KERESÉS search-close

megbocsátás

60 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megbocsátás"

Vera rögtön azután kért bocsánatot Alexandrától, hogy eltervezte a kiejtését...

Vera egyértelműen kijelentette a többieknek, hogy kire fog szavazni a Törzsi Tanácson, azonban utána felkereste Alexandrát, hogy könnyítsen a lelkén, és bocsánatot kért tőle a korábbi viselkedése miatt.

Jani imádja a rosszlányokat


szerző:
2018.07.12. 18:00
Jani imádja a rosszlányokat

Jani többször is megcsalta Ramit, de mivel szereti a lányt, ki szeretne békülni vele. Rami viszont jól ismeri párját, és tudja, hogy a fiú nem tud ellenállni a rosszlányoknak…

Iszonyú menő lett Beyoncé és Jay-Z közös albuma!

A világnak hatalmas meglepetést okozott a sztárpár, mikor pár nappal ezelőtt az idei turnéjukon váratlanul bejelentették, hogy annyi év után egy közös albummal rukkoltak elő.

Hányszor lehet megbocsátani a megcsalást?

Csillához háromszor is hűtlen volt a barátja, Viktor, de a lány mindig megbocsátott neki. Azonban a negyedik félrelépésről eddig fogalma sem volt…

˝Ha én megcsalnálak, te megbocsátanád?˝

A hűtlenség és a megbocsátás nem is annyira könnyű kérdés. Egyáltalán mi az, ami belefér egy párkapcsolatban élőnek, illetve mi az, ami már abszolút tabu? És ha megtörténik a félrelépés, akkor meg „kell” bocsátanunk a párunknak? A Nyerő Páros sztárjai fejtették ki véleményüket a témával kapcsolatban.

„Még mindig nyomaszt”


szerző:
2018.05.17. 18:00
„Még mindig nyomaszt”

Dávid a mai napig sem tudta megbocsátani párja, Szimonetta hűtlenségét, ráadásul egy cseppet sem biztos benne, hogy a közös vacsora és a csókolózás mellett nem történt semmi komolyabb barátnője és szeretője között…

Az unokatestvérem rámászott a csajomra!

Alex az unokatestvérét, Eriket anno a legjobb barátjának tartotta, egészen addig, míg egy buli alkalmával Erik „rámászott” Alex barátnőjére. Itt az idő, hogy a fiúk megbeszéljék múltbeli nézeteltérésüket.

Barthának ez volt az utolsó húzása!

Krisztián azon volt, hogy segítsen Zsoltnak, de csak eddig… 

Három óriásplakát a falu határában

Dani nemrég elvesztette szerelmét, Nikit, de mindent megtenne azért, hogy visszaszerezze őt. Sőt, a fiú olyannyira elszánt, hogy bocsánatkérésképpen az egész falut kiplakátolta a közös képeikkel. Vajon Niki képes lesz megbocsátani?

Kevin, a pucér takarító


szerző:
2018.02.27. 18:00
Kevin, a pucér takarító

Kevin nagy vallomásra készül, hiszen nemrégen megcsalta barátnőjét, Emőkét. A fiú lelkiismerete a mai napig furdalja őt, így még azt is bevállalná, hogy otthon teljesen meztelenül takarít Emőkének. Vajon ez elég a megbocsátáshoz?

PINTÉR TENYA: Megkérte Fridát, hogy mérlegeljen

A Celeb vagyok, ments ki innen óta igencsak pedáloznia kell, ott voltunk Pintér Tenyával azon a szépségversenyen, ahol barátnője dobogóra állhatott. Döntsék el Önök, hogy túl vannak-e már a dzsungelben történtek miatt kialakult konfliktuson.

