KERESÉS search-close

másolás

98 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "másolás"

Ákos: „Mindenki vánszorog ebben a rohadt konyhában”

A versenyzők alacsony energiaszinten vetették bele magukat a másolós feladatba – Ákos főztjét kellett volna tökéletesen lemásolniuk – amin a séf teljesen kiborult.

Desszert háború: a séfek egymás versenyzőinek adták fel a leckét

Sárközi Ákos és Rácz Jenő egyaránt egy-egy nagyon különleges és technikás recepttel készültek egymás versenyzőinek. Vajon le tudják másolni a tányér desszerteket?

Rácz Jenő összekeverte az ételét versenyzője másolatával!

Az egyik sztár annyira pontosan másolta le a séf ételét, hogy még Rácz Jenő is elbizonytalanodott...

Egy amerikai sorozat lemásolta a Linda zenéjét?

A Linda sorozat rendezője és írója, Gát György szerint a sorozat főcímzenéje és az X-Men szuperhősös rajzfilmsorozat főcímdala hasonlítanak. A zeneszerzés tanszék vezetője már óvatosabban fogalmaz, szerinte egy olyan motívumról van szó, ami eléggé köznyelvnek számít a zenében, ezért nagyon sok szám van, amiben ezt a motívumot használják.

Dani kibukott: káromkodva vágta asztalhoz az ételét!

Annak ellenére, hogy Dani segíthetett Ákosnak, a másolás alatt több hibába is belefutott, amiket nem viselt túl jól...

Bogit semmi sem állíthatta meg: puszta kézzel nyúlt a forró vízbe!

Jenő versenyzője az utolsó percekben akkora kapkodásban volt, hogy még a tésztát is kézzel vette ki a vízből, majd a nagy sietségben még baleset is érte.

Zsolt önkívületi állapotban esett neki Rácz Jenő ételének

Zsolt - miután a hátránya miatt nem tudta az elejétől figyelni Jenő főzését - sok mindenben bizonytalan volt, emiatt a csapattársait kérdezgette. Eközben persze beindult a szokásos pörgése is.

Jóni Ricsi beleesett Sárközi Ákos „csapdájába”

Ricsi már a főzése elején hibát követett el, aminek a korrigálása rengeteg idejét elvette. Vajon el tudja készíteni Sárközi Ákos ételét?

Tibor éppen a vége előtt csúszott meg egy banánhéjon

Tibor jól haladt a desszert elkészítésével, azonban nem sokkal a vége előtt elejtette az eperkaviárjait. Itt pedig nem ért véget a balszerencse, hiszen a zseléje és az egész desszertje megmakacsolta magát.

Vajon a versenyzők megugrották a 2 Michelin-csillagos étel kihívásait?

Az újragondolt halászlé mindenkinek feladta a leckét, nem is meglepő, hiszen Mészáros Ádám hihetetlen ételt villantott nekik. A kóstoláson eldőlt, kinek, hogyan sikerült megugrania ezt a kihívást.

Kolos nem bírta tartani a lépést a Séffel

Kolos már a Séf főzése alatt gyomorgörccsel nézte, hogyan készülnek az elemek. Alig bírta követni a rengeteg lépést, később pedig a saját pultjában halmozottan jött a félelem. Végül megpróbált a többiekről lesni.

Bea: „Ez egy 10 millió forintot érő kaja!”

Az első körben főző versenyzőknek Bea finálés főételét kellett lemásolniuk. Mielőtt nekikezdtek volna a feladatnak, Bea elmondta, mi is található a tányéron és persze meg is kóstolhatták az ételt.

Zsófit éppen Tomi hátránya rángatta ki a gödörből?

Zsófi már jó ideje nem találta régi önmagát a konyhában, és pont ekkor kapta meg Tomitól a hátráltatást: nem láthatta végig Huszár Krisztián főzését. Szerencsére az elemezgetéseivel és a leskelődésével behozta a lemaradását.

Lehagyott elemek és hiányos tányérok a kóstoláson!

A versenyzők nagyon megszenvedtek, hogy a Séf ételének minden elemét felhelyezzék a tányérra. Sokaknak nem sikerült minden kitálalniuk, vajon mit szólt ehhez a Séf?

