyik a küzdelem.

Nóri kamu amulettje felforgatta az Ibon törzs életét

A védettségi amulettről szóló levélt követően Zoli és Nóri egymásra pillantása a többiek számára is jelentéssel bírt, innen pedig már egyenes út vezetett a vita kirobbanásáig. Nóri védettsége teljesen felborította az Ibon egyik felének tervét.

Újra kínos helyzetbe került Madonna

Újra kínos helyzetbe került Madonna, igaz, most nem viselkedése vagy öltözéke miatt. Egy 20 éves levél került nyilvánosságra, hála egy aukciós háznak, amiben az énekesnő Sharon Stone-t kritizálta.

A teljes adást itt nézheti meg!

 

Adele szomorú hírrel szolgált rajongóinak...

Június 28-án ért véget Adele turnéja, és a jelek szerint a jövőben soha többé nem áll színpadra az énekesnő...

Zoli:

Soós István, tanácsadó szakpszichológus hasznos tanácsokkal látta el Zolit még az esküvő előtt. 

Rita teljesen elérzékenyült, amikor elolvasta a neki címzett sorokat

Soós István, tanácsadó szakpszichológus komoly sorokat írt a menyasszonynak még a ceremónia előtt. Rita alig tudta végig futni a levelet...

Cenzúra a szlovák Parlamentben

Az egyik ellenzéki párt képviselője bejelentette, hogy a házelnök utasítására felbontják és elolvassák az ellenzéki politikusoknak érkező leveleket. A parlamenti szóvivő ezt tagadta, majd kiderült, hogy a levélbontás igaz, és biztonsági okai vannak. A kormánypártok szerint ez teljesen normális. A Parlament hivatalvezetője azonban közölte: visszavonták az óvintézkedést.

Tanulási zavaros diákok: levél a miniszternek

Tanulási zavaros diákok: az oktatási kormányzat új ötlete szerint akkor is kötelező lenne osztályozni őket, ha a szakértői bizottság egy-egy tárgyból felmentésüket javasolja. Sőt, van másik ötlet is: az értelmi sérült diákokat szakképesítés nélkül is lehetne tanítani azokban az iskolákban, ahol hiányzik a gyógypedagógus. A szülők és a szakma is tiltakozik. Mit mond a kormányzat?

Előző rész (2017. április 10.)

Kristóf megtudja, hogy mi okozta az apja halálát. Natasa újabb dilemma elé kerül az egyetemi kutatással kapcsolatban. Péter életében felbukkan egy rég nem látott ismerős. Ágnes levelet kap a német hatóságoktól.

Következő rész (2017. április 10.)

Kristóf megtudja, hogy mi okozta az apja halálát. Natasa újabb dilemma elé kerül az egyetemi kutatással kapcsolatban. Péter életében felbukkan egy rég nem látott ismerős. Ágnes levelet kap a német hatóságoktól.

37. rész - A házaspárt egy ismeretlen fenyegeti!

Egy napon Boglárka egy halálos fenyegetést talál a postaládájában. Miközben férje, Gábor a fenyegetést félvállról veszi, és csak egy „diákcsínynek” tekinti, Boglárka alig mer kimozdulni otthonról. 

A Polgármester kis híján megfulladt a miniszter levelétől

Akárcsak Erika, a Polgármester is pórul járt nyalókázás közben... Szerencsére a közelben volt titkárnője, aki tapasztalt fuldokló lévén segített megmenekülni Károlynak!

Egy-egy jelenetben több baki rejlik, mint hinnéd!

Egy elszakadt levél, egy érthetetlen monológ és egy nagyobbra sikerült hátbaverés... Csuja Imre, Lovas Rozi és Bánki Gergely remekül szórakoztak a forgatáson!

VERONAI BUSZBALESET TÚLÉLŐJE: Úgy érzi meggyalázták felesége emlékét

Most először és utoljára szólalt meg a január 20-ai 16 halálos áldozatot követelő Veronai buszbaleset egyik túlélője. Papp András feleségét Enikőt és nevelt fiát Balázst vesztette el azon az estén. Ő csodával határos módon élte túl a tragédiát. A tragédia óta rengetegen keresték meg, hogy kifejezzék együttérzésüket és felajánlják segítségüket. Jött egy levél felesége munkahelyéről is, akik saját halottjukként kezelték volna Enikőt, de ehhez férje nem járul hozzá, mert szerinte méltatlanul bántak ott a feleségével, aki nem sokkal a tragédia előtt fel is mondott. András sokat vívódott, hogy nyilatkozzon-e érzéseiről, és csakis emiatt a szerinte lekezelő, és méltatlan levél miatt döntött úgy, hogy kameránk elé áll.

