KERESÉS search-close

megverték

84 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megverték"

Cigaretta miatt fojtották volna vízbe a férfit

Nem adott cigarettát, a vád szerint ezért verte meg, majd fojtotta volna vízbe áldozatát két tizenéves fiú tavaly júniusban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tállyán. A tinédzsereket egy éppen arra járó helyi nő riasztotta el. Az ügyészség szerint a megtámadott férfi, aki súlyosan megsérült csak ennek köszönheti az életét. A fiúk ellen most emeltek vádat.

Fényes nappal, egy iskola mellett vertek meg egy fiatalt

Fényes nappal, egy iskola mellett vertek meg egy fiatalt Pécsen. A csütörtöki esetet valaki felvette telefonnal, majd a videó terjedni kezdett a neten. Úgy tudjuk, az iskola egyik takarítója ütötte meg a 16 éves fiút, aki előtte társaival az intézmény mellett dohányzott. A fiatal apja azt mondja, méltatlanul bántották a fiát. Az ügyben a rendőrség garázdaság miatt nyomoz.

A megvert fiú fél iskolába menni, nehogy újra találkozzon támadójával

Fél iskolába menni az a 11 éves fiú, akit múlt héten vert össze boxerrel egy 14 éves iskolatársa Budapesten, egy játszótéren. Tanítás után egy padon ült a barátaival, amikor kicsúfolt egy lányt. A nyolcadikos fiú ekkor ütötte meg a fémből készült eszközzel. Az arcán, a vállán és a hátán sérült meg, kórházba vitték. A megtámadott fiú apja nem érti, hogy a támadó ellen miért nem indult fegyelmi az iskolában. Az igazgató szerint azért, mert mindez közterületen történt, így nem tehetnek semmit.
Az apukával készült beszélgetést itt nézheti meg hosszabban.

BIZTONSÁGI KAMERA FELVÉTELE: Nekifutásból ütötte meg a hajléktalant

A biztonsági kamera felvételein látni, ahogy a hajléktalan férfi az úttesten tántorog. Közben a járdán fiatalok gyülekeznek. Néhány másodperc múlva egy fiatal - bár barátnője próbálja visszatartani - nekifutásból megüti és feldönti a hajléktalant úgy, hogy az elesik és ők is ráesnek. Miután felállnak, magára hagyják a magatehetetlen férfit. A járdán gyülekező fiatalok sietnek a segítségére. A felvételeket egy üzlet biztonsági kamerája rögzítette még tavaly novemberben.

Fiatalok támadtak a miskolci rendőrkapitány helyettesét

Dühösek voltak, ezért támadhatták meg fiatalok a miskolci rendőrkapitány helyettesét. A férfit 5 nappal ezelőtt verték meg, mikor éjszaka hazafelé tartott. Támadói azt mondták, nem tudták, hogy az áldozatuk rendőr. Úgy tudjuk, azért ütötték meg, mert idegesek voltak, mivel nem sokkal korábban őket is megverte egy másik, fiatalokból álló társaság.

Dicsekedtek vele, hogy brutálisan megverték a férfit

Napokig dicsekedett azzal két férfi, hogy milyen brutálisan megvertek egy harmadikat egy beváráslóközpont WC-jében. Az áldozat később belehalt a sérüléseibe. Az eset még 2017 őszén történt, a verekedők ellen most emeltek vádat. Úgy tudjuk, mindhárman hajléktalanok voltak és egy korábbi adósság miatt vesztek össze.

Szivárványszínű táskája miatt verték meg a 19 éves lányt

Szivárvány színű táskája miatt verték meg a falunapon a Pest megyei Bényén. Ezt állítja egy 19 éves budapesti lány. Barátnőjével táncolt egy koncerten, múlt szombaton, amikor egy férfi odament hozzá és káromkodva számon kérte rajta táskája színét. Azt gondolhatta, hogy a lány meleg. A szivárvány szín a meleg büszkeség jelképe is. A rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz.
Boglárka ide kattintva részletesebben elmeséli a támadást.

MEGVERT LÁNY: A halálomat kívánta egy szivárványszínű táska miatt

Kurucz Boglárka még édesanyja előtt is nehezen beszél a történtekről. Bár már hat nap eltelt, sérülései még most is láthatóak szeme körül. Múlt hét szombat éjszaka legjobb barátnőjével táncolt a pest megyei Bényén, a falunapon. Egy szivárványszínű táska volt nála, amiatt kötött bele egy ittas férfi.

