KERESÉS search-close

megbánás

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megbánás"

Gábor ezek után is megbocsát Niának?

Vajon Gábort elvakítják az érzelmei vagy tud racionális döntést hozni? Kitti csak egy dolgot kért tőle. Ha úgy döntenek, hogy újra megpróbálják, legalább neki szóljanak a fejleményekről.

Laci ráhajtott legjobb barátja csajára

A fiú több módszert is kidolgozott Ricsi barátnőjének meghódítására, ráadásul egy alkalommal női fehérneműket rejtett el barátja hálószobájában. Laci most bocsánatot szeretne kérni barátjától. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Celebek mondják: megbánások és kulisszatitkok

Egy évvel ezelőtt a Fókusz stábjának meséltek azok a hírességek, akik visszatértek a Celeb vagyok, ments ki innen! játékból. Volt, aki sok mindent megbánt, de akadt olyan celeb is, aki önvizsgálatként tekintett a játékra. Így élte meg a dzsungeltúrát Anger Zsolt, Herczeg Zoli.

Sándor, a webcamerás csábító

Sándor bármit megtenne azért, hogy visszakapja szerelmét. A férfi ugyanis többször bűnbe esett: webcamerán ismerkedett lányokkal, ráadásul a szomszédasszonyhoz is „átjárt”. Most viszont már mindent megbánt, és akár exe kezét is megkérné…

Ricsi: „Tesó, százszor megbántam”

Ricsi egy évvel ezelőtt lefeküdt a gyerekkori legjobb barátjának barátnőjével, amit a mai napig nem tudott megbocsátani magának. Hiába kereste barátját, hogy kibéküljön vele, sohasem tudta elérni. Most eljött az idő, hogy szemtől szemben kérjen bocsánatot bűnös tettéért.

Apa csak egy van!


szerző:
2017.11.01. 18:00
Apa csak egy van!

Mariann olyan hibát követett el az életében, amit a mai napig nem tudott megbocsájtani magának. 6 évvel ezelőtt ugyanis nem hívta meg az esküvőjére édesapját, Jánost, mert attól tartott, hogy megakadályozza a házasságkötést. A lány bármit megtenne, hogy helyrehozza megromlott kapcsolatukat.

Hadba szálltak a youtuber-lányok

Merci és Betti több ezres rajongótáborral büszkélkedhetnek a YouTube-on, de a hirtelen jött siker eltiporta a barátságukat. A lányok videókon keresztül üzengettek egymásnak, amiben lejáratták a másikat, de Merci, megbánva bűnét, most bocsánatot szeretne kérni barátnőjétől.

Laci: „Összedőlt bennem minden”

Feri unokatestvérétől, Lacitól szeretne bocsánatot kérni, és szeretné, ha minden a régi lenne közöttük. Feri ugyanis egy szilveszteri buli alkalmával lefeküdt unokatestvére barátnőjével. Az eset több, mint három éve történt, de a két fiú azóta egy szót sem beszélt egymással. Feri ezerszer megbánta már tettét, és most Anikó segítségét kéri, hogy rendbe tegye unokatestvérével való kapcsolatát…

Pumped Gabo minden követ megmozgat, hogy visszaszerezze Ágit

Miután Gabo megtudta, hogy Ági más sráccal randizik, először dühbe gurult, majd miután lenyugodott, élő Facebookos videóban kért bocsánatot egykori barátnőjétől. Vajon hogyan reagált erre Ági?

