KERESÉS search-close

magánélet

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "magánélet"

Milyen ember a magánéletben a Barátok közt Novák Lacija?

18 éve szinte minden percét együtt tölti Tihanyi Tóth Csaba és felesége. A majd két évtized alatt több, mint ezerszer léptek közösen színpadra, szerelmespárból férjé és feleséggé, majd pedig szülőkké váltak. Szerelmük legdrágább gyümölcse, Nimród.

Félnek a férfiak Edinától?

Szabolcs gazdának feltűnt, hogy valami megváltozott a lány és közte. Mikor elhívta randizni Edinát, rákérdezett a dologra, de erre a válaszra biztos, hogy nem számított...

Sánta Laci őszintén vallott magánéleti válságáról

A mai Kifőzdében a színész vendégeskedett, aki a Juslikával való kapcsolatáról is szót ejtett...

Előzetes: Erős Antónia is példája annak, hogy az 50 az új 30!

Az RTL Klub Híradóját vezeti huszonkét éve. Öt éve a Forbes magazin a hatodik legbefolyásosabb nőnek választotta a magyar médiában. Huszonhárom éve feleség és két gyermek édesanyja. Erős Antónia megjelenése, jelenléte, példája is bizonyítéka annak, hogy az ötven az új harminc.

Ritka pillanat! Magánéletéről és az apaságról mesélt Feke Pál!

Feke Pál számára az apaság jelenti az igazi főszerepet az életben.  Kislányáról és a szülői szerepről a Reggeliben mesélt a színész.

Szonja döbbenetes titkot tud meg Vincéről!

Az építész lány nem hisz a fülének, mikor Vince megoszt vele egy magánéleti titkot...

ARMANDO: Már régebb óta tervezgeti a lánykérést

A Konyhafőnök idei nyertesének lakásának minden pontján barátnőjéről készült képekbe botlunk. 4 éve barátaik hozták össze őket, azóta amikor csak tehetik, együtt vannak. Ez utoljára a nyáron volt lehetséges, ugyanis Jade állatorvosként Londonban dolgozik.

Ilyen családapák a magánéletben A mi kis falunk színészei

Nagyon ritkán engednek betekintést a magánéletükbe A mi kis falunk Laciját és Bakiját alakító színészek. Stábunkkal most kivételt tettek, valamint A mi kis falunknak azokat a bakis jeleneteit is megmutatjuk, amelyet még nagy közönség nem láthatott!

Hogyan függ össze a szerelem, vagy a szakítás frizuránkkal?

Túl rövid az élet ahhoz, hogy mindig ugyanolyan frizurát hordjunk - tartja egy mondás. De egy drasztikusabb hajviselet változtatásnak sokszor nem a divat az oka, hanem valamilyen traumatikus élmény következménye. Hölgyeknél gyakori, hogy párkapcsolati válság után megváltoztatják a hajviseletüket is. 

HAJAS LÁSZLÓ: Nagyon fontos szerepe van a hajnak az ember életében

Hölgyeknél gyakori, hogy párkapcsolati válság után megváltoztatják a hajviseletüket is. Ezért is olyan egy jó fodrász, mint egy kiváló terapeuta, akit nagyon meg kell becsülni. Egy kiváló szakember önbizalmat ad, és boldoggá tehet egy hölgyet, ha megfelelő frizurát készít neki.

Ki, miért és hogyan közli a nyilvánossággal élete legintimebb változásait?

Fluorék közösségi oldalukon bejelentették, hogy szakítanak egymással. Pimasz úrék a Reggeliben és a Fókuszban beszéltek válásukról, hogy elkerüljék a rosszindulatú pletykákat, kérdéseket. Miért dönt úgy egyre több közszereplő, hogy saját csatornáján közli élete legintimebb döntését?

Végigkísértük Tomán Szabina egy napját

Üzletasszony, két gyermekes családanya, befektető és feleség. Nehéz egy szóval definiálni Tomán Szabinát, akire az elmúlt hónapokban leginkább a Cápák között című üzleti műsorból figyeltek fel a nézők, de a modellből lett vállalkozó mindig is a sikerben úszott. Cégét, a Tomán Diet-et 2015-ben alapította, azóta pedig nemzetközi terjeszkedésbe kezdett. Ritkán mutatja meg a magánéletét, de a Fókusz stábjával most kivételt tett és végigkísértük egy napját.

