KERESÉS search-close

műsorvezető

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "műsorvezető"

Megvan a VV10 egyik műsorvezetője!

A jubileumi, 10. ValóVilág Powered by Big Brother női műsorvezetője Nádai Anikó lesz.

Lilu beszólt a vállalkozóknak

A két srác egy sport applikációval érkezett a cápák elé. Ennek fényében a műsorvezető nem tudta szó nélkül hagyni az egyik vállalkozó megjelenését...

Ismét egy újabb dologba vágott bele Cooky

Cooky néhány éve megjárta a dél-afrikai dzsungelt, tavaly a Konyhafőnökben próbálta megcsillogtatni főzőtudományát, pilótaként akár utasszállító-repülőket is vezethetne, most pedig egy újabb dologba vágott bele. Ami legfeljebb nekünk lehet újdonság, a francia rádiós ugyanis már egészen fiatalon elkezdett zenét tanulni.

COOKY: Tíz évig tanultam zongorázni egy profitól

Cooky az édesapja hatására kezdett el zenélni, és még ma is féltve őrzi a tőle örökölt hangszereket. Bár a szaxofon inkább csak dísznek van a falon, a zongorán gyakran játszik a gyermekeinek is.

Molnár Andi búcsúzik a műsorától!

Molnár Andinak a karantén több változást is hozott az életébe: új taggal bővült a családjuk és otthagyta a munkahelyét!

Kollégából barát: az Autogram hozta össze Nagy Sanyit és Borsi Gergőt

Borsi Gergő és Nagy Sanyi kollégából lettek barátok. Barátságuk történetéről a Reggeliben meséltek. Autogram szombaton 11:20-kor az RTL Klubon!

Top 7 – Karaktere a legnagyobb ívet futotta be 15 év alatt

Lékai-Kiss Ramóna nevét 2002-ben tanulta meg az ország, amikor sorozatbeli családjával a Mátyás király térre költözött. 2017-ben döntött úgy, hogy végleg szögre akasztja Szentmihályi Zsófi jelmezét. A Mátyás király tértől igen, az RTL Klubtól viszont nem búcsúzott el. Mára a csatorna egyik legfoglalkoztatottabb női műsorvezetője lett.

Top 10 - Fiatal kora ellenére felkerült az örökifjú hírességek közé

A magyar zenetévén kezdte karrierjét. Sikeres műsorvezető, modell, vlogger, és még saját ruhamárkája is van. 25 éves kora óta a megelőzésben hisz. Nagyon jó minőségű arckrémeket használ, napi 4 liter folyadékot fogyaszt, ezen kívül rendszeresen sportol és figyel a táplálkozására is – leginkább arra, hogy sok antioxidánst fogyasszon, melynek öregedésgátló hatása közismert.
 

Valkó Eszter nehéz döntést hozott, de az élet megjutalmazta érte

Ismerős hang, ismerős arcok, de egy eddig ismeretlen környezet. Valkó Eszter, az RTL Klub egykori műsorvezetője és párja, Radócz Péter 2018-ban döntöttek úgy, hogy elhagyják Magyarországot és Hollandiában – egészen pontosan Maastrichtban - új életet kezdenek.

Az első tünetek után három nappal meghalt az édesapja

Az első tünetek jelentkezése után három nappal meghalt az édesapja tüdőgyulladás miatt - ezt mondta híradónknak a keszthelyi tévé egyik műsorvezetője, aki maga is koronavírus-fertőzött. 74 éves apja állapota olyan hirtelen romlott le, hogy már tesztelni sem tudták. 30 perccel azután, hogy beértek vele a kórházba, életét vesztette. A műsorvezető édesanyja is elkapta a betegséget, de ő már jól van.

