KERESÉS search-close

magány

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "magány"

A leépüléstől és a magánytól félnek a legjobban az idősebbek

A leépüléstől és a magánytól félnek a legjobban az idősebbek, ezért mennek sokan az utcára a járványveszély idején is. Ezt mondta az RTL Híradónak nyilatkozó pszichológus. Szerinte többen a mostani állapotot nem élik meg valós veszélyhelyzetnek, miután például egy háborút is átéltek. A napi ellátásuk mellett fontos, hogy kapjanak a családtól olyan apróbb feladatokat, amitől hasznosnak érzik magukat.

Magány és párkapcsolati gondok - a legtöbben emiatt hívják a lelkisegélyszolgálatot az ünnepekkor

Tavaly ilyenkor több mint 2500-szor kértek telefonos segítséget, idén is legalább ennyi hívásra számítanak. A karácsony az elszámolás időszaka, sok elnyomott probléma ilyenkor kerül felszínre - mondja az RTL Híradónak nyilatkozó szakember. Segítséget bármikor lehet kérni a 116-123-as számon.

Szabolcs sosem mossa ki az ágyneműt

A férfi nem igazán vesződik a mosással, és ennek bizony meg is van az oka… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Két magány találkozása

Először dolgozik együtt színházban Sándor Pál Jordán Tamással és Molnár Piroskával! A Kései találkozás című darabban azt mutatják be, hogy még idősebb korban is társra találhat az ember. A rendező szerint a darab nagyon aktuális, hiszen az emberek egyik legnagyobb gondja a magány.

Sokan hívták a lelkisegély-szolgálatokat karácsonykor

Ugrásszerűen megnőtt a telefonos lelkisegély-szolgálatoktól segítséget kérők száma karácsony környékén. Egy hét alatt 2500 hívás érkezett hozzájuk, ez jóval több, mint az év más időszakában. A legtöbben a magánytól szenvednek az ünnepek idején.

Az énekesnő a Fókusztól kért segítséget!

Hajni nem szeretett volna mást, mint élményt adni az embereknek, szervei azonban egymás után mondták fel a szolgálatot. Családtagjait, akikre számíthatott, szinte egymás után veszítette el, ideiglenes lakásából mennie kellett, és a barátok lehetőségei is elfogytak akkor már. Két évvel ezelőtt készült a gyönyörű hangú lánnyal a riport, melyben a nézőktől kért segítséget Hajni.

Depresszió gyötri VV Lesliet?

A villafiú kedélyingadozásai eddig sem voltak szokatlanok, ám most az egyik pillanatról a másikra szó nélkül kivonult az udvarra. Nóri sietett a segítségére, de nem igazán sikerült jobb kedvre derítenie Lesliet…

Bartha Zsolt vs. Nagy Tóbiás?

Úgy tűnik, a Rózsa ex-tulajdonosa most emberére talált…

Bartha Zsolt: „Közveszélyes vagyok!”

A Rózsa tulajdonosa teljesen elérzékenyült, mert ráébredt, valóban veszélyt jelent a szeretteire.

A magyar Twist Olivér megrázó története

Ádám szeretné, ha édesanyja, Margit valóban az édesanyja lenne. A fiú gyermekotthonokban nevelkedett, és anyukájával sosem tartotta a kapcsolatot. Mikor Ádám nagykorúvá cseperedett, a nővére segítségével megtalálta édesanyját, így most ki szeretné deríteni azt az indokot, amiért Margit kizárta őt az életéből.

Keserű magány vs. szerelmes együttlét

A boldog családi esemény nem várt fordulatott vett. Hajnal keményen megmondta véleményét nővérének, aki magányosan, egy bor társaságában töltötte az estét, míg az újdonsült jegyesek egymás társaságát élvezhették...

A teljes adásért kattints IDE!

Edinánál eltörött a mécses


szerző:
2017.10.03. 18:00
Edinánál eltörött a mécses

Dorina édesanyjával, Erzsivel szeretné rendezni tönkrement kapcsolatát. Mivel régóta nem talál munkát, és az iskolát is abbahagyta, nem telik el úgy nap, hogy szülei ne vágnák a fejéhez, hogy mennyire haszontalan. Dorina úgy érzi, nem kapja meg tőlük azt a szeretetet, amire vágyik, ráadásul azt hiszi, hogy öccsét is jobban szeretik nála. Az elkeseredett lány semmi másra nem vágyik, csakhogy meglelje a családi békét.