Varga Viktor, ha tehetné, végleg kiszállna az online térből

Rendhagyó elvonóra vonult Varga Viktor. Az énekes az utóbbi időben úgy érezte, hogy egy komoly függőség kerítette hatalmába: a digitális világ rabja lett. Ezért Viktor 2 héttel ezelőtt úgy döntött, hogy minden platformról letörli magát, és megpróbál internet nélkül élni. Azt mondja, így közelebb kerülhet a kézzel fogható világhoz és önmagához is.
Viktor ide kattintva még többet mesél az offline tér előnyeiről.

Kovács Dóri: „Azt érzem Robival, hogy ez komoly dolog”

Kovács Dóri, 2018-as szakítása óta egyetlen kapcsolatát sem vállalta a nyilvánosság előtt. Mostanáig. Robit januárban ismerte meg és néhány hét után össze is bútoroztak. Mindketten úgy gondolják, hogy a karantén kifejezetten jót tett a kapcsolatuknak, még úgy is, hogy voltak köztük surlódások.

Szakításáról vallott Nagy Alexa


szerző:
2020.06.10. 07:23
Szakításáról vallott Nagy Alexa

A Barátok közt színésznője a Kifőzdében vendégeskedett, ahol a sorozat kulisszatitkai mellett a szerelmi életébe is beavatta a nézőket...

Valóra vált Törőcsik Dani legnagyobb álma!

A tetoválóművész Németországban folytatta karrierjét, most pedig egy újabb nagy lépésre szánta el magát... Na és mi a helyzet a magánéletével?

Klári pikáns szerelmi története nem csak Olivért sokkolta

A szakács édesanyja Gigivel is megosztotta azt a kalandját, amiről a fia hallani sem akar.

Már 20 éve követjük, hogy alakul Zimány Linda élete

Zimány Linda a nyilvánosságtól egy kicsit visszavonult, de csak annyira, hogy ne legyen állandóan a címlapokon. Több évet élt félig a nyilvánosság előtt, mint amennyit nem. De az egykori modell és műsorvezető ma már mindjárt kész ügyvéd, aki biztosan a hírességek médiaszerepléseit is jogi szemmel nézi már. Linda előttünk nőtt fel, változott rengeteget és már nem zavarja, ha az ügyvédi irodában rácsodálkoznak, hogy tudja is mit beszél.

Kisfia miatt Fecsó élete végéig szeretni fogja Vivient

Fecsó, Viviennel való szakítása után sokáig elzárkózott a nyilvánosságtól, és sem a közösségi felületein, sem a sajtónak nem beszélt a válásukról. Élvezi a szabadságot, de felelősségteljes apaként viselkedik. Igyekszik fiával minél több időt együtt töltetni. Kicsit ő is felnőtt az utóbbi hónapokban. Bár Vivien nem tudta megváltoztatni, a körülmények végül mégis rákényszerítették erre.

Magánéletéről vallott Sári Évi

A musical színésznő rengeteg darabban játszik, így fel is merült a kérdés: vajon mi a helyzet a magánéletével?

KAMARÁS NORBI: Olyan szeretetet mint Odettől, még senkitől nem kaptam

Soha nem beszélt még a magánéletéről Kamarás Norbert, az Éjjel-Nappal Budapest Lalija, aki beleszeretett sorozatbeli barátnőjébe, Virágba, azaz Kármán Odettbe. Lali, vagyis Norbi most olyan oldalát mutatja meg, amit eddig még nem láthattak.

Angelina Jolie teljesen levetkőzött

Teljesen levetkőzött egy magazin címlapján Angelina Jolie. Meztelen testét csupán egy vékony fátyol takarja. Az Oscar-díjas színésznő őszinte interjút is adott: ebben volt férjéről, Brad Pittről is beszélt.