Nádai Anikó: ˝Bízom benne, hogy minél hamarabb túl fogunk ezen jutni˝

Nádai Anikó, az RTL műsorvezetője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Lilu: ˝Tudunk olyan dolgokról beszélgetni, amikre korábban nem volt idő˝

Lilu, a Cápák között műsorvezetője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Papp Gergő: ˝Együtt van a család, olyan dolgok jönnek elő, amik eddig nem nagyon tudtak˝

Papp Gergő, a Reggeli műsorvezetője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország
 

Peller Mariann: ˝Tartsatok ki!˝


szerző:
2020.04.01. 08:00
Peller Mariann: ˝Tartsatok ki!˝

Peller Mariann, a Reggeli műsorvezetője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Peller Anna és Lukács Miki: ˝Fontos, hogy legyen napirendünk!˝

Peller Anna, a Reggeli műsorvezetője is csatlakozott férjével, Lukács Mikikével az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 
#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Szabó Zsófi: ˝Találjatok ki a gyereknek közös játékot˝

Szabó Zsófi, az RTL műsorvezetője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 
#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Nádai Anikó: ˝Örülök neki, hogy ennyi időt tölthetek a fiammal˝

Nádai Anikó, az RTL műsorvezetője is csatlakoztak az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 
#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Pataki Zita: ˝Szerintem csak újratervezünk, újragondolunk mindent˝

Pataki Zita, az RTL műsorvezetője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 
#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország
 

Istenes Bence: ˝Próbáljunk meg ebben a kritikus időszakban is a pozitív dolgokra koncentrálni˝

Istenes Bence, az RTL műsorvezetője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 
#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország 

Hogyan ugratták egymást az Álarcos énekes műsorvezetője és a nyomozók?

Nem nehéz megállapítani a nézőknek, hogy az Álarcos énekes nyomozóinak sokszor fogalmuk sincs arról, hogy ki lehet a maszk mögött. Hiába próbálkoznak teljes erőbedobással, listát vezetnek a lehetséges énekesekről és igyekeznek minden nyomra odafigyelni, eddig az öt szereplőből, akik már leleplezték magukat, csak kettőt sikerült kitalálnia a nyomozócsoportnak. Ha a nyomozásból nem is, a beszólogatásokból csillagos ötösre vizsgáztak.

Már Nádai Anikóval is ébredhetnek az RTL Klub nézői

Mától Nádai Anikóval is ébredhetnek az RTL Klub nézői. A műsorvezető szerdán debütált a Reggeliben, így a következő időszakban egy kicsit korábban kell majd kelnie. Gyakorló anyukaként ebben is van már rutinja, ráadásul nemrég egy új jövevény is érkezett a családjába.

NÁDAI ANIKÓ: Nagyon izgultam az első nap előtt

Nádai Anikó volt már korábban vendégműsorvezető a Reggeliben, tehát nem volt számára teljesen ismeretlen a terep. Mégsem vette félvállról a dolgot, alaposan felkészült a munkára.

Új házigazda debütált a Reggeliben!

Így indult Nádai Anikó első napja a Reggeliben!

Már Olaszországban tombol a koronavírus, mikor ér hozzánk?

Ötszáz kilométerre Magyarországtól, Olaszországban két tartományt is elzártak a koronavírus miatt a külvilágtól. Bár Milánó egyik tartományhoz sem tartozik, a Reggeli műsorvezetője azt mondja, ott is hatalmas készültséget látott. A szállodában, reptéren, mindenhol gumikesztyűben fogadták őket.

Gyerekkori barátságaink elkísérnek bennünket egy életen át?

Gyerekkori barátságaink meghatározóak lehetnek, és örömmel gondolunk vissza a közös pillanatokra. De vajon elkísérnek-e bennünket egy életen keresztül, vagy törvényszerűen lemorzsolódnak, ha nem tudják tartani velünk a lépést? Lakatos Márk és Papp Gergő sem a Reggeliben futottak össze először.

Istenes Bencének fogalma sincs, kiket rejtenek az álarcok!

Istenes Bence teljesen új kihívások elé néz az Álarcos énekes műsorvezetőjeként, hiszen ő sem tudja, kik vannak a maszkokban! Álarcos énekes február 9-től minden vasárnap 19 órától az RTL Klub-on!

Bemutatjuk az ezerarcú Lakatos Márkot

Lakatos Márk, bár nem szereti, szorgosan gyűjtögeti a rá illő címkéket: a stylist mellett már ott figyel a gasztro-őrült, a világjáró, a műsorvezető, a divattervező, és az influencer, vagyis véleményvezér is.