Magyarország főmágusa minden problémát megold!

Márknak sosem volt szerencséje a szerelemben, és teljes elkeseredettségében már csak a mágiában bízik. Most Vilmos érkezik hozzá, aki azt állítja magáról: ő az ország főmágusa! A szerelemre szomjas fiú a kiszemelt lány fényképét is magával hozta, és hamarosan kezdetét vette a varázslat…

Tamás is feladta a játékot


szerző:
2017.09.11. 20:05
Tamás is feladta a játékot

Tamás nem gondolta, hogy ennyire nehezen fogja bírni élelem nélkül, de pár nap alatt teljesen legyengült az utolsóként érkezett játékos, aki végül önszántából távozott a Survivorből.

Vivi: “Olyan volt, mintha egy börtönben lettem volna!”

Édesanyja halála után Vivi a barátjához költözött, de mivel nem találta a közös hangot Tomi családjával, a fiú szakított vele. Ráadásul azt vágta a lány fejéhez, hogy az édesanyja miatta halt meg. Vivi jelenleg Tomi legjobb barátjánál, Viktornál lakik, és felmerül a kérdés: talán van köztük valami?

Balázs:

Balázst két hónapos korában édesanyja egy búcsúban hagyta, és bekerült egy csecsemőotthonba. Később a bajai gyermekotthonba került, majd 16 évesen édesanyja kivette onnan, és két év alatt elszedte a pénzét. A férfinek azóta van családja, mégis egyedül érzi magát a világban, ugyanis sem apja, sem anyja nem kíváncsi rá.
 

 

Hoppá! Rudinak bejön Natasa?

Krisztián jól látja a dolgokat, és fel is nyitja a barátja szemét…

A közkedvelt énekes feladja karrierjét?

Három évvel ezelőtt robbant a hír, hogy a híres ByTheWay zenekar egyik énekese, Patocska Olivér kiszáll a formációból. A Fókusznak adott interjújában a fiatal srác elmesélte, külön utakon szeretné folytatni a zenélést.

Szerintetek Laci most túl messzire ment?

Egyre nagyobb a feszültség Novákéknál és a bomba most fel is robbant…

Így kezdtek új életet az RTL Klub sztárjai!

Nehéz és fájdalmas döntés a szakítás, nem beszélve arról, ha egy többéves kapcsolatot kell felszámolnia egy párnak. Sztárjaink sem mentesülnek a szakítás fájdalmai alól, és bizony ilyenkor nekik is új életet kell kezdeniük. A Fókusz utánajárt mindennek, pontosan öt évvel ezelőtt.

Sosem találnátok kivel találkozott Ádám!

A fotós rettentő magányos mostanában, ezért úgy dönt, felkeres valakit, aki pontosan megérti, min megy keresztül.

Előző rész (2017. július 20.)

Dani reggel bocsánatot kér Grétitől a tegnapi viselkedése miatt. Evelin rádöbben, mennyire magányos, és aklubban pont Andrással jön össze. Barbi megtáltosodik a felvétel során, és gátlások nélkül kitálal mindent, ami a szívét nyomja.

Következő rész (2017. július 20.)

Dani reggel bocsánatot kér Grétitől a tegnapi viselkedése miatt. Evelin rádöbben, mennyire magányos, és aklubban pont Andrással jön össze. Barbi megtáltosodik a felvétel során, és gátlások nélkül kitálal mindent, ami a szívét nyomja.

Így kezdődött: az összes történet megrázó lesz a „Keresem a családom!-ban!”

Két évvel ezelőtt vette kezdetét az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozata. A készítők és maga Lilu egy olyan műfajba vágtak bele, olyan történetekbe, amikről még ők maguk sem tudták, mi fog kikerekedni belőle.

„Belenyomták a fejemet a wc-be!” – Megdöbbentő történet derült ki Bandi múltjából!

Miklós nem bírja tovább, és kifaggatja Bandit, hogy mi is történt azon az ominózus napon, mikor csúnyán összevert valakit. A válaszra még ő sem volt eléggé felkészülve. 

Szavazzatok! Ti örülnétek, ha Peti és Natasa közelebb kerülnének egymáshoz?

Egyszer már elcsattant egy csók közöttük, és most is csak a véletlen műve volt, hogy nem kerültek „közelebb” egymáshoz…

Hajdu Steve megnyugodni jár a konyhába!

