KERESÉS search-close

lezuhant

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lezuhant"

Hogyan éli túl a mindennapokat az apa a félárván maradt gyerekekkel?

Július végén valami egészen felfoghatatlan tragédia történt, amikor egy férfi kivetette magát egy ház 14. emeletéről, és ráesett egy, a gyerekeivel arra sétáló fiatal nőre. A fiatal anya nem élte túl, férje azóta próbálja rendbe rakni az életét, amennyire ez lehetséges. Kap támogatást a családtól és ismeretlenektől, és igénybe vesz lelki segítséget is, de szinte elképzelhetetlen, hogyan tudja ezt feldolgozni.

Légiszerencsétlenség Ukrajnában

Lezuhant egy katonai repülő Ukrajna keleti részén. Az AN-26-os kényszerleszállást akart végrehajtani, amikor a földbe csapódott. A fedélzeten lévő 27 ember közül csak egy élte túl a tragédiát. Egyelőre nem tudni, mitől zuhant le a gép.

Meghalt a Vértesszőlősnél lezuhant siklóernyős

Öt hét után meghalt a kórházban a július elején Vértesszőlősnél lezuhant siklóernyős. Ezt az Index írta meg elsőként. A sportoló másfél hónapja egy fán landolt, de nem sérült meg. A segítségére érkező katonai helikopter rotorszele azonban letörte az ágat, amibe kapaszkodott, ezért 20 métert zuhant. Az ügyben jelenleg is nyomoznak, gyanúsított azonban továbbra sincs. A család kártérítést szeretne kapni.

Lecsúszott a leszállópályáról és kettétört a repülő

Kettétört egy utasszállító gép miután lecsúszott a leszállópályáról az indiai Kerala államban. A szerencsétlenségnek 18 halálos áldozata van, köztük vannak a pilóták is, és négy gyerek. A rengeteg sérült közül sokakat válságos állapotban vittek kórházba. Az Air India fapados leányvállalatának 10 éven belül ez már a második tragikus balesete.

Egy 17 éves fiú zuhant le a 25 méter magas Karancs-kilátóról

Meghalt egy 17 éves fiú, amikor lezuhant a Karancs-kilátóról Salgótarjánban. 25 méter magasról esett le. Az RTL Híradó úgy tudja, két barátjával mászta meg a kilátót, ünnepelhettek valamit, amikor egyelőre nem tudni hogyan, a fiú a mélybe esett. A mentésben speciális mentők is részt vettek, mert a helyszínt nagyon nehezen lehetett megközelíteni.

Még mindig válságos az állapota a lezuhant siklóernyősnek

Még mindig válságos az állapota - továbbra is kómában van a július elején Vértesszőlősnél lezuhant siklóernyős, tudta meg híradónk. A sportoló egy fán akadt fenn, de nem sérült meg. Az eddigi információk szerint a segítségére érkező katonai helikopter rotorszele letörte az ágat, amin ült. A férfi 20 métert zuhant. Az ügyben folyik a nyomozás, gyanúsított még nincs.

Csaknem egy órán át kutattak a vasárnap lezuhant ejtőernyős után

Csaknem egy órán át kutattak a vasárnap lezuhant ejtőernyős után, quaddal, drónnal és mentőhelikopterrel is keresték. Úgy tudjuk, a 38 éves fóti nő tapasztalt sportoló volt. Vasárnap délben társaival ugrott, de miután kinyitotta az ejtőernyőjét, valamiért forogni kezdett a levegőben, majd egy szántóföld melletti erdősávra zuhant. A helyszínen meghalt.

Kijevet a donyecki vádolták a szakadárok

A hat évvel ezelőtt, Ukrajna fölött lelőtt maláj utasszállító áldozataira emlékeztek a tragédia helyszínén - csakhogy nem a hozzátartozók, hanem épp a támadással vádolt donyecki szakadárok. A Moszkva által támogatott lázadók a megemlékezésen arról beszéltek, Kijev lőtte le a repülőt.

El akart kergetni egy páviánt, kartörés lett a vége

Figyelem, a következő téma egyeseket érzékenyen érinthet!
Négy emeletet zuhant egy buszsofőr, amikor el akart kergetni egy páviánt a kenyai fővárosban. A férfi kartöréssel és vágásokkal megúszta az esést, a majomnak semmi baja sem lett. Az egészen hihetetlen jelenetet valaki rögzítette a mobiltelefonjával.
 

FELVÉTELEN: Négy emeletet zuhant, majd elsétált

Nairobi egyik lakónegyedében készült a felvétel állat és ember küzdelméről. A cél egyszerű volt: elüldözni a háztetőn ücsörgő páviánt. A művelelet oroszlánrészét egy ott lakó buszsofőr vállalta, korlátozott sikerrel. A páviánt azért akarták elzavarni a környékről, mert attól tartottak, hogy árthat az ott lakó gyerekeknek.

Mentés helyett életveszélyes helyzetbe hozták a siklóernyőst?!

Hogyan lehetett akkorát hibázni, hogy a siklóernyős megmentése helyett lesodorták a fáról és életveszélyesen megsérült?! Szakértők mutatták be, miként kellett volna lehozni a sportolót, akinek még mindig kritikus az állapota. A balesetben egy mentős is megsérült, hogyan történhetett mindez?

