KERESÉS search-close

megelőzés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megelőzés"

Részegen okozott tragédiát - megrendítő filmet készített a rendőrség

Megrendítő filmet készített a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az ittas vezetésről. Egy olyan férfi mondja el történetét, aki több mint 4 éves börtönbüntetését tölti, miután öt évvel ezelőtt, részegen balesetet okozott az autójával. A tragédiában az egyik testvére meghalt, a másik súlyosan megsérült, sógora pedig lebénult.
A rendőrség kisfilmjét ide kattintva nézheti meg teljes hosszában.

Csak egy van belőle, vigyázzunk rá - mit tehetünk a szívünk egészségéért?

Egy magyar ember átlagosan 60,5 egészségben eltöltött évre számíthat, azaz az átlagéletkorral összevetve ez azt jelenti, hogy életünk utolsó évtizedét betegeskedve töltjük. Ez nincs így Nyugat-Európa számos országában és itthon sem kellene, hogy így legyen. Ráadásul a szívet és az érrendszert érintő problémák az egyik vezető halálok Magyarországon. De mit tehetünk a szívünk egészségéért - ezt a témát jártuk körbe a szív világnapja alkalmából.

Aránytalanul nő a koronavírussal fertőzöttek száma: miért?

A koronavírus járvánnyal a halálozások száma is elkezdett emelkedni. Vajon továbbra is növekedni fog ez a szám? Törvényszerű, hogy eléri újra az idősebb korosztályt is a vírus? Mi lehetne a megoldás? Hogy lehetne megszakítani a fertőzésláncot? Minderről Ferenci Tamás biostatisztikussal beszélgettünk.

Egyre több a cukorbeteg Magyarországon

A felnőtt diabétesszel élők száma 70%-kal emelkedett az utóbbi két évtizedben. A szakemberek szerint elsősorban azért, mert egészségtelenül étkezünk, keveset mozgunk, és sok stressz ér minket. Pedig a rendszeres testmozgással sokat tehetnénk azért, hogy megelőzzük a betegséget. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány már 15 éve ezért dolgozik, hogy erre felhívják a figyelmet.

Mi jó a szúnyogok csípésére és honnan tudjuk, hogy melyik fertőzött?

Hogyan lehetne hatékonyan és időben irtani őket? Ha gyérítik a szúnyogokat, akkor miért vannak mégis ennyien? Magyarországon jelenleg 53 csípőszúnyogfaj zümmög kánonban, melyek igazán veszélyesek?

21 főre emelkedett a koronavírusban elhunytak száma Magyarországon

Az operatív törzs csütörtöki tájékoztatója szerint az elmúlt 24 órában egy 70 éves férfi hunyt el koronavírusban.  A férfi a legtöbb áldozathoz hasonlóan szív- és érrendszeri, valamint anyagcserés megbetegedésben is szenvedett. Müller Cecília, országos tisztifőorvos szerint korosztálytól függetlenül elsősorban azokra jelent veszélyt a koronavírus, akik valamilyen krónikus megbetegedésben szenvednek.

Kell, vagy nem kell maszkot hordani, ha kimegyünk az utcára?

Miközben Csehország után kedden Szlovákia is kötelezővé tette a szájmaszk viselését a közterületeken, Magyarországon arra szólít fel a Népegészségügyi Központ, hogy ne viseljen maszkot, aki nem beteg. Ez a tájékoztatás óriási értetlenkedést váltott ki a közösségi oldalakon. Szlávik János infektológus maszkpárti, az Operatív Törzs viszont szerdán nem válaszolt a maszkviseléssel kapcsolatos kérdéseinkre.

Lábfogás, könyökpacsi, meghajlás - terjednek az alternatív köszönési formák a világban

A koronavírus miatt sok országban azt kérik a hatóságok, hogy az emberek ne fogjanak kezet egymással. Az iráni legfőbb vezető pedig imára buzdítja a lakosságot.