Steve szeret egyedül, csöndben és nyugalomban főzni a konyhában, hiszen egész nap emberek között van, jólesik neki néha egy kis magány. Azonban hiába van egyedül, ez nem tartja vissza a kísérletezéstől!

Lali és az apja, Ede közelebb kerülnek egymáshoz

Ede nem tágít, és sikerül kiharcolnia, hogy a fia meghallgassa. Lali belemegy, hogy megigyanak egy sört, és kibékülnek egymással.

Stella édesanyja: „Életem legnehezebb döntése volt lemondani rólad”

Nem adta fel Stella a harcot, és végül találkozhatott az édesanyjával a börtön falain belül. Megrázó és egyben megható beszélgetésben volt része, amire nem biztos, hogy a kiskamasz teljesen fel tudott készülni.

Magányos vagy? Magányra vágysz? Akkor ezek a te filmjeid!

Bőgtünk már, szerelembe is estünk, táncoltunk… megannyi filmes gyűjteményt összeszedhetünk, azonban a szomorú vagy igazán drámai élethelyzetekről sem feledkezhetünk meg. Ilyen a magány is! Jöjjenek az egyedüllét legjobb alkotásai!

A fitneszguru nem találja az igazit?

Három évvel ezelőtt Katus Attila elmesélte, hogy évek óta magányosan él, de nem tagadja, hogy most már vágyna egy hű társra. Attila elmondása szerint persze addig sem kesereg, amíg rá nem talál a nagy ő-re, és próbálja megédesíteni a mindennapjait.

Előző rész (2017. február 24.)

Ágnes és Liza ijesztő üzenetet kapnak. Elárulja-e Stella Máténak, hogy milyen titok nyomja a lelkét? Rudi féktelen ajándékozása rossz véget ér. Nóra magányosnak érzi magát.

Következő rész (2017. február 24.)

Ágnes és Liza ijesztő üzenetet kapnak. Elárulja-e Stella Máténak, hogy milyen titok nyomja a lelkét? Rudi féktelen ajándékozása rossz véget ér. Nóra magányosnak érzi magát.

Hol élnek a legboldogabb magyarok?

Önök el tudják képzelni, hogy nálunk néhány éven belül a Boldogság Minisztérium vezetője mondjuk sajtótájékoztatón ismerteti a legújabb magyarországi boldogsághelyzetet? Az első hivatalos felmérés után mi elmentük a jelen pillanatban legboldogabb és legboldogtalanabb magyar településre is, és arról is forgattunk, hogy a boldogságérzés fejleszthető.

Előző rész (2017. január 26.)

Judit terve veszélybe kerül. Rudi úgy érzi, magányosságán csak a pénz és a póker segíthet. Vilmosék drogproblémája megoldódni látszik. Júlia rajtakapja Szilviát, amikor megpróbál Máté és Attila kapcsolatába beleavatkozni.

Következő rész (2017. január 26.)

Judit terve veszélybe kerül. Rudi úgy érzi, magányosságán csak a pénz és a póker segíthet. Vilmosék drogproblémája megoldódni látszik. Júlia rajtakapja Szilviát, amikor megpróbál Máté és Attila kapcsolatába beleavatkozni.

Ludwig jobban van, mint gondolnánk!

Úgy tűnt, igazuk lesz az orvosoknak, és a férfi soha többé nem fog felépülni. Aztán egy váratlan pillanatban Ludwig pislogással ugyan, de reagált Ági egyik kérdésre. Nagyobb bajban van a nő, mint hinné? 

Ludwig újra képes kommunikálni? – Ági nagy bajban van!

A balesetet szenvedett férfi eddig teljesen magatehetetlenül tűrte, ami körülötte zajlik. Kiderült, mégis érti a környezetét, sőt már reagálni is tud a hallottakra!

Claire Danes különös fóbiával küzdött

A Homeland sztárja nemrég elárulta, hogy miért volt diákként magányos, és hogyan sikerült legyőznie félelmét.

Előző rész (2017. január 11.)

Miklós és Nóra megállapítják, hogy mindketten magányosak. Péter Hannával fogyasztja el Natasa ajándékát. Vajon hogyan alakul Tóbiás és Kristóf munkakapcsolata? Vajon mit tud meg Gigi Ádámról?

Következő rész (2017. január 11.)

