KERESÉS search-close

maja

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "maja"

Előző rész (2017. szeptember 01.)

Evelin egyre jobban aggódik Roland miatt. Paula rájön, hogy Tamás kerüli őt, csak hogy ne kockáztasson meg még egy veszekedést. Séta közben Maja megismeri Győzőt, akit egyből levesz a lábáról a csinos szőkeség.

Emmánál betelik a pohár, és kiköltözik az albérletből

Emmának elege lesz Evelin viselkedéséből, és megszakítja vele a barátságát. Evelin dühösen reagál Emma véleményére, és gyerekes viselkedésével még Mikit is veszélybe sodorja. A lánynál ekkor betelik a pohár, és elhatározza, hogy Lindához költözik.

Evelin Majaként mutatozik be Lábodi fiának

Evelin lehetőséget szimatol, hogy ismét visszaszerezze a klubbot és flörtölni kezd Balázzsal, aki még nem ismeri a lányt. Amikor a fiú csodálkozva rákérdez a lány nevére, Evelin improvizál, és Rédei Majának adja ki magát.

Tovább dúl a harc Damu kislányáért

Damu Roland kislánya április elején jött világra koraszülöttként, és bár nagyon aggódtak érte, jelenleg teljes egészséges. Sokkal nagyobb gond ennél, hogy továbbra sem rendezettek a kis Maja családi körülményei, és már a gyámügy is tett lépéseket. 

Drexnek fogalma sincs, mitévő legyen

Drex megtudja, hogy Laura másnap visszarepül Ibizára, és ez az utolsó lehetősége, hogy a gyerek mellett döntsön! Miután Drex tanácsot kér Karolától, titokban találkozik Laurával és rájön, hogy részt akar venni a gyereke életében.

DAMU ROLAND: Az én életemet Isten változtatta meg

Visszafordult a pokol tornácáról, Damu Rolandot élni akaró koraszülött kislánya menti meg? A színész szerint Maja isten ajándéka, aki miatt tényleg új életet kell kezdenie. Azt mondja megtért, éppen ezért egy csepp alkoholt sem iszik és húst sem eszik már hetek óta.

Damu Roland visszafordult a pokol tornácáról

A színész szerint kislánya, Maja Isten ajándéka, aki miatt tényleg új életet kell kezdenie. Azt mondja, megtért. Hogy feleségével elválnak-e, hogyan képzeli-tervezi a kislány nevelését a Fókuszban elmesélte.

Lali híres bestseller író akart lenni

Lali egy két évvel ezelőtti reggelen feldúltan kereste a szerencsehozó ’Csóró Lali’ öltönyét. Természetesen sehol sem találta, dühében pedig az éppen intim helyzetben lévő Kristófékra nyitott rá.

Következő rész (2016. május 10.)

Liza bejelenti, hogy eltűnik Karesz és Milán életéből is. Evelin a depresszió elől újra a drogokba menekül. Maja leszámol Timivel és Ábellel.

Horváth család


szerző:
2016.04.21. 20:30
Horváth család

Maya lányával, Viviennel érkezett hozzánk Győrből. Az anyuka gyakorlott háziasszony, Vivien viszont a főzőlapot eddig csak arra használta, hogy gyantát melegítsen rajta.

Következő rész (2016. április 14.)

Joe belátja, hogy nem igazán érzi jól magát az új házban. Kristóf rájön, hogy Evelin újra drogozik. Maja és Timi egymásnak feszülnek egy pasi miatt.

Maja mégsem olyan romlott, mint Timi?

Maja belemegy, hogy Albert őt is megajándékozza egy drága táskával, de amikor a lány visszatér a hajóra, Karesz és Milán lelkifurdalást ébreszt benne, és úgy dönt, hogy visszaadja a táskát.

Előző rész (2016. március 31.)

Roland és Kristóf békét kötnek egymással. Joe egyáltalán nem örül Barbi meglepetésének. Timi gazdag manusa, Albert Maját is elkényezteti.

Maja kitartott lett

Maja pénzügyi helyzete mit sem változott, ennek ellenére bevásárló körútra indult barátnőjével és egy titokzatos idegennel, Alberttel, aki mindvégig a tenyerén hordozta a lányokat.

Majából igazi dívát faragnak

Timi új stílussal akarja megváltoztatni Maját, akinek erre nincs pénze és munkát vállal a lakóhajón, ám Maja számára világossá válik, hogy ez mégsem olyan egyszerű feladat, ahogyan azt ő elképzelte.

Következő rész (2016. március 31.)

Roland és Kristóf békét kötnek egymással. Joe egyáltalán nem örül Barbi meglepetésének. Timi gazdag manusa, Albert Maját is elkényezteti.

Előző rész (2016. március 30.)

