KERESÉS search-close

meghalt

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "meghalt"

Frontális karambol, kerékpáros és gyalogos gázolás

Egyetlen nap alatt hatan vesztették életüket az ország útjain. A Pest megyei Kosdnál egy 20 éves nő halt meg, amikor kocsijával egy szemből érkezőnek ütközött. Békéscsabán teherautó gázolt halálra egy kerékpárost, volt, ahol gyalogos halt meg. A rendőrök arra figyelmeztetnek, hogy a hűvösebb őszi időben megváltoznak az útviszonyok, mindenki legyen körültekintőbb.

Agyevő amőbát találtak egy texasi város vízellátó rendszerében

Agyevő amőba miatt katasztrófa-övezetté nyilvánítottak egy megyét az amerikai Texas államban. Kiderült ugyanis, hogy az egysejtű jelen van a vízellátó rendszerben. A hatóságok azután kezdtek el vizsgálódni, hogy az amőba okozta agyvelőgyulladásban szeptember elején meghalt egy 6 éves kisfiú.

Későn vette észre a kanyarodót, a vétlen sofőr meghalt

Későn vette észre a kanyarodót, belerohant és felborította, a vétlen sofőr meghalt. Vádat emelt az ügyészség az ellen a sofőr ellen, aki halálos balesetet okozott tavaly augusztusban Kecskemét közelében. A furgonos a vád szerint a megengedettnél gyorsabban ment, későn vette észre az előtte szabályosan jobbra kanyarodó autót és belerohant. A vétkes nem sérült meg. Szabadlábon védekezhet, de akár börtönt is kaphat.

Maga alá gyűrte és másfél kilométeren át vonszolta egy férfi testét a villamos

Maga alá gyűrte és másfél kilométeren át vonszolta egy férfi testét a villamos Budapesten. Az áldozatot egy megállóval korábban ütötte el a szerelvény, térfigyelő kamera rögzítette, hogy megpróbált átmászni a villamos két kocsija között. Később utasok vették észre, hogy tragédia történt. Köztük volt egy villamosvezető is, aki szerint kollégája nem tudta volna elkerülni a balesetet.

A rendőrök lőhették le a fegyvertelen fehérorosz tüntetőt

Több felvétel is nyilvánosságra került arról, hogyan halt meg a fehérorosz tüntetések első áldozata. Ezek alapján úgy tűnik, a rendőrök lelőtték a fegyvertelen férfit. A hivatalos magyarázat viszont továbbra is az, hogy egy bomba robbant fel a kezében. Fehéroroszországban egy hete kezdődtek a tiltakozó megmozdulások, miután Lukasenka-elnök a tüntetők szerint csalással nyerte meg a választást.

Meghalt Donald Trump öccse

Meghalt Robert Trump, az amerikai elnök öccse.

A 63 éves sofőrnek esélye sem volt túlélni az ütközést

Meghalt egy férfi, miután autójával vonatnak ütközött délelőtt, Győrnél. A vasúttársaság szerint az áldozat a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre. A férfi hozzátartozói viszont állítják, nekik egy tanú azt mondta, a lámpa fehéren villogott. A 63 éves sofőrnek esélye sem volt túlélni az ütközést.

Tánc közben rosszul lett, majd pár perc múlva meghalt egy 27 éves férfi

Tánc közben rosszul lett, arra panaszkodott, hogy nem lát, majd pár perc múlva meghalt egy 27 éves férfi Szombathelyen. Egy e-sport bárban videójátékkal játszott ismerőseivel csütörtök este, amikor váratlanul rosszul lett. Előbb társai próbálták újraéleszteni, aztán a mentők küzdöttek érte, de már nem tudtak segíteni rajta.

Gyertyát gyújtottak a lezuhant siklóernyős emlékére

Rokonai, barátai, sporttársai emlékeztek a július elején Vértesszőlősnél lezuhant siklóernyősre Óbudán.

Meghalt a Vértesszőlősnél lezuhant siklóernyős

Öt hét után meghalt a kórházban a július elején Vértesszőlősnél lezuhant siklóernyős. Ezt az Index írta meg elsőként. A sportoló másfél hónapja egy fán landolt, de nem sérült meg. A segítségére érkező katonai helikopter rotorszele azonban letörte az ágat, amibe kapaszkodott, ezért 20 métert zuhant. Az ügyben jelenleg is nyomoznak, gyanúsított azonban továbbra sincs. A család kártérítést szeretne kapni.

Elhunyt Reigl Judit, az egyik legismertebb magyar származású kortárs festőművész

Franciaországban meghalt Reigl Judit, a világ egyik legismertebb magyar származású kortárs festőművésze. A Rákosi korszakban Párizsba emigrált művésznek a világ legfontosabb múzeumaiban is kiállították a képeit, New Yorkban, Párizsban, Londonban. Az elmúlt 12 évben az élő magyar művészek közül az ő képeiért fizettek a legtöbbet. 97 éves volt.

Intézkedés közben meghalt egy rab a sátoraljaújhelyi börtönben

Intézkedés közben meghalt egy rab a sátoraljaújhelyi börtönben – az ügyészség emberölés miatt nyomoz – írta meg elsőként a Blikk. A Büntetés Végrehajtás Országos Parancsnoksága szerint, a férfi őrjöngött, miközben intézkedtek vele szemben aztán elvesztette az eszméletét és nem tudták újraéleszteni. A család nem érti, mi történt.
Az elhunyt testvére ide kattintva részletesebben mesél az ügyről.

