KERESÉS search-close

műsorvezetés

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "műsorvezetés"

Nudlesz megdöbbentő ajánlattal lepte meg Anikót

A fiatal fiú nem mindennapi módon vonult be a stúdióba, ráadásul kamerájával a háziasszonyt is megkörnyékezte… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kiss Ramóna vezeti a 2019-es X-Faktort!

Kiss Ramóna vőlegénye időbeosztásától tette függővé, hogy pici babájuk mellett el tudja-e vállalni a tehetségkutató műsorvezetését, amire végül igent mondott. Riportunkból az is kiderül, hogy mi lesz a mentorok sorsa!

Toplista: összeszedtük a magyar televíziózás legviccesebb bakijait!

Minden tévés rémálma, ha élő adásban történik valami váratlan. Igen ám, de mit tud kezdeni egy ilyen helyzettel egy tapasztalt műsorvezető? Mutatjuk!

Gálvölgyi János vezeti az RTL Híradó szilveszteri adását

A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színművész nemcsak a Híradó műsorvezetőit parodizálja, de számos további karaktert is megformál majd a rendhagyó évbúcsúztató adásban.

Adri és Greg lesznek az RTL Klub jövőbeli műsorvezetői?

A villalakók gondoltak egyet, és "színpadra vitték" a közelgő Párbaj eseményeit. Greg például Nádai Anikó bőrébe bújt...

Senki sem vezet műsort olyan elegánsan, mint Istenes Bence

A műsorvezető megjelenésében és szakmailag is profin vezényelte le a német X-Faktor döntőjét.

Kiss Ramóna kibújt a bőréből!

Kiderült, hogy egy évvel ezelőtt, Peller Anna után ki lett a Reggeli másik, állandó háziasszonya. Kiss Ramóna a Reggeliben mutatkozott be, és onnantól kezdve már vele és Fehér Tibivel ébredhettek a nézők! A műsorvezető kilétét sokáig homály fedte, és hosszas casting előzte meg a választást.

Puskás Peti és Nádai Anikó a VV9 műsorvezetői!

Az X-Faktor mentora a Celeb vagyok, ments ki innen! után ismét visszatér műsorvezetőként az RTL Klub képernyőjére, hiszen ő fogja vezetni a ValóVilág 9 powered by Big Brother-t Nádai Anikó oldalán. Peti és Anikó lelkesen meséltek a közelgő műsorról, sőt, Peti azt is elárulta, hogyan készül a műsorvezetésre.

Ennél jobb anya-lánya program nincs is!

Kánya Kata igazán különleges ajándékot kapott lányától, Rozinától születésnapjára!

Vendégünk Kánya Kata, Rozina anyukája!

Csodálatos édesanya, kiváló színésznő, és a szívügyekhez is nagyon ért - ő Kánya Kata, Rozina mamája!

Istenes Bence új műsorvezetőtársat kap?

Amikor kijött a ValóVilágból VV Anikó, talán remélte, de biztos nem lehetett benne, hogy egyszer majd ő vezetheti a legújabb ValóVilágot, igaz már Nádai Anikók néven. Két évvel ezelőtt pedig kiderült, hogy Anikónak teljesült az álma, és hogy még tetézzük, kiderült az is, hogy Istenes Bence lesz a párja. 

Istenes Bencének egy álma vált valóra!

Istenes Bence médiatörténelmet írt - a hazai után ő vezeti majd a német X-Faktort is! Erről és családjáról is kérdeztük!

Szily Nóra másokon segít


szerző:
2018.06.26. 07:46
Szily Nóra másokon segít

Szily Nóra műsorvezetőként rengeteg interjúalanyát nyitotta meg, bontotta ki, most pedig másokon segít - a részletekről ő mesélt nekünk!

Ilyen volt, amikor Orosz György „részegen” vezetett műsort

Részlet a 21. évad nyolcadik részéből:

Néha még a legjobbakkal is megesik, hogy kábultan, egy orvosi kezelés után ülnek be a keverő pultok mögé. Egy gond volt csupán Orosz Györggyel, semmi sem maradt meg neki abból a pár órából. De később a szülei meséltek neki...

Nézd vissza itt a teljes adást!

Demcsák Zsuzsa a Reggeliben!


szerző:
2018.04.23. 08:52
Demcsák Zsuzsa a Reggeliben!

Tavaly szeptember óta eltűnt a TV képernyőjéről - mi történt vele azóta? Mivel foglalkozik? Demcsák Zsuzsa válaszol!