Kristóf megmenti Roland életét. Barbi az esküvő után el akar költözni az albérletből. Maja belemegy Timi játékába.

Folytatódik Kristóf és Roland civakodása

A két srác nem tud leállni, minden lehetséges alkalmat megragadnak arra, hogy legyőzzék a másikat. Most úgy döntöttek, elmennek sziklát mászni. 

Evelin és Marci barátok lesznek

Evelin és Marci megegyeztek, hogy fátylat borítanak a múltra, és mostantól barátként tekintenek egymásra. 

Tamara meghódította a budapesti közönséget

Tamara egy ideig nem találta meg a helyét a fővárosban, aztán Marci segítségével élt az adódó lehetőséggel, és megmutatta, mit tud. 

Maja rájön, hogy női bájával mindent elérhet

Timi arról próbálja meggyőzni Maját, hogy nincs szüksége pénzre, elég ha beveti a női bájait, és elszedi a gazdag pasik pénzét. Először hülyeségnek tartja, de végül Kareszt is nőiességével győzi meg arról, hogy ideje megszerelnie a zuhanyt.

Előző rész (2016. március 17.)

Barbi megfelelő esküvői helyszínt talál, de Joenak fontosabb dolga akad. Evelin keresztbetesz Tamarának. Majának elege van abból, hogy nincs se pénze, se munkája.

Következő rész (2016. március 17.)

Barbi megfelelő esküvői helyszínt talál, de Joenak fontosabb dolga akad. Evelin keresztbetesz Tamarának. Majának elege van abból, hogy nincs se pénze, se munkája.

Bence kiütéssel győz Milán felett?

Milán előadja Lizának, hogy milyen jó, hogy elcsattant végre az első csók köztük. Nagy szerencsétlenségére azonban Bence meghallja ezt, és bosszút esküszik Milán ellen.

Maja soha többé nem költözhet vissza Joe lakásába

Maja a hétvégét Timinél töltötte, ám Timi goromba főbérlője nem engedi, hogy végleg odaköltözzön, ezért Maja megpróbálja visszakönyörögni magát az albérletbe.

Előző rész (2016. február 29.)

Lali majdnem lekési a saját koncertjét. Maja a lakóhajóra költözik. Milán újra lejáratja magát Liza előtt.

Következő rész (2016. február 29.)

Lali majdnem lekési a saját koncertjét. Maja a lakóhajóra költözik. Milán újra lejáratja magát Liza előtt.

Marci elküldi Maját az albérletből

Maja vitába keveredik Tamarával, és leönti kávéval a lány laptopját, hogy tönkretegye az esti fellépését. Marci begurul, és durván beolvas Majának, mire a lány elmenekül a lakásból.

Maja hadat üzent Tamarának

Maja mindent megtett azért, hogy Tamarát távol tartsa Marcitól. Különböző, ám annál inkább átlátszó trükkökkel próbálta Marcit és Tamarát szétválasztani, és bár Tamara átlátott a szitán, visszautazott Szegedre.

Maja felveszi a kesztyűt Tamara ellen

Amikor Marci rájön, hogy Maja Tamara ellen harcol, megkéri, hogy ne avatkozzon be a Tamarával való viszonyába, de Majának eszébe sincs szót fogadni.

Következő rész (2016. február 26.)

Lali és Gábor fedél nélkül maradnak éjszakára. Tamara váratlanul visszatér Budapestre. Sári kiborul Drex és Roland viselkedésén.

Előző rész (2016. február 25.)

Maja helyett Tamarát látják szívesebben az albérletben. Balázs lemond Zsófi baba kizárólagos felügyeleti jogáról. Amíg Lali tovább kergeti az álmait Ausztriában, Gábor becsajozik.

Maját kiszavazzák az albérletből

Maja teljesen kiakad amikor megtudja, hogy a távollétében Joe és a többeik úgy döntöttek, hogy Tamara költözzön be a szobájába.

Következő rész (2016. február 25.)

Maja helyett Tamarát látják szívesebben az albérletben. Balázs lemond Zsófi baba kizárólagos felügyeleti jogáról. Amíg Lali tovább kergeti az álmait Ausztriában, Gábor becsajozik.

Előző rész (2016. február 24.)

Maja helyett Tamarát látják szívesebben az albérletben. Balázs lemond Zsófi baba kizárólagos felügyeleti jogáról. Lali tovább kergeti az álmait Ausztriában.

Maja visszatérésének senki sem örült

Marci izgatottan várta szerelmét a pályaudvaron, de Tamara helyett Maja érkezett a fővárosba. A lány visszatérését senki sem fogadta kitörő örömmel, sőt, Barbi egyenesen nekiesett a lánynak. 