Pakisztánban több pilóta is csalt a pilótavizsgán

A koronavírusról beszélgettek a pilóták ezért nem figyeltek eléggé és ezért csapódott a földbe a pakisztáni légitársaság gépe néhány héttel ezelőtt. Hihetetlen, de a tragédiát ketten túlélték. A baleset okait és körülményeit egy francia nyomozócsoport vizsgálta. És ennek kapcsán egy sokkal súlyosabb következményekkel járó problémára is fény derült. A pakisztáni repülésügyi miniszter bejelentette, hogy az ország 860 pilótája közül 262 úgy szerezhette meg az engedélyét, hogy csalt a pilótavizsgán. Vagy éppen ott sem volt.

A pilóták és a légiirányító sem figyelt a landolásra, emiatt zuhanhatott le

A pilóták és a légiirányító sem figyelt a landolásra, emiatt zuhanhatott le egy hónapja egy utasszállító gép a pakisztáni Karacsiban.

15 métert zuhant, meghalt a fiú

Meghalt egy 15 éves fiú, miután tegnap lezuhant egy hangár tetejéről a Veszprém-Szentkirályszabadjai reptéren. Úgy tudjuk a fiatal néhány barátjával együtt ment az üzemen kívüli reptérre. Információink szerint a bontásra váró hangár tetejéről 15 métert zuhant, hiába próbálták újraéleszteni. A tinédzser nagyapja azt mondta, sosem tudja majd feldolgozni a tragédiát.

Háromszor is megkarcolta hajtóműveivel a leszállópályát a lezuhant pakisztáni gép

Háromszor is megkarcolta hajtóműveivel a leszállópályát az a pakisztáni gép, amely végül lakóházakra zuhant a múlt hét végén. Az előzetes vizsgálati jelentés szerint, nem nyílt ki a futómű, amikor a pilóta először kísérelte meg a landolást, ezért újra a levegőbe emelkedett. Egy közeli épület biztonsági kamerájának felvételén ugyanakkor látszik, hogy a második leszállási kísérletet már a leeresztett futóművel próbálta meg. Rádióüzenetben ugyanekkor hajtóműhibára panaszkodott, és egy lakónegyedbe csapódott. A 97 halálos áldozatot követelő szerencsétlenég vizsgálata még folytatódik.

PAKISZTÁNI LÉGIKATASZTRÓFA: Bemutattak egy új felvételt a becsapódása utáni percekről

Francia nyomozócsoport érkezik Pakisztánba, amely részt vesz a pénteki légiszerencsétlenség okainak tisztázásában. A helyszíni szemle után a szakértők magukkal viszik Franciaországba az Airbus adatrögzítőit vizsgálatra. Bemutattak egy új felvételt is, amely az utasszállító becsapódása utáni percekről készült Karacsi repterénél. A gép ereszkedés közben zuhant lakóházakra. A fedélzeten lévő 99 ember közül csak ketten élték túl a katasztrófát.

BIZTONSÁGI KAMERA: Látszik, ahogy az utasszállító a házakra zuhan

Az észak-pakisztáni Lahorból a déli Karacsiba érkező járat kapitánya - a feltételezések szerint - azért nem landolt elsőre, mert a futóművet nem tudta leereszteni. A biztonsági kamera felvételén azonban úgy tűnik, hogy másodszorra már minden rendben volt a szerkezettel. A repülő mégis elvétette a leszállópályát és a közeli lakónegyedbe csapódott. A pilóta az irányítótoronynal folytatott beszélgetésében hajtóműhibára panaszkodott, mielőtt segítségért kiáltott. A tragédia okát még vizsgálják. 97 ember halt meg.

Légiakrobaták zuhantak le Kanadában

Meghalt egy pilóta, amikor repülőgépe lezuhant egy légibemutató után Kanadában. A gép másik pilótája ejtőernyőjével egy lakóház tetejére esett és súlyos sérüléseket szenvedett. A kanadai királyi légierő légiakrobata köteléke épp országjáró túrán volt, hogy lelkesítsék az észak-amerikai ország lakóit a koronavírus-járvány idején.

MÉLYBE ZUHANT: Súlyosan sérült turistát mentettek meg a tűzoltók és önkéntesek

4 órát feküdt a 30 méter mély szakadékban – de túlélte. Súlyosan megsérült turistát mentettek meg tűzoltók és önkéntesek a Mátrában. Munkatársaival indult kirándulni, de a nedves kövön megcsúszott és a mélybe zuhant. A mentőcsapat tagjainak kilométereket kellett gyalogolniuk egy szűk ösvényen, mire meg tudták közelíteni a sérültet a sötétben, ráadásul még az eső is esett.

Siklóernyős zuhant egy budapesti áruház parkolójába

Siklóernyős zuhant csütörtök délután egy budapesti áruház parkolójába. A 30 év körüli férfi nem tudott megmozdulni, ezért mentőhelikopter indult érte. Később kiderült, hogy nincs életveszélyes állapotban. Gerinc- és csigolyasérülés gyanújával szállították kórházba. 

Lezuhant a szikláról egy kiránduló, összetörte magát

Mindkét keze és egyik lába is eltört annak a kirándulónak, aki szerda délután a Pilisben zuhant le egy szikláról. A baleset néhány méterre a kijelölt turistaútvonaltól történt. Tűzoltók, speciális mentők közösen tudták csak lehozni a hegyről, majd kórházba szállították.

Irán kitart amellett, hogy nem ők lőtték le az ukrán utasszállító repülőgépet

Irán kitart amellett, hogy nem rakétatalálat miatt zuhant le az ukrán utasszállító repülőgép, amelyen 176 ember, köztük főleg iráni és kanadai állampolgárok haltak meg szerda hajnalban. Csütörtökön először a kanadai kormányfő, majd amerikai és brit hírszerzési források is állították, hogy az amerikai-iráni konfliktus miatt készültségbe helyezett légvédelmi rakéták véletlenül lőtték ki a repülőt.