Szabó Zsófi megelégelte telefonfüggőségét, döntött

Szabó Zsófi nem akar olyan anyuka lenni, akit a kisfia csak okostelefonnal a kezében lát. A műsorvezető szembesült azzal, hogy már képtelen a mobilja nélkül létezni. Zsófi azt mondja, megrettent attól, hogy függő lett és félelmetesnek tartja, hogy naponta átlagosan három órát nézi telefonja képernyőjét. Szörfözik a közösségi oldalakon, gyártja a csodaszép szelfiket magáról és mintha rettegne attól, hogy lemarad valamiről. Ma úgy határozott, hogy tisztítókúrába kezd, megpróbál visszatérni a digitális térből a való életbe. Lelassul, mobil nélkül. 

SZABÓ ZSÓFI: „Mobilfüggő vagyok”

Hogy mikben nyilvánul meg Zsófi függősége, és milyen leszoktató praktikái vannak, elárulja extra videónkban.

 

LÉKAI-KISS RAMÓNA: 3 életszakaszában vezette végig az X-Faktort!

Kevesen tudják, hogy az X-Fakor műsorvezetőjének a kezét, akkor kérte meg mostani férje a kézilabdás Lékai Máté, amikor Rami először vezette a tehetségkutatót, a következő évadot már feleségként és terhesen vezette végig, a 2019-eset pedig már boldog anyukakánt. Szerintetek mire számíthatunk a következő évadban?

SEBESTYÉN BALÁZS: „Párkapcsolat szempontjából nem biztos, hogy bevállalnám”

Elindult a Nyerő Páros 3. évada! Sebestyén Balázs azt meséli, bár műsorvezetői fejjel nem egy könnyű játék a Nyerő Páros, mégis hihetetlenül izgalmas kihívás. Szerinte a játék akkor igazán érdekes, ha sokszínűek a kiválogatott párok, szerinte ez az idei szezonban sem lesz másképp. Balázs azt mondja, a párok nagyon sok mindent megtudnak egymásról menet közben, de azért ehhez, ahogy ő fogalmaz, bevállalósnak kell lenni.

Sebestyén Balázs: „A Nyerő Páros egy véres csata lesz!”

A Nyerő Páros műsorvezetője több apró dolgot is elárult a legújabb évadról, és műsorvezető társáról, Kabát Petiről.

Kabát Peti: „Ez az egyik célom, hogy műsorvezető legyek”

A Nyerő Páros legújabb évada több meglepetést is tartogat a nézők számára: idén Balázs oldalán Kabát Peti fog debütálni, mint játékmester, aki elárulta, már nagyon izgatottan várja az előtte álló feladatokat. 

Szabados Ágnes: „Büszke vagyok magamra, hogy ezt csinálhatom”

Nap mint nap találkozhatunk Ágival az RTL képernyőjén, de hogyan kezdődött a karrierje? Melyek a legkedvesebb emlékei? Vajon mit szeret a legjobban a munkájában? Most mindent megtudhatsz Szabados Ágiról!

Kiss Ramóna: „Az RTL lett a második otthonom!”

Nap mint nap találkozhatunk Ramival az RTL képernyőjén, de hogyan kezdődött a karrierje? Melyek a legkedvesebb emlékei? Vajon mit szeret a legjobban a munkájában? Most mindent megtudhatsz Kiss Ramónáról!

Erős Antónia: „Több mint húsz éve vezetem az RTL Híradóját”

Nap mint nap találkozhatunk Erős Antóniával az RTL képernyőjén, de hogyan kezdődött a karrierje? Melyek a legkedvesebb emlékei? Vajon mit szeret a legjobban a munkájában? Most mindent megtudhatsz Erős Antóniáról!

Palotás Petra beengedett minket féltve őrzött hamburgi életébe

Palotás Petra az RTL egykori műsorvezetője 11 éve hagyott fel a televíziózással és Magyarországot is elhagyta. Petra 16 évig szerepelt a képernyőn. Az RTL Klubhoz 20 éve került, ahol többek közt könnyűzenei és utazási műsor háziasszonya is volt. Magyarország egyik legnépszerűbb műsorvezetőjeként az egész élete a kamerák előtt zajlott. 2006-ban megismerkedett egy német férfival és ezután nem sokkal teljesen eltűnt a nyilvánosság elől.