FÉNYES NAPPAL TÁMADTÁK MEG: Az volt a legfájdalmasabb, amikor kulccsal karistolta az arcom

Nagymamája is látta az ablakból, ahogy egy ismeretlen megveri 16 éves unokáját. A budapesti lány szerint előzmény nélkül támadt rá az ismeretlen férfi, aki a hajánál fogva lerántotta a földre, majd rugdosta. A lányt végül édesanyja vitte kórházba. Ő azt gyanítja: a férfi nem volt magánál.

Szabadon engedték a kaposvári diákgyilkosokat

Szabadon engedték a kaposvári diákgyilkosokat - erről a Bors írt először. 2008-ban, az akkor 17 éves fiúk eszméletlenre verték majd egy tóba dobták osztálytársukat, aki végül megfulladt. 14 év börtönt szabtak ki rájuk, ebből még három év van hátra. A most 28 éves gyilkosok egyebek közt a jó magaviseletük miatt szabadultak feltételesen.

 

Bántalmazták a beteg embereket

Megvertek és megaláztak beteg embereket ápolóik egy állami fenntartású szociális otthonban. A Baranya megyei Mozsgó községben még tavaly történtek a bántalmazások. Szerdán az otthon két munkatársát elbocsátották, ők soha többé nem dolgozhatnak hasonló munkakörben, az Emberi Erőforrások Minisztériuma pedig feljelentést tett az ügyben. Az is kiderült, hogy nemrég az alapvető jogok biztosa azt állapította meg: a bántalmazás rendszerszintű problémákra vezethető vissza.

Felfüggesztett kaptak azok a bántalmazó fegyőrök, akik menekültnek néztek egy kubai származás magyar férfit

Felfüggesztett börtönt kapott első fokon az a két korábbi fegyőr, akik harmadik társukkal együtt megvertek egy menekültnek vélt kubai származású magyar férfit és barátnőjét 2015-ben Szegeden. A lányt súlyosan bántalmazták, a támadásról videófelvétel is készült. Az elsőrendű vádlott kezdetben tagadta, végül elismerte, hogy ő ütött először.

 Elfogták a budapesti bulinegyedben megvert német üzletember támadóit

A biztonsági személyzet tagjai bántalmazták a gyanú szerint azt a német üzletembert, akit még péntek éjjel vertek meg Budapesten a bulinegyedben. A rendőrség elfogta a támadókat, nyomozás indult ellenük. Az egyik legnagyobb német autógyár menedzsere fiait látogatta meg Budapesten, amikor a szórakozóhelyre nem akarták visszaengedni őket. Veszekedni kezdtek az őrökkel, akik a férfi ügyvédje szerint a gyerekekre, majd rá is rátámadtak.

Hamburgerre és energiaitalra akarták költeni a rabolt pénzt

Hamburgerre és energiaitalra kellett nekik a pénz, a gyanú szerint ezért rabolt ki egy 13 és egy 14 éves fiú egy nyugdíjas asszonyt Nyíracsádon. Vasárnap otthonában támadtak rá. Több bordáját eltörték és elvették a pénzét, majd másnap még kétszer visszatértek. Újra bántalmazták az asszonyt, akinek már nem volt pénze, így a rablók üres kézzel menekültek el.

Telefonkábellel megkötöztek és megvertek egy 63 éves idős asszonyt

Letartóztatták azt a 14 éves fiút és 28 éves olasz társát, akik telefonkábellel megkötöztek és megvertek egy 63 éves idős asszonyt a Hajdú-Bihar megyei Tégláson. Szilveszter hajnalban törték rá az ajtót. A pénzét akarták. Többször megütötték az idős asszonyt, a kezén és az arcán is megsérült. Végül többszázezer forintot és egy mobiltelefont vittek magukkal.

 

Eszméletlenre verték, majd az út közepén hagyták

Térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy egy 4 fős társaság előbb szóváltásba keveredik valakivel, majd az utcán ütni, rúgni kezdik. A 37 éves sárándi férfit egy hónapja, hajnalban Debrecenben támadták meg - a felvételeket most adta ki a rendőrség. Eszméletlenre verték, majd az út közepén hagyták. Áldozatuk végül könnyű sérülésekkel megúszta a verést, támadóit azóta körözi a rendőrség.