Gyűjtést indítottak a sérült artistának

Sokáig kómában volt, de most már a visszatérését tervezi az a fiatal artista, aki tavaly ősszel lezuhant a trapézról egy ausztriai előadáson. Dénes Krisztina életveszélyesen megsérült, részlegesen lebénult, majd kómába esett. A kórházból csak nemrég térhetett haza. Artistatársai gyűjtést indítottak, hogy megkönnyítsék a rehabilitációját. A lány az RTL Híradónak azt mondta: nem adja fel.

A felüljáróról a Budaörsi útra zuhant a teherautó

Átszakította a szalagkorlátot és lezuhant egy teherautó a felüljáróról a Budapesten, a XI. kerületben. A Nagyszőlős utcai felüljáróról a Budaörsi útra zuhant, a rendőrség szerint a balesetben a teherautó vezetője megsérült. Az oldalára fordult teherautó a városból kifelé vezető mindkét sávot elfoglalta.

Lakóházakra zuhant egy kétmotoros utasszállító

Lakóházakra zuhant egy kétmotoros utasszállító a Kongói Demokratikus Köztársaságban. A "Szorgos Méh" nevű helyi légitársaság repülője közvetlenül a felszállás után zuhant le valószínűleg műszaki hiba miatt. A szerencsétlenségnek legalább 27 halottja van, de még emelkedhet az áldozatok száma.

5 méteres magasból zuhant le a magyar légtornász

5 méter magasból zuhant le egy magyar légtornász a romániai Vajdahunyadon szombaton délután – a sokkoló balesetet több néző is felvette videóra. A 19 éves artistának mindkét keze és egyik lába is eltört, de már jobban van, holnap hazaszállítják Budapestre. A cirkusz tulajdonosa szerint nem a megszokott sátrukban léptek fel, emiatt történhetett a baleset, de azt még nem tudják, hogy az artista hibázott, vagy műszaki hiba történt. A rendőrség nyomozást indított.

Lady Gaga lezuhant a színpadról

Előadás közben lezuhant a színpadról Lady Gaga. A 33 éves amerikai énekesnő egy rajongójával táncolt a Las Vegasban. Amikor felugrott az ölébe, a fiatalember kibillent az egyensúlyából, lelépett a színpadról, és mindketten a mélybe zuhantak. Egyikük sem sérült meg komolyabban. Lady Gaga azonnal folytatta a show-t, és azt mondta a közönségének, hogy a rajongójával olyanok voltak, mint a Titanic című film két főszereplője.

14 ejtőernyőst mentett meg a hős pilóta

Megmentett 14 embert, de a saját életét már nem tudta megmenteni egy magyar pilóta Németországban. Gépük lezuhant, most hősként beszélnek a 31 éves, szegedi származású férfiról. A 10 éve repülő magyar pilóta egyik barátja az RTL Híradónak azt mondta: Földi Ottónak mindene a repülés volt, utasszállító gépet akart vezetni.

Nincs pénzük hazahozni fiuk holttestét

Tragédia a Kanári-szigeteken: vízbe fulladt egy magyar fiatal, miután megcsúszott egy sziklán. A barátai hiába próbáltak segítséget hívni, a Gran Canaria szigetén pusztító erdőtüzek miatt túlterheltek voltak a vonalak. A Németországban dolgozó fiatalnak nem volt utasbiztosítása, így Magyarországon élő édesanyjának kellene kifizetnie a hazaszállítás 1,5-2 millió forintos költségét. A családnak nincs erre pénze, gyűjtést indítottak.
Ha segítene a családnak:
Számlaszám: 11600006 00000000 77254221, Oszkó Dániel, Erste Bank

 

 

Meghalt Török Zsolt, aradi hegymászó

Valószínűleg leszakadt egy szikla, amelyikbe kapaszkodott – emiatt zuhanhatott le a Fogarasi-havasokban Románia egyik leghíresebb, magyar származású hegymászója. Török Zsolt korábban meghódította a világ legnehezebben mászható hegyeit. Harminc évvel ezelőtt, 16 évesen pont ott kezdte a hegymászást, ahol tegnap holtan találták.

Szén-monoxid-mérgezés is közrejátszhatott Emiliano Sala balesetében

Egy friss toxikológiai vizsgálat szerint szén-monoxid-mérgezés is közrejátszhatott Emiliano Sala balesetében. Bár a boncolás még tart, a focista vérében a potenciális halálos mérték fölötti karboxi-hemoglobin telítettségi szintet mértek.

Lezuhant sétarepülő: 58 évvel a tragédia után

A városnéző légi túrákat 1961-ben betiltották Budapesten, ugyanis ebben az évben zuhant le Zugló felett egy sétarepülőgép. A katasztrófát a pilóta felelőtlensége okozta: ugyanis nemcsak potyautasokat szállított, hanem vagánykodásból a megengedetnél gyorsabban is ment, ezzel 30 ember halálát okozta.

ARCHÍV: lezuhant egy sétarepülőgép Zuglóban!

1961-ben lezuhant egy sétarepülgép Zuglóban ezzel 30 ember halálát okozva. A Fókusz archív riportjában olyan szemtanúk is megszólalnak, akik éppen csak megúszták a halálos ütközést.

7 métert zuhant egy építőmunkás Berettyóújfaluban

Megrázta az áram, majd hét métert zuhant egy építőmunkás Berettyóújfaluban. A 49 éves munkást a szerda délutáni baleset után válságos állapotban vitték kórházba. A férfi egy társasház építkezésen dolgozott. A baleset körülményeit a rendőrök vizsgálják. Az épületnek augusztusra kellett volna elkészülnie, de a baleset miatt leállították a munkát.