LIPTAI CLAUDIA: Egész életemben azt csináltam, amit szerettem volna

Liptai Claudia műsorvezetői karrierje 2001 májusában az RTL Klub-on kezdődött a Találkozások című sztármagazinnal. A 3 éve cukrászként is végzett színész műsorvezető az elmúlt években egyre több időt töltött a fagylaltpultban, most azonban 18 év után újra látható lesz az RTL Klubon A Tanár című sorozatban!

Médiatörténelmet írt Istenes Bence!

Még soha senki nem vezetett két különböző nyelven, két országban az X-Faktor nagyszabású show-ját. A magyar tehetségkutató után Istenes Bence 2018-ban Németországban, második otthonában is bizonyíthatott.

Vajon hány állatot simogatott meg Nádai Anikó a Házasodna a gazda első részének forgatása alatt? Összeszámoltuk!

Legyen szó lovakról, pónikról, malacokról, szarvasmarhákról, kecskékről, bárányokról vagy kutyákról, Nádai Anikó imádja az állatokat! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint extra videónk, amiben összeszámoltuk, hogy hány állatot simogatott meg a Házasodna a gazda műsorvezetője az első adás forgatása alatt!

Így zajlott az X-Faktor válogatója!

Három évvel ezelőtt majdnem tízezren jelentkeztek a 2016-os tehetségkutatóba: 14 évesektől a 89 évesekig több mint 20 országból. Kiderült, hogy a szokottnál is több külföldi jelentkező volt, és közülük alig beszélték a magyar nyelvet. Három évvel ezelőtt így indult az X-Faktor!

Nádai Anikó: „Mindegyik gazda azokat az értékeket képviseli, amik számomra fontosak!”

A Házasodna a gazda műsorvezetője, Nádai Anikó extra videónkban elmeséli, milyen élményekkel gazdagodott a társkereső reality forgatásán, ahova a kisfia is elkísérte őt, valamint arra is fény derül, hogy ő miért választotta a vidéki életet!

Ne feledje, Házasodna a gazda szombat este 21 órakor az RTL Klubon!

 TOPLISTA SZEZONZÁRÓ: Best of Szabó Zsófi bakik

A Toplista évadzáró epizódjának alkalmából összeszedtük azokat a vicces műsorvezetői bakikat, amiket a nagyközönség eddig még nem látott! Az biztos, hogy szem nem marad szárazon!

Nudlesz megdöbbentő ajánlattal lepte meg Anikót

A fiatal fiú nem mindennapi módon vonult be a stúdióba, ráadásul kamerájával a háziasszonyt is megkörnyékezte… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Lilu: „Figyelj, szerintem szülünk!”

A műsorvezető először mesélt a szülés körülményeiről, és arról, milyen érzés számára, hogy karjában tarthatja második kisfiát.

Lilu a föld felett lebeg a boldogságtól

A műsorvezető szinte egy másik bolygón érzi magát, mióta megszületett második kisfia. Imádta a kismama időszakot is, aminek aztán hamarabb vége lett, mivel a kis Félix már alig várta, hogy láthassa az édesanyját.

Tokár Tamás: „Nekem ezt jelenti Európa, nyitott ajtót a kalandokra”

Tokár Tamás is elmegy szavazni május 26-án az Európai Parlamenti választásokon.

 

Öt hónap igazolt távollét után Kiss Ramóna visszatért a Reggelibe!

Ismét teljes a Reggeli csapata, 5 hónap igazolt távollét után visszatért a nézők egyik kedvenc házigazdája: mától, hetente egyszer Kiss Ramival ébredhettek mindazok, akik az RTL klubra kapcsolnak. Az újdonsült anyukán nyoma sem volt az ilyenkor megszokott fáradtságnak. Úgy gondolja, manapság egy nőnek sokkal több szerepben kell helytállnia, mint nagyszülei idejében. Ő jól érzi magát anyaként, menyasszonyként, de dolgozó nőként is.

Top 2 - Anettka média-ámokfutásán az egész ország hüledezett

Nógrád megyei orosz tanárnőből lett első számú botrányhős, akit sokan csak atkának hívtak, és egy pillanatig sem zavarta, hogy áradt felé a gyűlölet-cunami. Sőt, erre épített, és bejött neki.