Miklós és Nóra megállapítják, hogy mindketten magányosak. Péter Hannával fogyasztja el Natasa ajándékát. Vajon hogyan alakul Tóbiás és Kristóf munkakapcsolata? Vajon mit tud meg Gigi Ádámról?

Ági ismét hazudik lányának

Liza épp a legrosszabbkor toppan be Ágihoz, ugyanis Ludwig pont csúnyán erőszakoskodik a nővel. A rémült anya, megpróbálja elfedni az igazságot lánya előtt, de Liza nem buta, pontosan tudja, mi történt a szobában. 

Karesz bandatag lesz?

Karesz magányosan sétál a budapesti utcákon, amikor hitelen ismét összefut azzal a fickóval, aki legutóbb ellopta a ruháit. A srácról kiderül, hogy egy utcai banda tagja é felajánlja Karesznek, hogy csatlakozzon hozzájuk: az utcán az embernek barátokra van szüksége!

Liza: „Nagyon sajnálom, amit történt!”

A fiatal lány összeszedte minden bátorságát, és becsöngetett Nórához. A szörnyű tragédia óta most találkoztak először egymással. Megható pillanatnak lehetünk szemtanúi.

Mi lesz Somával?

A szőke srác elvesztette lelkitársát a legutolsó Párbajon, ugyanis Evelinnek kellett elhagynia a Villát. Vajon mi lesz most a szerelmes fiúval?

Szívszorító VIDEÓ – Szulejmán és Hürrem szerelme örök

A száműzetésben lévő szultána egyre nehezebben viseli szerelmének, az uralkodónak a hiányát. Többszöri sikertelen kísérlet után végre eljutott Hürrem levele Szulejmánhoz. A szultán nem is várt sokáig, ahogy elhagyta Mihrimah a szobát, már olvasta is a neki szánt üzenetet.

Bori a fejébe vette, hogy elcsábítja Tamást!

Bori munka ürügyén elcsalja magával Tomit kocsikázni, azonban amikor a fiú rájön, hogy mi Bori célja és átlát rajta, otthagyja a lányt, és végleg elege lesz Boriból...

Rudi ajánlatott tesz Aliznak

Úgy tűnik, Rudi nem bírja elviselni, hogy Aliz szakított vele, ezzel egy cselhez folyamodik, és felajánlja a barátságát a lánynak. 

Nóra csúnyán kiosztja Miklóst

Miklós talán észre sem veszi, hogy mostanában Nórától kér lelki támogatást. Az ügyvédnő viszont most besokallt és jól kiosztotta a magányos férfit.

Nóra: „Azért jöttél ide, mert magányos vagy”

Berényi Miklós szívét igen nehéz megérinteni, sőt szinte lehetetlen. Egyedül talán az ügyvédnő az, aki még hatással lehet a kft. vezetőjére, és most sikerült is célt érnie.

Következő rész (2016. augusztus 30.)

Miklós úgy érzi, magára maradt. Hogyan alakulnak az évtizedes barátságok a Kft. körüli ügyek napvilágra kerülése után? Péter, Ottó és Natasa közös célt talál. Zsófi sorsdöntő lépésre szánja el magát.

Fókusz 2016-08-09


szerző:
2016.08.09. 18:55
Mit fontolgat Bözsi mama? – Elhagyja a családját?

Az idős hölgy túl van a létrás baleseten, szerencsére nem történt nagyobb baj. Végre mindenki boldog lehetne, ha Bözsi nem döntene úgy, hogy szépen otthagyja a Kertész családot. 

Ibrahim pasa: „Általa érezheti szívverését”

Haticét az uralkodó újra férjhez akarja adni. Úgy tűnik, nincs más megoldás, a szultánának el kell fogadnia Szulejmán döntését. A helyzet nem könnyű, mert Ibrahim szelleme, azaz szerelme egyfolytában kísérti az özvegyet.

Tóbiás végre bemutatja Kristófot az anyukájának

Tóbiás megszervezte, hogy anyukája és Zsófi újra találkozzanak egymással. A közös reggelihez Kristóf is csatlakozott, csak sajnos egyáltalán nem úgy sült el a találkozó, ahogyan azt eltervezték. 

 Kristóf vs. Margó – Mi lesz ebből?

Zsófinak kitűnő ötlete támadt, szeretne ismét jóban lenni „anyósával”, és tiszta lappal indítani a kapcsolatukat. Tóbiás először örül az ötletnek, de mikor rádöbben, hogy így Kristófot is be kell mutatnia édesanyjának, nagyon megijed.