TRAGÉDIA: A gyerekek anya nélkül kell, hogy leéljék az életüket

Gyerekei adnak erőt a folytatáshoz - ezt mondta stábunknak az apa, akinek feleségére pénteken zuhant rá egy panelházukból kiugró férfi. Mindketten meghaltak. A nő két gyerekükkel indult sétálni, a férj nem sokkal később ment utánuk. Azt mondja, még érezte felesége pulzusát, de tudta, hogy már nem lehet megmenteni. A megrázó interjúban arról is beszélt, haragszik-e a 14-ikről kiugró férfira.

Meghalt az Evita rendezője, Alan Parker

Meghalt Alan Parker brit filmrendező. Nevéhez olyan híres alkotások fűződnek, mint a Lángoló Mississippi, az Angyalszív, vagy a Budapesten forgatott Evita. Utoljára 2013-ban járt Magyarországon, amikor filmeseknek tartott mesterkurzust - ekkor az RTL-nek is nyilatkozott. 76 évesen hunyt el.

Meghalt a fiatal motoros


szerző:
2020.07.17. 18:05
Meghalt a fiatal motoros

Meghalt egy 21 éves fiatal, amikor motorja autóval ütközött csütörtökön, Nyíregyházán. A kocsit egy 19 éves fiú vezette. Az RTL Híradó információi szerint ő sértetlenül megúszta a karambolt. Az ütközés után odarohant a motoroshoz és segíteni próbált rajta. A mentők is perceken belül a helyszínen voltak, de a fiú, miután kórházba vitték, meghalt. Hogy ki a felelős a balesetért, még vizsgálja a rendőrség.

Meghalt Bogdán László, Cserdi polgármestere

A Baranya megyei Cserdi polgármestere ismert cigány polgárjogi aktivista volt, önkezével vetett véget életének. Falujában zöldségtermesztési közfoglalkoztatási programot szervezett, a település fiataljait pedig börtönlátogatásra vitte, hogy elrettentse őket a bűnözéstől. A kisebbségi és a többségi társadalom békés egymás mellett élése érdekében végzett tevékenységét több díjjal is elismerték.

Pótkocsis traktornak ütközött egy motoros

Meghalt egy kétgyermekes családapa miután motorjával egy pótkocsis traktornak ütközött pénteken este a 85-ös főúton, Enesénél. Információink szerint a motoros előzni próbálhatott. Bár annál a kereszteződésnél nem lehet balra kanyarodni, a traktoros valószínűleg mégis balra próbált fordulni, emiatt sodorhatta el a motor vezetőjét, aki azonnal meghalt. Híradónk információi szerint két huszonéves fia és felesége gyászolja.

Elhunyt a világhírű olasz zeneszerző, Ennio Morricone

Elhunyt Ennio Morricone, világhírű olasz zeneszerző. A Volt egyszer egy vadnyugat és A jó a rossz és a csúf című film legendás zenéi fűződnek a nevéhez. Több száz filmhez írt zenét. Öt évtized alatt, ötször jelölték Oscar-díjra, végül 86 évesen a Tarantino által rendezett Aljas nyolcas zenéjéért megkapta a szobrot.

Meghalt a kandeláberről leesett villanyszerelő a budai várban

Meghalt egy villanyszerelő, miután leesett egy kandeláberről a budai várban. A Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. ügyvezetője elmondta, a szokásos karbantartási munkákat végezték, amikor a baleset történt. Azt még vizsgálják, hogy betartottak-e minden munkavédelmi előírást.

Az autót, amiben a szerencsétlenül járt fiú ült, egy szabadnapos rendőr vezette

Jó fiú volt, szeretett focizni, sok barátja volt. Este szólt, hogy elugrik fél órára a városba, de soha sem jött haza. Ezt mondta annak a 16 éves fiúnak az apja, aki egy hónapja halt meg Karcagon egy balesetben. Az autót, amiben a szerencsétlenül járt fiú ült, egy szabadnapos rendőr vezette. Az ügyben az ügyészség nyomoz, gyanúsított még nincs.
Az édesapával készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

Hazaküldték a kórházból, majd 6 nap után visszakerült, másnap meghalt

Embertelenül szenvedett, éjszakákon át kiabált a fájdalomtól, méltatlan körülmények között halt meg. Ezt mondta lánya arról a 79 éves asszonyról, akit április közepén küldtek haza a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházból. A nő vesedaganattal, tüdőgyulladással, trombózissal, demenciával küzdött, de lánya szerint a kórház kiürítések miatt nem maradhatott benn. Hat nap múlva visszakerült az intézménybe, másnap éjjel meghalt. Az ügyben a Magyar Helsinki Bizottság a strassbourgi bírósághoz fordul.

Szörfösre rontott rá egy cápa, a férfi belehalt sérüléseibe

Újabb cápatámadás történt Ausztráliában. Ezúttal egy szörfösre rontott rá egy cápa. A férfit még sikerült partra húzni, de a helyszínen belehalt sérüléseibe. Idén ez már a harmadik végzetes cápatámadás volt a kontinens partjainál.

Eltévedt golyó ölte meg saját háza udvarán - a rendőrség meggyanúsított egy vadászt

Meggyanúsította a rendőrség azt a vadászt, akinek a puskájából származhat az a golyó, ami megölt egy 59 éves újfehértói családapát - írja a 24.hu. Három hete a háza udvarán volt, amikor a közeli erdőből egy eltévedt golyó eltalálta. A vadász tagadja, hogy ő adta le a lövést és panaszt tett a gyanúsítás ellen.