Meghalt egy magyar hegymászó a Tátrában

Lezuhant és meghalt egy magyar hegymászó a Magas Tátrában! A szerencsétlenül járt férfi társával együtt tegnap kora reggel a Kolova völgyben indult útnak, amikor megcsúszott és a csaknem 250 méteres mélybe zuhant. A szlovák hegyimentő szolgálat helikoptert küldött, de a rossz időjárási viszonyok miatt végül csak gyalog tudták megközelíteni a helyszínt.

Családi ház udvarára zuhant egy motoros siklóernyős

Családi ház udvarára zuhant egy motoros siklóernyős szombaton délután a Békés megyei Mezőberényben. A szerkezet motorja a szemtanúk szerint ereszkedés közben leállt, ez okozta a zuhanást. A siklóernyőt vezető férfi csak könnyebb sérüléseket szenvedett, de kiderült, hogy részeg volt. A rendőrök eljárást indítottak ellene.

Amatőr felvétel a zuhanásról

Folyóba zuhant egy helikopter New Yorkban. A pilóta épp le akart szállni, hogy felvegye utasait, de a manőver nem sikerült. A balesetről amatőr videófelvétel készült.
 

Lezuhant a tapasztalt pilóta

Meghalt a pilóta, miután lezuhant egy könnyűszerkezetes helikopter a Komárom-Esztergom megyei Máriahalom közelében. Néhány perccel a felszállás után zuhant le a gép. A pilóta egyik barátja szerint az 58 éves férfi tapasztalt volt, korábban siklóernyőzött is, gépének pedig friss műszaki vizsgája volt. Hogy mi okozta a balesetet, még vizsgálják a hatóságok.

 

Már sehol sem repülhet a Boeing 737 MAX

Franciaországba vitték a vasárnap lezuhant etióp utasszállító fekete dobozait. A vizsgálatot az amerikaiak is felajánlották, ám az etióp légitársaság inkább a franciákra bízta az adatok elemzését. Közben az amerikai légügyi hatóság - világszerte az utolsók között - megtiltotta a Boeing 737 MAX típusú gépek repülését.

Az etiópiai légikatasztrófa előtt jelezték a pilóták a hibát!

Amerikai sajtóforrások szerint a vasárnapi etiópiai légikatasztrófa előtt már hónapok óta panaszkodtak pilóták a Boeing 737 Max robotpilótájára. Mivel a gyanú szerint az októberi malajziai gép lezuhanását is ennek a rendszerhibája okozhatta, a világ több légitársasága nem engedi felszállni ezt a típust.

Megtalálták a fekete dobozokat

Megtalálták a tegnap Etiópiában lezuhant utasszállító repülőgép fekete dobozait. A repülési adatokat rögzítő eszköz vizsgálatától várják, hogy kiderül, miért csapódott földnek a gép, amelyen 157-en haltak meg. A katasztrófa miatt a járatot működtető Etióp légitársaság és a kínai légügyi hatóság is úgy döntött, nem engedi felszállni Boeing 737 Max típusú repülőit. Fél éven belül ugyanis már a második ilyen gép zuhant le.

Megtaláltuk annak a férfinak a feleségét, aki az etióp légitárasaság gépével zuhant le 23 éve

Valéria huszonhárom éve őrzi a fájdalmas emlékeket. Férje magyar nagykövetként éppen a megbízó levele átvétele után tért volna vissza munkahelyére, amikor az etióp gépet elrabolták. Az üzemanyag azonban kifogyott az utasszállító pedig az óceánba zuhant. Annus Antal altábornagy híres katona volt Magyarországon. Ő felelt a rendszerváltás után a szovjet katonák kivonásáért Magyarországról.
A Fókusz riportját az etióp repülőgép-szerencsétlenségről itt nézheti meg.

157-en voltak a lezuhant gép fedélzetén

Lezuhant az etióp légitársaság egyik utasszállítója. A kenyai fővárosba tartó gép fedélzeten 157-en voltak, és egyikük sem élte túl a katasztrófát. A szerencsétlenül járt gép ugyanolyan típus volt, mint az indonéz Lion Air októberben tengerbe zuhant repülője. Ez is szinte teljesen új volt még: egy éve sincs, hogy használták. Az etióp gépen több mint 35 ország állampolgárai utaztak. Magyar nem volt köztük.

A maláj gép rejtélye


szerző:
2019.03.08. 19:55
A maláj gép rejtélye

Éppen 5 éve, hogy az Indiai-óceán felett eltűnt egy maláj gép. A kapitány szándékosan vitte halálba utasait? Vagy valaki eltérítette a gépet? A repülés történetének még mindig ez az egyik legnagyobb rejtélye.

Lezuhant a menekülő bűnöző

Három emeletet zuhant, miközben a rendőrök elől menekült. Az ablakból esett ki egy férfi Győrben még vasárnap - számolt be róla a Kisalföld. Körözték, kerítés miatt ugyanis 2 év 8 hónapra ítélték jogerősen, de nem vonult be a börtönbe. A rendőrség bejelentésre ment a házhoz. Az ott lakók szerint a parabola antennán akart lejutni, de leesett.

Megtalálták Sala lezuhant gépét

Megtalálták a tenger mélyén annak a kisrepülőnek a roncsát, amely Emiliano Salával a fedélzetén tűnt el két hete a La Manche-csatorna fölött. A roncshoz lemerülő búvárok egy holttestet is láttak kívülről a vezetőfülkében, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az argentin futballistáét vagy a pilótáét.