Nem használnak szenteltvizet a koronavírus miatt

Már a Pannonhalmi Főapátságon is óvintézkedéseket vezettek be a koronavírus miatt. Közösségi oldalukon azt írják, hogy ezentúl nem használnak szenteltvizet, valamint fertőtlenítőket tesznek ki a Bazilikához. A szertartásokat pedig csak olyan szerzetesek vezethetik, akiknek nincs influenzára utaló tünetük. Nekik és a misét előkészítő szerzeteseknek is előzetes kézfertőtlenítést írnak elő. A szentmisén pedig csak a kézbe áldozást engedélyezik, hogy elkerüljék az esetleges fertőzést.

Hogyan védekezzünk a koronavírus ellen, véd a maszk és a kézmosás?

Már a magyar határ közelében is van koronavírussal fertőzött beteg. Horvátországban és Ausztriában is olyan fiatalok betegedtek meg, akik nemrég Olaszországban jártak. Az általunk megkérdezett háziorvos szerint az influenza tüneteitől nem lehet megkülönböztetni a koronavírussal fertőzöttek tüneteit, a legtöbb, amit mi magunk tehetünk a megelőzésért, a gyakori alapos kézmosás és sorban álláskor a szokottnál nagyobb távolságtartás.

Ausztriában és Horvátországban is megjelent a koronavírus

Mindkét szomszédos államba Olaszországból került. Egyre több olasz tartományból jelentenek fertőzést. Eddig 283-an kapták el a kórt. Közülük heten haltak meg, mindannyian idősek, betegek voltak. A nálunk élő ismert olasz étteremtulajdonos, Gianni Annoni Olaszországban élő rokonai miatt is követi az olasz híreket és szerinte az emberek többsége egyáltalán nem fél. Szerinte fontos értenünk, hogy azért zártak el egy egész régiót a külvilágtól, hogy megelőzzék a járvány terjedését, hogy nagyobb baj ne alakulhasson ki.

Kampány a méhnyakrák-szűrésért

Majdnem 500 nő hal bele a méhnyakrákba évente Magyarországon, annak ellenére, hogy az RTL Híradónak nyilatkozó orvos szerint minden beteg megmenthető lenne, ha idejében felfedezik a betegséget. Ugyan a betegséget okozó HPV vírus elleni oltást egyre többen adatják be, szűrésre még mindig kevesen járnak, tíz nőből csak négyen. A Mályvavirág Alapítvány új kampányfilmmel hívja fel a betegségre a figyelmet.   

HPV: Nem kell hozzá nemi érintkezés, hogy a fertőzés kialakuljon

Évente majdnem 500 nő hal bele a méhnyakrákba Magyarországon, annak ellenére, hogy az RTL Híradónak nyilatkozó orvos szerint minden beteg megmenthető lenne, ha idejében felfedezik a betegséget.

Ijesztő számok: nem állunk jól a rákos megbetegedések statisztikájában

A legfrissebb kutatás szerint 2018-ban Magyarországon diagnosztizálták a legtöbb rákos megbetegedést Európában. Ez 100 ezer emberből körülbelül 700-at jelent. Hozzánk hasonló ijesztő számokat produkál Dánia, Németország és Olaszország is. Cipruson viszont egész más a helyzet, ott alig 400 emberről beszélhetünk. De mitől függ a megbetegedések és a halálozások száma?

Mécsesekkel kampányolnak a rendőrök

Megrázó felvételekkel emlékeznek a rendőrök a közúti balesetek áldozataira. Mécsesekből rakták ki azoknak a nevét és életkorát, akik idén haltak meg az utakon. Így hívják fel a figyelmet arra, hogy az ünnepek közeledtével is tartsák be a közlekedési szabályokat. Az egyik áldozat édesanyja is ezért állt most a nyilvánosság elé. Az RTL Híradónak azt mondta: a mai napig próbálja túlélni a túlélhetetlent.

TRAGIKUS BALESET: „Próbálom túlélni a túlélhetetlent!”