Vasvári Vivien egyedülálló anyaként is helytáll

Néhány hete még Vasvári Vivien válásától volt hangos a sajtó, de ma már úgy tűnik, hogy Vivi feldolgozta a történteket és újra a régi. Azt mondja, most számára legfontosabbak a gyermekei, egy új kapcsolatba is csak kompromisszumokkal kezdene bele.

Könnyek és megható vallomások a Nyerő Párosban!

Istenes Bence és Csobot Adél magánéleti válságáról mesélt: a Nyerő Párosban szereplő ellenfeleiket megdöbbentették, és meghatották váratlan vallomásukkal.

Magánügy: ezt mondta Gulyás Gergely a nyilvánosságra került Borkai Zsoltról készült szexuális felvételről

Mindenki azzal tölti a szabadidejét, akivel csak akarja  - így reagált a miniszterelnökséget vezető miniszter a Borkai Zsoltról nyilvánosságra került felvételekre. Gulyás Gergely azt mondta, a győri polgármester viselkedése ugyan erkölcstelen, de ez magánéleti kérdés. Más vádakat pedig az önkormányzatnak kell tisztáznia. A győri ellenzék össze is hívná a rendkívüli közgyűlést. Közben az ellenzéki pártok már külföldön is feljelentést tettek az ügyben.

Berényi Claudia visszatért a Mátyás Király térre és...

Hosszú és kemény munkával vetkőzte le megfelelési kényszerét Ábrahám Edit. A színésznő sohasem titkolta, ahhoz, hogy magánéleti válsága után ismét egyenesbe kerüljön, szakemberhez kellett fordulnia segítségért. A jó hírünk pedig az a Barátok közt nézői számára, hogy az ármánykodó üzletasszony pénteken visszatért a Mátyás Király térre, és egy jó darabig nem is tágít majd onnan.

Így telnek A mi kis falunk bombázójának, Ripli Zsuzsinak a mindennapjai!

Ripli Zsuzsinak A mi kis falunk hozta meg az áttörő sikert. A Fókusz stábja elkísérte őt egy napjára, hogy megmutassuk, hogyan is telnek mindennapjai!

Benkő Nóra, a Drága Örökösök ügyvédnője magánéletébe is beavatta stábunkat!

Benkő Nóra kicsit az életben is olyan, mint néhol a szerepeiben. A Drága Örökösök ügyvédnőjénél, hol a szerep, hol a munka kívánja meg a határozottságot.  A színésznő magánéletéről is mesélt stábunknak!

A Barátok közt egykori sztárja a kameránk előtt mondta ki a boldogító igent!

A Fókusz nézői láthatják először a szerelmesek nagy napját!

Palvin Barbi mégis Lewis Hamiltonnal nyomul?

Pontosan egy évvel ezelőtt számolt be arról a Fókusz, hogy egy magyar jótékonysági  eseményre közösen, egy luxusjárgányon gurult be a modell és az autóversenyző. A legizgalmasabb kérdés akkor az volt, hogy Barbi és Lewis jártak-e egymással, vagy csak pletyka volt az egész.

Kiderült, mi lesz Berényi Miklós sorsa a Barátok köztben!

Hónapok óta megy a találgatás arról, hogy Szőke Zoltán kiszáll-e a sorozatból, vagy sem: nincs jó hírünk!

Rékasi Károly tragikus balesetéről mesélt!

Négy évvel ezelőtt izgatottan vártuk a színész állapotáról szóló híreket. Károly szerencsére életben maradt a motorbaleset után és kiderült, hogy sem a gerince, sem a feje nem sérült meg.

ARCHÍV - Ungvári Tamás: „A becsület a legnehezebben megtanulható dolog”

Meghalt Ungvári Tamás, Széchenyi- és József Attila-díjas író, műfordító, irodalomtörténész. 89 éves volt. Ungvári Tamásnak ötvennél több önálló könyve jelent meg, több tucat színdarab és regény fordítása kapcsolódik nevéhez. Közéleti tevékenységét Radnóti Miklós antirasszista díjjal is elismerték. Életéről 2009-ben a XXI. század című műsorunkban mesélt, most ebből láthat egy hosszabb részletet.