BRUTÁLIS: Videón, ahogy a tüntetők közé rohan egy kamionos Minneapolisban

Dudáját hallva az emberek futásnak eredtek. Voltak, akik épphogy el tudtak ugrani előle. A sofőr akkor fékezett le, amikor valakit nem tudott kikerülni. Kamionját ekkor megszállták a tüntetők. Kirángatták a fülkéből, és többen verni kezdték. Csak azért úszta meg a lincselést, mert voltak, akik a védelmére keltek. A városban, a kijárási tilalom ellenére már hatodik napja tüntetnek. Azóta, hogy egy hete a rendőrök pénzhamisítás gyanúja miatt őrizetbe vettek egy fekete férfit. Ám olyan keményen léptek fel vele szemben, hogy emiatt meghalt.

Anyja kezében halt meg az egyéves kisfiú

Egy egyéves kisfiú meghalt, amikor két autó összeütközött a 6-os főút kivezető szakaszán, vasárnap délután. A család Budapest felől érkezett a főúton, amikor az egyik lámpás kereszteződésben egy nő - valószínűleg a piros jelzés ellenére - eléjük hajtott. A kisfiú gyerekülés helyett az édesanyja ölében utazott.

A tervezett műtétje előtt egy nappal hazaküldték a kórházból, három héttel később otthon halt meg

Műtét előtt egy nappal, még március közepén, hazaküldték a kórházból a férjét, aki április elején meghalt - ezt állítja egy budapesti asszony. A történetet Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke hozta nyilvánosságra. A politikus azt mondja, az asszony kereste meg, hogy elmondhassa történetét. A minisztérium nem reagált, mert azt nem nevezték meg, hogy az eset melyik kórházban történt. 

9 éves az első francia áldozat

Meghalt egy 9 éves fiú Franciaországban, aki a Kawasaki-szindrómához hasonló betegségben szenvedett. Ez az első ilyen eset az országban.

Meghalt koronavírusban egy brit jegykezelő, akit a londoni metróban leköpött egy utas

Meghalt koronavírusban egy brit jegykezelő, akit a londoni metróban leköpött egy magát fertőzöttnek mondó utas.

Házibuli közben kizuhant az ablakon egy 17 éves fiú

Házibuli közben kizuhant az ablakon és meghalt egy 17 éves fiú Budapesten. A mentők még újra tudták éleszteni, válságos állapotban vitték a kórházba, adásunk előtt nem sokkal azonban meghalt. Szüleit hajnalban értesítették a buliból, hogy azonnal menjenek, mert a fiuk rosszul van, de rossz címet adtak meg. Órákig tartott, mire kiderítették, hol van.

Meghalt Little Richard


szerző:
2020.05.09. 18:55
Meghalt Little Richard

Meghalt Little Richard, a rocktörénelem egyik meghatározó alakja. Az 1955-ös Tutti Frutti című dallal robbant be a zenei világba, amelyet aztán számos sláger követett. Olyan zenészeket inspirált, mint Elvis Presley, a Beatles vagy Prince. Az Illés együttes dalt is írt róla. 87 éves volt.

Meghalt a Kraftwerk egyik alapítója

Florian Schneider 1970-ben alapította meg a legendás német együttest Ralf Hütterrel, aki a mai napig a zenekar tagja.

Tudja, hogy mit tett, de akkor is szereti – ezt mondta Szilágyi István özvegye a fiáról

Tudja, hogy mit tett, de akkor is szereti - ezt mondta a Baptista Szeretetszolgálat munkatársának Szilágyi István özvegye a fiáról. A gyanú szerint a 49 éves férfi verte halálra vasárnap színész apját, akit az ország Lópici Gáspárként szeretett meg. Nemcsak az özvegy, hanem az áldozat is éveken keresztül védte az őt bántalmazó gyermekét - a szakemberek szerint ez szinte minden családon belüli erőszak elszenvedőjénél előfordul. Pedig lenne segítség.

Meghalt egy kórházi beteghordó

Koronavírus-fertőzésben meghalt a tatabányai kórház egyik dolgozója, a beteghordó mindössze 41 éves volt. A hírt a kórház igazgatója is megerősítette. Az operatív törzs tájékoztatóján a férfi halálával kapcsolatban azt nem említették, hogy egészségügyi dolgozó volt. A székesfehérvári kórház intenzív osztályán ápolták, lélegeztető gépen volt. Az egészségügyben dolgozók közül ő az első ismert áldozat. A tatabányai kórházban összesen 21 dolgozó fertőződött meg.

Hazavitték a kórházból, meghalt

Alig hogy hazaküldték a kórházból, meghalt egy 72 éves beteg Orosházán. Az idős férfi alzheimer-kóros volt, és két hete agyi infarktust kapott, ezért ápolták kórházban. Zárójelentésében az szerepel, hogy azon az osztályon, ahol volt, nem maradhat, és másik osztályra sem kerülhet, mert azt a járványveszély miatt kiürítették. A kórháztól azt írták, náluk nem kellett az ágyak kiürítése miatt orvosi ellátásra szoruló beteget hazaküldeni.

Halálra nevették magukat


szerző:
2020.03.07. 18:42
Halálra nevették magukat

Tragikus körülmények között meghalt egy 27 éves ukrán sakk nagymester és 18 éves barátnője Moszkvai lakásukban.

Belehalt a koronavírus-fertőzésbe egy korábban gyógyultnak nyilvánított férfi

Gyógyultnak hitték, mégis meghalt a koronavírus miatt egy kínai beteg. A 36 éves férfit enyhébb tünetekkel kezelték két hétig kórházban, majd nem sokkal azután, hogy hazaengedték újra rosszul lett, és végül megfulladt. Közben vészhelyzetet hirdettek Kaliforniában, miután az amerikai államban meghalt az első beteg. Olaszországban pedig életbe léptek az eddigi legszigorúbb intézkedések: zárva vannak az iskolák, a mozik, a színházak, múzeumok.