Katit a saját öccse lopta meg


szerző:
2017.11.27. 18:00
Katit a saját öccse lopta meg

Kati és Laci zavaros gyerekkoruk miatt nevelőintézetbe kényszerültek, és mivel nem azonos neműek, külön otthonba sodorta őket az élet. Emiatt csak felnőttként találkoztak újra, egy alkalommal pedig Kati vendégül látta öccsét és annak barátnőjét, akik a melegszívű vendégszeretet ellenére meglopták a házigazdát. Kati nagyon sokáig nem tudta feldolgozni, hogy a saját testvére lopta meg, de úgy érzi, most már fátylat tud borítani a múltra…

Előző rész (2017. augusztus 31.)

Vajon megbocsát Kristóf Tóbiásnak az elszólásáért? Hogy sül el a közös családi vacsora Júliáéknál? Nórához egy váratlan vendég állít be. Vajon kinek a nyomába indult Ágnes?

Következő rész (2017. augusztus 31.)

Vajon megbocsát Kristóf Tóbiásnak az elszólásáért? Hogy sül el a közös családi vacsora Júliáéknál? Nórához egy váratlan vendég állít be. Vajon kinek a nyomába indult Ágnes?

Elég egy jegygyűrű, és minden el van felejtve?

Erzsike mindig is sejtette, hogy Attila hűtlen hozzá, de a tények őt is sokkolták. Mikor a fiú térdre ereszkedett, és elsírta magát, Erzsike adott még egy utolsó esélyt gyermekei apjának...

A sors nem akarta, hogy Lajos és öccse újra beszéljenek nevelőanyjukkal

Lajos két év után először az Anikó Show-ban találkozott öccsével, Csabával. Kiderült, hogy Csaba sem tartja a kapcsolatot nevelőanyjukkal, Anikó pedig felajánlotta a testvéreknek, hogy ha akarnak, beszélhetnek telefonon keresztül azzal az emberrel, aki felnevelte őket.

Csilla vallomása:

Gábor nemcsak Móni miatt érkezett a műsorba. A férfi szeretne bocsánatot kérni az édesanyjától is, akire - saját elmondása szerint - sokszor szégyent hozott. Gábor elnézést kért a viselkedéséért, de Csilla bevallotta, hogy bármit tesz, képtelen rá haragudni, hiszen a gyermeke.

Előző rész (2017. augusztus 09.)

Joe reggel nagyon várja Barbi érkezését. Karola megbocsát Borinak. Karesz észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást.

Előző rész (2017. július 25.)

Képes-e Tóbiás megbocsátani Ádámnak? Hogyan engeszteli ki Milán a csalódott Lucát? Tóbiás már nem csak a cégben segít Júliának. Natasa meglátja, hogy Félix elcseni a Rudinál őrzött festményt.

Következő rész (2017. július 25.)

Képes-e Tóbiás megbocsátani Ádámnak? Hogyan engeszteli ki Milán a csalódott Lucát? Tóbiás már nem csak a cégben segít Júliának. Natasa meglátja, hogy Félix elcseni a Rudinál őrzött festményt.

Tünde megbocsátja férje félrelépéseit, de ha nem változik meg, vége!

János és párja kilenc éve vannak együtt, van két gyermekük, de a férfi többször félrelépett már. Most azért jött a műsorba, hogy őszintén elmondja a feleségének, hányszor volt hűtlen, és tiszta vizet öntsön a pohárba. Bár Tündi eddig is tudta, hogy párja hűtlen hozzá, János vallomása még őt is meglepte...

Lali beismeri Zoénak, hogy túl messzire ment a plakátokkal

Amikor Lali Zoé tudta nélkül reklámfigurának használja a lányt, hogy a potencia italát eladja, a lány ezt egyáltalán nem találja viccesnek és bosszút áll. Lali kénytelen belátni, hogy túl messzire ment, de meglepő módon Zoé megértőnek bizonyul Lali apjával kapcsolatos problémájával szemben.