Megrázó felvételekkel emlékeznek a rendőrök a közúti balesetek áldozataira. A 24 éves Dávidot is hiába várta az édesanyja. Most az ő nevét is mécsesek formálják az Üllői úton. Motorjával szenvedett balesetet még júliusban. Busszal ütközött, azonnal meghalt. A fiúnak szoros kapcsolata volt édesanyjával, aki azt mondja, a tragédia óta próbál erős maradni.

Rácz Jenő nem csak a versenyzőkkel, magával is szigorú

Rácz Jenőnek szinte minden perce be van osztva, de arra mindig szán időt, hogy évente, legalább egyszer, kivizsgáltassa magát. A séf szerint a szűrővizsgálatok még ilyen fiatal korban is elengedhetetlenek. Hiszen a szakemberek nem győzik eleget hangsúlyozni, hogy első a megelőzés.

Benzinkutakon vetítik a szabálytalan kamionosokról készített videót

Benzinkutakon vetítik hamarosan a rendőrség szabálytalan kamionosokról készített videóját. Így szeretnék elérni, hogy kevesebb legyen a kamionbaleset, amit elsősorban a tiltott előzések, és a követési távolság be nem tartása okoz. A rendőrök a videóval nemcsak a magyar sofőröknek, hanem a román, bolgár, szerb és török kamionosoknak is üzennek.

Ismerd meg a Lyme-kór veszélyeit!


szerző:
2019.11.29. 08:26
Ismerd meg  a Lyme-kór veszélyeit!

A kullancsok által okozott betegség korai felismerése létfontosságú. Ha nem diagnosztizálják és kezelik időben, a kór elterjedhet, majd ízületi, idegrendszeri, szív- és érrendszeri súlyos és tartós tüneteket okozhat. 

Nem tudják elkülöníteni a kórházi fertőzés gyanús betegeket?

Kevés az egyágyas kórterem a magyar kórházakban ahhoz, hogy el tudják különíteni a kórházi fertőzés gyanús betegeket - ezt mondta az 1001 orvos csoport szakértője. Hegedűs Zsolt szerint a kórházak tisztaságán és a megfelelő antibiotikum használaton kívül az is fontos lenne, hogy csökkenteni lehessen a kórházi fertőzések számát. Magyarországon tavaly több mint félezren haltak meg kórházi fertőzés miatt. A szakértő szerint nagyjából minden második eset megelőzhető lenne.

Infarktus: Későn hívják ki a mentőket a magyarok

Órákat várnak és túl későn hívnak mentőt a magyarok, ha infarktusuk van. Ezzel magyarázza a Kardiológusok Társaságának elnöke, hogy miért halnak meg sokan a szívroham utáni első évben. Ráadásul egyre több a fiatal beteg. A társaság egész napos rendezvényen hívta fel a figyelmet arra, hogyan lehet megelőzni a szívbetegségeket. Az egészséges táplálkozásnak is nagy szerepe van a megelőzésben. Egy dietetikus kérdeztünk arról, mire kell legjobban odafigyelni. A szakemberrel készített interjút megnézhetik ITT

Videóklippel kampányol egy borsodi rendőr a gyerekek biztonságáért

Videóklippel a gyerekek biztonságáért. Egy fiatal borsodi főtörzsőrmester dalára készült kisfilmmel hívja fel a rendőrség a figyelmet arra, hogy az iskolakezdéssel megnő a balesetek veszélye az utakon. A fiatal rendőr zeneiskolát végzett, mielőtt egyenruhás lett. A klip csak néhány napja került ki a legnagyobb videomegosztóra, de máris több ezren látták.

50 ezer idő előtti halál

Egészségügyi válsághelyzet kihirdetését, és a kórházak átfogó átvilágítását követeli a Demokratikus Koalíció az Eurostat jelentése miatt. Eszerint Magyarországon a megelőzhető vagy gyógyítható betegségekben elhunytak közül tízből nyolc embert meg lehetett volna menteni megfelelő egészségügyi ellátással. Az Unió statisztikai hivatala szerint ez csak 2016-ban mintegy ötvenezer magyar ember idő előtti halálát jelentette. A kormány szerint ez az adat csupán azt jelzi, hány ember halála lett volna elkerülhető, ha időben orvoshoz fordul.