Lakóházra zuhant a kisrepülő, öten életüket vesztették

A kétmotoros kisgép alig néhány perce volt a levegőben, amikor darabjai hullani kezdtek egy lakónegyedre, 40 kilométerre Los Angelestől.

Kamion tetejéről zuhant le egy jégtábla

Kamion tetejéről zuhant le egy jégtábla, épphogy elkerülte a balesetet egy autós a négyes főúton. A veszélyes helyzetet rögzítette a kocsi fedélzeti kamerája. Egy kamionos videóüzenetben reagált a történtekre. Szerinte lehetetlen a pótkocsik tetejét teljesen megtisztítani, ezért igazságtalan, hogy a sofőrök felelősek jégdarabok miatti károkért.

Magyar nő zuhant le az erdélyi barlangban

Négy métert zuhant, combnyaktörést szenvedett egy magyar nő Erdélyben, a szolcsvai Búvópatak barlangban. Hegyi és barlangi mentők indultak a segítségére, ők mentették meg. Az eddigi információk szerint a nő ismerőseivel engedély nélkül akart végigmenni a barlangon. Úgy tudjuk, egy barlangász feleségéről van szó, aki tudta, milyen kockázatot vállalt, amikor túrázni indult. A szakértő szerint a terep veszélyes, így tragédia is történhetett volna.

 

Légiszerencsétlenség Indonéziában

Valószínűleg senki sem élte túl a katasztrófát, amely a szigetország fővárosa mellett történt. Egy szinte vadonatúj Boeing-737-es csapódott a tengerbe. A belföldi fapados járaton 189-en voltak. A fekete dobozokat még nem találták meg. Ezek adhatnak majd választ arra, mi történhetett.

Felmentették a repülőoktatót

Felmentette a bíróság első fokon a vád alól azt a repülőoktatót, akinek tanítványa tavaly májusban zuhant le egy vitorlázó géppel Nyíregyházán. A 48 éves pilóta a helyszínen meghalt. Emiatt az oktatót bíróság elé állították.

Dráma lett az élményrepülésből

Meghalt egy 40 éves férfi, amikor lezuhant az őt szállító motoros sárkány vasárnap a Pest megyei Inárcsnál - a pilótát súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Szemtanúk szerint felszállás után kezdtek fordulóba, ekkor történt a tragédia. Úgy tudjuk, a gépen utazók egyikén testkamera rögzítette a történteket.

Jobban van a somlói várból lezuhant férfi

Emlékszik a történtekre és már jobban érzi magát az a férfi, aki még szombaton zuhant le a somlói várból, Dobán. Ahogy arról tegnap beszámoltunk: családjával kirándult, amikor egy pillanatra megpihent, leült a várfalra, de nem vette észre, hogy nincs korlát, így hátradőlt, majd leesett. 7 métert zuhant.

Repülés közben lett rosszul

Repülés közben rosszul lett, fiával zuhant le az apa Hajdúszoboszlón. Vasárnap késő délután szálltak fel egy sárkányrepülővel, úgy tudjuk az apa hirtelen rosszul lett és megpróbálta letenni a gépet. A pilótát mentőhelikopterrel vitték kórházba, fia sérülések nélkül megúszta a balesetet.

 

Két vitorlázó repülő ütközött

Összeütközött két vitorlázó repülő Vésztőnél. Mindkét gépet tapasztalt pilóta vezette, egyikük sem sérült meg. Egy versenyen vettek részt. Az egyik gép lezuhant, pilótája azonban még időben kiugrott és mentőernyővel ért földet. A másik pilótának sikerült leszállnia a vitorlázógéppel a békéscsabai reptéren. További felvételek

LEZUHANT: Így keresték a gépet a kukoricásban

Két vitorlázó gép ütközött össze egy vésztői versenyen. Az egyik pilóta kiugrott a repülőből. A gép roncsát és a pilótát a kukoricásban keresték...

Direkt zuhant le az ablakszerelő?

Főnöke szerint öngyilkos akart lenni az a munkás, aki 2 éve ablakszerelés közben zuhant le egy fővárosi panelház hatodik emeletéről. A szerelő súlyosan megsérült, kártérítést szeretne. Ügyvédje a főnök állítását abszurdnak tartja.

Tíz másodperccel a felszállás után zuhant le a gép

Tíz másodperccel a felszállás után zuhant le egy repülő Mexikóban. A gép ezután még ki is gyulladt, de csodával határos módon mindenki túlélte a balesetet.Sőt, nem csak túlélték, de a legtöbben egy karcolás nélkül úszták meg a zuhanást. A helyi hatóságok szerint a repülő a rossz időjárás miatt zuhant le.

Tíz másodperc múlva zuhant le a gép

Tíz másodperccel a felszállás után zuhant le egy repülő Mexikóban. A gép ezután kigyulladt, de a csodával határos módon mindenki túlélte a balesetet. Sőt a legtöbben karcolás nélkül úszták meg a zuhanást.

Lezuhant a magyar hegymászó

Tapasztalt és higgadt hegymászónak ismerte barátja azt a magyar alpinistát, aki tegnap szenvedett halálos balesetet az olasz Alpokban. A 40 éves hegymászó skót társával egy 3700 méteres, meredek sziklafalon mászott, amikor egy hirtelen kőlavina elszakította a biztosítókötelüket.