Felejtsd el a szingliséget és találd meg a szerelmet a Love Islandben!

Legyen idős, fiatal, férfi vagy nő, legbelül minden ember vágyik a szerelemre. A tökéletes társ megtalálása azonban nem mindig egyszerű. Az RTL legújabb társkereső műsorában, a Love Islandben minden lehetőség adott lesz ahhoz, hogy a jelentkezők rátaláljanak életük párjára. Ha Önök is megelégelték a szingliséget, kattintsanak IDE!

 

Top 2 - A mi nagydumás magyar Brad Pittünk

Saját magát a sors kegyeltjének tartja. Büszke munkájára, feleségére és két gyönyörű gyerekére. Ugyanakkor nem érzi magát szuperpasinak még úgy sem, hogy tudja, hajviseletén hetekig vitázott a fél ország.

Ismerd meg jobban a Love Island műsorvezetőjét, Lalit!

Volt már ringszpíker és a lakodalmas zene királyainak trónjáig is feljutott. Megnyerte a Szenzációs Négyest és tény, hogy az Éjjel-Nappal Budapest legviccesebb és leghitetlenebb jelenetei is hozzákötődnek. Lali most új feladatot kap. Műsorába máris jelentkezhetnek, akik párt keresnének és készek egy egzotikus, romantikus kalandra. 

Ilyen nincsen! Győző felizgatta magát a cirkuszban!?!

Mi történik egy cirkuszban, ha nem sikerül egy mutatvány? Pláne úgy, hogy Győző is a színen van? Mutatjuk!

Kimaradt jelenet: Győző latinul is tud?

Hogy is mondta Győző öreg papója? Megtudhatod, ha megnézed az adásból kimaradt vicces pillanatot!

Lilu elárulta, mi az, amiről áldott állapotban sem bír lemondani!

A Cápák között gyönyörű műsorvezetője elárulta, hogy mi az, amit kismamaként sem bír abbahagyni.

Gáspár Győző: ˝Sebestyén Balázs a primőr paradicsom műsorvezető˝

A Mi a vágyad, more? műsorvezetője nem csak egy ˝gyümölcs almafa műsorvezető˝, hiszen állítása szerint már az összes gyümölcsöt lefoglalta. Így adódott, hogy a Gyertek át! házigazdájának már csak a zöldségek maradtak...

Gáspár Győző valóra váltotta Peller Mariann vágyát!

Győző nem tett mást, csak megkérdezte a Reggeli műsorvezetőitől, hogy „Mi a vágyad, more?”. Mutatjuk, hogy ezután mi is történt!

Top 4 - Liptai Claudia, aki sohasem titkolta el, hogy 40 felett nem könnyű újra formába lendülni

Az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb nője, aki évek óta a képernyőn van, és a legtöbben már csak a keresztnevéről ismernek. „Claudiára” mindenki figyel, a magánéletéről mindenki tudni akar. Első gyermekét, Pankát 33 évesen szülte, 2016-ban pedig a fiát. Ekkor már 43 éves volt – ez nyilvánvalóan számára sem volt egyszerű dolog. Claudia sosem volt az a nádszál karcsú alkat, mégis kétségtelenül szexszimbólumnak számít. A terhesség előtti forma visszanyerése is nehezebb 40 felett, a kis Marci születése után neki sem volt könnyű dolga.

MEGKÉRDEZTÜK: ezt gondolják celebjeink Gáspár Győzőről!

A "Mi a vágyad, more?" műsorvezetőjéről faggattuk a celebeket: megkérdeztük őket, hogy mit gondolnak Gáspár Győzőről, és az április elsején induló műsorról, mely minden hétköznap este kilenckor lesz látható az RTL+ csatornán.

Emberek! Itt van Győző, és teljesíti a kívánságotokat!

Gáspár Győző április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától vadonatúj műsorral pörgeti fel a nézők hangulatát az RTL+ csatornán! A Mi a vágyad, more? című műsorában küldetése, hogy kívánságok teljesítésével megváltoztassa az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét.

Elhunyt Baló György


szerző:
2019.03.18. 16:10
Elhunyt Baló György

71 éves korában elhunyt Baló György, a magyar televíziós újságírás meghatározó személyisége.