Következő rész (2016. február 24.)

Lali választás elé állítja Gábort: vagy ő, vagy Hilda. Maja eléri, hogy Tamara elhagyja Marcit. Joe megunja, hogy Sári nem foglalkozik eleget Zsófival.

Előző rész (2016. február 23.)

Lali és Gábor elhagyják az országot, és Ausztriába mennek. Milán mindent egy lapra tesz fel, és megcsókolja Lizát. Maja visszatér Budapestre, és felkavarja az állóvizet.

ÉNB Maja kutyabolond

Három kutyája is van Majának, az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjának. Egy vizsla, Louis a legjobb barátja, de van két tacskója is, Mangó és Dió.

A legnépszerűbb női szereplő nem más, mint...

A ti szavazataitok alapján házi szavazásunk győztese Juhász Evelin, így összegyűjtöttük nektek a legjobb képeit.

Maja kiköltözött az albérletből

Bár Maja meglopta lakótársait, a végén még ő sértődött meg mindenkire. Összepakolt, és szó nélkül elköltözött. Timinél kötött ki.

Visszatért Roland, és magára haragított mindenkit

Roland semmi mással nem tud foglalkozni, csak a csajozással. Ez már Drexet is idegesíti, Kareszék pedig elviselni sem tudják. 

Paula bevallotta: tetszik neki Marci

Barbi faggatózott. Nem hiába. 

Gábor még mindig érez valamit Alexa iránt?

Alexa megkérdezte Gábortól, hogy érez-e még iránta valami. Kitérő választ kapott.

Alexa visszaköltözött Bécyhez

Franciska állandóan féltékenykedett rá, így Gábor megkérte Alexát, hogy költözzön el. 

Karola kibékült az apjával

Váratlanul megjelent Karola apja, és mindenért bocsánatot kért.

Csóró Lali visszatér a zeneiparba

Már úgy tűnik, hogy Maja és Paula feleslegesen mentek el Lali állítólagos koncertjére, de Csóró Lali hatalmas bulit csap.

Visszatért Alexa!


szerző:
2016.01.26. 20:50
Visszatért Alexa!

A semmiből bukkant fel Alexa, hogy lezárja a kapcsolatát Bécycel.

Vége Gábor és Lali barátságának?

Franciska terve bejöhet: összeveszett Gábor és Lali.

Franciska és Gábor elköltözik

Nem bírják tovább az állandó veszekedést. Döntöttek: elköltöznek. 

Karola megtalálta édesapját

Sok köszönet nem volt benne. 

Miki visszament Kanadába

Nem jött be Mikinek a budapesti élet, így visszaköltözött Kanadába. 

Kristóf apai szerepben tündökölt

Kristóf bebizonyította: jó apa lenne!

Bécynek csak Niki maradt

Bécy nem érti, mit csinál rosszul.

Joe megkérte Barbi kezét

Nehezen, de sikerült az eljegyzés. 

Joe majdnem megkérte Barbi kezét

A felhők közé egy molinó repült, Barbi szemébe pedig egy bogár.

Bezárt a Burger Reaktor

Akárhogy toporzékolt Lali, Félix eladta a helyet.

Joe visszatért, Barbi eltűnt

Joe visszatért, de kapcsolata Barbival csak nem akar rendeződni.

Marci törött lábakkal is becsajozott

Marcira rámosolygott a szerencse: sikerült becsajoznia. 

Franciska Gábor és Lali közé áll?

Franciska külön szeretne költözni Gáborral, akinek annyira nem tetszik az ötlet.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-01-08

Marci lelkes, mert délután az egyik törzsvendégét kell tetoválnia. Még Evelin segítségét is elfogadja, aki rátukmálja magát a fiúra. Amikor megérkeznek a tetoválószalonba, mindenki számára gyorsan kiderül, hogy Marci a jelenlegi fizikai állapotában nem képes tetoválni. Krisztián nyíltan meg is mondja neki, hogy egyelőre nem dolgozhat.

Kristóf összejött Petrával, aztán meglepetés érte...

Kibékült, aztán össze is feküdt Petra és Kristóf. Aztán valaki rájuk nyitott. 

Karola csak üzletből randizik Drexszel

Karola nagyon meglepődik, amikor kiderül, hogy Drex az „ügyfele”, de elvállalja, és együtt bulizik Kareszékkal a Kamu Los Angeles partyn.

Pont Evelin lesz az, aki Marcit ápolja

Dávid és Lali elhatározzák, hogy valahogy kibillentik Marcit az állítólagos depressziójából,de amikor magára hagyják a klubban, épp Evelin menti ki egy kellemetlen helyzetből.