10 év helyett 5 és fél év - megbocsátott neki az áldozat

Megbocsátott neki az áldozat, ezért kapott csak öt és fél év börtönt a bolti rabló. Tavaly októberben 7 palack bort rabolt el egy kaposvári kisboltból, késsel fenyegette az eladót. Hiába volt símaszkban, a boltos felismerte, mert szinte mindig nála vásárolt. Alig negyed óra alatt elkapták a rendőrök. 10 évet is kaphatott volna.

 

Joe:

Joe Barbi elé áll, és elmondja neki, hogy ezt is túlélik, és mindennél jobban szereti. Eldöntik, hogy újrakezdik az életüket, de Barbit közben folyamatosan furdalja a lelkiismeret, amiért megcsalta Joe-t.

Joe megbocsát Barbinak, és új életet kezdenek

Barbi reggel visszautazott Budapestre, és úgy döntött, hogy a házassága megóvása érdekében nem mondja el Joe-nak a félrelépését...

Linda Emmának:

Maja könyörög Emmának, hogy felejtse el Lindát, Emma pedig a látszat kedvéért úgy tesz, mintha hallgatna rá. Mikor Linda hívatlanul felbukkan az albérletben, képtelen elküldeni, és minden nehézség dacára még egyszer meg akarják próbálni együtt.

Következő rész (2017. április 12.)

Amikor Linda váratlanul felbukkan Emma munkahelyén. Kiderül, hogy a görények életben fognak maradni és Lali megbocsát Edének. Milán és Mesi adnak maguknak egy esélyt.

Előző rész (2016. november 21.)

Karesz felújítaná az albérletet, hogy semmi se emlékeztesse Sárira. Paula végül megcsókolja Tamást, és úgy tűnik, megbocsát neki. Evelin váratlanul megcsókolja Simont.

Lélekszaggató pillanatok! Ez történt a Keresem a családom második szériájának sajtóvetítésén!

Jövő hét kedden, november 15-én indul útjára a műsor második szériája. A sajtó munkatársai már belepillanthattak a nyitórészbe, melynek hatása nem maradt el, a jelenlévők nem bírták ki könnyek nélkül a vetítést.

Előző rész (2016. november 10.)

Tamás szívhez szóló dallal próbál bocsánatot kérni Paulától. Roland ismét lefekszik Katalinnal, hogy üzletvezető-helyettes maradhasson. Karesz felmond a munkahelyén.

Paula szexi fehérneműben nyeri el Tamás bocsánatát

Paula jelenetet rendez a meghökkent Tamás előtt és távozik a strandról. Este a lánynak bűntudata lesz, és egy romantikus meglepetéssel enyhíti meg Tamás szívét.

Következő rész (2016. július 04.)

Nóra megpróbál beszélni Júliával. Vajon Júlia megbocsát neki? Aliz elmondja Rudinak, hogy tud a Cindy Astra-ügyről. Vajon hogyan folytatódik a kapcsolatuk? A kis Bencét Zsófi miatt újra kórházba kell vinni.

Ez volt a Barátok közt egyik legmeghatóbb kibékülése – Videó!

Majdnem tragédiába fulladt Peti legújabb őrjöngése. Úgy tűnik, ez kellett ahhoz, hogy végre valóban észhez, azaz szívhez térjen a fiú.

Kiss László bocsánatot kért

Hetek óta arról beszél az ország, hogy mi történhetett pontosan 1961 nyarán a sportuszodában. Kiss László szerdán személyesen kért bocsánatot egykori áldozatától, Takáts Zsuzsannától kameránk előtt. A volt szövetségi kapitány lemondott díszpolgári címéről és időközben kérte, hogy a százhalombattai uszodát is nevezzék át másra.

MEGBOCSÁTÁS: nem haragszik a mentős gázolójára

Megbocsátott gázolójának az az autómetős férfi, akit egy részeg sofőr gázolt el a 710-es számú főúton. A balesetben Kiss László életveszélyesen megsérült, bal lábát amputálni kellet. A 28 éves férfi a történtek ellenére tele van energiával és már alig várja, hogy ismét vezessen. Ezért nem csoda, hogy a férfi első útja munkhelyére vezetett, miután kiengedték a kórházból. Valószínűleg még több hónap lesz, mire a férfi volán mögé tud ülni, hiszen csak azután kaphat művégtagot, ha a sebe teljesen begyógyult. 