 

Fókusz 2016-12-09


szerző:
2016.12.09. 18:55
Bálint Zsófinak:

Zsófi reggel mindenképp beszélni akart Bálinttal, ezért a kanlakba sietett. Zsófi egy hosszú levelet húzott elő a táskájából, amit Péter írt neki. A nő nem olvasta végig a levelet, de Bálintnak elég volt pár sor belőle, hogy összerakja a képet.

Amíg Vivi a boldogságban úszott, Zsolti a könnyekben

Vivi nagyon örült a levélnek, ami arról szólt, hogy hamarosan találkozhat a legjobb barátnőjével. Soma és Gina kifejezetten örültek Vivi boldogságának, a lány legjobb villabarátja, Zsolti azonban cseppet sem volt vidám.

Ki a legnépszerűbb a Heti Hetes asztaltársaságából?

Egy néző leveléből kiderült, ki miatt nézi már lassan egy éve a műsort. Azt azért eláruljuk, hogy az eredmény annyira meglepő volt, Gálvölgyi Jánosnak is volt hozzá egy-két szava!

Szerelmes levél Rogán Antalhoz


szerző:
2016.11.20. 23:30
Szerelmes levél Rogán Antalhoz

Egy hír szerint a miniszterelnököt kérdezték kabinetfőnőke tevékenységei és kijelentései kapcsán, aminek az lett az eredménye, hogy Orbán Viktor megvédte politikusát. Ez pedig különös módon ihlette meg Ceglédi Zoltánt!

Mici és Krisztián megszívatták Zsoltit

Ezúttal Mici és Krisztián állt szerkesztőnek, és rögtön meg is választották Villamesternek Zsoltit, aki nem repesett a hírtől...

Paula megtudja az igazságot Bori és Tamás kapcsolatáról

A férfi minden trükköt bevet, hogy visszaszerezze Paulától a levelet: Ezért elmegy a fodrászatba is, ahol szexre csábítja Paulát, hogy ily módon jusson hozzá a levélhez. De Paulának feltűnik Tamás mesterkedése…

Bori célt ért: Paula kidobta Tamást

Tamást rémület fogta el, amikor reggel véletlenül szemtanúja volt, amint Paula Bori szerelmes levelét egy papírgombóc formájában zsebre vágta. Miután a lány megtudta az igazságot, szakított Tamással, aminek egyedül Bori örült...

Krisztián nem hagyja magát kizökkenteni

Ahogy ő fogalmazott: „lehet ebből sztorit csinálni, csak nem fog összejönni”. Hiába állítja, hogy négy napja szakított vele a barátnője, Zsolti csak faggatja, csak hitetlenkedik tovább. Krisztián kiáll a sztorija mellett, és ezzel el is indul a sutyorgás a Villa minden szegletében.

Visítva fogadták a hírt: igazi cirkuszban léphetnek fel!

A hét elején még nem is sejtették a villalakók, hogy mi lesz a küzdelmes próbák vége. Azt gondolták, hogy vagy a stúdióban, vagy a kertben kell bemutatniuk művészi produkcióikat, ám arra álmukban sem gondoltak, hogy elhagyhatják a Villát és egy igazi porond várja őket.

Tivy majdnem feladta a játékot

Tivy megszegte a szabályokat, amikor megterített a reggelihez, ezért büntetésből pincérnek kellett állnia. Az erről szóló levél felolvasása közben azonban szó szerint dührohamot kapott a srác.

Eldőlt, hogy ki jutott tovább a fináléba!

A házimunkában nyújtott teljesítményük alapján Valkó Eszter és Radócz Péter csatlakozhatnak Peller Annához és Lukács Miklóshoz a döntőben! 

Peller Anna kiborult Kabáték levelétől

Kabát és Adri levele is nagy port kavart a villában. Peller Annát ráadásul még meg is siratták a benne foglaltak.