Meghalt Zana József


szerző:
2020.03.02. 18:15
Meghalt Zana József

Elhunyt Zana József színművész. Lánya szerint a hosszú ideje betegeskedő édesapja az utóbbi időben többször kórházba került. Múlt héten rosszabbodott az állapota, utolsó hetét a Honvédkórházban töltötte. Zana József 1959-ben a Vígszínházban kezdte pályafutását. Több vidéki színházban is játszott, de tizenöt éve már nem volt állandó társulata, előadóesteken lépett fel. Legutóbb fiával - Ganxsta Zolee rapperrel egy reklámfilmben szerepelt. Zana József 81 éves volt.

Megahlt Pablo Escobar leghírhedtebb bérgyilkosa

Meghalt a néhai kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar leghírhedtebb bérgyilkosa.

Meghalt Dwayne Johnson édesapja

Gyászol a filmes világ legkeményebb sziklája, Dwayne Johnson. Édesapja, a legendás pankrátor 75 éves korában meghalt.

Bocsánatot kért a rokonoktól az utolsó szó jogán

Sajnálja, ami történt - ezt mondta az utolsó szó jogán az a férfi, aki még tavaly áprilisban egy veszprémi kocsmában úgy megütött egy vendéget, hogy meghalt. Mindketten részegek voltak, a későbbi áldozat pedig sértegette, ezért támadt rá. A verekedő a szerdai előkészítő ülésen mindent beismert, 5 év börtönre ítélték.

HALÁLHÍR: meghalt Gesztesi Károly, színművész

A baleset helyszínén megjelent Gesztesi Károly szintén színművész fia, Máté. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel.

 

Kivitték a lángoló épületből, de az életét már nem tudták megmenteni

Valószínűleg füstmérgezés miatt halt meg egy idős asszony, akinek kora reggel gyulladt ki a háza Miskolcon. Az asszony rengeteg régi holmit gyűjtött össze a házban és az udvaron. A tűzoltók is alig tudtak dolgozni a felhalmozott szemét miatt. A szomszédok azt mondták, sokszor volt vita abból, hogy nem tartott rendet az otthonában. Még vizsgálják, hogy pontosan mi okozta a tüzet.

Másfél éve nincs felelőse Zsuzsa halálának, akit a járdán ütöttek el

Zsuzsa első alkalommal hozta el a közeli óvodából 6 éves unokáját, amikor elütötték őt a járdán. 3 hónapig ápolták a kórházban, de végül belehalt sérüléseibe. Az unokája azóta is a történtek hatása alatt van, rémálmok gyötrik, és nem tudja elfelejteni a balesetet.Férje azt szeretné, ha másfél év után végre lezárulna az ügy és valaki kimondaná, hogy ki volt a felelős a felesége haláláért.

Az autópályán sétált, halálra gázolták

Az autópályán sétált, halálra gázolták. Egy 50 éves békéscsabai férfi vesztette életét vasárnap kora este az M1-es autópályán Győrnél, miután a sztráda egyik oldaláról a másikra gyalogolt át. Azt, hogy miért volt ott, nem tudni. Az autópályán ugyanis tilos gyalogosan közlekedni. A rendőrség arra is figyelmeztet, ha műszaki hiba miatt félre kell állnunk, láthatósági mellényben szálljunk ki a kocsiból és a forgalomtól távol várjuk meg a segítséget.

Helyi képviselőt gyanúsítanak 

Nem haragszik, és nem vár bocsánatkérést sem annak a férfinak az apja, akit részegen szigetelőszalaggal körbetekertek, majd meghalt a Fejér megyei Nagylókon. Azt mondta látni sem akarja, akik ezt tették a fiával. A 42 éves férfit péntek hajnalban a kocsma teraszán találták meg holtan, a földön feküdt, összekötözve. A rendőrség szerint három helyi lehet felelős a tragédiáért. Az egyik gyanúsított önkormányzati képviselő Nagylókon.

Kegyetlen tréfának indult, tragédia lett a vége

Tragédia lett egy kegyetlen tréfa vége. Szigetelőszalaggal egy székhez ragasztottak egy részeg férfit a kocsma teraszán a Fejér megyei Nagylókon, majd magára hagyták. Valószínűleg megpróbálta magát kiszabadítani, de a székkel együtt felborult és a hidegben meghalt péntek hajnalban. A rendőrök szerint három helyi férfi felelős a tragédiáért. Kihallgatták őket, de aztán hazamehettek.

Arcon nyalta a kutyája, meghalt

Meghalt egy 63 éves német férfi, miután kutyája megnyalta az arcát. Egy veszélyes vírust kapott el az állattól. Szakértők szerint másfél millióból egy ember fertőződik meg ilyen baktériummal. A nyilatkozó állatorvos szerint a fertőzést úgy lehet elkerülni, ha a legkisebb sérülést is fertőtlenítjük, amit kutya vagy macska okozott.

A külsejét kritizálta, ezért ütötte meg áldozatát

A külsejét kritizálta, ezért ütötte meg áldozatát. Halált okozó testi sértés miatt felelhet az a 32 éves férfi, aki még áprilisban egy veszprémi kocsmában összeverekedett egy vendéggel, aki a helyszínen meghalt. A támadást rögzítette egy biztonsági kamera. A verekedő ellen most emeltek vádat. Kiderült, kábítószert is fogyasztott, így több mint 8 évet kaphat.

Meghalt Szívós István


szerző:
2019.11.11. 18:50
Meghalt Szívós István

Életének 72-dik évében elhunyt dr Szívós István, olimpiai, világ és Európa bajnok vízilabdázó. A Ferencváros korábbi elnöke. Szívós István tizennyolc évesen mutatkozott be a válogatottban, amelyben 308-szor szerepelt. Háromszor választották az év legjobb pólósának. Édesapja, idősebb Szívós István is olimpiai bajnok volt, fia, Márton világbajnokságot nyert 2013-ban. Szívós István a profi sport befejezése után sportvezetőként dolgozott. Edzőként is magyar bajnok lett.