Hajdú Péter arról vallott, hogy miért szakított szépséges kedvesével

Legutóbb amikor nálunk járt, még sugárzott a boldogságtól és legújabb szerelméről mesélt. Fél év után azonban külön váltak útjaik - íme a részletek!

Családi titkokról meséltek Sebestyén Balázsék!

Ha már az édesanyákat ünnepeljük, akkor az apák is megérdemlik, hogy legyen olyan nap az évben, amikor ők a legfontosabbak. A Fókusz stábja olyan édesapákat kérdezett meg, akik ritkán mesélnek a családi dolgaikról, de egy évvel ezelőtt pontosan ezen a napon kivételt tettek.

Boldog anyuka az Éjjel-Nappal Budapest szereplője!

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat Barbija kislányt hord a szíve alatt. A fiatal anyuka boldogan újságolta a Fókusznak a nagy hírt, és azt is elárulta, büszke magára, hogy harmincéves kora előtt esett teherbe.

Bikiniben pózoltak a Barátok közt szexi színésznői!

A sorozat színésznőivel, Görgényi Fruzsinával, Bátyai Évával és Kardos Eszterrel minden hétköznap este találkozhatunk, de így még biztosan nem láttad őket. Mutatjuk!

Rékasi Károly könnyek között mesélt arról, hogy majdnem feladta!

Az RTL Klub Reggeli műsorában egy pillanatra megfagyott a levegő, amikor a Barátok közt színésze tabuk nélkül beszélt arról, hogy a balesete után komolyan foglalkoztatta őt az öngyilkosság gondolata.

Könnyeivel küszködve mesélt a búcsúzásról a Barátok közt színésznője!

Mezei Léda már több mint három éve, hogy Kővári Natasát alakítja a sorozatban - most azonban úgy döntött a színésznő, hogy fájó búcsút kell vennie a Mátyás király tértől. A miértekről, az érzéseiről őszintén nyilatkozott nekünk.

VV Gregnek és szerelmének „jól megy a soruk”

A fiatal pár szerencsére mindent meg tudott beszélni Anikó stúdiójában. Csak úgy virágzik a szerelmük!

VV Csoki végleg felhagyott a csajozással?

Mikor a fiút kizárták a ValóVilág9 powered by Big Brother versenyéből, nem igazán szeretett volna elköteleződni, ám valaki mégis elrabolta a szívét...

Szőke Zoltán: „Ez egy nagyon veszélyes játék!”

A Barátok közt színésze először a Fókusz kamerája előtt szólalt meg az általa alakított főhős állapotáról, és arról, hogy milyen érzések kavarognak benne.

Új oldaláról ismerhetjük meg a Barátok közt színésznőjét!

Mérai Kata az RTL Klub Reggelijében vallott a legújabb szenvedélyéről.

Egy újabb szereplő távozik a Barátok köztből!

Az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról Mezei Léda Réka, hogy miért hagyta ott több mint három év után a legendás sorozatot.

Sztárok vallanak a jószomszédi viszonyról, avagy iszonyról!

A Fókusz stábja utánajárt annak, hogy mit tehet az ember, ha olyan szomszédot fog ki, aki egyszerűen megkeseríti mindenkinek az életét.

Nyári Dia: „Nagyon pörgős anyák napja volt”

A Barátok közt egykori színésznője a Reggeliben mesélt arról, hogy  miért volt náluk óriási kavalkád május első vasárnapján.

Sárközi Ákos magánéletéről és A konyhafőnök új évadáról árult el kulisszatitkokat!

Sárközi Ákos nemcsak a munkájában sikeres, de a magánéletében is óriási változások történtek. A házasságából kilépett, majd bekövetkezett az életében a várva várt, mindent elsöprő szerelem is. A Michelin- csillagos séf rengeteg kulisszatitkot is megoszt velünk A konyhafőnök új évadáról, a versenyzőkről, a kedvenc kanaláról, ami biztosan vele lesz most is, és azt üzeni versenytársának, Rácz Jenőnek, hogy a visszavágóban, kösse fel a gatyáját!

A Barátok közt színésze boldogabb már nem is lehetne!

Volosinovszki György nemrég csatlakozott a legendás sorozat stábjához. A színész most elárulta, miért volt annyira boldog, mikor megtudta, hogy bekerült a csapatba.