Ömlött a só és a szerelem a második kóstoláson

A versenyzők mindent megtettek, hogy tökéletesen lemásolják a Séf ételét, de még így is akadtak apró hibák, amiket a zsűri azonnal kiszúrt. Ilyen volt például a só is...

Bálint belefulladt a kapkodásba és a séf ételébe is

Annyi volt a teendő a séf ételével, hogy Bálint szinte már saját magát sem tudta követni a folyamatok közben. A rengeteg elem közül vajon minden a tányérjára kerül?

Vajon a versenyzők le tudták másolni a Séf tányérját?

Miután végignézték a Séf főzését, a versenyzőknek is reprodukálniuk kellett az ételt. A kóstoláson eldőlt, hogyan sikerült összehozniuk.

Séf: „Úgy néz ki, hogy haza fogsz menni…”

Miután a Séf észrevette Rebeka pontatlanságait, figyelmeztette: ha nem figyel, akár véget is érhet számára a verseny. Ezek után ráadásul az idő is elszaladt a lány mellett, aki félt, hogy nem tud majd kitálalni...

Kristóf teljesen elveszett, vajon Bea fel tudja pörgetni?

Kristóf nagyon elveszett a második feladatban, hiszen ő kapta a hátráltatást Andrástól: így előtte nem lehetett ott a Séf kóstoló tányérja. Bea viszont már nem bírta nézni, ahogyan tanácstalankodik, ezért lement hozzá.

Vajon Sovi felülemelkedik a hátráltatásán?

Miután Sovi csak nézhette, hogyan főzött a Séf, fel kellett kötnie a gatyáját a második feladatban. Már az első percekben rossz sorrendben kezdett neki a főzésnek, Zé viszont megsúgta neki: jobb lenne, néha lesni a többiekről.

Vajon hogyan másolták le a Séf ételét a versenyzők?

A második feladatban a zsűri máris emelt egy kicsit a lécen, hiszen a versenyzőknek le kellett másolniuk a Séf egyik ételét. A kóstoláson eldőlt, ezt mennyire tudták megvalósítani.

Zsolt: „Nagy béke volt bennem”

Óriási volt a csend a második feladat közben, Zét meg is lepte a dolog. Zsolt azonban végtelen nyugalomban, teljesen átszellemülten dolgozott a pultjában. Még az sem aggasztotta, hogy elúszott a feladataival, mert a többiek befoglalták a mikrót.

Ilyen desszert műalkotást még nem láttál!

A második feladatban mindenki zen állapotba került. Baranyai Péter csak a Konyhafőnök VIP kedvéért repült haza Londonból, ahol egy elismert étterem desszert séfje. A döntősöknek egy zen garden elnevezésű, megdöbbentő látványú desszertet készített.

Így másolták a Séfet: „Nem ezt csináltam, éljen!”

A kóstolás előtt Sárközi Ákos még elmondta gyorsan a versenyzőknek, hogy mi is volt pontosan ez az étel. Volt nevetés és visítás bőven, utána pedig jöhetett is az értékelés.

Simon szinte már molekulákra bontotta a Séf ételét

A színész teljesen kikészült, amikor megtudta, mi lesz a feladatuk. De nem adta fel, a tányér szinte összes elemét elkülönítette egymástól, így próbálta analizálni őket.

Nemcsak a tekercse, Ági is kezdett szétesni?

Szabados Ági semmiben sem volt biztos: hiába állt neki a feladatnak, hiába válogatott ki alapanyagokat, egyikben sem volt biztos 100%-osan.

Begi teljesen benézte az alapanyagokat?

A DJ hiába tudta, hogy nyúllal és parajjal kellene dolgoznia, mellényúlt és véletlenül pulykahúst hozott fel a piactérről. A paraj pedig elfogyott, mire odaért. Vajon jól tudta helyettesíteni?

 

Rejtélyes étel pihent a versenyzők búrái alatt

A második feladatban már Zsolt, Begi, Simon, Szabados Ági és Ákos főztek, nem is akármit! Egy kész ételt kellett lemásolniuk, amiről ráadásul kiderült, hogy a Séf alkotta meg nekik. Ki is tört a pánik azonnal.