Meghatározó nők a televíziózásban: Balázsy Panna!

Balázsy Panna nem állt meg a televíziózásnál, hanem más dolgokban is kipróbálta magát: cukrásznak tanult, bútor- és szőnyeg becsüs tanfolyamra járt, valamint gyermek- és ifjúsági könyveket is írt. A részletekről ő mesélt!

Meghatározó nők a televíziózásban: Szily Nóra!

Szily Nórát már a '90-es évek elején láthattuk a televízióban, szerepelt számos TV- és rádióműsorban. Azonban van valami, amit sosem felejt el: megújulni. Az elmúlt évek során viszont kilépett a stúdiók világából és visszakanyarodott a gyökereihez: a pszichológiához és a coachinghoz!

Istene Bence sírva búcsúzott családjától

Istenes Bencét, amikor felkérték az idei Survivor műsorvezetésére, egy percig sem habozott. Imádja ezt a formátumot, és akkor még úgy volt, hogy Adélt és kisfiát is magával tudja majd vinni a forgatásra. Ez azonban mégsem jön össze, mert közben kiderült, hogy párja várandós. Így kapcsolatuknak ismét túl kell élni az 55 nap különlétet.

 

Taroltak a Híradó meglepetés műsorvezetői!

Két évvel ezelőtt is különkiadással jelentkezett az RTL Híradója szilveszter este. A Konyhafőnök Junior második helyezettje, Stiefvater Leni és a mindig bolondozó Erdélyi Kristóf olvassák fel az év – számukra – legérdekesebb híreit. Véber István helyét pedig Ács Csaba vette át, ő mondta el, hogy milyen időjárás lesz január elsején.

Fókuszban a világ legérdekesebb és legkülönlegesebb témái!

A Fókusz egyik legnagyobb erénye a sokszínűség, ami már a legelső adást is jellemezte. A műsorvezetők egyik pillanatról a másikra váltak országosan ismertté, rendkívül fiatalon. Batiz András 13 éve nem járt az RTL régi épületében - most együtt nosztalgiázunk vele!

Puskás Peti: „Kemény menet volt”

A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői már vendégeskedtek a Reggeliben, most pedig Puskás Peti is ellátogatott a stúdióba, ahol örömmel mesélt élete első műsorvezetéséről, és azt is elárulta, kik voltak kedvenc celebei.

Story Extra 2017-11-24


szerző:
2017.11.24. 15:40
Előző rész (2017. július 18.)

Barbi majdnem elájul, mikor felhívják a rádiótól, és felajánlják neki egy műsor vezetését. Gréti biztos benne, hogy Dani titkol valamit előle. Karesz és Milán újra megjelennek Mesinél és Hajninál.

Bemutatkozott a Reggeli új műsorvezetője

Ma reggel bemutatkozott az RTL Klub nagy sikerű reggeli műsorának új férfi műsorvezetője, Fehér Tibor. A 29 éves színész már nagyon várta első adását, melyre hetek óta készült. Bejárt a stúdióba, a háttérből figyelte Annáék munkáját azért, hogy a maximumot nyújthassa. Tibi egyébként korábban már becsempészte magát az adásba, hogy milyen módon, az a következő percekben kiderül.

Túl a második napon


szerző:
2017.04.21. 17:25
Túl a második napon

Janklovics Péter, Pataki Zita és Stohl András már másodszor vezette a Class Fm reggeli műsorát a rádióban. A Story Extra meglátogatta őket új munkahelyükön korán reggel, ahol az is kiderüt, kellemetlen meglepetésekkel is szembesültek a sztárok.

 

Legközelebb már David Hasselhoff és Kitt vezetik a Reggelit?

Az adj egy ötöst első felvetése az, hogy milyen szürreális műsorvezető párok vezethetnék a megújult Reggelit. Alföldi olyan embereket ültetne össze, akik egymást szapulják, Mikike pedig embereket és tárgyakat ültetne a műsorvezető székbe.
 

Éjszakai telefonáló zavarta össze Sváby Andrást

Ismert személy hívta ismeretlenül Andrást, amit hirtelen nem is tudott hova tenni a műsorvezető a kései órán. Dombinak természetesen ehhez a történethez is volt egy humoros megjegyzése...