Cooky és menyasszonya  eljegyzésükről és a második gyermekük érkezéséről meséltek a Fókusznak!

Cooky-éknál érkezik az újabb mignot petit enfant, vagyis úton a második baba. Az első gyermekük Kevin inkább az apjára ütött, állandóan pörög, meg sem áll. A pár azt is megosztotta stábunkkal, hogy hogyan zajlott náluk a lánykérés, hogy várják a második gyermeküket és egy fotózásra is elkísérhettük a családot!

COOKY: a legjobb dolog apukának lenni!

A rádiós műsorvezető, Cooky és párja Debóra talán boldogabbak, mint valaha, hiszen a 14 hónapos Kevin mellé hamarosan érkezik a kistesó. A párt otthonukban látogattuk meg, akik abba is beavatták a  Fókusz stábját, hogy hogyan nevelik Kevint. Ha arra vagy kíváncsi, hogy hogyan tudta meg Cooky, hogy szerelme második gyermeküket várja, akkor azt ITT tudod megnézni, a teljes riportot és a fotózást pedig: ITT!

Régi álma teljesült a Barátok közt színészének!

Solti Ádám és menyasszonya, Solti Bernadett megmutatták nekünk a készülő családi házukat, és bizony azt is megsúgták, hogy nyáron hivatalosan is összekötik az életüket.

Pesák Ádám: „Én nem vagyok egy csajozós!”

A Barátok közt színésze elárulta nekünk, miért szereti Harmath Gergő karakterét, illetve kiderült, hogy mi a legnagyobb különbség közöttük, sőt, némi magánéleti dologra is fény derült.

Pásztor Virág: „Azért, hogy Timi szerelmes lehessen, rengeteget dolgozom”

A fiatal színésznő elmesélte nekünk, miért kedveli az általa megformált karaktert, de mesélt a sorozatbeli szerelméről is, és arról, miért nincs jelenleg párkapcsolata.

Közös múltjukról meséltek a Barátok közt színésznői

Mérai Kata és Gyebnár Csekka az RTL Klub Reggeli műsorában nosztalgiáztak egy keveset.

A munka miatt várat magára a Konyhafőnök séfjének esküvője!

Sárközi Ákos és menyasszonya, Szegedi Évi egy különleges kiállításon dolgoznak éppen, de emellett az esküvőjüket is szervezik gőzerővel: erről meséltek az RTL Klub Reggeli műsorában.

Te kitalálod, hány éves lett a Barátok közt színésznője!

Varga Iza a közösségi oldalára posztolta ki, hogy hányadik születésnapját is ünnepli.

Lilu elárulta, mi az, amiről áldott állapotban sem bír lemondani!

A Cápák között gyönyörű műsorvezetője elárulta, hogy mi az, amit kismamaként sem bír abbahagyni.

A Gyertek át! sztárja megmutatta új barátnőjét!

Fluor Tomi egy igen pikáns képpel adta a világ tudtára, hogy már nincs egyedül.

Hosszú Katinka azt mondja, a mélypontok nélkül ma más ember lenne

Hosszú Katinka komoly kudarcként élte meg válását, de sokat tanult belőle. Azt mondja, a fájdalmas mélypontok nélkül ma nem lenne ennyire sikeres. A világ legjobb úszónője gyakran mosolygós, aktív képeket posztol a hajnali edzésekről, de nem tagadja, hogy minden reggel nagyon nehéz eljutnia a medencéig. Már ismeri önmagát és azért is vállalta az interjút, mert tisztában van vele, hogy nem csak sikereivel, de kudarcaival is példát mutat másoknak.

Pataki Zita: „Jobban vagyok, de tudom, hogy még kell egy kis idő!”

Az RTL Klub időjósa és férje kilenc héttel ezelőtt vágott bele életük utolsó lombik programjába, ami sajnos nem sikerült. Zita most elárulta, hogyan tovább és mit terveznek a jövőben.