Segíteni akart a gázoló, megverték

Megverték annak az autónak a sofőrjét, aki elgázolt egy ötéves kislányt a Borsod megyei Fügödön. A baleset szombaton történt. A kislány rokonai támadtak rá a sofőrre, miután a nő megállt, hogy segítsen. Megverték és a kocsiját is összetörték. Az kislány a balesetben súlyosan megsérült, mentőhelikopter vitte kórházba.

Félholtra vertek egy munkást a lakók Budapesten

Erről az Index írt először. Egy Facebook-posztra hivatkozva azt írták: két karbantartó dolgozott Kőbányán, egy gimnáziummal szemben, még kedden. Több lakót viszont zavart a zaj, ezért lementek a munkásokhoz, hogy szóljanak nekik.

Félholtra verték a munkást


szerző:
2018.08.31. 16:25
Félholtra verték a munkást

Félholtra vertek egy munkást a lakók Budapesten – erről az Index írt először.

Negyvenezer forintért kellett meghalnia

40.000 forint és egy telefon miatt kellett meghalnia egy hajléktalannak Tatabányán. Július végén rabolták ki a belvárosban, a gyanú szerint egy 19 éves helyi férfi és két társa támadta meg. A 67 éves áldozat menekülni próbált, de a fiatal úgy fejen ütötte, hogy néhány nappal később meghalt a kórházban.

Eszméletlenre vertek egy autóst

Évekre börtönbe kerül az a három férfi, akik három évvel ezelőtt eszméletlenre vertek egy autóst a Borsod megyei Sóstófalván. A kocsija elé ugrott ki egyikük, amikor pedig a sofőr megállt és kiszállt, azonnal ütni kezdték. Kiverték egy fogát és betörték a koponyáját, az autót pedig kifosztották.

Agyba-főbe verték a hajléktalant

Agyba-főbe verték, megszurkálták majd sorsára hagyták az életveszélyes állapotban lévő hajléktalant a tinédzserek. A két fiatal ellen gyilkosság és súlyos testi sértés kísérlete, kifosztás valamint okirattal visszaélés miatt emeltek vádat. Egyikük még 16 éves se volt, amikor tavaly ősszel rátámadtak a hajléktalanra.

Brutálisan megvertek egy kalauzt a zuglói állomáson

A férfi kórházban van, ott mesélte el az RTL Híradó stábjának, mi történt. Három helyen eltört a bokája és több zúzódást is szenvedett, miután egy utas rátámadt a vasárnap hajnali vonaton. A MÁV ötszázezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít a rendőrségnek elkapni a férfit.

„Nem szóltak, csak ütöttek”

Nem ismerte fel támadóit, pedig még aznap este találkoztak a kórházban. A rendőrök őrizetbe vettek egy testvérpárt, akik a gyanú szerint még tavaly novemberben otthonában megtámadtak egy létavértesi férfit. Úgy összeverték, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Börtön a brutális fiataloknak

Letöltendő börtönre ítélte elsőfokon a bíróság azt a két tinédzsert, akik a vád szerint azért vertek meg egy hajléktalant Budapesten, az Örs vezér téri aluljáróban, mert roma származású. A fiatalok még 2016. szeptemberében támadtak rá a férfira, majd rugdosni kezdték. Áldozatuk zúzódásokat szenvedett. A két fiatalt elfogták, harmadik társukat azóta sem találják.

Reggeli 2017-10-17


szerző:
2017.10.17. 07:15
Ütötték-verték a tinédzserek

Tőle lopták a kést, amivel megkéselték. Megszólalt a hajléktalan, akit vasárnap brutálisan megvert és többször megszúrt két tinédzser Győrben. A férfi egy padon feküdt, amikor a 15 és a 16 éves fiúk rárontottak. Nem először támadták meg, egy héttel korábban kirabolták, akkor vették el a kését is. A férfi kórházi ágyán beszélt a történtekről.