Ez a nagy szakítások és a szerelmes románcok nyara?

Négy évvel ezelőtt adott interjút a Fókusznak Szabó Ádám, Baricz Gergő és Voksán Virág. Mégpedig arról, hogy milyen nehéz szakítani, illetve arról, hogy milyen nehéz újrakezdeni. A külföldi sztárokat sem hagytuk ki a sorból.

Zsófi találkozik Bencével

Zsófi már sokkal jobban van lelkileg, és felkészültnek érzi magát, hogy találkozzon kisfiával. A randi össze is jön, csakhogy Bence nem Ádámmal érkezik, hanem Kristóffal. 

„Szex vagy kompót?”– Avagy Novák Laci esete Gizivel

A boldog párkapcsolat ismérve az őszinteség, a tisztelet, a szeretet és a szenvedély. Igen ám, de mi van akkor, ha az a tűz inkább már parázs, vagy talán már az sem?

Tóbiás: „Zsófi cserbenhagyott!”

Ádám mindent megtesz, hogy Zsófi és Tóbiás között ismét jó kapcsolat legyen. Sajnos úgy tűnik, a magára maradt apuka nem hajlandó megbocsájtani.

Novák Laci túlélte a zarándoklatot!

Laci visszatért a hosszú útról, ahol volt ideje gondolkodni, és a saját lelkét megszólítani. Úgy tűnik, sikerrel járt a "Mackó". 

Laci: „Megtudtam, hogyan kell élni”

Novák zarándokútja lett élete legnagyobb, és legsikeresebb kalandja, hiszen megismerte önmagát, megverekedett a démonjaival, és legyőzte a vadon kihívásait.

ÉNB Alexa: „Gábort szeretem”

Már tavaly nyáron is hasonló cipőben jártak az Éjjel-Nappal Budapest fiatal sztárjai, ugyanis akkor épp a csinos lányon uralkodott el a félelem, a szomorúság, hogy örökre elveszítheti Gábort. Sőt, egy vetélytárs is feltűnt a színen.

Lacinak sikerül tüzet csiholni az erdő közepén

Laci boldogan nekivágott élete nagy kalandjának, a zarándoklásnak. Úgy tűnik, először nem mérte fel a terepet, de meglepetésünkre ügyesen megoldotta a helyzetet. 

A lelkiismeret-furdalás a lélek gyilkosa – Szulejmán elsírja magát

Hogy Hatice pontosan mit szeretne elérni, egyelőre nem lehet tudni. Egy dolog pedig biztos, az uralkodó több szenvedést már nem bír elviselni.

Ági megbolondult? – Őrült tervet eszelt ki!

A meggyötört anyának igen nehéz szembenézni lányának sorsával. Liza nehéz jövő előtt áll, talán bele is rokkanhat, emiatt Ágnes hihetetlen lépésre szánja el magát.

Attila majdnem kitálalt


szerző:
2016.05.24. 22:00
Attila majdnem kitálalt

Hamar kiderül, Juli szabadulásának nem mindenki örül, ugyanis Nórának láthatóan bűntudata van a félrelépés miatt. Attila lelkét is nyomja a dolog, emiatt egy hajszál választja el attól, hogy kibökje az igazságot feleségének.

Bűntudat vs. barátság


szerző:
2016.05.24. 22:00
Bűntudat vs. barátság

Hatalmas a boldogság a Mátyás király téren, és nem csak a jó idő miatt. Juli hazatérése ünneplésre ad okot, de nem mindenki tud tiszta szívvel örülni ennek.

Tóbiás és a tüzes randi története

Hanna igazi kincs az egyedülálló apuka életében, nemcsak Bence babát felügyeli a lány, hanem a férfi szerelmi életét is istápolja. De, ha a randiguru egyszer beindul…

Story Extra 2016-05-10


szerző:
2016.05.10. 16:55
Nóra: „Lefeküdtem Attilával”

Az ügyvédnő kezd felépülni, és lassan, de biztosan elengedni Róbertet. Semmiképp sem tesz neki jót, mikor a Kft. tagjai őt kezdik el hibáztatni a félresikerült üzlet miatt.

Szulejmán utolsó imája – „Átjárja szívemet a vér”

Az uralkodóra most igen nagy felelősség hárul, serege Velence ellen indul. Mindezek mellett nincs már Ibrahim, aki a legnehezebb órákban is hű társ volt.