Toplista: összeszedtük a magyar televíziózás legviccesebb bakijait!

Minden tévés rémálma, ha élő adásban történik valami váratlan. Igen ám, de mit tud kezdeni egy ilyen helyzettel egy tapasztalt műsorvezető? Mutatjuk!

Top 9 -  Betlen János híres nyelvbotlása

A 9. helyezettünk egészen elképesztő módon reagált a nyelvbotlására: megelőlegezte a saját kirúgását. Végül nem rúgták ki, vagyis de, csak nem emiatt.

A női egyenjogúság is téma volt az idei Glamour-gálán

Bátrak, erősek, ügyesek és kiállnak magukért. Az év nőit is érte már hátrány a nemük miatt. Pénteken 11. alkalommal rendezték meg a Glamour Woman of the Year gálát, ahol a díjazottak közül többen is egy erős nőnek köszönték a sikerüket.
A est műsorvezetője Lilu ide kattintva elmondja, miért tartja fontosnak, hogy elismerjék a tehetséges nőket.

LILU: „Egy este, ahol csak a tehetség számít”

Pénteken 11. alkalommal rendezték meg a Glamour Woman of the Year gálát. A díjátadó ünnepségen az est háziasszonya, a második gyermekét váró Lilu volt, aki arról mesélt nekünk miért érzi fontosnak, hogy legyen olyan rendezvény, ahol elismerik a tehetséges nőket.
A gáláról készült riportot ide kattintva láthatja.

Pataki Zita: Lehet, hogy egy álmot el kellett engedni, de számtalan álom él még bennünk

Egy telefoncsörgés, ami az életüket örökre megváltoztatja majd. Egy reményt keltő hívás, amikor az orvos közli – Zita gratulálok. Vagy pedig Zita nagyon sajnálom. Zitát kétszer műtötték endometriózissal, már akkor biztos volt, hogy természetes úton nem tud majd teherbe esni. 7 évvel ezelőtt találkozott élete szerelmével, pár hónappal később összeházasodtak Attilával. És azonnal belevágtak a lombikba. 8 sikertelen kezelés után, úgy döntöttek, elég volt. Aztán másfél évvel később megváltozott bennük valami, és mégis csak úgy döntöttek, hogy belevágnak a 9. lombikba. Még egyszer, legutoljára. És minden egyes mozzanatát rögzítik. A hosszabb interjúért kattints IDE.

Németh Kristóf lett a Reggeli új műsorvezetője?

Amíg Anna a konyhában tevékenykedett, a színész gondolt egyet, és bepattant a helyére...

Lilu a Liluland kapcsán: „Azok a vállalkozások működnek jól, amik szerelemvállalkozások!”

A Cápák között műsorvezetője saját vállalkozásáról, a Lilulandről mesélt kameránk előtt, illetve azt is elárulta, hogyan tudja összeegyeztetni a szerelemprojektjét az anyasággal!

Puskás Peti lett a legnagyobb VV-rajongó?

A 2018-as X-Faktor mentora sűrű időszakon van túl, de nem panaszkodik, ugyanis imádta a VV9 minden pillanatát – az élményeit pedig az RTL Klub Reggelijében osztotta meg.

Istenes Bencét igen kellemetlen baleset érte!

A műsorvezetőnek nem indult túl jól a hete, amiről egy fotót is posztolt a közösségi oldalán.

Less be a Cápák között kulisszái mögé Liluval!

Lilu körbevezetésével bepillanthatsz a Cápák között színfalai mögé, megismerkedhetsz a stúdióval, ahol a műsort forgatták, és még a műsorvezető szobáját is meglesheted!

Szabó Zsófi


szerző:
2019.02.11. 19:37
Szabó Zsófi

Szabó Zsófi már most imádja a Toplistát! A csinos műsorvezető úgy érzi, megtalálta a helyét ezzel a műsorral, már az első adásfelvétel is hatalmas élmény volt számára. Azt is elárulta nekünk, hogy munkájának melyik részét élvezi a legjobban!

Szabó Zsófi már most imádja a Toplistát!

Szabó Zsófi még csak az első adás felvételén van túl, de máris úgy érzi, hogy ezzel a műsorral megtalálta a helyét.
 