Fejtetű: hogyan kerüljük el?

A fejtetű senkit sem kímél. Mire lehet odafigyelni oviban, iskolában, hogyan lehet elkerülni, vagy kezelni a fejtetű fertőzést?

Nyári vírus: hányás, hasmenés

Hányással hasmenéssel járó vírus fertőz a felnőttek között. Egyre több a beteg. Ezt tapasztalják az orvosok, különösen Budapesten. A Híradónknak nyilatkozó háziorvos azt mondta, a változékony idő legyengíti az immunrendszert ezért lehet több megbetegedés. Szakértők szerint a legfontosabb a folyadékpótlás, így el lehet elkerülni kiszáradást.
A családorvos ide kattintva mesél a megelőzésről és kezelésről.

NYÁRI VÍRUSFERTŐZÉS: Megelőzés és kezelés

Hányással, hasmenéssel járó vírus fertőz a felnőttek között. A Híradónknak nyilatkozó háziorvos azt mondta, a változékony idő legyengíti az immunrendszert, ezért lehet több megbetegedés. Dr. Torzsa Péter családorvos elmondja, hogyan lehet megelőzni, ha már kialaklut, akkor pedig kezelni a fertőzést.

Okos zebrákkal a gázolások ellen

Egyre több gyalogost ütnek el a zebrán országszerte. Tavaly csaknem ezer embert gázoltak el gyalogátkelőhelyen, közülük 29-en meghaltak. Sok autós a zebrán előz, és így okoz balesetet - a rendőrök emiatt is szigorúan büntetnek. De sokszor a gyalogosok is figyelmetlenek. Több településen megelégelték a gázolásokat, és LED-fénnyel működő, úgynevezett "okos zebrákat" telepítettek a veszélyes útszakaszokra.

Kisfilmmel hívja fel az ittas vezetés veszélyeire a figyelmet a rendőrség

Újabb megható kisfilmmel hívja fel az ittas vezetés veszélyeire a rendőrség a figyelmet. Egy elképzelt család tragédiáját mutatja be, amely egy italozós baráti este után történt. Bács-Kiskun megyében ugyanis a rendszeres ellenőrzések ellenére sem csökken az ittasan okozott balesetek száma.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kisfilmjét ide kattintva nézheti meg.

Ne az alkohol vezessen!


szerző:
2019.06.14. 16:44
Ne az alkohol vezessen!

Újabb megható kisfilmmel hívja fel az ittas vezetés veszélyeire a rendőrség a figyelmet. Egy elképzelt család tragédiáját mutatja be, amely egy italozós baráti este után történt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ezzel a kisfilmmel akarja felhívni a figyelmet az ittas vezetés veszélyeire.

Kisfilmmel üzennek a rendőrök

Pörgős zene és egy több száz fős élőkép a rendőrség új balesetmegelőzési kisfilmjében. A Zala megyei rendőrök azt üzenik a rövidfilmmel, hogy ismerni kell és be is kell tartani a szabályokat, hogy kevesebb baleset történjen. A statisztikák szerint ugyanis évek óta egyre több balesetet okoznak szabálytalan gyalogosok és kerékpárosok.
A kisfilmet teljes hosszában ide kattintva nézheti meg.

HPV-OLTÁS: tévhitek és a valóság

Hogy miért fontos a védőoltást beadatni, pontosan mi ellen és hogyan véd, és hogyan érinti ez a fiúkat – erről kérdeztük a szülész-nőgyógyászt.

Az összes kórházi fertőzés 30 százaléka megelőzhető lenne

Az összes kórházi fertőzés 30 százaléka, az orvosi eszközhasználat okozta fertőzéseknek pedig a fele megelőzhető. Ezt mondják a Nemzeti Népegészségügyi Központnál, ahol most a minisztériummal közösen 11 és fél milliárd forintos uniós támogatásból indítanak programot. Ennek célja a kórházi fertőzések visszaszorítása. Ellenőrzik például, hogy mennyi kézfertőtlenítőt használnak a kórházak és nagyobb hangsúlyt fektetnek az eszközök higiénikus használatára.