Szulejmán vívódása


szerző:
2016.05.05. 12:50
Szulejmán vívódása

Szulejmán és serege nagy csatára készül, emiatt óriási felelősség van az uralkodó vállán. A nehéz percekben a szultánnak eszébe jut valaki, akire igazán támaszkodhatna most. Csak az a valaki már sosem lesz mellette.

Illés Peti: „Forduljon föl mindenki”

A düh és a harag sosem jó tanácsadó, pláne ha némi droggal párosul. Az eredmény jól látható, Peti ámokfutása rémisztő és szomorú.

Burak Ozcivit: „Minden a feje tetejére állt” – Vallomás

A török szépfiút két éve egy igen komoly trauma érte, de talpra állt, és azóta más szemmel látja a világot, és önmagát.

Juli elveszített mindent


szerző:
2016.04.25. 22:00
Juli elveszített mindent

Juli összetört, és majdnem feladta a harcot. Az utolsó erejéből összeszedte magát, és szembenézett a legnagyobb félelmeivel.

Julinak szembe kell nézni önmagával – Megható videó!

Időről időre mindent el kell veszítenünk, a családunkat, a munkánkat, a szabadságunkat, hogy rájöjjünk, hogy ezek a dolgok milyen sokat jelentenek.

Juli szakított Attilával?

Válságba került Attila és Juli kapcsolata, ekkora szakadék  még sosem volt közöttük. Mi lesz így velük?

Miféle játékot űz Juli – Szakított Attilával?

A hétköznapokból adódó problémák is megviselhetnek egy házasságot, nem beszélve arról, ha mondjuk az egyik fél börtönben ül, a másik pedig a csődszélén áll. Milyen esélyekkel indulhatnak így? Engedjék el egymást, vagy tartsanak ki egymás mellett?

Szulejmán szellemet látott? – Videó!

Napi körkérdés: Szulejmán vajon megbánta, hogy megölette Ibrahimot? Az uralkodó erősnek mutatja magát, viszont minden jel arra utal, hogy lelkiismeret-furdalása megemészti tudatalattiját.

Szulejmán kegyetlen döntést hoz

Az uralkodó száműzni szeretné Hatice szultánát, de mielőtt végleg döntene, meglátogatja húgát. A találkozóból komoly veszekedés alakul ki. 

Kiss Ramóna legújabb fotója kisebb zavart okozott a rajongói körében

Kitörő örömmel fogadták szerettei, és kollégái a nagy utazásból hazatérő Ramit. Vagy mégsincs itthon? Vagy most mi is van? A színésznő mai posztja kissé összezavarta a rajongókat.

Ennek a fele sem tréfa – Mi lehet a baja Bözsinek?

Már a váza eltörésekor volt egy furcsa sejtésünk, valószínű nemcsak egy szimpla baleset volt. Bözsi néni egyre furcsábban viselkedik, ingerült, folyton panaszkodik, és minden kiesik a kezéből. Mi lehet a baj?

Peti csúnyán túladagolta magát

Peti nem bírja a rászakadt terheket, a bizonytalanságot, így pótszerhez nyúl, ami a lehető legrosszabb döntés volt. Ottó talál rá a bedrogozott srácra.

Attila megcsalta Julit, és nem hiszitek el, hogy kivel!

Egy kis segítséggel ugyan, de az ügyvédnő beleegyezik, hogy végső búcsút vegyen Robitól. Attila szívből segít az özvegynek, miközben – talán észre se veszik – egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Magányosan ünnepli születésnapját Medveczky Ilona

Ma tölti 75. életévét a magyar díva. Többször említette, hogy társra vágyik és tavaly úgy tűnt, megtalálta a szerelmet egy társkereső oldalon, ám az első találkozón csalódást okozott neki udvarlója. Boldog születésnapot kívánunk Medveczky Ilonának!

Andrea megdöbben Zsolt vallomásától

Zsolt retteg a magánytól, és ráébredt, a fiára van szüksége. Andrea nem úgy reagál a kérésre, ahogy azt a férfi várná.

Örömködünk! - Egy rég látott szereplő tűnik fel a Mátyás király téren

Micsoda meglepetésben volt részük a nézőknek, valószínű, álmunkban se gondolták volna, hogy a mindenki által kedvelt színésznő újra feltűnik a sorozatban. Na, de kiről is van szó?