Sárközi Ákos ismét kést ragadott

A középdöntő kapujában a versenyzőknek még a Séf ételét is le kellett másolniuk, ami szokásához híven „nagyon egyszerű volt”... csupán egy finom kis őzgerinc karalábéval.

Zé: „Nem egyszerű lemásolni a Séf ételeit, de hatalmas élmény!”

A második feladatban feladta a leckét Sárközi Ákos, hiszen az ő, sótéglán befejezett ételét kellett reprodukálnia a versenyzőknek. Vajon sikerült nekik?

A Séf után szabadon? Így másolták le a versenyzők!

Sárközi Ákos most egy desszerttel nyűgözte le a versenyzőket - és a zsűritársait -, amit utána le is kellett másolniuk a hírességeknek. A kóstoláson eldőlt, jól figyeltek-e!

Jöjjön a Konyhafőnök VIP eddigi legnehezebb feladata!

Sárközi Ákos mindig azzal viccelődik, hogy egyszerű ételt hoz a versenyzőknek, de most ő is elismerte, hogy a kacsamáj torta lemásolásával egy igazán nehéz feladat vár a hírességekre.

Mirigyláz és robosztus gnoccik! Jöjjön a kóstolás!

A második feladatban a versenyzőknek a Séf ételét kellett lemásolniuk. A rengeteg elemből álló recept pánikhelyzetet okozott a konyhában.

Bence nem volt rest, kihasználta az előnyét, Wolf Andrást

Miután Bence kapta az előnyt az első feladatban, lehetősége volt rá, hogy ha elakad a másolásban, egy kérdésben segíthet neki a vendégséf. Ki is tört a mártás-para, Wolf András pedig azonnal jött és segített neki.

Anna ellen fellázadtak a csicsókák!

A kislány időspórolásból kevesebb csicsókával kezdett el dolgozni a másolás alatt, azonban később pont emiatt nagy bajba került. A Séf vette észre, mi is a gond! Vajon sikerült kijavítania?

Peti mindent jobban érez a szemével

Másolás, de látás nélkül? Peti kicsit bizonytalannak érezte magát, de Zé kifaggatta, mégis milyen ízeket érzett a Séf ételében, és úgy tűnt, jó úton halad.

Másold le a Séf ételét, de nem láthatsz semmit!

A gyerekeknek ismét Sárközi Ákos ételét kellett elkészíteniük, azonban volt egy kis csavar a dologban: nem láthatták az ételt. Bekötött szemmel kóstoltak, pont emiatt a kezüket is bevetették!

Séf: „Én hiszek benned és tudom, hogy megtudod csinálni!”

Az első feladatot könnyek és kiborulások kísérték, azonban a zsűri nem hagyta összetörni a gyerekeket, főleg, hogy a kapkodások ellenére is jól összerakták az ételüket. Nézd meg, hogyan értékelt a zsűri!

Anna nem bírta, kicsúszott a kezéből az irányítás

Anna eddig a nyugalmáról volt híres, most viszont ő is elveszett a tennivalók között. Kapkodva próbálta behozni a lemaradását. Vajon mindent sikerült kitálalnia?

Peti nem hagyott egy falatot sem: befalta a Séf ételét

Ugyan, a példatányért azért készítette el a Séf a junioroknak, hogy legyen mit kóstolniuk és nézegetniük a tálalásnál, Peti nem bírta abbahagyni: majdnem mindent eltüntetett a tányérról.

Atyaég! A Séf ételét kellett lemásolnia a junioroknak!

Óriási kihívás fogadta a gyerekeket az első feladatban: egy búra alatt Sárközi Ákos étele várta őket, amit Szent Jakab kagylóból készített. Hogy mi volt a dolguk vele? Le kellett másolniuk!

A Séf mentora is feladta a leckét a döntősőknek!

Bicsár Attila a Séfhez hasonlóan csupán egy "egyszerű" ételt mutatott a versenyzőknek. A kóstoláson kiderült, mennyire sikerült lemásolniuk a tőkehalas receptet.