HPV16: fej-nyaki daganatot is okozhat a férfiaknál!

Európa-szerte évente növekszik a HPV16-ban szenvedők száma. A vírus főleg férfiakra veszélyes; Grecsó Krisztián író is nemrég HPV okozta fej-nyaki rákkal küzdött. Koiss doktor szerint míg a nőknél 10-15 év alatt alakul ki méhnyakrák a vírusból, addig a férfiaknál rövidebb idő kell a fej-nyaki daganatok megjelenéséhez. A teljes riportot ITT nézheti vissza!

Testkamerával a repülőtéri lopások ellen

Testkamera viselésére kötelezhetik a repülőtéri rakodómunkások egy részét! Emellett a bőröndöket pakoló munkások szigorúbb ellenőrzését javasolták a rendőrök. A budapesti reptéren azután kezdődött fokozott ellenőrzés, hogy év elején egymás után több utas csomagját is kifosztották. A Liszt Ferenc repülőtér üzemeltetője szerint őszre már csökkent a lopások száma.

Egyedülálló, dobogó szíven végzett műtét Budapesten

Magyarországon egyedülálló szívműtétet végeztek a budapesti Honvédkórház orvosai német kollégáikkal közösen. A mellkas megnyitása nélkül, 3 dimenziós videó-endoszkóppal a dobogó szíven hajtottak végre egy olyan beavatkozást, amely megelőzi a stroke kialakulását a szívritmuszavarral küzdő betegeknél. Az operációt élőben közvetítették a kórházból a Szívsebészeti Társaság Kongresszusán.

Tüntettek a gázolás után

Túl gyorsan hajtanak a sofőrök, ezért sok a baleset. Erre akarták felhívni a figyelmet pénteken több százan a Veszprémhez tartozó Gyulafirátóton. A tiltakozók táblákkal vonultak a 82-es útra, amely kettészeli a települést.

Meglepő tárgyakat nyelhetnek le a gyerekek

A legkisebb dolog is életveszélyes lehet. Apró tárgyak, amelyek több ezer gyermek halálát okozzák. Mit tegyünk, hogy megelőzzük a tragédiát?

Így neveljük biztonságos közlekedésre a gyerekeket

A szakértők szerint a gyalogos közlekedés szabályaira kell felkészítenünk a gyerekeket, azok közül is a zebrán átkelés a legfontosabb.

David Coulthard egy rendőr ellen

Legyőzte David Coulthardot az Országos Rendőrfőkapitányság osztályvezetője egy gokartversenyen. Oberling József azért állt ki a volt pilótával, hogy felhívják a figyelmet az ittas vezetés veszélyeire. A kampányt az egyik nagy sörgyár szervezte. Magyarországon tavaly negyvenen haltak meg részeg sofőrök miatt.

Vicces videóval hívja fel a figyelmet a győri rendőrség a trükkös tolvajokra

A győri rendőrség azt remélk, hogy az emberek jobban odafigyelnek majd és így kevesebb lesz a bűncselekmény.

Vicces videóval a tolvajok ellen

Videót készített a győri rendőrség, hogy a tolvajok trükkös módszereire felhívják a figyelmet.

Sok haláleset megelőzhető lenne

A 75 éves koruk előtt meghalt magyarok majdnem fele megmenthető lenne, az orvostudomány jelenlegi állása szerint. Ez derül ki az Eurostat felméréséből. A vizsgált 28 országból Magyarország a 22. helyre került. Ez azt jelenti, hogy több tízezer ezer embert lehetett volna megmenteni, ha időben orvoshoz kerül. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint sokszor a szerencsén múlik, hogy egy beteg időben megkapja-e a megfelelő ellátást. A minisztérium nem reagált a felmérésre.