Autista unokatestvérét akarta védeni, megverték

Autista unokatestvérét próbálta védeni, ezért vertek meg egy 11 éves fiút az iskolában a Szabolcs megyei Berkeszen. Akkora ütéseket kapott, hogy agyrázkódást szenvedett, kórházba kellett szállítani, pénteken engedték ki. A fiú azt mondja két 18 év körüli fiú verte meg.

Hajléktalanokat vertek meg fiatalok - szórakozásból

Ötszáz forintnyi aprópénzért rabolt ki egy hajléktalant az a három fiatal, akik ellen a napokban emeltek vádat. A három testvér januárban támadta meg a férfit, akit egyikük hátba rúgott a Deák téren, majd elvették tőle az addig összegyűjtött pénzét. Néhány héttel később egy másik hajléktalant összevertek az egyik aluljáróban. Az RTL Híradó úgy tudja, azt mondták a nyomozóknak, hogy nem akarták kirabolni, csupán szórakozásból verték össze.

Ok nélkül verték félholtra

Minden nap visszaidézi a támadás éjszakáját és csak azt bánja, hogy megállt és nem hajtott tovább – ezt mondta Híradónknak az a fiatal férfi, akit támadói két évvel ezelőtt minden ok nélkül szinte félholtra vertek a borsodi Sóstófalván. Olyan súlyosan bántalmazták, hogy hónapokig beszélni sem tudott. Barátnőjét is megverték, mert segíteni próbált neki. Három férfit vádolnak a brutális támadással, tárgyalásuk kedden kezdődött a miskolci bíróságon.

A kocsmájában verték meg a polgármestert

Agyba-főbe verték Drávapiski polgármesterét. A biztonsági kamera ezt rögzítette is. Mali Zoltán egy másik baranyai településen, Alsószentmártonban üzemeltet kocsmát és boltot. Ott támadtak rá szombat délután helyiek, az ottani polgármester vezetésével. Mali Zoltánt mentőhelikopter vitte kórházba, rengeteg sérülése van, több helyen felrepedt a feje és eltört a keze. Üzleti vita állhat a háttérben.

AGYBA-FŐBE: Megverték Drávapiski polgármesterét

Mali Zoltán egy másik baranyai településen, Alsószentmártonban üzemeltet kocsmát és boltot. Itt támadtak rá helyiek, az ottani polgármester vezetésével. Mali Zoltánt mentőhelikopter vitte kórházba, rengeteg sérülése van, betört az orra, több helyen felrepedt a feje, eltört a keze. A kocsma biztonsági kamerája rögzítette a verekedést.

Brutálisan megverték a hajléktalant

Brutálisan megvertek egy hajléktalant Tatabányán. Egy parkban támadták meg egy hete, miután szóváltásba keveredett egy férfival. A bántalmazás után egy nő videóra vette a földön fekvő, vérző embert és támadójáról is készített felvételt. A rendőrök hamarosan elfogták, már előzetesben van.

 

Megverték a segíteni akarókat

Nyolcvanegy éves nyugdíjast akart kifosztani két férfi a nógrád megyei Etesen. Az ablakokat betörték, a segítségére siető szomszédokat megverték. A rendőrök perceken belül elkapták őket, már előzetesben vannak. Az egyik szomszédot súlyos koponyasérüléssel kórházban ápolják.

Megverték és kirabolták

Eltörött az orrcsontja úgy megverték azt a 34 éves férfit, akit 4 fiatal támadott meg még a múlt héten az egyik tatai benzinkút közelében. Eszméletlenre verték és kirabolták, majd otthagyták és elmenekültek. A férfi miután magához tért hazasétált. Másnap ment el a kórházba, ahol megműtötték. A 4 fiatalt rövid idő alatt elfogták a rendőrök, a bíróság szerdán előzetes letartóztatásba helyezte őket.

Majdnem meglincselték a támadót

Kis híján agyonvertek Buenos Airesben egy férfit, miután egy buszon paprikaspray-vel lefújt egy méltatlankodó nőt, akit előtte a tömegben megfogdosott. A molesztáló az akció után le akart menekülni a járműről, de a buszvezető bezárta az ajtót. A feldühödött utasok ezután lerángatták. Végül el tudott futni a népítélet elől.
 