Ervin máris a saját éttermét tervezi?

A színész bevallotta: sírni tudna a fáradtságtól, nem számított rá, hogy ekkora lesz a hajtás. Azonban azt már most érzi, hogy a gasztronómia területén óriásit fejlődött. Vajon ezt kihasználja majd?

Bea mindent megadna a győzelemért!

Bea állítása szerint még sosem küzdött ennyire, mint most a Konyhafőnök VIP-ben! A vendégséf másolása közben azonban akadtak problémák: a majonéz kibabrált vele.

A konyhában üdvözölhetjük Bicsár Attilát, a Séfünk mentorát!

Vendégséfet köszönhettünk a döntő negyedik napján: Bicsár Attila is egy „egyszerű” ételt hozott a három döntősnek. Kíváncsi vagy, hogyan készítette el a tőkehal fasírtot ananász salsával?

Molyrágta és égett ropogósok vs. korrekt tányérok!

A versenyzőknek minden részletre ügyelve kellett lemásolniuk a Séf vegetáriánus ételét. Ez volt, akinek sikerült, másoknak viszont meggyűlt a baja a bonyolult elemekkel.

Ervin szeret a késsel bíbelődni: vajon jól is csinálja?

Ervin azonnal neki is látott, hogy a Séfhez hasonlóan apróra vagdossa a zöldségeket, azonban a nagy munka közben Zé figyelmeztette: vigyázzon a formákra, mert a Séf bele fog kötni az ételébe!

Korinnát a Séf mentette meg a végső feladástól?

Korinna nagyon sok időt veszített a zöldségek darabolásával, így nemcsak a ropogós, de a sajt rolád elkészítésével is elcsúszott. A Séf sietett hozzá, hogy besegítsen kicsit.

Hajdú Steve kockáztatta, hogy kiesik?

Hiába az előny, és a hiába a lehetőség, hogy felmenjen a galériára, Steve a főzést választotta! Érezte, hogy a tanulás érdekében meg kell mérettetnie magát a 2. feladatban is.

Zé bepromózta a Séf ételét: „Para lesz”

Sárközi Ákos ismét egy bonyolult étellel készült a versenyzőknek: most egy vegetáriánus fogást mutatott, ami nem volt mentes az extra odafigyelést igénylő részletektől.

Fantasztikus ízek, furfangos csalások: így másolták le a versenyzők a séf ételét!

A séf ismét egy izgalmas ételt mutatott be a versenyzőknek: füstölt harcsát készített. A másolás után jöhetett is a kóstolás. Vajon milyen értékeléseket kaptak a hírességek?

Az eszköz-para végül Keleti Andit is elérte!

Andi a nagy másolás közepette több dologgal is küszködött: nemcsak a morzsa égett oda egy picit, de még a füstölő is megviccelte!

Dmitrij: „Nagyon sokat segített a séf”

Dmitrijnek kétszer is el kellett kezdenie a sabayon mártást, de nem maradt egyedül: a séf is a segítségére sietett!

Gáspár Bea megijedt a séf tálalás-elvárásaitól!

Annak ellenére, hogy Bea félt a szálkázástól, a séf megnyugtatta, hogy rutinosan csinálja. Azonban mielőtt elköszönt volna tőle, odavetette: a tálalás jó legyen, mert külön figyelni fogja!

Koholák Alexa teljes pánikba esett a mártás miatt!

Darabolás és alapanyag pánik... Alexához épp jókor érkezett Zé, zavarba is hozta a lányt, aki nemcsak a szeleteléstől ijedt meg, de a sabayon mártással is küzdenie kellett: nem habosodott úgy, mint ahogy a séf mutatta.

Dombóvári Vanda nemcsak a gépektől, de az olajtól is rettegett!

Vanda elúszott az idővel, úgyhogy az utolsó utáni pillanatban próbált mindent megmenteni. Azonban rengeteg ponton elakadt a főzésben.

Vajon a versenyzőknek sikerült lemásolnia a séf kávés főételét?

A séf ismét egy izgalmas ételt villantott a versenyzőknek, aminek minden egyes részletét pontosan le kellett másolniuk.

Horváth Éva varászolt: lila káposztából kék majonéz?

