KERESÉS search-close

meglepő adat

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "meglepő adat"

Bestseller lett a Mein Kampf Németországban

Ha hiszik, ha nem, ez egy idei hír: viszik Hitlert, mint a cukrot! Azt is elmagyarázzuk, hogy egyesek szerint ez miért jó és fontos.

Fogadjunk, hogy nem tudod NEM elolvasni ezt a mondatot!

Az olvasás olyan, mint a biciklizés - nem lehet elfelejteni! Kivéve persze, ha az ember súlyos agysérülést szenved, egyéb esetben azonban képtelenek vagyunk kiiktatni ezt a képességet. Míg a biciklinél eldönthetjük, hogy felszállunk-e rá, addig az olvasás felett nem rendelkezünk kontrollal. Gyere, és teszteld magad te is!

Lehet, hogy gazdag vagy, csak nem tudsz róla!

Sőt, lehet, hogy a rokonaid is gazdagok, csak neked nem kötötték az orrodra! Felmérések szerint a gyászoló családtagok gyakran találnak nagy mennyiségű készpénzt vagy más vagyontárgyat nemrég elhunyt rokonuk személyes holmijai közt.

Több, mint 800 gyereket nemzett már a képen látható férfi

Simon Watson Nagy Britannia legtermékenyebb spermadonorjaként emlegeti magát, a tekintélyes gyermeklétszámmal pedig nehéz is lenne vitába szállni. Az üzletember az interneten árulja örökítő anyagát, nem titkolt célja, hogy elérje az 1000 biológiai utódot.

Sokkal több tolvaj van a környezetében, mint gondolná!

Ha a tolvajokra gondolunk, sötétben settenkedő maszkos fickók ugranak be legtöbbünknek, meg pajszeros-fegyveres alakok. Pedig sokkal többen lopnak, mint azt elsőre hinnénk. Az igazság az, hogy minden harmadik férfi és minden negyedik nő jó eséllyel lopott már életében legalább egyszer.

És Ferenc pápa legújabb számát hallotta már? Nem? Akkor legfőbb ideje!

Dobjon félre mindent, mert a katolikus egyház feje zenei albumot ad ki! A korong Wake up!, azaz Ébredejetek! címmel jelenik majd meg, és még a Vatikán is áldását adta a zenei projektre. Igazi mennyei dallamokat hallhat, ha ráklikkel cikkünkre!

8 dolog, amit megtanulhatsz 1 perc alatt

1 perc alatt senkiből nem lesz agysebész, asztronauta, de még profi szobafestő-mázoló sem. Viszont van egy csomó érdekes dolog, aminek a megértésére bőven elég egy perc, pláne ha ilyen látványosan magyarázzák el!

Jó reggelt! Íme 5 dolog a kávéról, amit tuti nem tudott!

Ha eddig még nem sikerült felébrednie, ezek a meglepő tények a világ második legnagyobb számban előállított termékéről biztosan kirázzák az álmot a szeméből! Élénküljön fel a Villanyleóval!

Már nyolc éve tudjuk, hogy víz lehet a Marson

Egy magyar kutatócsoport 2007-ben már kimutatta a tiszta jég jelenlétét a vörös bolygón ott, ahol sötét mintázatok mutatkoztak. Kereszturi Ákos, az akkori kutatás egyik vezetője szerint a NASA hétfői bejelentése más miatt is érdekes.

Ha túl kövér vagy, nem tudnak elhamvasztani!

Skóciában egyre többen kényszerülnek a hagyományos temetést választani a hamvasztás helyett, ugyanis a túlméretes koporsók egyszerűen nem férnek be a krematóriumba. Magyarországon 200 kilóig vállalnak hamvasztást.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való