Megverték az idős asszonyt a rablók

Áldozatuk korára sem voltak tekintettel, megvertek egy 85 éves asszonyt a szigetszentmiklósi rablók. A két férfi két nap alatt háromszor is rabolt. Az idős asszonyon kívül egy 24 éves fiatalt bántalmaztak, és egy másik házba is betörtek. Az ott lakót is megverték, elvették a telefonját és ezer forintot zsákmányoltak tőle. A rablók akár nyolc év börtönbüntetést is kaphatnak.

Összeverték, benzinkúton kért segítséget

Vérző fejjel egy benzinkútnál kért segítséget az a hetven éves férfi, akire négyen támadtak a lakásán hétfőn este Edelényben. A televízióját és némi készpénzt vittek el tőle, de előtte alaposan megverték. A férfi több száz métert gyalogolt, mire a benzinkúthoz ért, ahol azonnal hívták a rendőrséget.

13 ezer forintért verte meg az idős asszonyt

Az otthonában raboltak ki egy idős nőt a Borsod megyei Mezőkövesden. Egy 19 éves férfi késsel fenyegetőzött, majd meg is verte a 82 éves asszonyt. Mindezt 13 ezer forintért. De nem jutott messzire a pénzzel, ugyanis még a ház udvarán elfogták a rendőrök. Őket egy autós hívta fel nem sokkal korábban, mert látta hogy a férfi követi az idős nőt az utcán.

A rablást elismerte, a gyilkosságot nem

Az RTL Híradó kamerája előtt mesélt a rendőröknek a brutális támadásról az egyik férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy még decemberben három társával együtt betört egy idős házaspár otthonába, majd megkötözték és megverték őket. A bántalmazásba a férj nem sokkal később a kórházban belehalt.

Taxisok verhettek meg egy Uber-sofőrt

Eszméletlennek tettette magát, hogy megússza a még nagyobb verést. Ezt mondta az Indexnek az az Uber sofőr, akire pénteken támadt rá két taxis és négy társuk. A fiatalember egy budapesti kocsma előtt várt utasára, amikor felismerték nála az Uber-alkalmazást. Azt állítja: a hatfős társaság ezután többször is a földre teperte és megverte. Megrongálták az autóját is. A férfinak eltört a bordája és az orra. A két taxist elkapták, előzetesüket kezdeményezik.

Ok nélkül rugdosta az utcán a kislányt

Acélbetétes bakanccsal rugdosott és többször ököllel arcon ütött egy 14 éves lányt egy férfi Örkényben. Akkor támadt rá, amikor a gyerek hazafele sétált a zeneiskolából. Híradónknak több helybéli is azt mesélte: a támadó drog és alkoholproblémákkal küzd. Stábunk megtalálta a lány nevelőapját, aki azt mondta, hogy a gyerek hívta a rendőrséget a támadás után. A lány most kórházban van, a rendőrség elfogta a támadót.

Biztonsági őr vert vendéget a gyógyfürdőben

Brutálisan megvertek egy férfit a nyíregyházi gyógyfürdőben. Az eset még múlt héten történt. Állítólag zárás után még a zuhanyzóban készülődött egyik barátjával, mikor egy biztonsági őr azt kérte, távozzanak. Végül a vita annyira eldurvult, a vendéghez mentőt kellett hívni. A fürdő vezetői nem nyilatkoztak, de azt állítják, hogy nem az ő biztonsági őrük verekedett, hanem egy pénzszállító cég alkalmazottja. Hogy ő mit keresett ott, nem tudni.

Ok nélkül verték meg őket


szerző:
2015.10.06. 18:11
Ok nélkül verték meg őket

Eszméletlenre verték egy autó sofőrjét és annak utasát a Borsod megyei Sóstófalván. A sofőr most is kórházban van. A rendőrség három embert vett őrizetbe, már előzetes letartóztatásban vannak. Egyelőre úgy néz ki, minden ok nélkül támadtak a településen autózó párra. A társaság egyik tagja a kocsi elé állt, így kényszerítve arra, hogy álljon meg. Amikor a sofőr kiszállt, többen ütni-verni kezdték.

12 és 13 év börtön a zenész-verőknek

Tizenhárom és tizenkét év börtönre ítélte a bíróság azt a két férfit, akik a vád szerint brutálisan megverték, majd magára hagyták az eszméletlen állapotban lévő zenészt Miskolcon. Mindez még 2012 tavaszán történt. A középkorú férfi maradandó agysérüléseket szerzett. Támadóit csak 7 hónappal később fogták el. A bíróság mai ítélete nem jogerős.

