KERESÉS search-close

megjelenés

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megjelenés"

Mi történt David Beckham fejével?!

A sztár külseje alaposan megváltozott, a rajongók nem értik a dolgot...

Csak a fideszes jelöltről írnak

Csak a fideszes jelölt szerepel a józsefvárosi önkormányzati újság legfrissebb számában. Ő viszont 22-szer. Erről a 444.hu írt először. A júliusi időközi polgármester-választáson induló közös ellenzéki jelölt viszont egyszer sem. Pedig külön levélben kérték a lapot, hogy nekik is biztosítsanak lehetőséget.

 

Megnéztük a Story-gála

Mondhat bárki bármit, a Story-gálán a díjak mellett a legfontosabb a megjelenés. Még azoknak is, akik ezt letagadják. Meglestük a legszebb, legkihívóbb, leg-leg-leg szetteket! Mutatjuk, idén mi volt a divat a gálán, kiknek állt legjobban a black tie, ki villantott a legnagyobbat, és kiktől esett le az állunk!

Dodi példaképként tekint legjobb barátjára

Dodi öt évvel ezelőtt jött fel Budapestre, és táncdalénekesként tengeti mindennapjait. A legjobb barátja, Tomi nemcsak a karrierje beindításában segített, de neki köszönhetően ma már divatosan öltözködik. Dodi azért jött az Anikó Show-ba, hogy megkérje barátját, énekeljék el az egyik dalát duettben.

Hogyan alakult az évek során a first ladyk divatevolúciója?

Néhány éve még elképzelhetetlen volt, hogy egy first lady-nek akt képei legyenek. Melania Trump óta viszont ez már történelem. De milyen szabályokat kellett régen és kellene most betartania az amerikai miniszterelnök feleségének, aki rendszerint nők millióinak a példaképe? Hogyan alakult az évek során a first lady-k divatevolúciója, hiszen a fogadásokat vezető, vendégeket szórakoztató elnökfeleségek mára lényegében politikai celebekké váltak.

Paula ismét találkozik az udvarlójával

Paula élvezi az újra megtalált boldogságot Tamással. Váratlanul azonban a klubban elébe toppan Márk, akivel a Tamással való szakításuk idején ismerkedett meg…

Elképesztő összeállítások, merész frizurák - így érkeztek meg a sztárok a Cometre!

Tegnap este a Comet gála vörös szőnyegén minden a miénk, és a divaté volt! Nyissák ki jól a szemüket és a fülüket, lesz itt rózsaszín gorillaszőr zakó, pink haj, fekete, démoni szett, ártatlan, szűzies összeállítás, vagy éppen kivillanó flitteres melltartó. És aki nem a ruhájával vagy új párjával hívta fel magára a figyelmet, az tett róla máshogyan!

Dr. Almási Kitti: „Nagyon sok elvárásnak kell megfeleljünk”

Napjainkban egy nőnek rengeteg szerepben kell helytállnia, és közben a megjelenésről sem feledkezhet meg. Ebben a helyzetben segítség lehet egy személyre szabott kozmetikai kezelés, mely nemcsak a bőrt, de a lelket is megfiatalítja.

Népszabadság: Kiadják még?

Felkavarta a magyar közélet és a világsajtó egy részét a legnagyobb példányszámú országos minőségi napilap úgymond felfüggesztése a hétvégén. Egyik pillanatról a másikra. Történetesen egy ellenzéki lapról van szó. Történetesen az eredménytelen népszavazás után 5 nappal. Történetesen azon a héten, amikor a lap egy miniszterről, majd bankvezetőkről publikált meghökkentő tényeket.

Csak a külsőség számít a Barátok közt Hannájának?

Két évvel ezelőtt a Mátyás király térre csöppent lányért, Hannáért igencsak odavoltak a srácok. Peti szíve is a csinos lányért dobogott, csak nem tudhatta előre, hogy a randira nem biztos, hogy jó öltet lesz a Pusszanccsal érkezni.

Alkalmi viselet az ünnepekre

Karácsonykor nem csak a dekoráció fontos, hanem a megjelenés is. Legyen szó akár családi ünneplésről, akár egy céges rendezvényről, vagy arról, hogy az ünnepek alatt mutat be a párunk a családjának, a jó megjelenés minden esetben elengedhetetlen. Pusztai Olivér, slylist elmondta nekünk, hogy milyen aranyszabályokat kell betartanunk ahhoz, hogy biztosan ne úgy vonjuk magunkra a figyelmet, ahogy nem szeretnénk.

A vonzó férfi többet megtehet

Egy kutatás szerint nagyban befolyásolja a férfi viselkedésének megítélését mennyire találják vonzónak a külsejét a nők. Míg a nők a nekik külsőleg kevésbé megfelelő férfiakkal kevésbé elnézőek, addig jóképű társaiknál ez fordítva működik. Vendégünk Pali Róbert, testbeszéd szakértő volt.

Munkahelyi dresszkód nyáron

A nyári meleg sokszor elviselhetetlenné teszi a munkahelyi tartózkodást, viszont vannak irányelvek, melyeket be kell tartanunk, mert a megjelenésünkkel nem csak magunkat, de a munkahelyünket is képviseljük. Egy HR-tanácsadó segített eligazodni a dresszkódok és a tiltólistás viseletek között.

ÉNB Dávid sokáig nem tudott a tükörbe nézni

Csontsovány modellek, fitnesztermekben izzadó, tökéletes alakú hírességek és csúfolódó osztálytársak. Ezek mind-mind erősítik a testképzavart, manapság pedig ennek egyre több típusa üti fel a fejét. Dávidnak is volt egy olyan időszaka, amikor bizony nem volt kibékülve önmagával és harcolt a kilók ellen. Mi állhat a testképzavar hátterében és hogyan fogadhatjuk el önmagunkat?

Lilu szerencsés géneket örökölt

Az X-Faktor műsorvezetője világéletében odafigyelt a megjelenésére, és a mai napig sok mindent megtesz, hogy megőrizze a szépségét, de mint mondja, kés alá sosem feküdne. Lilut arról is kifaggattuk, hogyan készül az X-Faktor első élő show-jára.

Reflektor 13-09-18


szerző:
2013.09.18. 23:40
Reflektor 13-09-18

Reflektor: Nacsa Olivér a Reflektor riportere lett. A népszerű humorista örömmel mondott igent a felkérésre, hogy műsorunk alkalmi riportere legyen. Lilu szerencsés géneket örökölt. Az X-Faktor műsorvezetője világéletében odafigyelt a megjelenésére, és a mai napig sok mindent megtesz, hogy megőrizze a szépségét.

Voksán Virág és Fluor Tomi „anticeleb” hacukába bújt

A sztároknak szakemberek segítenek igazi csillagként ragyogni. Milyen lenne a lepukkant Nicole Kidman vagy Lady Gaga? A mindig szexi Voksán Virág és a partyarc Fluor Tomi vállalta a kihívást, hogy számukra előnytelen göncbe bújjanak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való