Pellerék nyerték a páros kihívást, így megúszták a veszélyzónát

A páros kiíhvás eredményét egy levélből tudták meg a versenyzők, így az is rögtön kiderült, hogy melyik az a két pár, akik a veszélyzónába kerültek.

Király Petiék levele Annának és Mikikének felkavarta az állóvizet

Legutóbb Király Peti és Kovás Dóri hagyták el a villát. A kiesők Peller Annának és Lukács Mikinek címezték levelüket, ami egy kicsit felbolygatta a benti életet.

Mi lesz Dinával?

A lánynál elpattant az a bizonyos húr, ezért rácsapott Tivy hátára. Ezután levél érkezett a Villába, így most Dina sorsa a villalakók kezébe került...

Tóth Gabi: „Az ilyen gyémánt sorok éltetik a lelkem!”

Minden előadóművésznek szüksége van az elismerésre, a kedves szavakra és persze olyan apró dolgokra, amik inspirálhatják őket a további munkáik során. Ezúttal az X-Faktor mentorát érte hasonló meglepetés!

Anna és Mikike meglepetést kapott Gabóéktól

Gabo és Ági meglepetéssel készültek Annának és Mikikének. Egy levelet küldtek a párnak, akik befoglalhatták a luxus lakosztályt. Nem fogod elhinni, hogy mi várt ott rájuk!

A levél, amitől mindenki sokkot kapott

Amint megtudták a játékosok, hogy a sorsuk a nézők kezében van, azonnal beleremegtek. Elindult a tanakodás, az egymás vigasztalása, erősítése, és bizony volt olyan (fiú) is, akinél eltört a mécses.

Nem találja az ügyészség a levelet

Nem találja az ügyészség azt a levelet, amelyben a hivatali vesztegetéssel gyanúsított üzletember, Vizoviczki László kért segítséget Kubatov Gábor fideszes pártigazgatótól, még 2013-ban. Azt szerette volna, ha Kubatov segít neki szabadlábra kerülni. A fideszes politikus elismerte: megkapta a levelet, de azt továbbította a nyomozóhatóságnak. Polt Péter legfőbb ügyész szocialista és jobbikos képviselőknek küldött válaszában viszont azt állítja: az ügyészség azt nem kapta meg.

Lelépett Bartha Zsolt?


szerző:
2016.08.03. 21:25
Lelépett Bartha Zsolt?

Krisztián és testvérének kapcsolata épphogy elkezdett rendeződni, amikor váratlanul kap egy levelet a fiatal fiú, amit Zsolt neki címzett. Ez egy búcsúlevél lenne? 

Kubatovtól kért segítséget Vizoviczki

A Fidesz pártigazgatójától levélben kért segítséget Vizoviczki László még 2013-ban, hogy kiengedjék a börtönből. Az egyebek mellett hivatali vesztegetéssel vádolt vállakozó nem sokkal később házi őrizetbe került. Az N1 Tv számolt be a levél létezéséről, amelyet Vizoviczki László Kubatov Gábornak írt. A Fidesz pártigazgatója elismerte, hogy ismeri Vizoviczkit és megkapta a levelét, és azt állítja, azonnal átadta a hatóságoknak.

Bözsi szembenéz az igazsággal

Bözsi már nem húzhatja tovább, megkapta az orvosi leletet, és ebből kiderül, hogy most beteg, vagy nem beteg. Vajon milyen híreket kaphatott az öreghölgy?

Ellopták és elásták a feltört páncélszekrényt

Páncélszekrényt loptak egy pénzváltóból, benne 50 millió forintnyi értékkel. Tavaly októberben törtek be négyen egy levéli pénzváltóba és hosszas tanakodás után egy kézi kocsin tolták el a többszáz kilós páncélszekrényt. Egyiküket azonnal elfogták a rendőrök, a férfi mindent tagadott, de letartóztatták. Fél év börtön után, néhány napja viszont úgy döntött, mindent elmond. Megmutatta a nyomozóknak, hova ásták el a páncélszekrényt, miután kipakolták.

Megható üzenetet kaptak a farmerek


szerző:
2016.05.23. 20:00
Megható üzenetet kaptak a farmerek

Brigi végrendeletet küldött az egykori lakótársainak. Levelében minden farmernek szánt egy-két sort, ami mélyen érintette a játékosokat. Üzenetéből az is kiderült, hogy ki lett az utolsó Heti Gazda.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való