Ökörapáti polgármestere a magánéletben egészen más ember

Otthonában fogadott minket, gyerekeivel és feleségével együtt Ökörapáti polgármestere. A Drága örökösök minden hájjal megkent faluvezetőjét és panziótulajdonosát alakító Haagen Imre a világ egyik legboldogabb apukája. Azt mondja a sorozat már most megváltoztatta a mindennapjaikat.

Így ünnepelte a szülinapját a Barátok közt fiatal színésznője!

Koller Virágnak bizony felejthetetlen 18. születésnapja volt…

Ismerd meg jobban a Barátok közt maffiózóját!

Takács Katalin a Reggeliben mesélt a sorozatbeli karakteréről, a forgatáson szerzett tapasztalatairól és a magánéletéről is.

 

Trokán Nóra a kamera mögött is megállja a helyét?

A Tanár gyönyörű színésznője a Fókusz stábjának elárulta, hogy a színészet mellett mi a szenvedélye...

Ganxsta Zolee sokkolta a Reggeli műsorvezetőit!

A rapper igazán humoros hangulatot teremtett az RTL stúdiójában…

Liu Shaoang: „Bonyolult kapcsolatban vagyok”

Mára testvérével és a csapattal is sporttörténelmet írtak. És nem csak a legjobb helyezéseket, a legnagyobb hazai elismeréseket is bezsebelték úgy, hogy még alig múltak 20 évesek. Edzésükön, ahová ritkán engednek be kamerát, magánéletről is kérdezhettük a testvérpárt.

Liu Shaolin Sándor: „Lilivel még nagyon friss a kapcsolatunk”

Liu Shaolin Sándor évekig a brit világbajnok gyorskorcsolyázónővel, Elise Christie-vel járt. Viharos szakításuk után, két hónapja az X-Faktor egykori versenyzőjével, Péterffy Lilivel sodorta össze az élet. Pontosabban az internet. Elmesélte, hogyan jöttek össze.

Mihalik Enikőt erről az oldaláról még biztos nem ismered!

A világhírű szupermodell meglepő dologba kezdett, amitől azt reméli, hogy így majd jobban megnyílhat az embereknek...

Hat év után távozik a Barátok közt színésze!

Kiss Péter Balázs úgy döntött, megválik a híres sorozattól: az okokat pedig ő maga árulta el.

LOLLY: „Ezek a dalok a szórakoztatásról szóltak!”

A Toplistában is szereplő Bubble Gum együttes egyik énekesnőjét, Lolly-t Londonban találtuk meg boldog családanyaként.

Pataki Zita: „Nekem nagyon-nagyon nagy szerencsém van a férjemmel!”

Az RTL Klub időjósa "Az utolsó lombik" címen futó vlogsorozatában szívhez szóló dolgot árult el.

Balogh Levente, az ásványvízkirály a vasárnapi Portréban!

A vasárnapi Portré vendége Balogh Levente lesz, akinek neve már összeforrt a Szentkirályi Ásványvízzel. A beszélgetésben nemcsak kulisszatitkokat tudhatunk meg az RTL-re érkező Cápák Között című üzleti show-ról, hanem szó lesz még családról, tanyáról, nyereggyűjteményről, küzdősportról, és egy Dacia-ról is, mely kétséges volt, hogy valaha megérkezik – e Athénba. A teljes adást ITT nézheted vissza!

Voksán Virág szexi fotózásán jártunk!

A gyönyörű DJ egy igazán dögös fotózáson vett részt - a Fókusz stábja pedig jelen volt.

Ábrahám Edit egy teljesen új szerepben tündököl!

A Barátok közt Berényi Claudiája élete egyik legfontosabb szerepére készülődik...

Megható dolgokat árultak el magukról a Barátok közt szereplői!

Az RTL Klub Reggeli műsorában Nagy Alexandra és Bátyai Éva nagyon megható történeteket osztottak meg a nézőkkel.

Ezt biztos nem tudtad A mi kis falunk színésznőjéről!

Ripli Zsuzsi a Fókusz stábjának árult el egy olyan titkot, amit csak kevesen tudnak róla.

A Barátok közt színésze először mesélt függőségéről

Tihanyi Tóth Csaba a Fókusz kamerájának vallott arról, hogy komoly szerencsejáték-szenvedélyben szenvedett.