Túlélte a hatalmas zuhanást

Elképesztő balesetet élt túl hatalmas szerencsével egy 19 éves fiatal sofőr Buenos Airesben. Egy térfigyelő kamera felvette, ahogy az argentin főváros egy sztrádájának a felüljárói szakaszán 170 km per órás sebességgel átszakítja a szalagkorlátot, és szó szerint átrepül az alatta futó autópálya fölött.

Hat métert zuhant a várfalról

Lezuhant egy 16 éves lány hajnalban a budai Várnál. Körülbelül hat métert zuhant és egy erdős részre esett, nem messze a Siklótól. Rokonaival sétálgatott, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogyan zuhant le. A tűzoltók csak nehezen tudták megközelíteni a lányt, akit végül speciális gerincágyon hoztak le, majd kórházba vitték. Súlyos sérüléseket szenvedett.

Felvette, ahogy lezuhannak

Videón a tragédia. Egy utas felvette, ahogy lezuhan a repülőjük. Múlt héten számoltunk be róla, hogy egy kisgép lezuhant Dél-Afrikában. Ketten meghaltak, húszan súlyosan megsebesültek. A minap napvilágra került videón az látszik, hogy a bal oldali hajtómű kigyullad, majd a repülő egy gyár épületére zuhan.

A teljes videót, ide kattintva nézheti meg.

 

5 méterről zuhant a földre

5 méter magasból a földre zuhant, súlyos gerincsérülést szenvedett egy építőmunkás kedden, délután Mohácson. A 60 év körüli férfi kihajolva betonvasat szerelt, amikor elvesztette az egyensúlyát és átbukott a korláton. Mentőhelikopter vitte kórházba.

Másfél kilós vakolatdarab esett a járdára

Egy másfél kilós vakolatdarab esett a járdára Pécs főterén a napokban. Egy éppen arra járó férfitől karnyújtásnyira csapódott a járdára, ahol szétrobbant. Nem sérült meg senki, ami csak a véletlennek köszönhető a forgalmas járdaszakaszon. Az épületet több mint 10 éve újították fel, most megvizsgálják, és ha szükséges, újra renoválják.

FÖLDBE CSAPÓDOTT: Se a pilóta, se utasa nem élte túl a zuhanást

Földbe csapódott és kigyulladt egy kisrepülő délelőtt Pécs mellett. Egy magyar fejlesztésű elektromos kisrepülőgépen végeztek gyakorló repülést, amikor - még nem tudni, miért - a gép szinte függőlegesen zuhanni kezdett, majd a becsapódás után kigyulladt. A két férfi szörnyethalt.

A tragédia előtti utolsó percek

Videón a tragédia előtti utolsó percek az egy hónappal ezelőtti budapesti munkabalesetről. Az ELTE kollégiumának felújításakor szörnyű baleset történt, 8 emelet magasban leszakadt az állvány, két munkás lezuhant és szörnyethalt. A videón látszik, hogy a munkásokon semmilyen védőfelszerelés nem volt, és rögzítve sem voltak.

Hibák sorozata miatt zuhant le a focisták gépe

Elfogyott az üzemanyag, ezért zuhant le a brazil labdarúgó csapatot is szállító repülőgép másfél évvel ezelőtt Kolumbiában. A katasztrófában akkor 71-en haltak meg. Most hozták nyilvánosságra a szerencsétlenségről szóló jelentést. Eszerint a gép személyzete tudta, hogy nem lesz elég a kerozin. Ugyanakkor még mindig nincs minden kérdésre válasz.

 

Cirque du Soleil : Előadás közben lezuhant és meghalt a légtornász

 Meghalt a Cirque du Soleil kanadai cirkusztársulat egyik légtornásza, miután egy floridai előadás közben a színpadra zuhant...

Mentőre zuhant a miniszter gépe

Lezuhant a mexikói belügyminisztert szállító helikopter. A politikus az ország déli részén a földrengés okozta károkat mérte fel, amikor a gépe a földbe csapódott. Ketten meghaltak, de a miniszter nem sérült meg. A 7 egész 2 tizedes erősségű földmozgásnak nincsenek halálos áldozatai.

 

Néhány centin múlt a tragédia

Néhány centin múlt, hogy nem történt tragédia Miskolcon, amikor egy háromemeletes házról lezuhant egy vakolatdarab és vállon talált egy idős nőt. A városban néhány éve egy férfira gipszstukkó esett, ő meghalt.

 

Senki sem élte túl a zuhanást

71 emberrel a fedélzetén lezuhant egy orosz utasszállító Moszkva közelében. A gép nem sokkal a moszkvai felszállás után tűnt el a radarképről. Szemtanúk szerint már a levegőben kigyulladt.

LEZUHANT REPÜLŐ: Senki sem élte túl

71 emberrel a fedélzetén lezuhant egy orosz utasszállító repülő Moszkva közelében. A gép nem sokkal a felszállás után tűnt el a radarképernyőkről.

Szakadékba zuhant egy kiránduló

A huszonéves fiatal barátnőjével sétált a Tündér-sziklánál, amikor megcsúszott és több tíz métert zuhant. A mentősök a tűzoltókkal együtt segítettek rajta, csaknem egy órán át tartott, amíg ki tudták hozni a szikla alól. Súlyosan megsérült, több csontja is eltört.

BRUTÁLIS BALESET: Vonat zuhant autókra

Autópályára zuhant több vasúti kocsi az Egyesült Államokban, Washington államban. 400 méterrel a baleset előtt óránkénti 130 kilométeres sebességgel haladt a személyszállító szerelvény, az autópálya fölötti felüljárón viszont a legnagyobb megengedett sebesség alig 50 kilométer per óra. A balesetben legkevesebb hárman meghaltak, és több mint 70 ember megsérült. 