Előző rész (2015. december 3.)

Vajon a Róbert és Rudi közt feszülő ellentét végleg tönkre teszi Aliz és Luca kapcsolatát? Sikerül Attilának kitérnie Ludwig gyanús ajánlata elől? Képes lesz-e Nóra ismét megbocsátani Róbertnek?

Következő rész (2015. december 3.)

Vajon a Róbert és Rudi közt feszülő ellentét végleg tönkre teszi Aliz és Luca kapcsolatát? Sikerül Attilának kitérnie Ludwig gyanús ajánlata elől?  Képes lesz-e Nóra ismét megbocsátani Róbertnek?

Ez történt a 44. héten


szerző:
2015.10.30. 22:00
Ez történt a 44. héten

Rudi kiszolgáltatottá válik Róbertnak a póker játszma után. Aliz élete rendeződni látszik, de az nem biztos, hogy Luca is kíváncsi rá a történtek után. Vajon, helyrejön Luca és Aliz kapcsolata? Nóra megdöbbentő információval látja el Róbertet, majd egy 16 éves fiú fotóira bukkan Róbert e-mailjében. Ki lehet ő? Krisztián megtudja, hogy Rudi a háta mögött összejátszik Zsolttal. Tóbiás gyanús tablettákat vesz az egyik testépítőtől. Úgy tűnik, Timi nem tanul a történtekből és nem veszi komolyan a büntetését. Ludwig csak akkor hajlandó megbocsátani a fiának, ha az kémkedik neki a Berényi Kft-nél.
 

Előző rész (2015. október 30.)

Timi meglepő vallomást tesz a szüleinek a tettei okát illetően. Luca képtelen megbocsátani Aliznak, amiért az magára hagyta. Róbert kémkedése a Kft-nél balul sül el.

Következő rész (2015. október 30.)

Timi meglepő vallomást tesz a szüleinek a tettei okát illetően. Luca képtelen megbocsátani Aliznak, amiért az magára hagyta. Róbert kémkedése a Kft-nél balul sül el.

Előző rész (2015. október 28.)

Megbocsát-e Krisztián Aliznak, hogy otthon maradhasson? Tóbiás elhatározza, hogy mihamarabb felépül, veszélyesebb módszereket sem vetve meg. Luca nem várt módon reagál anyja visszatérésére.

Következő rész (2015. október 28.)

Megbocsát-e Krisztián Aliznak, hogy otthon maradhasson? Tóbiás elhatározza, hogy mihamarabb felépül, veszélyesebb módszereket sem vetve meg. Luca nem várt módon reagál anyja visszatérésére.

Előző rész (2015. október 21.)

Attila rájön Ludwigék tervére és megpróbálja megtudni az indítékaikat. László nem szabadult meg végleg Valitól. Péter nem képes megbocsátani Hannának és Balázsnak.

Következő rész (2015. október 21.)

Attila rájön Ludwigék tervére és megpróbálja megtudni az indítékaikat. László nem szabadult meg végleg Valitól. Péter nem képes megbocsátani Hannának és Balázsnak.

Mikor nem kell megbocsájtani?

Mielőtt egy kapcsolat végleges megszakítása mellett döntünk, érdemes erőfeszítéseket tenni a kapcsolat javítása érdekében. Az erőfeszítés gyakran magunkra vonatkozik: felülemelkedni sérelmeken, látásmódot változtatni, túltenni magunkat korábbi rossz érzéseken – azaz, röviden: megbocsájtani.

Következő rész (2015. augusztus 14.)