Tűzifáért verték meg az idős asszonyt

Saját háza előtt vertek meg egy idős nőt még vasárnap kora délután Veszprémben. Az RTL Híradó információi szerint két férfi szállt ki egy utánfutós autóból és a ház előtt összerakott tűzifát akarta elvinni. Az asszony arra kérte őket, hogy távozzanak, ekkor viszont ütni-verni kezdték.

A metrón szedi áldozatait a férfi, az anyja szerint beteg

Kern Barbarát az M3-as metrón, minden előzmény nélkül bántalmazta egy férfi, még múlt hét csütörtökön.

A metró réme: több utast is bántalmazott ez a férfi

Kern Barbarát az M3-as metrón, minden előzmény nélkül bántalmazta egy férfi, még múlt hét csütörtökön.

Szegedi támadás: újabb börtönőrt gyanúsítanak

Korábban egy börtönőrt már előzetesbe helyeztek, aki a gyanú szerint ütötte-verte a fiatal nőt. Az egyetemista lányra azért rontottak rá, mert meg akarta védeni színes bőrű barátját, akit a támadók menekültnek néztek.

Börtönőr verte meg a szegedi lányt

Börtönőr az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy a hétvégén brutálisan megvert egy szegedi egyetemista lányt, mert annak kubai származású barátját menekültnek nézte. A rendőrség keden vette őrizetbe. A Szegedi Fegyház és Börtön azonnal megszüntette munkaviszonyát. A nőt olyan súlyosan bántalmazta, hogy hétfőn meg kellett műteni, mert eltört az arccsontja.

Bevándorlónak hitték a barátját, eltörték az arccsontját

Menekültnek nézték a barátját, ezért megvertek egy fiatal egyetemista lányt a hétvégén, Szegeden. Egy szórakozóhelyre tartottak, amikor egy társaság beléjük kötött, mert a nőnek félig kubai származású a barátja. Azt ordibálták, hogy menjen el az országból.

Meghalt, miután leteperték a rendőrök

Meghalt, mert megverték a rendőrök! Ezt állítja egy turai férfi családja. Szerintük a 35 éves rokonukat szerdán este azért kergették a rendőrök több utcán át, mert egy fél órával korábban drogosan és ittasan, jogosítvány nélkül furikázott kocsijával a településen. A rendőrség közleményt adott ki az ügyben, szerintük egy félmeztelenül rohangáló, ordítozó férfihoz hívták őket, ezért intézkedtek. Amikor utolérték, megbilincselték, majd mentőt hívtak hozzá. A férfi halálát szívelégtelenség okozta.

CSALÁD: „Kegyetlenül megölték”

A férfi többször is drogosan, és részegen vezette a kocsit, ráadásul jogosítványa sem volt. A család azt elismeri, hogy szerdán is ez történt. De - szerintük - az utcában már nem autóval, hanem gyalog ment, amikor a járőrök kergetni kezdték. Egy közelben lakó férfi azt állítja, látta ahogy a rendőrök egy férfit vernek.

Előzetes: Meghalt, mert megverték a rendőrök?

Ezt állítja egy turai férfi családja. Szerintük a 35 éves rokonukat szerdán este azért kergették a rendőrök több utcán át, mert egy fél órával korábban drogosan és ittasan, jogosítvány nélkül furikázott kocsijával a településen. Hogy mi okozhatta a halálát, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban! 

Túl van az életveszélyen a rendőr

Túl van az életveszélyen a rendőr, akit brutálisan megvert egy férfi az egyik ajkai benzinkúton. Hét rendőr tudta lefogni a támadót, aki a helyiek szerint drogozott. Közben az is kiderült, hogy a férfi korábban már az ajkai strandon is garázdálkodott, ott állítólag egy nőt megrúgott, kifelé menet pedig el akarta vinni a kasszát. Az ajkaiak ugyan megdöbbentek az eseten, de azt mondták, hogy az őrjöngő férfinak korábban is sok zűrös ügye volt és félnek tőle.

