KERESÉS search-close

megdönteni hajnal tímeát

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megdönteni hajnal tímeát"

Megdönteni Hajnal Tímeát


szerző:
2016.09.17. 21:30
Megdönteni Hajnal Tímeát

Megdönteni Hajnal Tímeát

Mit nézünk ma? - Szombat (09. 17.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Ilyen volt 2014 mozis szempontból Magyarországon

Az óév búcsúztatásaként a Cinema City 13 érdekességet gyűjtött össze a mozihálózat legizgalmasabb, legmeghökkentőbb számaival.

Szabó Simon és Lengyel Tamás, az ügyeletes rosszifúk

Simonnal és Lengyel Tamással beszélgettünk arról, mennyiben határozta meg életüket a középiskolai négy év, hogyan emlékeznek vissza erre az időre, és hogy mennyire tudtak azonosulni a Megdönteni Hajnal Tímeát c. filmben rosszfiú karaktereikkel.

Osvárt Andreáért megőrülnek a férfiak

A Megdönteni Hajnal Tímeát című romantikus vígjáték kedd esti díszbemutatóján a sztárvilág színe-java megjelent. A film alkotóin kívül többek között Lolával is összefutottunk, aki a Valentin nap alkalmából bemutatta új szerelmét, Bencét.

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát - Mindenki ugyanazt akarja: Hajnal Tímeát. Aki szupersztár fotómodell, egy sztártévés csaja, gazdag és gyönyörű. És nagyon unja az egész felhajtást, egyszerűbb, békésebb életre vágyik. A 15 éves érettségi találkozóján találkozik Danival, aki egy építésziroda alkalmazottja, az esküvőjére készül, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását és nagyon unja az egész felhajtást. Az egykori osztálytársak beszélgetnek meg isznak kicsit, azután futólag elcsábítják egymást a ruhatárban. Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi. Csak az a baj, hogy az esetet levideózza Bögöcs, a pornóproducer, és a felvétel segítségével megzsarolja Danit. De valami nagyon furcsát kér cserébe a felvételért: hogy megdönthesse Hajnal Tímeát.

Osvárt Andrea férjhez megy?

A magyar sajtó hónapok óta a „Megdönteni Hajnal Tímeát” c. filmtől visszhangzik. A filmnek csütörtökön van a premier, így Valentin Naptól bárki megnézheti a moziban.

Reflektor 13-10-04


szerző:
2013.10.05. 01:05
Reflektor 13-10-04

Reflektor: Osvárt Andrea magába bolondította Simon Kornélt. A Megdönteni Hajnal Tímeát című romantikus vígjáték utolsó forgatási napján a Reflektor stábja is jelen lehetett. Hajdu Steve a Reflektor riportere lett. A Heti hetes sztárja Harsányi Leventét bombázta lényegre törő kérdéseivel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való