8 hónapos kisfia halt meg a balesetben, megszólalt az apa

Gyorsan ment, és látványosan faroltatta az autóját, vagyis driftelt az úton a sofőr, ezt mondta Híradónknak az az apa, akit 8 hónapos gyermekével együtt a járdán gázolt el egy autós Baktakéken két hete. A kisfiú azonnal meghalt. Az apa elmesélte, hogy a gázoló szülei bocsánatot kértek a családjától. Azt mondta, rájuk nem haragszik, mert nem ők okozták a balesetet. A nyomozás még tart, a gázoló szabadlábon van.

Nem hívták időben a mentőket, meghalt a beosztottjuk

Segítségnyújtás elmulasztásával vádolják egy szombathelyi üzem két korábbi vezetőjét. Az ügyészség szerint két éve, amikor a férfi munka közben összeesett, felettesei nem a mentőket hívták, hanem az apját. Később pedig, amikor leállt a szíve, a portással hívatták fel a 112-t. Mire a férfi kórházba került, már nem lehetett megmenteni az életét.

Kétéves kisfiú halt meg egy tűzben

2 éves kisfiú halt meg egy tűzben a Békés megyei Kunágotán. A gyereket és 5 éves testvérét pár percre hagyta egyedül az édesanyjuk, amíg ebédért ment. A nagyobbik, 5 éves fiú ki tudott szaladni, ő hívott segítséget. A szomszédból egy férfi sietett segíteni, ő hozta ki a bent maradt gyereket. Megpróbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni.

Kisbusz és kabrió ütközött, az autó 27 éves sofőrje

Meghalt egy nő, és több gyerek is megsérült, amikor kisbusz és kabrió ütközött össze frontálisan a Veszprém megyei Bakonyjákónál szombaton este. Az autó 27 éves sofőrje a helyszínen meghalt. A kisbuszban ülő gyerekek karateversenyről tartottak haza Bonyhádra, amikor a baleset történt. Nyolc gyerek sérült meg, de csak egyiküknek kellett kórházban maradnia. A kabrióban ülő másik fiatal nőt mentőhelikopter vitte a győri kórházba, neki súlyosak a sérülései.

Az egész család belerokkant az óvodai tragédiába

Az egész család belerokkant a tragédiába – ezt mondta stábunknak a csányi óvodában meghalt hat éves kislány édesapja. A gyerek két társával játszott az udvari mászókán, amikor az kidőlt. A helyiek indulatosan kérték számon a polgármestert és az óvoda vezetőjét, szerintük tudhattak a rossz állapotú játékról. Több rendőr érkezett a helyszínre, végül nem kellett intézkedniük. A polgármester annyit mondott, hogy vizsgálat indult.

Zsolt gazda gyászol: megható szavakkal búcsúzott legjobb barátjától a gazda!

Zsolt gazda macskája, Sárkány végleg lehunyta a szemét. Így emlékezik vissza a legjobb barátjának tartott cicájára a gazda!

Zsolt gazda tragikus hírt kapott!

Zsolt gazda telefonon tudta meg, hogy szeretett Sárkánya végleg lecsukta a szemét. 

Meghalt Konrád György

A magyar irodalom egyik legismertebb alakjáról a világ minden részén megemlékeztek a nagy lapok. Az író hosszan tartó betegség után, 86 évesen halt meg. Konrád Györgyöt a főváros saját halottjának tekinti.

Meghalt a hős tűzoltó


szerző:
2019.09.09. 18:05
Meghalt a hős tűzoltó

Kollégái emelték ki az autójából annak a tűzoltónak a holttestét, akit vasárnap ért halálos baleset Csepelen. Órák óta halott lehetett, a bokrok közé vágódott roncsot sokáig senki sem vette észre. Kiderült, hogy a tűzoltót évekkel ezelőtt soron kívül léptették elő, hőstettéért. Szolgálatba igyekezett, amikor meglátta, hogy ég egy családi ház Kispesten. Mindenféle védőfelszerelés nélkül bement a házba, és segített kijönni az ott élő nőnek. 

95 éves korában meghalt Zimbabwe volt elnöke

95 éves korában meghalt Robert Mugabe, Zimbabwe volt elnöke. Az elmúlt két évben, amióta a hadsereg lemondatta, már csak ritkán jelent meg a nyilvánosság előtt a diktátor. Több mint 30 évig vezette az országot, eleinte sikeresen. Uralma alatt később a gazdaság összeomlott, és mindennapossá váltak a politikai tisztogatások.

Meghalt egy katona az M7-es autópályán történt balesetben

Meghalt egy katona, amikor egy katonai konvoj szenvedett balesetet Székesfehérvár mellett az M7-es autópályán. Hat katonai teherautó ütközött össze, amelyek éppen a honvédség központi lőterére tartottak egy gyakorlatra. A balesetben hatan sérültek meg, két katonát mentőhelikopter szállított a Honvédkórházba. Adásunk előtt rendkívüli sajtótájékoztatón a honvédelmi miniszter azt mondta: órákig küzdöttek a katona életéért.

Meghalt Peter Fonda


szerző:
2019.08.17. 19:00
Meghalt Peter Fonda

A "Szelíd motorosok" című kultuszfilm egykori főszereplője a hatvanas-hetvenes évek ellenkultúrájának egyik ikonikus alakja volt. Az egyik legnagyobb hollywoodi színészdinasztiából származott: apja, Henry, nővére, Jane és lánya, Bridget is világhírű filmes karriert futottak be. A 79 éves sztár tüdőrákban szenvedett.