Kovács Dóri: „Nagyon sikeres évet zártam, rengeteg munkával”

Dórival rengeteg minden történt ebben az évben, és mindenre nagyon szívesen emlékszik vissza. Legyen szó a műsorvezetésről vagy éppen a zenélésről. Szusszanás? Majd decemberben.

LEHULL A LEPEL: Ők lesznek a ValóVilág powered by Big Brother műsorvezetői!

Újabb lehetőséget kapott Nádai Anikó az RTL Klubtól! Az egykori valóságshow-hőst választották Istenes Bence mellé a hamarosan induló ValóVilág powered by Big Brother műsorba műsorvezetőnek.

Hihetetlen! Ezek a kártevők teszik tönkre Szabó Zsófi életét!

Szabó Zsófi éppen jól megérdemelt szabadságát tölti. Bár a Story Extra forgatásai nem álltak le, Zsófi műsorvezetés helyett pihenéssel tölti az idejét. A szőke szépség majd kicsattan a boldogságtól, azonban van valami, ami képes kissé borússá tenni ezeket a csodálatos heteket ...

Nagy fába vágta fejszéjét Hajdú Steve!

A színész műsorvezetőnek állt. Hogy ne legyen egyszerű dolga, egy csapat gyerkőcöt próbál minden szombaton kordában tartani. Steve-nek nem esik nehezére a feladat, hiszen szereti a gyerekeket. Ráadásul a gyerekek is szeretik őt. Elmondása szerint olykor okoznak izzasztó perceket a csemeték.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-02-08

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás: Párbaj-para és végeláthatatlan tanakodás övezte a villalakók életét. Mindenki Edina és Laci büntetése miatt vacillált, és persze a nagy kérdésen: dobálják a facérra az összes jelet? A Villa-félelmeken Tündérfalvi Fanni BVV-boldogsága azért lazított egy csöppet.

Szabó Zsófi imádja a munkáját

Szabó Zsófi úgy érzi, jelenleg minden a legnagyobb rendben van az életében, és mint mondja, az After X műsorvezetőjeként azonnal megtalálta a helyét az X-Faktor csapatában. A színésznőt otthonában látogattuk meg, ahol édesanyjával és a testvérével él.
 

Molnár Andrea: új utakra edzette magát

Ha kell műsort vezet, ha kell táncol és most itt az új kihívás, amit táncos a fejébe vett, mégpedig azt, hogy meghódítja a fitness világát is.

Új fába vágja fejszéjét Király L. Norbi

Új műsorvezető páros mutatkozik be az X-Faktor Napon. Király L. Norbi és Müller Attila vezetik vasárnap azt a többórás, maratoni műsort, amely megelőzi az X-Faktor fináléját, azaz az utolsó döntőt.

Reflektor 11-12-15


szerző:
2011.12.16. 00:35
Reflektor 11-12-15

Reflektor: Új fába vágja a fejszéjét Király L. Norbi. Valóra vált álmok az X-Faktorban. Újra nyitva áll Bálint Antónia szíve.

Balázs körül zajlik az élet


szerző:
2011.09.06. 20:00
Balázs körül zajlik az élet

Egy játék, aminek komoly tétje van, de a humor is jócskán belefér. Egy játék, ahol a tudás mellett a szerencse is számít. Évről-évre több ezren akarják megkörnyékezni és kinyitni a széfet.

Együtt ébredtünk Valkó Esztivel és István Danival

A páros Bochkor Gáborékat helyettesítette a rádióban, D. Tóth András pedig megnézte, miként garázdálkodnak a mikrofon mögött.

Fél Kettő 11-04-12


szerző:
2011.04.12. 14:15
Fél Kettő 11-04-12

Fél Kettő: Kibeszéletlen érzelmek - Egy ironikus darab a Nemzetiben, vendégünk Kulka János. Transzplantáció - Több mint ezren várnak új szervre, van, aki évek óta. Ma lesz utoljára - A másodfokú ítéletig nem vállal televíziós szereplést Stohl András.

Fókusz 11-04-11


szerző:
2011.04.11. 20:45
Fókusz 11-04-11

Fókusz: Vallomás - Először beszélt a rá kiszabott ítéletről Stohl András. A színész a Fókuszban nagy bejelentést tett! Botrányos páciens - Szandika ValóVilága a műtőasztalon is folytatódott. Születendő csillagok - Akik felejthetetlenné tették a szombat estét. Meglátogattuk a Csillag születik legújabb hőseit!

Erdélyi Mónika hétfőn debütál

A műsorvezető alig várja az első napot a Reggeliben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való