Az első sokk a színek kavalkádja volt, a következők pedig csak ezután jöttek. Éva pultján most először eluralkodott a káosz: ropogósok égtek oda, miközben a piskóta és a fürj után szaladgált.

Sváby András: „Lelkifurdalásom lenne, ha Győző kiesne!”

Miközben a másolás részletességével küszködött, Zé még arra is emlékeztette Andrást, hogy a hátránya miatt akár Győző ki is eshet a versenyből. A műsorvezető elmondta, miért is választotta megint a jóbarátját!

Peller Annánál végül visszaütött az előny?

Az első feladatban Anna volt a legjobb, így a séf főzését egy kis könnyítéssel másolhatta. Ennek ellenére, vagy Zé szerint éppen emiatt, elszámolta magát, és elúszott az idővel.

Öröm, képzelt lánykérés és húsfaragás is akadt a második kóstoláson!

A versenyzőknek újra kellett kreálnia a séf hús ételét a második feladat során. A kérdés már csak az: vajon ez mennyire sikerült?

Szabó Győzőből előtört a gép-parája!

A színész egy gyerekkori balesete óta retteg a konyhai gépektől, és az eszközöktől is. Így a másolás közben többször is előjött a gyerekkori félelme!

A séf csupán egy „egyszerű ételt” villantott: sült húst krumplival!

A második feladatban a versenyzők először "csak" figyeltek, hiszen a séf ételét kellett lemásolniuk! Vajon minden részletét megjegyezték Sárközi Ákos receptjének?

A döntősöknek sikerült lemásolniuk a Michelin-csillagos ételt?

Sárközi Ákos mellett most egy másik Michelin-csillagos séf, Pesti István ételét kellett lemásolnia a döntősöknek. A kérdés már csak az volt, hogyan küzdöttek meg a feladattal?

László nem tudott mit csinálni: remegett a keze az izgalomtól

László érezte, hogy a döntőben már tényleg nagy a nyomás, ez látszódott is: annyira remegett a keze, hogy a borjúszegyet alig bírta szálaira szedni.

Ha verseny van, Ádám mindig mintás kabala zoknit húz

Amikor Zé odapattant mellé, Ádám megemlítette neki, hogy a mai nap a virágok jegyében telik: virágos zokniban virágokat tesz az ételbe. Itt nem állt meg a sztori: minden napra akad egy különleges zoknija.

Márk elvesztegette az előnyét: megfeledkezett róla!

Hiába hívhatta volna vissza a vendégséget, hogy segítsen neki, Márk annyira elmerült az étel elkészítésében, hogy megfeledkezett róla. A kóstoláson Rozina emlékeztette a hibájára.

Márk: „ A finálé kapujában egy előnnyel főzni… nem semmi”

A kóstolást követően jöhetett is az értékelés, amikor a zsűri elvonult, hogy megbeszélhessék, hogyan teljesítettek a versenyzők. Végül Márk lett a legjobb, ő kapta az előnyt!

Ádám próbált együtt haladni a séffel, elvágta a kezét!

Ádám mindent megtett, hogy lépést tudjon tartani a séffel, azonban egy óvatlan pillanatban nem figyelt és elvágta az ujját. A séf szólt rá, hogy azonnal kösse be az ujját. Utána robogott is tovább a feladattal.

A séf ismét megmutatta! Ilyen paprikás krumplit még nem láttál!

Az első feladatban a versenyzőknek a séf paprikás krumpliját kellett lemásolniuk, most azonban nem nézhették végig nyugodtan az elkészülését! Lépést kellett tartaniuk a séffel és egyszerre kellett főzniük vele.

Így értékelte a zsűri a második feladat tányérjait!

A kóstolást követően nehéz döntést kellett meghoznia a zsűrinek: azt kellett megbeszélniük, hogy ki az a versenyző, akinek távoznia kell a döntőből.

Ha egyetlen elemre koncentrálsz, elszalad az idő!

Dávid nem jött rá, hogy miért nem sikerülnek a különleges gnocchi golyók. Végül egy szikra átlendítette a problémán, azonban annyi időt töltött a próbálkozással, hogy a főzés vége egy óriási kapkodássá vált.