Csak szülővel mehetnek utcára?

12 éven aluli gyerek nem tartózkodhat közterületen, ha nincs vele szülő – ez áll az Óbudai Közterület-felügyelet Facebook-posztjában. Ezzel előznék meg a fiatalokat érő bűncselekményeket. Azt is írják: a nyári szünetben este 10 óráig járőrőznek majd, és a játszótereken is ellenőriznek.

 

Mit tehetek, ha megtámadják a kutyámat?

Korom Gáborral, a Tükör módszer alapítójával ma arról beszélgettek a Reggeli műsorvezetői, hogy hogyan kerülhetjük el a kutyatámadásokat, illetve hogy mit tehetünk, ha megtörtént a baj.

Három új kórokozót találtak a kullancsokban

Egyre több a kullancs országszerte, a vérszívók fele fertőzött, 98 százalékuk a Lyme-kórt terjeszti. Három új kórokozó is megjelent hazai példányokban ebből egyik a boka ízületeket támadja meg. Erről a Kullancsszövetség elnöke beszélt az RTL Híradónak. A kullancsszenonról még többet megtudhat, ITT!

 

PREVENCIÓ:

Túróczi Réka édesanyjától örökölte a rákos, hibás gént. Rengeteg konzultáció, és utánajárás előzte meg a műtétet, amit a családjával is megvitatott. Pár héttel ezelőtt feküdt kés alá, az emlőállományát távolították el, amely leginkább érintett a rák kialakulásában.

Egyre több gyalogost ütnek el

Egyre több gyalogost ütnek el, legtöbbször a zebrán. Csak Pest megyében januárban 5-en haltak meg gázolás miatt. Sok autós nem adja meg az elsőbbséget, a gyalogosok pedig sokszor figyelmetlenül lépnek az úttestre. A rendőrök most egy sokkoló gázolást szimuláltak.

 

Életet menthet a jégkaparás

Súlyos baleset lehet a vége, ha valaki csak egy tenyérnyi részen kaparja le a jeget a kocsija szélvédőjén. Néhány napja egy edelényi sofőr, egy kerékpárost gázolt el, mert alig látott ki a kocsija ablakán. A rendőrök arra figyelmeztetnek, hogy aki így vezet és balesetet okoz, az ellen eljárást indítanak.

Mit tegyünk influenza ellen?

Az orvos azt mondja, a védőoltáson kívül más praktikák is vannak, amivel megelőzhetjük a betegséget. Kerüljük a nagy tömeget, használjunk kesztyűt, fogyasszunk vitamindús ételeket és igyunk sok folyadékot. Ha pedig már elkaptuk az influenzát, inkább ne is menjünk emberek közé.

Bajusszal hívják fel a figyelmet a prosztatarákra

Vége a bajusznövesztésnek. Ezzel novemberben most már évek óta a prosztatarák veszélyeire hívják fel a figyelmet. A lényeg, hogy a férfiak egy hónapon át nem borotválkoznak, ehelyett arra ösztönzik egymást, hogy menjenek el prosztatarák szűrésre. Ez azért is fontos, mert minden évben több, mint háromezer új beteget diagnosztizálnak.

 