Barbi azt hiszi, neki is köze van ahhoz, hogy Joe megcsalta

A lány még sem hagyta el Budapestet, reggel pedig elment dolgozni a Frufruba, ahol váratlanul megjelenik a sztriptíztáncosnő, Lola, akinek a megbántott Barbi dühösen beolvas. A vita végén Barbi elbizonytalanodik…

Gréta sírva árulja el Rolandnak, ő tehet a balesetről

Amikor a lány felteszi magának a kérdést, hogy vajon szerelmes-e Rolandba, arra jut, hogy most már meg kell mondania neki, hogy ő okozta a balesetét…

Evelin részegen szerelmet vallott Levinek

Evelin a kávézóban ismét összeveszett Levivel, és egy hirtelen ötlettől vezérelve beteget jelentett. Munka helyett pedig Majával és Szilvivel egy csajos napot töltött együtt egy bárban, ahol azonban váratlanul Levi is megjelent…

Kristóf vissza akarja szerezni Maját

Kristóf először Szilvihez fordult segítségért, hogy ketten megbékítsék Maját. A pároshoz végül Evelin is csatlakozott, így hármasban ötöltek ki egy tervet a lány meggyőzésére…

Kristóf  bevallotta: érez valamit Maja iránt

Kristóf különös helyet választott arra, hogy maga mellé állítsa Szilvit, az őszinteségi rohamával..

Mit szégyelnek a sztárok eddigi életükből?

A Story Extra ezúttal arra volt kíváncsi, hogy hazai kedvenceink mit bántak meg eddigi életük során, esetleg mit csinálnának másképp utólag...

Megkötözte az óvónő a hároméves ovist

Megkötöztek egy három és fél éves kisfiút a Bács-Kiskun megyei köz­ség óvodájában, mert rossz­ volt. A szülők állítják, Józsikának másfél órán keresztül kellett így ülnie és ennie. A család feljelentést tett kiskorú veszélyeztetése miatt. A vezető óvónő elismerte, hogy összekötötte a gyerek kezét, de szerinte csak két percre egy vékony fonállal. A történteket pedig rögtön megbánta. A kisfiú szülei azt mondják, a gyereket és őket is megviselték a történtek. Az ügy kapcsán meghívtuk Dr. Gőbel Orsolya, óvodapszichológust.

5 gondolat arról, hogy hogyan érdemes élni

Mindenszentek és halottak napja talán mindannyiunkat lassításra kényszerít. Halottaink és a saját életünk törékenysége és végessége is élni tanítana? Szokták mondani, hogy csak nehogy megbánd a halálos ágyadon! De, pontosan mit is? Mit mondanak azok, akik tudják, hogy csak napjaik, heteik vannak hátra? Mit bántak meg és mit tennének másként, ha újrakezdhetnék?

Öt gondolat: ezeket bánjuk meg legtöbbször életünk végén

Mindenszentek és halottak napja talán mindannyiunkat lassításra kényszerít. Halottaink és a saját életünk törékenysége és végessége is élni tanítana? Szokták mondani, hogy csak nehogy megbánd a halálos ágyadon! De, pontosan mit is? Mit mondanak azok, akik tudják, hogy csak napjaik, heteik vannak hátra? Mit bántak meg és mit tennének másként, ha újrakezdhetnék?

VV Cristofel megbánta tetteit


szerző:
2015.05.06. 02:00
VV Cristofel megbánta tetteit

A botrányairól elhíresült egykori villalakó maga mögött hagyta a múltat és új életet kezdett. Keményen dolgozik, hosszú távú tervei vannak és már a nőügyeivel sem kerül a címlapokra.

VV7: Mit bántak meg a volt villalakók?

Daninak, Ádámnak, Fanninak és Reninek is voltak szép és rossz pillanataik. Hogy ki mit bánt meg, azt is elmondják!

Házon kívül 11-09-27


szerző:
2011.09.27. 23:15
Házon kívül 11-09-27

Házon kívül: Egy lány a drog és a prostitúció fogságában - A 30 éves Krisztina története, aki mára megbánta, hogy sokszor rosszul döntött. Adókalauz: Ennyibe fog kerülni az adóváltozás - Kiszámoljuk, hogyan érinti a pénztárcánkat az áfaemelés, az adójóváírás eltörlése, a szuperbruttó kivezetése. A gazdagok mentsvára a végtörlesztés? - Ami az adósok többségének nem megy, a képviselőknek már annál könnyebb lehet. Tényleg csak a tehetősebbeket segíti a végtörlesztés?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való