Tényleg meseszerű a focistafeleségek élete?

Gyönyörű autók, még gyönyörűbb nők, jó fizetés, és látszólag felhőtlen élet. Ha csak a fotókat nézzük, a menő futballisták a világ bármely pontján irigylésre méltó életet élnek. De vajon mit vállalnak a feleségek, barátnők? Hiszen a magányosan eltöltött hétvégék, a távkapcsolat nehézségei, vagy az állandó kísértés sosem látszik a róluk szóló címlapokon.

Fájdalmakkal küzdött Nagy Sanyi

A színész menekülni kényszerült, amiért bármekkora árat hajlandó lett volna fizetni. Nagy Sanyit a fizikai fájdalmak sem tudták megállítani.

Nagy Sanyi a magányt választotta

Az egyedüllét mellett fizikai fájdalommal enyhítette a vezeklés iránti vágyát. A színész tíz nap alatt 300 kilométert gyalogolt, aminek meg is lett az eredménye. Sanyi a Story Extra kamerájának elárulta, miket köszönhet az El Caminonak.

Előző rész ( 2016. február 5.)

Júlia valóban képes megszökni a rendőrség elől? Úgy tűnik, hogy Péter minden igyekezete ellenére magányos marad. Miből teremti elő Gizella a repülőjegyre hiányzó pénzt? Vajon Nórának van miért félnie Ludwigtól?

Következő rész (2016. február 5.)

Júlia valóban képes megszökni a rendőrség elől? Úgy tűnik, hogy Péter minden igyekezete ellenére magányos marad. Miből teremti elő Gizella a repülőjegyre hiányzó pénzt? Vajon Nórának van miért félnie Ludwigtól?

Ez a cikk egy gyertyatartóról szól. Ha nem érted, hogy jön ez ide, akkor kattints!

Earthyhillgivens egy átlagos srác. Azt leszámítva, hogy ő csinálja a világ legszomorúbb szelfijeit. Vagy a legviccesebbeket. Nézd meg, szavazz, és ha nem akarsz úgy járni, mint ő, akkor jelentkezz a Vigyél el!-be!

Időskorban a magány szedi a legtöbb áldozatot

Az idős emberek a legkiszolgáltatottabb korosztály ez egészségi állapotuk és a korlátozott lehetőségeik miatt. Lehet valaki magányos úgy is, hogy számos családtagja van. Vendégeinkkel arról beszélgettünk, hogy mit tehetünk az időskori magány ellen.

Néha kell egy kis egyedüllét!

Vajon Valkó Eszter és Boros Lajos mivel tölti magányos óráikat? Elmesélték nekünk. De Pintácsi Viki is érkezett hozzánk, aki a hétvégén férjhez ment. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Valkó Eszter és Boros Lajos szeret egyedül lenni

Bár az ember társas lény, azért néha mindenki van úgy, hogy jó egy kicsit egyedül maradni a saját gondolatainkkal. De vajon Valkó Eszter és Boros Lajos mivel töltik a magányos óráikat, perceiket?

Kell egy kis egyedüllét - mivel töltik a sztárok szabadidejüket?

Forradalmian új szívműtétet hajtottak végre egy beteg kisfiún, a Karidológiai Intézet igazgatója mondja el a részleteket. Sztárvendéginket kérdezzük mivel töltik otthon a magányos óráikat. Egy állatorvos pedig abban segít, hogyan óvhatjuk meg kedvenceinket a nagy hőségben.

Elérkezett a változtatás ideje


szerző:
2015.06.11. 23:00
Elérkezett a változtatás ideje

Robi maga mögött hagyja az anyai biztonságot, és visszatér pesti lakásába, hogy új életet kezdjen, vagy legalábbis változtasson az eddigin. Csak egy dologra tud gondolni: képes lesz legyőzni a magányt és ellenállni a kísértésnek? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Ide kattints!

"Rossz anyának érzem magam!"


szerző:
2015.06.10. 23:00

Ada nap mint nap megküzd a gyermeknevelés nehézségeivel. Bence elégtelen osztályzatot kapott figyelmetlensége miatt, ezért a fiatal anyuka kénytelen bevetni anyai szigorát, ami miatt mindig szörnyen érzi magát. A helyzetet fokozza, hogy a műsorvezetőnő kénytelen egyedül szembenézni a gondokkal. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Ide kattints!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való