Lezuhant a Mikulás


szerző:
2017.12.06. 18:50
Lezuhant a Mikulás

A Mikulásoknak nem természetes közege a napos floridai tengerpart. Ha a szán és a rénszarvasok nem tudnak segíteni, kénytelenek más módszert választani az ajándékok célba juttatására.

Lezuhant egy kamion az algyői Tisza-hídról!

A csodával határos módon csak könnyebben sérült meg a sofőr. A kamion Hódmezővásárhely felé tartott a 47-es úton, amikor áttért a szemközti sávba, majd a sofőr hirtelen jobbra rántotta a kormányt, átszakította a szalagkorlátot és a Tisza ártérébe zuhant.

Kifogyhatott a gép üzemanyaga

Elfogyhatott az üzemanyag abból a kisrepülőgépből, ami péntek délután zuhant le a Bács-Kiskun megyei Érsekcsdanád közelében. Így értesült az RTL Híradó. A pilóta kényszerleszállást akart végrehajtani a helyi repülőtér közelében, de a szántóföldre zuhant. A mentők a fölön fekve találták meg, koponyasérüléssel szállították a Pécsi Klinikára.

Lesodródott az útról a motoros, meghalt

Halálos motorosbaleset. Szalagkorlátnak csapódott és egy ötméteres árokba zuhant egy motoros vasárnap este a Heves megyei Felsőtárkány és Lillafüred között. A sofőr a mélyben egy fára esett, sérülései olyan súlyosak voltak, hogy már nem lehetett segíteni rajta. Egy az RTL Híradó által megkérdezett motoros egyesület vezetője azt mondta, ősszel már hűvösebb az aszfalt ezért jobban oda kell figyelni a vezetésre.

Még vizsgálják a hegymászó tragédiáját

Még mindig tart a Magyar Szövetség vizsgálata annak a fiatal hegymászónak az ügyében, aki kedden a mélybe zuhant az Alpok hetedik legmagasabb pontján. A férfi egy kilenc fős társaság tagjaként vágott neki az útnak. Az RTL Híradó által megkérdezett szakértő szerint, több fontos kérdés is felmerül. Elsőként például az, hogy miért másztak kilencen a 4478 méter magas csúcsra, amikor oda a gyakorlott hegyi vezetők biztonsággal maximum két embert visznek fel.

Rosszul lett, ezért zuhant le az egyetemista

Csütörtökön hozták haza Olaszországból annak a fiatal egyetemistának a holttestét, aki 8 métert zuhant egy meredek hegyoldalról. Úgy tudni, vacsora után rosszul lett, ezért ment ki levegőzni a tragédia előtt. A baleset múlt kedden történt egy templom közelében. Az olasz lapok értesülései szerint az ügynek több gyanúsítottja is van. Egyikük a szentély 70 éves plébánosa, akit mulasztás miatt hallgathattak ki.

HEGYMÁSZÁS: Ki (ne) induljon el?

Még mindig tart a vizsgálata annak a fiatal hegymászónak az ügyében, aki kedden a mélybe zuhant az Alpok hetedik legmagasabb pontján. A férfi egy kilenc fős társaság tagjaként vágott neki az útnak. Az RTL Híradó által megkérdezett hegymászó szerint több fontos kérdést kell még megvizsgálni.

Tetőről zuhant betonra


szerző:
2017.08.04. 18:15
Tetőről zuhant betonra

12 méter magasból zuhant le egy épület tetejéről egy férfi Mosonmagyaróváron még hétfőn - tudta meg a Kisalföld. Az építőmunkás egy sportcsarnok szigetelésén dolgozott, amikor a betonra esett. Mentőt hívtak hozzá, életveszélyes állapotban vitték a győri kórházba, ahol megműtötték. Az orvosok szerint túl van az életveszélyen.

Szelfizés közben zuhant le

Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba azt a fiatal lányt, aki szerda hajnalban szelfizés közben lezuhant a Margit híd korlátjáról. Az esetről a zoom.hu írt először. A lány legalább 10 métert esett, rá a futópályára. Keze, lába, bordája és a gerince is eltört, több életmentő műtétet is végrehajtottak rajta. A közösségimédia-szakértő szerint egyre extrémebb helyzetekben fotózzák magukat az emberek. Két napja Szardínián meghalt egy 15 éves magyar lány, őt a hullámok ragadták el szelfizés közben.

Szörnyethalt a lezuhant fiatal

Lezuhant egy félkész ház harmadik emeletéről, és szörnyethalt egy férfi a Heves megyei Mátraderecskén. Négy társával ment be a lezárt területre péntek este. Egyelőre nem tudni miért zuhant le. Az egyik fiatal édesanyja a Híradónak azt mondta: az áldozat méterekre volt a többiektől, amikor leesett. A helyiek szerint a fiatalok kábítószert fogyaszthattak.

16 halott a légikatasztrófában

Mind a 16 utasa meghalt annak az amerikai katonai repülőnek, amely hétfőn lezuhant a Mississippi - folyó közelében. A teherszállító gép egy szójaföldre zuhant le, és egyből kigyulladt. A tűzoltók sokáig meg sem tudták közelíteni, drónokkal kellett oltaniuk a tüzet. Hogy mi okozta a balesetet, egyelőre nem lehet tudni.