Móni a főzés végén már a könnyeivel küzdött!

Rengeteg elemet kellett elkészíteniük a másolás során, ráadásul mindent tökéletesen. Móni emiatt aggódott a legjobban. A végére annyira elcsúszott az idővel, hogy nem tudott mindent kitálalni. A kóstoláson végig potyogtak a könnyei.

Desszertek előre: Rozina és a séf is bemutatták a nagy kedvenceiket!

A harmadik feladatban ismét másolniuk kellett a versenyzőknek. Hogy mit? Rozina és a séf is bemutatta a kedvenc édességeit: a csupa csokis finomság és az eszterházy torta közül kellett választania a csapatoknak.

A séf után a versenyzőknek most Rozina extravagáns ételét kellett lemásolniuk

Most Rozina mutatott egy izgalmas receptet a versenyzőknek: sütőtökből készült tökfőzeléket készített japán omlettel. Miután csak László nézhette végig a főzést, a versenyzőknek újra kellett kreálniuk az ételt.

Heni elveszett az alapanyagok között

Ádámon kívül Heni volt a másik, aki semmit sem láthatott Rozina főzéséből. A kikészített alapanyagok között nem igazán tudott eligazodni: tanácstalanul próbálta eldönteni, mit mihez használjon.

Barna kísérletezéssel helyettesítette, amit nem tudott

Barna ugyan csak hallgathatta, hogy készíti Rozina a japán omlettet, magabiztosan állt az elkészítéséhez. Ami viszont már nagyobb gondot okozott, hogy hogyan készült a vajföld... de nem adta fel, új irányt keresett.

A versenyzőknek sikerült lemásolnia Rozina ételét?

A második feladatban Rozina étele került porondra: a japán omlettel tálalt tökfőzeléket kellett lemásolnia a versenyzőknek. A kóstoláson eldőlt, ez mennyire sikerült.

Heni: „Tőlem várták a legtöbbet, és szerintem én okoztam a legnagyobb csalódást!”

Hiába kapott előnyt, a második feladatban nem tudott minden elemet feltenni a tányérjára. A cékla gondok megnehezítették a feladatát, így elúszott az idővel.

Ádám teljesen bepánikolt a hátráltatás miatt!

Ádám megint bevonzotta a hátrányt és ezért neki a második feladatban egy plusz elemet - piros majonézt - is készítenie kellett. Nagyon beparázott, hogy nem tud mindent a tányérra tenni a séf ételéből.

Dávid bestresszelt a cékla-fiaskó miatt?

Dávid is megúszott az idővel, miután meggyűlt a baja a cékla püréjével. Emiatt már nem maradt elég ideje tálalni, amit a kóstoláskor a zsűri meg is említett.

A versenyzők könnyedén vették a séf újabb kihívását?

A második feladatban a színek és a másolás kerültek a középpontba, hiszen a versenyzőknek reprodukálnia kellett a séf lazacos-céklés-kagylós ételét. A kóstoláskor eldőlt, ez mennyire sikerült!

Így értékelte a zsűri a versenyzők lazac másolatait

A séf ismét feladta a leckét a piros kompozíciójával. A zsűrinek a kóstolás után el kellett döntenie, kik voltak a legerősebbek és a leggyengébbek a feladat során, egy embernek ugyanis távoznia kellett a versenyből.

Tomi tudta, ha bármit is elront, repül a versenyből

Miután a második feladat során Tomi hátrányból indult, még inkább igyekezett, hiszen tudta: ez az utolsó esélye, hogy bizonyítson. Próbált leskelődni a többiekről, és minden elemet időben kitálalni a tányérra.

Ádám zavarba jött: Sárközi Ákosból zsebséf lett

Ádám bevállalta, hogy ő is főz a második feladatban és nem megy fel a galériára. Azonban így is maradt az előnyéből: öt percre a séf bármiben segített neki a konyhában. Ádám azonban annyira zavarbajött, hogy alig mert kérni tőle valamit.

Magdi megpróbált csodát tenni: vajon sikerült?

