KERESÉS search-close

macaron

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "macaron"

Mivel lepte meg Blake Lively szülinapos barátnőjét?

Blake Lively egyik barátnőjének születésnapjára izgalmas programot talált ki: egy macaron készítő tanfolyamon vettek részt.

Jöjjön egy kis nyalánkság: macaronok a zsűri pulton!

A gyerekeknek édességeket, még pontosabban macaronokat kellett készíteniük a finálé kapujában. Ráadásul nem is akármilyen alapanyagokból kellett elkészíteniük a krémeket.

Újra kitört a harc: Anna nem bírt a kutterrel

Anna egyszer már megküzdött a kutterrel a csicsóka pürésítésénél, most viszont újra előjöttek a gondok a lila káposztával is. A Séf szerencsére gyorsan odahuppant és segített neki.

Anitát megszállta a macaron-nyugalom?

Hiába tűnt úgy, hogy Anita van a legjobban lemaradva a macaron-készítéssel, a junior mindent kizárt maga körül. Egyedül az édességekre és a töltelékeikre koncentrált.

A töltött tészták után, a zsűri a macaron-dobozokat is kielemezte

A csapatok között a töltelékek és a desszertek ízei viszonylag jól sikerültek, azonban a tészták állaga és formája nem igazán nyűgözte le a zsűrit.

Dávid kemény munkatempót diktált a macaron-készítésnél

Dávid "odapörkölt Dórának" és próbáltak jó ütemben haladni az édességekkel. Azonban az idővel még így is elcsúsztak egy kicsit, hiszen még az utolsó 10 percben is a tésztákat sütötték.

A kék csapat vakrepüléssel próbálta túlélni a macaron-feladatot

Ákos tanulva az első feladat pánikolásából, nem hagyta, hogy Long legyen a főnök. Azonban miután a zöldek őket hátráltatták egy rossz macaron recepttel, kétségbeesetten próbáltak boldogulni az édességekkel.

Reggeli - Csak csajok 12-03-19

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való