Dr. Tóth 80. rész


szerző:
2017.10.20. 23:00

Dr. Tóth 79. rész


szerző:
2017.10.19. 23:00

Dr. Tóth 78. rész


szerző:
2017.10.18. 23:00

Dr. Tóth 77. rész


szerző:
2017.10.17. 23:00

Dr. Tóth 76. rész


szerző:
2017.10.16. 23:00

Dr. Tóth 75. rész


szerző:
2017.10.13. 23:00

Dr. Tóth 74. rész


szerző:
2017.10.12. 23:00

Dr. Tóth 73. rész


szerző:
2017.10.11. 23:00

Dr. Tóth 72. rész


szerző:
2017.10.10. 23:00

Dr. Tóth 71. rész


szerző:
2017.10.09. 23:00

Dr. Tóth 70. rész


szerző:
2017.10.06. 23:00

Dr. Tóth 69. rész


szerző:
2017.10.05. 23:00

Dr. Tóth 68. rész


szerző:
2017.10.04. 23:00

Dr. Tóth 67. rész


szerző:
2017.10.03. 23:00

Dr. Tóth 66. rész


szerző:
2017.10.02. 23:00

Dr. Tóth 65. rész


szerző:
2017.09.29. 23:00

Dr. Tóth 64. rész


szerző:
2017.09.28. 23:00

Dr. Tóth 63. rész


szerző:
2017.09.27. 23:00

Dr. Tóth 62. rész


szerző:
2017.09.26. 23:00

Motorosok a prosztatarák ellen


szerző:
2017.09.26. 08:15
Motorosok a prosztatarák ellen

A hétvégén rendezték meg a világ legnagyobb motoros jótékonysági felvonulását, amivel a prosztatarák megelőzésére és a szűrés fontosságára hívják fel a figyelmet. A felvonulás 90 ország, 600 városában, mintegy 70 ezer elegáns motoros egyidejű részvételével zajlott, beleértve Budapestet is. Itthon több száz motoros teljesítette a 27 km-es futamot.

Dr. Tóth 61. rész


szerző:
2017.09.25. 23:00

Dr. Tóth 60. rész


szerző:
2017.09.22. 23:00

Dr. Tóth 59. rész


szerző:
2017.09.21. 23:00
NEM MINDEGY: négyből három daganatos beteg élhetne még!

A Médiaunió legújabb kampánya a szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet. Az ügy mellett Geszti Péter, a Médiaunió elnökségi tagja is kiáll, aki -többek között- arról mesélt az RTL Híradónak, hogy a megelőzés hiánya miatt az elmúlt időszakban több barátját is elvesztette. A téma kapcsán Dózsa Péter (SE), családorvos is nyilatkozott, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy kinek, mikor érdemes elmenni szűrővizsgálatra.

Dr. Tóth 58. rész


szerző:
2017.09.20. 23:00

Dr. Tóth 57. rész


szerző:
2017.09.19. 23:00

Dr. Tóth 56. rész


szerző:
2017.09.18. 23:00

Dr. Tóth 55. rész


szerző:
2017.09.15. 23:00

Dr. Tóth 54. rész


szerző:
2017.09.14. 23:00

Dr. Tóth 53. rész


szerző:
2017.09.13. 23:00

Dr. Tóth 52. rész


szerző:
2017.09.12. 23:00

Dr. Tóth 51. rész


szerző:
2017.09.11. 23:00

Dr. Tóth 50. rész


szerző:
2017.09.08. 23:00

Dr. Tóth 49. rész


szerző:
2017.09.07. 23:00

Dr. Tóth 48. rész


szerző:
2017.09.06. 23:00

Dr. Tóth 47. rész


szerző:
2017.09.05. 23:00

Dr. Tóth 46. rész


szerző:
2017.09.04. 23:00

Dr. Tóth 45. rész


szerző:
2017.09.01. 23:00

Dr. Tóth 44. rész


szerző:
2017.08.31. 23:00

Dr. Tóth 43. rész


szerző:
2017.08.30. 23:00

Dr. Tóth 42. rész


szerző:
2017.08.29. 23:00

Dr. Tóth 41. rész


szerző:
2017.08.28. 23:00

Dr. Tóth 40. rész


szerző:
2017.08.25. 23:00

Dr. Tóth 39. rész


szerző:
2017.08.24. 23:00

Dr. Tóth 38. rész


szerző:
2017.08.23. 23:00

Dr. Tóth 37. rész


szerző:
2017.08.22. 23:00

Dr. Tóth 36. rész


szerző:
2017.08.21. 23:00

Dr. Tóth 35. rész


szerző:
2017.08.18. 23:00

Dr. Tóth 34. rész


szerző:
2017.08.17. 23:00

Dr. Tóth 33. rész


szerző:
2017.08.16. 23:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való