Magdi a másolás során több részlettel is megküzdött, először a zeller krémmel, majd a pörc popcornnal gyűlt meg a baja. Ráadásul még az idővel is nagyon megcsúszott, a séf próbálta megnyugtatni, azonban már ez sem segített.

Vajon a versenyők le tudták másolni a séf ételét?

A második feladatban a séf mangalica szűz ételét kellett lemásolniuk a versenyzőknek, ráadásul úgy, hogy Tomi kivételével, mindannyian végignézhették az egész főzést. Ezek után jöhetett a kóstolás és a zsűri értékelése.

Móni hátrányból indult, de a megérzései kihúzták a pácból

Miután ő volt az egyetlen, aki egyik elemét se láthatta a séf főzésének, megpróbálta saját kútfőből megalkotni Sárközi Ákos tányérját. Végül sikert aratott, hiszen a zsűri szerint ügyesen oldotta meg a feladatot.

Erika előnye inkább egy lelki teherré vált?

Egyedül Erika nézhette végig az elejétől a végéig a séf főzését, azonban amikor a tényleges másolásra került a sor, nagyon megijedt a feladattól, hiszen mindenképpen megakart felelni a zsűri elvárásainak.

Dave-nek meggyűlt a baja a séf ételével

Dave-t lenyűgözte a séf kacsamáj étele, azonban nagy kihívásnak is találta, hogy újra kell alkotniuk az ételt. A főzés során több részlet is félresikerült: a kacsamáj is vészesen füstölni kezdett, a kalács pedig ráragadt a sörös dobozra. Vajon mit szólt a tányérjához a zsűri?

Kacsamáj és kürtös kalács: a versenyzőknek sikerült lemásolniuk a séfet?

A séf ismét egy igazi különlegességet készített a Konyhafőnök konyhájában, amit a versenyzőknek le kellett másolniuk. Mindegyiket tányért kielemzték.

Ottilia mindenkit megviccelt a második feladatban

Miután egyedül Ottilia nézhette végig a vendég séf főzését, versenytársai megpróbálták őt másolni. Ottilia azonban félrevezette őket egy-két cseles húzással.

A másolás Péter vesztét okozhatja?

Miután Péter a vendég séf főzésének egyik részletét sem láthatta, a második feladatban végig Ottiliát másolta. Ezzel azonban inkább hátráltatta saját magát.

Így értékelte a zsűri a versenyzők skót tojás kreációit

Újabb nagy kihívást állítottak a versenyzők elé, hiszen Krausz Gábor skót tojás receptjét kellett lemásolniuk. Vajon sikerült teljesíteniük a feladatot?

Ottilia a figyelmeztetés ellenére is másolta a séfet!

Fördős Zé többször is bejelentette: noha a versenyzők végignézhették, ahogyan a séf megalkotja a galamb ételét, a feladat nem az, hogy lemásolják. Sőt, kifejezetten tilos. Ottilia ennek ellenére mégis úgy indult neki a receptjének, ahogyan Sárközi Ákos. Ez csak akkor tudatosult benne, amikor maga a séf figyelmeztette.

Kedvenc ételek összecsapása

A zöldek Fördős Zé kedvenc fogását reprodukálták, a piros csapatnak pedig a séf ételét kellett megcsinálnia. De kié lett a jobb?

Máté legszívesebben hazamenne?

A vendégséf, Wolf András elkészítette azt az ételt, amit a versenyzőknek le kellett másolniuk. Máté már rögtön a feladat elején elbizonytalanodott magában.

Fókusz 15-03-12


szerző:
2015.03.12. 19:20
Fókusz 15-03-12

Fókusz: Eltemették - Gáspár Győző édesanyját ma délután. A búcsúztatón Zámbó Jimmy dalai szóltak, a több száz gyászoló között hírességek is megjelentek. Lopni tilos! - Magyarországon mennyit lehet kaszálni azzal, ha lemásolunk egy híres dallamot? Egy világsztárt tegnap 2 milliárd forintra büntettek! Tönkreteszlek! - Hogyan védhetjük ki, hogy a házastársunk kisemmizzen válás esetén? És miért tabu a házassági szerződés? Mi beszélünk a kínos kérdésről!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való