Holtan találták zárkájában Jeffrey Epsteint

Holtan találták az egyik New York-i börtön elkülönített zárkájában Jeffrey Epsteint. Szinte biztos, hogy végzett magával. A többszörös milliárdost azzal vádolták, hogy szexhálózatot épített ki, amelyben kiskorúak is voltak. A 66 éves üzletember mindent tagadott az előzetes tárgyalásokon. Dokumentumok szerint egyik áldozata politikusokat is megvádolt szexuális visszaélésekkel.

 

Lerepült a motorról, meghalt


szerző:
2019.08.04. 17:56
Lerepült a motorról, meghalt

Meghalt egy motoros, miután összeütközött egy teherautóval szombat este Budapesten, az Üllői úton. Lerepült a motorról, esélye sem volt túlélni a balesetet. Baranya megyében pedig egy motoros kerékpárral közlekedő férfi vesztette életét. Valószínűleg azután hajtott le az útról, hogy infarktust kapott.

Azonnal meghalt az ütközésben

Frontális ütközésben halt meg egy autós péntek este Újszilvásnál. A baleset előtt esett az eső és csúszott az út. A férfi elvesztette az irányítást a kocsija felett, és a szemközti sávban egy másik autónak csapódott. Azonnal meghalt. A vétlen sofőr maga szállt ki a kocsiból, de kórházba került.

Nagymama és unokája halt meg a tragikus tűzben

Meghalt egy 9 éves kisfiú és nagymamája füstmérgezés miatt a Vas megyei Simaságon. Társasházi lakásukban a nagymama a gyerekre vigyázott, amikor kigyulladt a kisszoba berendezése. Úgy tudjuk, hogy a kisfiú gyufával játszott, ez okozhatta a tüzet.

SZOMSZÉD: Megpróbált segíteni a tűzben ragadt nagymamán és gyereken

A szomszédban lakók értesítették a tűzoltókat és próbáltak meg segíteni a tűzben rekedteken. A férfi elmeséli, mit látott a helyszínen.

Meghalt egy érsebész, nehéz helyzetbe került a kórház

Elhunyt a Péterfy Kórház Baleseti Központjának érsebész szakorvosa, az intézmény ezután ellátási nehézséget jelentett a Nemzeti Népegészségügyi Központnak. Erről a Medicalonline írt elsőként. A portál szerint a most elhunyt szakember március óta havi 30 napban, egyedül vállalta az ügyeletet a kórházban. A Rezidensnek és Szakorvosok Szakszervezete szerint már egyetlen érsebész kiesése a rendszerből is ellátási problémákat okoz. A Nemzeti Népegészségügyi Központtól azt írták, zavartalan az akut érbetegek ellátása a fővárosban.

Gyászolják a fiatal papot

Ismerősei közül sokan még mindig nem hiszik el, hogy halálos autóbalesetet szenvedett a zalaegerszegi kórház 35 éves lelkésze. Szülőfalujában mécsesekkel emlékeztek rá, a kórház pedig azt közölte: pótolhatatlan veszteség érte őket.

Meghalt Benke László mesterszakács

Meghalt Benke László, többszörös világbajnok mesterszakács. Tévés műsorai miatt mindenki Laci bácsiként ismerte. Majdnem 20 évig tanított a Gundel Károly Vendéglátóipari iskolában, de mindig támogatta a fiatal tehetségeket. Az utóbbi években sokat betegeskedett. 70 éves volt.

Meghalt Szita Bence egyik gyilkosa

Bogdán József január elején adta utolsó interjúját a Szegedi Csillag Börtönben az RTL Klubnak. Ő az a férfi, aki 2012-ben két másik társával együtt megölte a 11 éves Szita Bencét. A férfi utolsó interjújában is tagadta, hogy köze lett volna a gyilkossághoz. Végig ahhoz tartotta magát, hogy a gyilkosság megrendelője Szita Bence mostoha anyja Polcz Erika volt.

KUKORELLY ENDRE:  Térey János halálára

Térey János író, költő, drámairó, műfordító mindössze 48 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Térey János barátja, Kukorelly Endre szerint egy ilyen hirtelen tragédia arra hívja fel a figyelmet, hogy másképp kellene élnünk.

Eltemették Niki Laudát

A bécsi Szent István-székesegyházban vehettek végső búcsút a szurkolók, a versenytársak és a család a 70 éves korában elhunyt, háromszoros Forma–1-es világbajnok Niki Laudától. A szertartáson, amelyen az osztrák köztársasági elnök és Arnold Schwarzenegger is beszédet mondott, több ezer ember vett részt.

Menet közben halt meg a férj az autóban

Halálos baleset az M5-ösön. Árokba csapódott egy idős osztrák házaspár autója vasárnap délelőtt Kecskemét közelében. A kocsit a feleség vezette. Információink szerint a férj útközben halt meg, a felesége pedig annyira megrémült, hogy elrántotta a kormányt. Az asszony könnyebben sérült meg.

Meghalt Udvardy Anna


szerző:
2019.05.24. 18:52
Meghalt Udvardy Anna

Meghalt Udvardy Anna, a 2017-ben Oscar-díjat nyert Mindenki című magyar rövidfilm producere – a hírt fia jelentette be Facebook-oldalán. Udvardy Anna a hetvenes években kezdett magyar kisfilmeken dolgozni. 2017-ben ő is ott volt Los Angelesben a színpadon, amikor Deák Kristóf átvette a díjat a legjobb élőszereplős rövidfilmért az Oscar-gálán. Utolsó munkája, Deák Kristóf, A legjobb játék című rövidfilmje volt. Udvardy Anna 70 éves volt.