Kristóf elmenekül, amikor megtudja Petra titkát

Kristóf elmegy Petra lakására, ahol kibékülnek, és lefekszenek egymással, de nem sokkal később Petra kisfia meglepi őket.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-01-07

Drex szentül elhatározta, hogy lefekteti Karolát, és bejelentkezik hozzá. A lány nagyon meglepődik, amikor kiderül, hogy Drex az „ügyfele”, de elvállalja. Drex szerint remekül megértik egymást, és meg is hívja a lányt a Kamu Los Angeles partyjára. A srácok legnagyobb meglepetésére Karola el is megy. Drex már azt hiszi, célba ér nála.

Mindkét lába eltört Marcinak

Marci csajozni próbált, Evelin bosszút állt…

Evelin elgázolja Marcit

Evelin annyira féltékeny Marcira, hogy el akarja lopni az autóját, de rossz menetet választ, és véletlenül elüti.

Ildikó udvarlója ráhajt Barbira

Ildikó udvarlója, Kálmán folyamatosan pesztrálja Barbit, de a férfi lebukik Ildikó előtt.

Drex a randi ügynökségen keresztül szerzi meg Karolát

Drex tudomást szerez Karola másodállásáról, és úgy dönt, hogy a randiügynökségen keresztül szedi fel a lányt.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-01-06

Drex egy véletlen folytán megtudja, hogy Karola Dávidnál lakik. Egyből akcióba lendül, és Milán és Karesz gúnyolódásai közepette eldönti, hogy többet fog megtud Karoláról azért, hogy meghódíthassa. Drex egy ürüggyel visszamegy Dávid lakásába, titokban beoson Karola szobájába, és felfedezi, hogy a lánynak este randija van, de Karola rajtakapja őt.

Helyreáll a családi béke?

Franciskát elrabolta Gazsó, Drex pedig visszatért. 

Barbi és Paula kolléganők lesznek?

Marci elintézi, hogy Paula felvegye Barbit a szalonba, de hamar kiderül, hogy az ő ízlése a szöges ellentéte Pauláénak.

Karola újra lepattintja Drexet

Amikor Drex visszatér L. A.-ből, ismét önbizalomtól duzzad, de Karolánál még mindig nincs esélye.

Gazsó foglyul ejti Franciskát

Miután Franciska nem tér vissza az albérletbe a reggeli bevásárlásból, Lali és Gábor a keresésére indulnak. 

Éjjel-Nappal Budapest 2016-01-05

Amikor Drex visszatér L. A.-ből, ismét tele van önbizalommal. Azt állítja, hogy Amerikában tucatjával döntötte meg a nőket. Azonnal elő is akarja adni a tudományát, és Milánnal fölszednek két lányt, ám Karesz – aki még mindig dühös rá, amiért ágyba bújt Sárival – elrontja a műsorát.

Folytatódik a háború Gábor és Gazsó közt

Gáborék csak az első csatát nyerték meg a szöktetéssel, jelenleg úgy tűnik, sok mindenen kell még végigmenniük ahhoz, hogy a Gazsóval vívott háborúból végleg ők kerüljenek ki győztesen.

Gazsó nem kíméli Lalit

Gazsó és Endre megverik Lalit, később pedig Gábort és Franciskát is megfenyegetik.

Ádám Emesével megy a világkörüli útra

Ádám szerelmet vall Emesének és elhatározza, hogy elkíséri a világ körüli útra, amit egyébként is együtt szerettek volna megvalósítani.

Drex táncoslányt küld Milán születésnapjára

Milán már azt hiszi nem kap semmit szülinapjára, de végül egy ipari parkba a barátai várják és meglepik egy óriás születésnapi bulival.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-01-04

Franciska és Gábor egy kölcsönkapott lakásban húzták meg magukat, miközben Gazsó és Endre megtámadják és megverik Lalit. Amikor Gábor és Franciska elmennek a lány holmijáért Gábor anyjához, Marika végleg kitagadja a fiát. Később Gazsó és Endre őket is megfenyegetik, mire Gábor elhatározza, hogy négyszemközt beszél az unokatestvérével.

A héten kiderül, mit titkolt Petra Kristóf elől...

Megint eltelt egy év, de az ÉNB újabb izgalmakkal folytatódik. Ha alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest, ha érdekel, hogy mi történik a kedvenceiddel ne habozz! Görgess lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát! 

Karácsonykor még Bécy is elérzékenyül

Bécy karácsonyára Milla és Dávid is beesik, és együtt ünneplik a sikeresen zárt évet, ráadásul mindenkit meglep egy egyedi ajándékkal.

Gábor megszökteti a menyasszonyt

Bár Gábor családja minden eszközt bevet, hogy Gábor ne rontsa el Franciskáék esküvőjét, végül megjelenik a templomban és megszökteti szerelmét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való