KERESÉS search-close

mágia

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mágia"

Egy elbaltázott bűvésztrükk a mágus életébe is kerülhet

A bűvészek világa nem csak mágikus, hanem olykor tragikus is. Még egy egyszerű kártyatrükk sem mindig jön össze, nem beszélve a veszélyesebb mutatványokról. Houdini híres számába legutóbb egy indiai szabadulóművész halt bele. Hogy megértsük mi történhetett vele, hogyan találhatták meg a Gangesz folyóban egy kilométerre attól a ponttól, ahol a vízbe eresztették egy magyar bűvész segítségét kértük. Gábor a Balatonban mutatta be ugyanezt a trükköt.

Dávidnak Myrtill jósnő az utolsó reménye

Dávidnak Anita volt az első nő az életében, és bár régóta nincsenek együtt, szíve még mindig megdobban érte. A szerelmes férfit az sem tántorítja vissza, hogy exének már új kapcsolata van, ráadásul egy szerelmi kötésnek is alá szeretné vetni magát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ismerd meg az ősi szerelmi mágia titkát!

Fehér kenyér? Bor és víz? Myrtill jósnő Anikó stúdiójában varázsolt… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

MÁGUS: „Tégy azt, amit akarsz, csak ne árts senkinek!”

Mi a boszorkányhit alapja? Kik az igazi boszorkányok? És miért vonzódnak jobban a nők a mágikus világhoz? A Fókusz riportere egy igazi mágust kérdezett hitekről és tévhitekről!

Frabato mágus és a szerelemvarázslat

Frabato már nem egyszer tett csodát a stúdióban, és ezúttal sem cselekedett másképp. Rómeóhoz érkezett, aki a hűtlenségéből fakadó lelkiismeret-furdalása miatt szerelmi kötést szeretne kérni a varázslótól. Vajon kitart a mágia a vallomás pillanatáig?

Fejszével próbáltak Frabatóra támadni

Az ősi mágus számtalan fenyegető üzenetet kapott már pályafutása során, egyszer pedig egy fejszével rontott be egy férfi a stúdióba... Ha kíváncsi vagy, hogyan alakult a történet, és további érdekességeket tudnál meg Frabatóról, nézd meg vele készült exkluzív interjúnkat! Ne feledd, ma délután is 17 órától Anikó Show az RTL Goldon!

Magyarország főmágusa minden problémát megold!

Márknak sosem volt szerencséje a szerelemben, és teljes elkeseredettségében már csak a mágiában bízik. Most Vilmos érkezik hozzá, aki azt állítja magáról: ő az ország főmágusa! A szerelemre szomjas fiú a kiszemelt lány fényképét is magával hozta, és hamarosan kezdetét vette a varázslat…

A nagymama szelleme megszállta a stúdiót!

Zoltán és Erika “atlantiszi gyógyítók”, akik azért érkeztek Anikóhoz, hogy egy közös barátjuknak, Ferencnek segítsenek. Feri halott nagymamája üzent nekik, és megkérte őket, adják át üzenetét unokájának: engedje el őt. Habár Feri szkeptikus a dolgot illetően, most mégis aláveti magát a mágiának…

Íme Antal, a szellemekkel suttogó!

Zsuzsa elhunyt anyósát szeretné megidézni, hiszen rengeteg kérdése lenne hozzá, ráadásul a habart paszuly titkos receptjét is meg szeretné tudakolni tőle. Antal több mint 20 éve foglalkozik szellemidézéssel, és szívesen segít Zsuzsának. Egy háromlábú kisszék segítségével el is kezdődik a szeánsz…

A VV szerelmesei jósnőnél jártak

Két éve döntött úgy a ValóVilág 6. szériájának szerelmespárja, hogy nem bízzák a véletlenre a kapcsolatukat, és kinyomozzák, mit tartogat számukra a jövő. Mindeközben a Reflektor stábja elkísérte VV Izát és VV Krisztiánt az ígéretes jósnőhöz.

Warcraft: A kezdetek kritika: Sikerült megdönteni a játékadaptációk átkát?

Ez az a játék, amiért több millióan rajonganak, naponta több százezren játsszák, és rajongói több ezer órát áldoznak rá az életükből. Nem meglepő, hogy a legújabb játékadaptációt már nagyon sokan várták.

Fekete mágia török módra


szerző:
2015.10.09. 13:50
Fekete mágia török módra

A selyemfátyolba burkolt, és az egzotikus fűszer illattól elnehezült varázslatos keleti világ mindig is mozgatta a kíváncsi európai ember fantáziáját. Az Ezeregyéjszakát olvasva bele-belecsöppenhettünk a török legendákba és mesékbe, amik közül szerencsére, számos babona és jóslat fennmaradt.

Nyári szerelemmágia Frabatoval

A nyár a legideálisabb évszak a szerelmi kapcsolatok kialakítására. Frabato boszorkánymester látott el bennünket hasznos tanácsokkal, hogyan is találhatjuk meg életünk párját ebben az időszakban.

A mágia bűvöletében vizsgáltuk az X-Faktort

Félidejéhez érkezett a show! Vasárnap estére már csak a döntős mezőny fele marad versenyben, így elérkezettnek láttuk az időt egy kis esélylatolgatásra. Következzen az X-Faktor a fekete mágia és a számmisztika bűvöletében.

Varázsige magyarul - a XXI. században

5 ezer magyar végezte máglyán. A legféltettebb titkuk nem vált a lángok martalékává. Boszorkányok, akik a felmenőink közt éltek - és lebegetek, állítólag. A gonosszal kötött szerződés miatt ítélték el őket. Tűzhalál volt büntetésük, mégsem égési sérülésbe haltak bele.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való