A roswelli titok 70 éves


szerző:
2017.07.07. 19:30
A roswelli titok 70 éves

70 éve történt a világ eddigi legtitokzatosabb eseménye, a roswelli incidens vagy, ahogy a köznyelvben megmaradt: az UFO katasztrófa. 1947. július 8-án zuhant le valami Új-Mexikóban. A kormány szerint egy meteorológiai ballon, a sci-fi hívők szerint egy földönkívüli csészealj. Az idők során rengeteg dokumentumfilm, 3367 könyv született a témában és UFO egyház is létrejött. Azt, hogy pontosan mi történt Roswellben, talán soha nem tudjuk meg, hiszen mint közismert: az igazság odaát van.

Új felvétel került elő a gép zuhanásáról

Egy eddig nyilvánosan nem ismert videó került fel az internetre egy 2013-as repülő balesetről. A San Franciscó-i reptér egyik biztonsági kamerája által rögzített felvételen az látszik, hogy az Asiana Airlines 214-es járata lezuhan, ellentétben azzal, amit a négy évvel ezelőtt megjelent videók igazolni látszottak. A vakszerencsén múlott, hogy nem történt tömegkatasztrófa, és csupán hárman haltak meg, 49-en pedig súlyosan megsérültek.

 

Autóra zuhant a repülő

Forgalmas autópályára zuhant egy kisrepülő Kaliforniában. A gép egyik hajtóműve nem sokkal a felszállás után leállt. Ezután a pilóta próbált visszafordulni, de már nem jutott el a reptérig, és egy autóra zuhant autóra. A repülő kigyulladt, de óriási szerencsével a gép és az autó utasai is túlélték a balesetet.

Lezuhant egy repülő: 2 halott

Lezuhant egy kisrepülő Tökölön. A vitorlázógépet péntek délután érte a baleset. A rendőrség szerint két férfi meghalt, most is szakértőkkel vizsgálják, hogy pontosan mi történhetett.

Visszazuhant és összetört a több tíz milliós helikopter

Felszállás után visszazuhant a földre egy ultrakönnyű helikopter vasárnap,  a Budaörsi repülőtéren. A gép farokrotorja letört, a pilóta nem sérült meg.  Egy embert mégis kórházba kellett szállítani, ő a szétrepülő alkatrészektől sérülhetett meg a kezén. A több 10 millió forintos gép összetört. A légügyi hatóság vizsgálatot indított.

Ipari kamera vette fel a repülő becsapódását

Felvételek a hétvégi repülőgép balesetről. Egy ipari kamera rögzítette a vitorlázógép zuhanásának utolsó pillanatait Nyíregyházán. Ezt elsőként a Blikk hozta nyilvánosságra. Látszik az is, ahogy a gép a földhöz csapódik. A pilóta életét vesztette. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta a tragédiát. A híradónak nyilatkozó oktató szerint valamiért túl lassan repült a vitorlázógép.

Meghalt a világ legjobb hegymászója, korábban Klein Dávidék is találkoztak vele

Meghalt a világ legjobb hegymászójának tartott Ueli Steck. A svájci férfi a Mount Everest mellett lévő Nuptse hegynél kicsúszott és több száz métert zuhant. A lendületes mászóstílusa miatt csak „Svájci gépnek” becézett 41 éves sportoló holttestét már megtalálták és lehozták a mentőalakulatok. Steck kétszer is megnyerte a hegymászás legelőkelőbb díját, és több gyorsasági rekordot tart. Tavalyelőtt mindössze két hónap alatt megmászta az Alpok valamennyi, négyezer méternél magasabb csúcsát. 

Lezuhant a legjobb hegymászó


szerző:
2017.04.30. 18:27
Lezuhant a legjobb hegymászó

Meghalt a világ legjobb hegymászójának tartott Ueli Steck. A svájci férfi a Mount Everest mellett lévő  Nuptse hegynél kicsúszott és több száz métert zuhant. A lendületes mászóstílusa miatt csak Svájci Gépnek becézett 40 éves sportoló holttestét már megtalálták és lehozták a mentőalakulatok. Steck kétszer is megnyerte a hegymászás legelőkelőbb díját, és több gyorsasági rekordot tart. Tavalyelőtt mindössze két hónap alatt megmászta az Alpok valamennyi, négyezer méternél magasabb csúcsát. 

Bénázott a betörő


szerző:
2017.04.26. 18:22
Bénázott a betörő

Pancser betörő! Ruhaboltot akart kifosztani egy férfi az Egyesült Államokban. A plafonon át, kötélen jutott be az üzletbe, a riasztó azonnal beindult. Kétségbeesetten próbált elmenekülni, de csak nagy nehezen tudott visszamászni a magasba. Rögtön vissza is zuhant onnan. Végül a vészkijáraton át jutott ki a boltból, még most is keresik.

Meghalt az aknába zuhant munkás

Aknába zuhant és meghalt egy munkás Budapesten, a Margitszigeten. Éppen szerelt, amikor a baleset történt. Kollégája kezdte újraéleszteni, majd a mentők is lemásztak hozzá, de már nem tudtak rajta segíteni. Testét a tűzoltók emelték ki a tíz méteres mélységből. A balesetet vizsgálja a munkaügyi hatóság és a rendőrség. A beruházásért felelős cég a vizsgálatok után ígért részletes tájékoztatást.

Házra zuhant a repülő

Lakóházra zuhant egy kisrepülő az amerikai Georgia államban. A kétmotoros Cessna egy közeli repülőtérre tartott, amikor becsapódott az épületbe. A pilóta életét vesztette, a házban élők közül senki nem sérült meg. Már megtalálták a gép fekete dobozát. A légügyi hatóság egyelőre csak annyit közölt, hogy a gépet vezető férfi jelezte az irányítótoronynak, hogy gond van a robotpilótával. Ezután nem sokkal lezuhant.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való