Brutális történet: építőkockák voltak a gyomrában

Fa építőkockákat találtak a boncoláskor egy 27 évesen meghalt, értelmi fogyatékos férfi testében, Szekszárdon. Az egyik helyi szociális otthonban élt, innen vitték kórházba, ahol meghalt. A nyelőcsövében és a gyomrában is találtak fajátékokat. Az eset még januárban történt, a rendőrség most közölte, hogy gondatlanság miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Lánya sem élte túl a balesetet

Meghalt a kórházban az a 18 éves lány, aki még pénteken szenvedett balesetet Görcsöny határában. Apja vezette a kocsit, amelyben a lány barátja is ott ült. Kisodródtak egy éles kanyarban. Az apa a helyszínen meghalt, lányát többször is újra kellett éleszteni. A baleset óta sokan gyújtottak gyertyát a tragédia helyszínén.

Lezuhant a tapasztalt pilóta

Meghalt a pilóta, miután lezuhant egy könnyűszerkezetes helikopter a Komárom-Esztergom megyei Máriahalom közelében. Néhány perccel a felszállás után zuhant le a gép. A pilóta egyik barátja szerint az 58 éves férfi tapasztalt volt, korábban siklóernyőzött is, gépének pedig friss műszaki vizsgája volt. Hogy mi okozta a balesetet, még vizsgálják a hatóságok.

 

Felborult a kocsijuk, az apa meghalt a balesetben

Meghalt egy férfi, 18 éves lánya és annak barátja megsérült, amikor felborult a kocsijuk a Baranya megyei Görcsöny és Pellérd között. Épp a lány barátjának a kocsiját akarták kipróbálni, mert új motort kapott az autó, de lesodródtak az útról és egy töltésnek csapódtak.

Azzal vádolják, hogy 2017 májusában megölte újszülött kisfiáta

Nem tudta, hogy terhes – ezt sírva mondta a bíróságon az utolsó szó jogán az hatgyerekes nő, aki a vád szerint 2017 májusában egészséges kisbabának adott életet, majd a gyermeket az udvari WC-be dobta. A kisbaba meghalt. A bíróságon perbeszédek hangzottak el. Az ügyész a minimálisan kiszabható, tíz év körüli büntetést indítványozta, az ügyvéd a nő felmentését kérte.

Motoros halt meg a balesetben

A helyszínen meghalt az a motoros, aki egy autóval ütközött össze vasárnap késő délután a 66-os főúton, Szentbalázs közelében. A motoros akkora lendülettel vágódott a szembejövő autónak, hogy az árokba lökte azt. Az általunk megkérdezett szakember szerint a motort és a vezetőket is fel kell készíteni a tavasszal újrainduló szezonra.

Leszállt a buszról, ami halálra gázolta

Leszállt a buszról, ami halálra gázolta. Meghalt egy idős asszony Egerben miután információink szerint a busz alá esett, amin utazott. A sofőr valószínűleg ezt nem vette észre és áthajtott a 80 éves asszonyon. A rendőrség és a busztársaság is vizsgálja, pontosan hogyan történt a tragédia.

Ráborult egy matrac, meghalt egy 7 éves kisfiú

Ráborult egy matrac, meghalt egy 7 éves kisfiú Jánoshalmán, kedden délután. Híradónk úgy tudja, a nagymamájánál játszott az udvaron, amikor a fejére esett az ágybetét. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de már nem tudtak segíteni a kisfiún. Azt egyelőre nem tudni, hogyan történt a tragédia és vigyázott-e valaki a gyerekre a baleset idején. Az ügyben a rendőrség büntetőeljárást indított.

Meghalt a Prodigy énekese


szerző:
2019.03.04. 19:18
Meghalt a Prodigy énekese

Meghalt a Prodigy énekese, Keith Flint. Elsőként a brit napilap, a The Sun jelentette be a hírt, miután az essexi rendőrség holtan találta meg a 49 éves énekest hétfő reggel az otthonában. Később zenésztársa, Liam Howlett megerősítette a hírt a zenekar Instagramján és elárulta, hogy Keith saját maga vetett végett az életének a hétvégén.

Meghalt az árva, skizofrén nő

Rejtélyes körülmények között halhatott meg egy skizofréniában szenvedő nő Szolnokon. A nő idős szüleivel élt, ám ők tavaly meghaltak. A szomszédok azt állítják: ők korábban már szóltak a családsegítőknek, hogy a magára maradt nő rossz állapotban van. Szerintük mégsem gondoskodtak az elhelyezéséről. A nőt pár napja holtan találták otthon.

Háztűzben halt meg egy öt éves kisfiú

Egy öt éves kisfiú meghalt vasárnap éjszaka Miskolcon, amikor kigyulladt egy ház. Az épületben hárman voltak, amikor a lángok felcsaptak. A nagymama és az édesanya időben kimenekült az épületből, de a kisfiút nem tudták kimenteni. A háznál hétfőn egész délelőtt helyszíneltek a rendőrök. A szomszédok szerint a család néhány éve költözött oda, nem nagyon barátkoztak senkivel. Azt, hogy mi okozta a tüzet egyelőre nem tudni. A rendőrök gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoznak.

Három autó rohant egymásba, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, amikor három autó rohant egymásba reggel Verőcénél. Abban az autóban utazott, amelyik szabályosan ment a sávjában. Egy szemből érkező furgon sodródott át az út túloldalára, így ütköztek frontálisan. A roncsokba nem sokkal később belerohant egy harmadik autó is. További két ember sérült meg.

Lavina sodorta el a magyar hegymászót

Meghalt egy magyar hegymászó, amikor lavina sodorta el a Magas-Tátrában. A szlovák hegyimentőket egy 13 fős magyar hegymászó csoport riasztotta a Magas-Tátra legmagasabban fekvő turistaházához. Vezetőjüket sodorta el a lavina, megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült.