Képes Hanna megbocsátani az anyjának? Számíthat-e Zsófi a családjára a terhessége alatt? Mit tesz Krisztián, ha rájön, hogy elárulták?
 

Előző rész (2015. július 23.)

 Luca vajon megbocsát az apjának?  Zsolt jól teszi, hogy beveszi Fasírtot a fegyverüzletbe? Brigitta csőbe húzza Ágnest.

Következő rész (2015. július 23.)

 Luca vajon megbocsát az apjának? Zsolt jól teszi, hogy beveszi Fasírtot a fegyverüzletbe? Brigitta csőbe húzza Ágnest.

Előző rész (2015. július 7.)

Megbocsájt Ádám Aliznak? Attila elmondja Lizának az igazságot az apjáról? Vilmos igazi meglepetést kap a születésnapjára.

Következő rész (2015. július 07.)

 Megbocsájt Ádám Aliznak?  Attila elmondja Lizának az igazságot az apjáról? Vilmos igazi meglepetést kap a születésnapjára.

Előző rész (2015. június 19.)

Vajon megtartja Gizella a titkot? Nóra nem tud megbocsátani Miklósnak. Rudi rájön, hogy Zsolt átverte.

Következő rész (2015. június 19.)

Vajon megtartja Gizella a titkot? Nóra nem tud megbocsátani Miklósnak. Rudi rájön, hogy Zsolt átverte.

Edináék szerelme nem szokványosan indult

Azt is mondhatnánk, hogy viharos volt. Összeveszések, békülések, megbocsátás. Laci csak egy dolgot bánt meg: hamarabb észre kellett volna vennie ezt a kincset, amire rátalált.

Miért fontos a megbocsátás?

Karácsonykor sokszor gondolunk azokra, akik távol vannak tőlünk, vagy azokra, akikkel  rossz kapcsolatban vagyunk. Szakértőnk szerint fontos, hogy karácsony előtt rendezzük konfliktusainkat. Péter Szabó Szilvia nem haragtartó, viszont a megbocsátás szerinte magunk miatt fontos, hiszen a lelki békéhez szükséges, hogy ne gyűlölködjünk. A megbocsátásnak fázisai vannak, de amikor megbocsátok, akkor elfelejtem azt, amiért haragudtam, és nem emlegetem fel. A mai társadalom egyik legnagyobb hibája az, hogy az emberek nem mernek bocsánatot kérni a másiktól, vagy saját maguknak nem tudnak megbocsátani, pedig ez elkerülhetetlen ahhoz, hogy normális életet éljünk. 

A szerelem rabjai 12-06-06

A szerelem rabjai, 145. rész - Alicia mindent elmond Juannak. Juan nem bocsát meg neki, de Tatiana igen. Paz elviszi Juant a kislánya sírjához. Alejandro Svájcban találja meg a legjobb helyet Juannak. Nicolas elmegy Tangóhoz és ott találja Barbarát.

Fókusz 12-04-18


szerző:
2012.04.18. 20:50
Fókusz 12-04-18

Fókusz: Épül a színpad, a Csillag Születik döntősei felkészültek az élő show-ra. A sofőr kálváriája - Úgy tudta, kirúgták, amiért viccelődött az utasokkal. Forgatásunk közben derült ki, hogy megmenekült. Megbocsát a macsétásnak - De hogyan tudott továbblépni? A lányát gyászoló édesapa szívszorító vallomása.

Kegyetlen gyilkosság, fájdalom, és megbocsátás

Kotroczó Emil lánya két éve halt meg. Kittit egykori kedvese ölte meg, brutális kegyetlenséggel. A salgótarjáni macsétás gyilkosság címén vonult be a magyar bűnügyi krónikákba.

Berlusconi “képtelen gyűlölni” támadóját

Az olasz kormányfő megbocsátott támadójának, Massimo Tartagliának.

Megbocsátott a család Bodnárnak

Nem haragszik az elgázolt családja, de a focistának pszichológusra lehet szüksége.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való