Sapkájáért verték meg a gyerekek

Tizenegy és tizenhárom éves rablók Miskolcon: egy hasonló korú fiú baseball-sapkáját vették el erőszakkal egy játszótéren. Az eset még tavaly májusban történt. A 13 éves támadó ellen most emeltek vádat. 11 éves társa nem büntethető.

Nem hagyott nekik a borból, ezért verté agyon

Az elkövetők ellen nemrég emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség. A vádlottak az ügyészség szerint három éve ölték meg ismerősüket, a holttestet ezután elásták a kertben. Néhány barátjuknak viszont elmesélték, hogy mit tettek, közülük jelentkezett valaki a rendőrségen, ezután ásták ki a maradványokat. A két férfi akár 15 év börtönt is kaphat.

Eltört az arccsontja, kiszakadt a combizma

Egy pécsi férfit az egyik helyi szórakozóhely kidobója verte meg. A férfi azt mondja, az épület előtt dohányzott, de barátaihoz már nem tudott visszamenni, mert a biztonsági őr ököllel arcon vágta, később pedig combon rúgta, szerinte indok nélkül. Sérülései miatt már négyszer műtötték, egy évbe is telhet, mire felépül. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított. A szórakozóhelyen nem nyilatkoztak.

KIDOBÓ: Minden ok nélkül, azonnal ököllel ütött

Eltört az arccsontja egy pécsi férfinak, akit megvert egy kidobó. A férfi május elsején barátaival egy helyi presszóban mulatott. Azt mondja, amikor kiment egyedül dohányozni, akkor kapta az első ütést.

Előzetes: Eltört az arccsontja egy pécsi férfinak, akit megvert egy kidobó

Azt mondja, május 1-én az épület előtt dohányzott, de barátaihoz már nem tudott visszamenni, mert a biztonsági őr ököllel arcon vágta, később pedig combon rúgta, szerinte minden ok nélkül. Sérülései miatt négyszer műtötték, egy évbe is telhet, mire felépül. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

Megmutatták, hogy verték meg a zenészt

Megijedt, de nem gondolta, hogy komoly a sérülése a brutálisan megvert férfinak, ezért nem segített - ezt mondta a helyszíni tárgyaláson az a fiatal, akit azzal vádolnak, hogy társával együtt kis híján agyonvertek egy gitárművészt három éve Miskolcon az avasi református temetőben. Megrázó történet!

Akkor is rugdosták, amikor már a földön feküdt

Szilánkosra tört az állkapcsa, és a homlokcsontja is megrepedt annak a fiúnak, akit szombaton hajnalban támadott meg öt fiatal Budapesten a Deák Ferenc téren. Azt mondja a támadók azonnal ütöttek, és amikor már a földre került addig rugdosták a fejét, amíg elvesztette az eszméletét. A bántalmazók a verés után felpattantak egy BKV buszra, és elmentek. A megvert fiú most szemtanúk jelentkezését várja.

Előzetes: Szó nélkül kezdték ütni a férfit

Szilánkosra tört az állkapcsa, és a homlokcsontja is megrepedt annak a férfinak, akit szombat hajnalban támadott meg öt fiatal a fővárosban a Deák Ferenc téren. A bántalmazókat még keresik. Híradónknak nyilatkozott a megvert férfi. Azt mondja, a támadásnak nem volt előzménye, szó nélkül, azonnal ütni kezdték, még akkor is rugdosták, amikor a földön feküdt. Végül elvesztette eszméletét. A barátja hiába próbált segíteni. Részletek 6-kor az RTL Híradóban.

Megtámadták az M1 műsorvezetőjét

Megütötték az M1 műsorvezetőjét Balatonfüreden. Borsa Miklóst szombaton támadták meg, azt kérdezték tőle, hogy ő mondja-e a híreket, majd ütni kezdték, és azt kiabálták: most hazudj. A műsorvezető az arcán sérült meg, a támadás után a veszprémi kórházban látták el.

Szó nélkül rátámadt és ütötte-verte

A fiatal lány hazafelé tartott, amikor egy sötét sikátorban minden ok nélkül valaki rátámadt Szegeden. Az ismeretlen egy szót sem szólt a nőhöz, csak ütötte az arcát. A megvert nő Híradónknak azt mondta: nincsenek rosszakarói, ezért nem érti, hogy miért bántották.