Két vadászgép ütközött össze Indiában

Légikatasztrófa Indiában: két vadászgép ütközött össze az ország déli részén. A pilóták a nemzetközi légiparádéra gyakoroltak. Épp manővereztek, amikor a szerencsétlenség történt. A két gépen három pilóta volt: ketten katapultáltak, a harmadik meghalt.

 Meghalt a zebrán elütött a nő, sokan a közvilágítást okolják

Meghalt a kórházban az a 67 éves nő, akit kedd este ütött el egy kisbusz Pécsen. Az asszony a zebrán kelt át, amikor elgázolták. Azt, hogy pontosan mi okozta a balesetet, még vizsgálják. A kereszteződés világítására már évekkel ezelőtt is panaszkodtak a környéken élők, szerintük az Elios Zrt. által felszerelt új lámpák nem adnak elég fényt.

Helikopter-balesetben meghalt Brazília leghíresebb újságírója

Helikopter-balesetben meghalt hétfőn Brazília leghíresebb újságírója, Ricardo Boechat. A férfit szállító gép egy teherautónak ütközött, amikor a pilóta éppen kényszerleszállást hajtott végre.

Hogyan lett Repülős Gizi a címlapok tolvajkirálynője?

Repülős Gizi halála is hír lett, beszélnek róla az emberek. Bár igazából senki sem tud róla sokat. Húsz alkalommal, összesen negyven évre ítélték el, de ebből csak tizennyolcat ült le. Tanári diplomája volt, több nyelven beszélt, és valójában ő sem tudta miért is kapta a tolvajnevét.

Meghalt Michel Legrand


szerző:
2019.01.26. 19:29
Meghalt Michel Legrand

Michel Legrand világhírű francia zeneszerző volt, ő írta egyebek mellett a francia musical alapjának számító Cherbourg-i esernyők zenéjét. Fél évszázados pályafutása alatt számtalan nagy rendezővel dolgozott együtt.

Ráomlott a ház tetőszerkezete, belehalt a nő

Meghalt egy asszony, amikor két emberre ráomlott egy elhagyatott ház tetőszerkezete Encsen. A tragédia hétfőn késő délután történt. Az egyiküknek sikerült élve kimenekülnie a romok alól, a 30 éves nőn azonban már nem tudtak segíteni. Hogy a két ember mit keresett a lakatlan házban, egyelőre nem tudni.

Öt és fél évet kapott a kokainos gázoló

A nem jogerős ítélet szerint örökre elvették a jogosítványát is. A nő 2017 novemberében ütött el egy 85 éves férfit, aki a helyszínen meghalt. Nem állt meg a gázolás után, hanem egy közeli szépségszalonba ment. A vizsgálatok szerint kokain volt a szervezetében. Ő azt állította csak a baleset után szívott fel két csíkot.

Michael Jacksont ismét gyerekmolesztálással vádolják

Két férfi azt állítja, a 10 éve elhunyt sztár karrierje csúcsán hosszú távú szexuális kapcsolatba került velük, melyek kezdetén ők még csak 7 és 10 évesek voltak. Most a harmincas éveikben járnak, és egy dokumentumfilmben mesélik el, hogy Jackson hogyan zaklatta őket.

A csapat motorja volt a győri kézis fiú

„Tudom, hogy vigyáz ránk fentről” - ezt mondta híradónknak a január elsején tragikus balesetben elhunyt győri kézilabdázó egyik csapattársa. Barátai még mindig alig akarják elhinni, hogy nem látják többé. Varga Dominikot, a győri ETO-SZESE utánpótlás csapatának játékosát január elsején, Szlovákiában gázolták halálra, miközben az úton sétált.

Egy tizenöt éves lány halt meg szén-monoxid mérgezésben

Megrázó történet
Egy tizenöt éves lány meghalt szén-monoxid mérgezésben, édesapja pedig súlyos állapotban került kórházba szerdán este Budapesten. A tűzoltókat az apa hívta, de mire a segítség megérkezett, már a férfi is eszméletlen volt. Az ő életét megmentették. Lányán már nem lehetett segíteni. Úgy tudjuk, az okozhatta a tragédiát, hogy a viharos szél a kéményen keresztül visszafújta a mérgező gázt. Információnk szerint a lakásban nem volt szén-monoxid jelző.

Lakásban felhalmozott hulladék égett Kazincbarcikán, a tulajdonos meghalt

A lakásban felhalmozott hulladék égett Kazincbarcikán, a tulajdonos, egy ötven év körüli férfi meghalt. A lángok hajnalban csaptak fel a nyolcadik emeleten. A tűz szerencsére nem terjedt át a szomszédos lakásokra, de 71 lakónak átmenetileg el kellett hagynia az otthonát. Az egész lépcsőház összefogott. Stábunk ottjártakor még javában takarították a lépcsőházat, hogy eltűntessék a tűz nyomait.

Meghalt az elütött gyalogos

A kórházban halt meg a kecskeméti gyalogosgázolás sérültje. A nőt csütörtök kora este ütötte el egy autó. Sötét ruhában akart átkelni egy négysávos úton, ahol még világítás sincs. A kocsi sofőrje szerint az asszony hirtelen jelent meg előtte, és már nem tudta elrántani a kormányt. Még vizsgálják, hogy a nő miért ezen a veszélyes részen akart átmenni a másik oldalra.

Ez történt 2018 áprilisában

Harmadszor is kétharmados többséggel nyerte meg a parlamenti választást a Fidesz. Megszűnt a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió. Meghalt a népszerű DJ, Avicii. Mutatjuk mi történt áprilisban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való