Díjazták az RTL műsorvezetőjét és sorozatait!

20. alkalommal adták át a Story Ötcsillag-és Érték díjakat. A kuratórium által öt kategóriában odaítélt, valamint a Story magazin olvasói által szintén öt kategóriában megszavazott elismerések közül az RTL Klub műsorvezetője és két sikersorozata lett díjazott.

Lilu: „A Cápák között a lehetőségek műsora!”

Interjú Liluval, a Cápák között műsorvezetőjével a szórakoztató üzleti tv-showról! Mit kell tudni a befektetőkről? Mi a műsor célja? Többek között ezekre is fény derül!

Nem akarta megzavarni a gyógytornán lévő autista fiát, rabosították

Órákig tartották fogva, nem mehetett mosdóba, és nem hívhatott ügyvédet egy budapesti rádiós műsorvezető, akit azért rabosítottak a rendőrök, mert azt feltételezték, hogy visszaélt az autista fiának járó mozgáskorlátozott parkolási igazolvánnyal.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Lilu élvezi, hogy fiús anyuka lehet!

A Cápák között műsorvezetője igazi fiús anyukának tartja magát, éppen ezért is örült az újabb babának. Kíváncsi vagy, hogy bírja kismamaként a munkát?

SZABÓ ZSÓFI: a Toplistától mindenkinek tátva marad a szája!

Szabó Zsófi lesz a február 20-tól induló Toplista műsorvezetője. A visszaszámláló show azért sem mondható hagyományosnak, mert az RTL stábja több mint 20 éves tapasztalatával, valamint véleményvezérek segítségével olyan infókat tár a világ elé, amitől mindenkinek tátva marad a szája. Ha kíváncsi arra, hogy még milyen új műsorok indulnak az RTL Klubon azt ITT megnézheted!

Nem hiszünk a szemünknek: így nézett ki Istenes Bence tíz évvel ezelőtt!

A fiatal műsorvezető is beszállt a közismert netes kihívásba, és a minap egy 2009-es fotót osztott meg magáról.

Lilut mindenki kényezteti, mióta újra babát vár

A műsorvezető novemberben jelentette be, hogy újra áldott állapotban van. Azóta rengeteg fotón követhettük végig, hogyan növekszik a pocakja, de az is kiderült, mennyire vigyáznak rá a kollégái.

VALKÓ ESZTER: Nem hitte el, hogy pozitív lett a terhességi tesztje!

Valkó Eszter az utolsó lombik program előtt azt mondta, ha ez nem sikerül, akkor lehet, bele kellene inkább törődniük abba, hogy nekik más utat hozott az élet, ám végül öt évnyi próbálkozás után áldott állapotba került az RTL Klub egykori műsorvezetője. Ha arra vagy kíváncsi, hogy Eszter, mit szólt ahhoz, hogy fia lesz, akkor azt ITT nézheted meg! A teljes riportot pedig ITT!

VALKÓ ESZTER: háromszor is szembesült vele, hogy fia lesz!

Valkó Eszter élete legszebb időszakát éli, ugyanis 44 évesen anyai örömök elé néz. Az RTL Klub egykori műsorvezetője azt is elárulta a Fókusz stábjának, hogy mit szólt hozzá, amikor megtudta, hogy fiút hord a szíve alatt! A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Örömhír: megszületett Kiss Ramóna babája!

Hatalmas örömhírről számolhatunk be, ugyanis világra jött az X-Faktor műsorvezetőjének és párjának, Lékai Máténak a kisfia.

Hamarosan megérkezik Kiss Ramóna babája?

Az X-Faktor műsorvezetőjének legújabb fotóját látva te is azt fogod gondolni, hogy nemsokára itt a nagy nap.

Műsorvezetőknek álltak a villalakók!

Zsuzsu lehetősége után most Vivi és Lacika is kipróbálhatták magukat riporterként, és bizony egy komoly veszekedés is született...

 

Adri és Greg lesznek az RTL Klub jövőbeli műsorvezetői?

A villalakók gondoltak egyet, és "színpadra vitték" a közelgő Párbaj eseményeit. Greg például Nádai Anikó bőrébe bújt...