Felháborító: Megverték a Fókusz riporterét az UTE-Fradin

Zöld és lila, szurkolók és rendőrök, háború a pályán és az utcán. Ez a Derbi - a Ferencváros és az Újpest összecsapása. Riporterünk elkísérte a zöld-fehér szurkolókat a Fradi pályától egészen az Újpest-stadionig.

Egyedül maradtak a nagymamával, mi lesz velük?

Vivient és Danikát félholtra verték a szüleik, ezért a testvérpár két éve a nagyszülőknél nevelkedik. Soha annyi szeretet nem kaptak még, mint amióta megtalálták új otthonukat. A nagypapa halála azonban új helyzetet teremtett.

Fókusz 13-01-23


szerző:
2013.01.23. 20:55
Fókusz 13-01-23

Fókusz: Támad a Mars! - Rejtélyes fényjelenségek, amelyek lázban tartották az országot. Ki a felelős a tegnapi hisztériáért? Apuka lett! - A Csillag Születik döntőse még csak 20 éves, de a szerelemmel együtt egy kisfiú is beköltözött az életébe. Vérlázító! - Istvánt szemtanúk előtt verték meg. A tettes mégis ismeretlen? Az áldozat szervei öt ember életét mentették meg.

Házon kívül 12-01-10


szerző:
2012.01.10. 22:40
Házon kívül 12-01-10

Házon kívül: Megverte az osztálytársa, hazament, aztán felgyulladt a kertben a 10 éves Attila. A kisfiú hónapokig lábadozott. Ókovács Szilveszternek és Budai Gyulának pont nem jutott, de jó pár új autót vett a kormány. Elmondjuk, kinek juthat kocsi, sofőr és benzinkártya. Rezidensek, akik már nem viselik el, hogy mennyire keveset keresnek, és abban bíznak, hogy a kormány teljesíti a követeléseiket.

Oláh Ibolyát megtámadták


szerző:
2011.12.21. 19:00
Oláh Ibolyát megtámadták

Brutálisan megverték az énekesnőt és ismerősét egy bárban, ahonnan a tettes a rendőrség szó hallattán rögtön elmenekült. A celebek között nem ez az egyetlen példa a fizikai bántalmazásra.

Gyilkosság áldozata lett egy magyar Walesben?

Valószínűleg magyar áldozata van egy utcai támadásnak, amely egy észak-walesi faluban történt.

WikiLeaks: Megverték Malina Hedviget

Az Egyesült Államok pozsonyi nagykövetségének 2006 októberében Washingtonba küldött diplomáciai távirata szerint is megverték Malina Hedviget.

Otthonában rontottak rá a környezetvédőre

Brutálisan megvertek egy környezetvédelmi aktivistát Szikszón. Hogy ki, vagy kik verték félholtra, azt még nem tudni.

Tilosban dohányzó vasutasok

Rászólt a tilosban cigiző vasutasokra, erre megverték. A füstre allergiás férfi panaszt tett, de a MÁV-nál süket fülekre talált.

Újabb orosz újságírót vertek meg

A mostani áldozatot, Anatolij Adamcsukot hétfőn reggel támadták meg.

„Nincs kiszolgálás náciknak”

Nem szolgál ki többé szkinhedeket mintegy 90 pincér Németországban.

Felpofozták az orvosokat a hozzátartozók

Ágyastól vitték el a kórházi intenzív osztályról a rokonok a szívroham után beutalt beteget.

Nem vitte el a szemetet, ezért megverték

Súlyosan összevertek egy érdi szemetest kedd délután.

Képkerettel ütötték a kollégistákat

Előállított a rendőrség vasárnap délután két fiatalkorú fiút a nyíregyházi kollégisták támadói közül.

Brutális verést kapott, mert hógolyózott

Elájult, megsérült a feje, az orra és a szája is annak a fiúnak, akit egyik társa vert meg Vajszlón.

Elverték a börtönben a milliárdost

Megverte a börtönben egyik rabtársa Allen Stanford texasi milliárdost.

Meccs után megverték a bírót

Ütötték és rúgták a földre került bírót egy futballmeccs után Mérán.

Végignézték a kislány verését

Leköpték, megrugdosták és a haját is felgyújtották.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való