Ada: „Amikor mi váltunk, sokkot kaptam!”

A gyönyörű műsorvezető őszintén mesélt a Fókusz stábjának élete egyik legnehezebb időszakáról.

Oláh Gergő megdöbbentő titkot árult el a magánéletéről!

Az X-Faktor harmadik szériájának győztese megható dolgot mesélt el az RTL Klub Reggeli műsorában.

Neve mára összeforrt a humorral és a szórakoztatással, az igazi Gálvölgyi János

Nem sok ember van, aki úgy ismeri Gálvölgyi Jánost, mint ők. Igaz, mindannyian az élet más-más területein találkoztak vele, ugyanolyannak látják. Egy kissé zárkózott, néha gátlásos komikus-színésznek, aki zavarba jön, ha leszólítják az utcán. Aki a színpadon kitárulkozik, de a magánéletben kicsit zord és visszahúzódó.
Pályatársai még többet mesélnek róla, ebben a videóban.

Demi Lovato gyönyörűbb, mint valaha – itt a bizonyíték!

A világhírű énekesnő egy szelfivel adta a rajongók tudtára, hogy él és virul, és tényleg rendben van.

Ambrus Attila kislánya születésére készül

Ambrus Attila bankrablásért 17 évre ítélték, de jó magaviselete miatt 13 év után, 2012-ben  feltételesen szabadlábra bocsátották. Támadói és rajongói pedig még ma is vannak. Magánéletéről és feleségéről csak ritkán beszél. Idén nyáron derült ki, hogy párjával babát várnak. Azt mondja, sokáig azért nem vállalt gyereket, mert a rendőrök bármikor rátörhették volna az ajtót. Élete egyik legnehezebb feladata lesz majd a gyereke elé állni és elmondani neki, korábban miből élt.
A gyermekvállalással kapcsolatos érzéseiről Ambrus Attila még többet mesél, ha ide kattint.

AMBRUS ATTILA: El kell majd mondanom a gyermekemnek, hogy ki voltam korábban

Nem tagadja, hogy ennyi év után is kísérti a múltja. Miközben legközelebbi környezetében is nap mint nap tapasztalja, hogy a Viszkis rabló kultusz él, afféle Robin Hoodként keresik fel gyakran vadidegenek. Januárban lesz hét éve, hogy Ambrus Attila szabadult, leülte büntetését, de úgy tűnik bűnhődése tovább tart. Első kislányát várja és nem tagadja nagyon örül annak, hogy nem fia lesz.
A teljes riportot ide kattintva nézheti meg.

Miley Cyrus visszatért, és nem is akárhogyan!

Az énekenő még júliusban tűnt el a közösségi odalakról, de most azonban megtörte a csendet, és üzent is a rajongóinak.

Nyári Dia: „Ez a kis pasas rendesen elcsavarta a fejem!”

Hogy mit is jelent édesanyának lenni, arról a Barátok közt gyönyörű színésznője megható és csodálatos gondolatokat osztott meg közösségi oldalán.

Te elhiszed, hogy ennyi idős lett a Barátok közt színésznője?

A Reggeli műsorvezetői kitörő örömmel köszöntötték fel Nagy Alexandrát, aki pontosan ma ünnepli a nagyon boldog születésnapját.

Rácz Jenő nem felejtette el honnan indult

Bejárta az összes kontinenst, dolgozott ingyen, csak hogy a legjobbaktól tanulhasson, ma pedig már a Konyhafőnök VIP – A séfek csatájának szigorú zsűrije. Hírnevét most hátrányos helyzetű fiatalok ösztönzésére használja!

Exkluzív: nézd meg Palya Bea legújabb vidoklipjét!

Az énekesnő a Reggeliben mutatta be a Két Ház című dalhoz készült kisfilmet, mely egy igen nehéz és szomorú időszak után íródott.

Szabó Győző kisfiával állt kameránk elé

Szabó Győzőt ritkán láthatja a nyilvánosság, legkisebb fiával, a nyolc éves Misivel. Az elfoglalt színész azért mindig szakít időt arra, ami számára a legfontosabb: a családjára. Nagykorú lányával együtt dolgozik, a kisfia kéréseinek nehezen mond nemet, ezúttal egy különleges interaktív élményparkban játszottak együtt a Fókusz kamerája előtt.