Ilyen volt Barabás Évi 1997-ben, híradósként

A Fókusz műsorvezetője 26 éve televíziózik, Bonyhádon kezdte, tanítónő volt, úszást oktatott és mellette tévézett. 1997-ben került a Magyar Televízióhoz, majd pár év múlva az RTL Klubhoz. Fotót is hozott és megmutatta a Reggeli nézőinek, milyen volt 20 éve.

TOKÁR TOMI: Így állt a sarat a gyerek riportereknek

November 20-án, a gyerekjogok világnapján minden szerep felcserélődött. A gyerekek birtokba vették az RTL Klub székházát, a hírstúdiót és a vágószobákat, sőt még műsorvezetőket is faggathattak arról, amiről csak szerették volna.

Győzike könnyes családi drámája

Kameráink előtt békült ki testvérével Győzike. A Belevaló világ műsorvezetője fél éve nem hallott Zsoltról. Könnyes szemmel mesélt az elmúlt időszak nehézségeiről.

Földön fetrengés és szexi fotók után megkomolyodik Baukó Éva?

A Villalakóból a BeleValóvilág műsorvezetője lett Baukó Éva. A most 35 éves műsorvezető a VV4 történetének legtöbbet párbajozó játékosa volt. A Villa után szexi fotózásain kívül élete nehezebb fázisairól is cikkezett a sajtó, amely perióduson szerencsésen túljutott és egy teljesen új Évával találtuk magunkat szemben.

Ilyen egy reggeli ébresztő Peller Annáéknál!

Te is meg fogsz hatódni azon a képen, amit a gyönyörű színésznő osztott meg egy hajnali ébresztőről a közösségi oldalán.

Szabó Zsófi féltékeny lett Kiss Ramónára

Lehet, hogy Lali már megbánta, hogy bepróbálkozott az X-Faktor műsorvezetőjénél?

 

Nézd meg az X-Stage 5. adását!

Bréking: Lilu babát vár!


szerző:
2018.11.05. 14:02
Bréking: Lilu babát vár!

A Keresem a családom! műsorvezetője közösségi oldalán osztotta meg a gólyahírt.

Gáspár Győző

Gáspár Győző élete teljesen kiüresedett mióta nincs ValóVilág. Már épp a költözést fontolgatta, amikor kiderült, hogy ismét lesz ValóVilág és BeleValóVilág, és újra ő lesz az egyik házigazda november 4-től minden este!

Baukó Éva

#újélet #újBaukóÉva #megújulás #kezdjBELE #vágjBELE;#mindentBELE #keBELE;#törődjBELE #ugorjBELE;#válasszBELE;#igyálBELE

Hoppá! Kiss Ramóna idén nem egyedül vezeti az X-Faktort?

ÉNB Lali mindent bevetett, hogy ott állhasson Rami mellett az X-Faktor színpadán majd az élő show-k alatt. A műsorvezető válasza sokkolta az X-Stage házigazdáját...

Kattinsd IDE, és nézd meg az X-Stage 4. adását, amiből kiderül, hogy kivel vezeti Rami a 2018-as X-Faktort!

70 kilótól szabadult meg Győzike?

„Addig vagy híres, kisfiam, amíg támadnak” – mondta Győzike három évvel ezelőtt. A BeleValó műsorvezetője az mondta, ő betartja nagyapja tanítását, és nem bánja, ha mindenki őrá céloz az újságok címlapján, vagy épp az interneten. A Fókuszban pedig arról nyilatkozott 2015-ben, hogy hetven kilótól szabadult.

Senki sem vezet műsort olyan elegánsan, mint Istenes Bence

A műsorvezető megjelenésében és szakmailag is profin vezényelte le a német X-Faktor döntőjét.

Szabó Zsófi és ÉNB Lali lesznek a német X-Stage műsorvezetői?

Ez az a videó, ami az X-Stage adásából kimaradt, de mindenképp látnod kell!

Nézd meg az X-Stage teljes adását!

Győzike hamarosan visszatér a képernyőre!

Győzike bombaformában van! Az elmúlt időszakban több mint 20 kilót fogyott, ezért a tükörben hol Ricky Martinnak, hol David Beckhamnek látja magát. De nem csak emiatt boldog, hanem azért is, mert hamarosan újra műsorvezetőként tűnik fel az RTL II-n.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való