Munka/magánélet: eltűnő határok?

Egyre több fiatal már nem csak arra kíváncsi, mennyit fizetnek neki egy munkahelyen, hanem az is érdekli, hogy – például – van-e lehetőség a rugalmas munkavégzésre, a távmunkára, s hogy a munkahelyi környezet csökkenti-e a stresszt? Hol tartunk és mi lesz?

Piamszúr Trap kapitánynál járt!

Egy évvel ezelőtt Papp Gergő ismét átcuccolt, és ezúttal igazán szürreális élményben volt része. Akkori vendéglátója ugyanis egy zöld arcú idegen volt egy távoli bolygóról, vagyis maga Trap kapitány. A Tha Shudras zenekarának frontembere, aki a keresztségben a Molnár Tibor nevet kapta, a beszélgetés folyamán végül levetette álarcát, és életének legintimebb részéről is mesélt a kamerák előtt: például Tóth Gabiról, aki előbb a mentora, aztán a partnere, végül a jó barátja lett.

Ki ne szeretne Anger Zsoltnál aludni?

Egy évvel ezelőtt kezdődött a Pimaszúr átcuccol hatodik évada az RTLII műsorán. Papp Gergőék 55 epizódon voltak túl, feleségével, Judittal, akivel négy éve aludtak hírességek ágyában. Egy éve, pont ezen a napon pedig Anger Zsoltnál töltötték az éjszakát.

Istenes Bencének még soha nem kellett ennyire megfelelnie

Istenes Bencére mindenki nagyon kíváncsi Németországban- ezt meséli a német X Factor nemzetközi sztárja, Thomas Anders. A műsorvezető hetente röpköd két ország és két tévétársaság között, percre be van osztva az ideje, de annyit a kötelességek között is kicsípett magának, hogy magára tetováltassa második kisfia adatait is.

Nyári Dia elárulta, mitől félt legjobban a baba érkezése előtt

A fiatal anyuka nemegyszer írt már arról közösségi oldalán, hogy szülőként milyen boldogságos helyzettel, avagy problémával találkoztak eddig – legutóbb pedig egy újabb családi titkot árult el a színésznő.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja zenei karrierjét építi

A híres sorozat egyik legdögösebb szereplője volt ÉNB Zsófi, aki a teste helyett mindig is a zenélésből szeretett volna megélni. Zsófi három évvel ezelőtt szállt ki a műsorból, mikor a Fókusznak azt nyilatkozta, hogy nagyon hiányoznak neki a kollégái, de minden erejével a zenei karrierjét akarta építeni. Elvégezte a lemezlovastanfolyamot, és ott voltunk, amikor DJ-ként debütált.

Brad Pitt jobban néz ki, mint valaha!

A színészre hónapokon át rá sem lehetett ismerni, de most úgy néz ki, a világsztár ismét jól érzi magát a bőrében.

Exkluzív: ezek voltak Hosszú Katinka rendkívüli pillanatai

Hosszú Katinka, háromszoros olimpia bajnokunk ritkán ad interjút, egy évvel ezelőtt viszont sikerült őt elcsípnünk egy több milliós adomány átadásakor, és az elmúlt hónapok sikereiről és nyári pihenőjéről kérdeztük.

Rátalált a szerelem Radics Gigire

Gigi egy Bahamákról származó modellbe szeretett bele, aki az énekesnő születésnapja miatt Budapestre utazott. A Story Extrának elsők közt adtak interjút, miközben Gigi még egy kis városnézésre is elvitte a férfit. De nem csak ez az egy újdonság van az életében...

Ganxsta Zolee érzelmi válságban van?

Kínjairól saját közösségi oldalán fakadt ki Ganxsta Zolee, pont két évvel ezelőtt, aki arról írt, hogy nincs értelme az életének, és még az is megfordult a fejében, hogy véget vet neki. Állítólag még édesapja is fiához rohant, hogy megtudja, mi történt. A zenész állítólag akkor azért omlott össze, mert elhagyta 24 évvel fiatalabb szerelme.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való